ניר ברקת שוב מוכיח את עצמו
|
|
ניר ברקת שוב מוכיח את עצמו
פורסם לפני
207 ימים
מאת baudrate
סה"כ תגובות: 10
תגובה אחרונה לפני: 206 ימים
כעת הוא דורש להרוס או לאטום 200 בתים בבעלות ערבית או אחרת כטרם יגש לאטימת בית המתנחלים בסילואן היא עיר דוד (ע"ע בית יהונתן). לטענת היועץ המשפטי של העיריה חלק גדול מהבתים שברקת כלל אינם בשטח שיפוט עיריית ירושלים אלא ברשויות מקומיות אחרות. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3845353,00.htmlהיום כבר אני מבין כי התדמית של ניר ברקת כפי שנוהלה והוצגה במערכת הבחירות רחוקה מלשקף את דעותיו ואת המדיניות שהוא מוביל. אני לא בטוח שאבחר בו בבחירות הבאות אפילו אם יתמודד כנגד פורוש .
|
|
|
|
|
כעת הוא דורש להרוס או לאטום 200 בתים בבעלות ערבית או אחרת כטרם יגש לאטימת בית המתנחלים בסילואן היא עיר דוד (ע"ע בית יהונתן). לטענת היועץ המשפטי של העיריה חלק גדול מהבתים שברקת כלל אינם בשטח שיפוט עיריית ירושלים אלא ברשויות מקומיות אחרות. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3845353,00.htmlהיום כבר אני מבין כי התדמית של ניר ברקת כפי שנוהלה והוצגה במערכת הבחירות רחוקה מלשקף את דעותיו ואת המדיניות שהוא מוביל. אני לא בטוח שאבחר בו בבחירות הבאות אפילו אם יתמודד כנגד פורוש .
|
|
|
|
בתגובה ל: ניר ברקת שוב מוכיח את עצמו מאת: baudrate כשהעורך דין שלך אומר שאתה עושה משהו לא חוקי - ואתה ממשיך לעשות את זה, מי יגן עלייך בבית משפט?
איך ניר ברקת מצפה להמשיך להתנהל בצורה כזאת, כשהיועץ המשפטי שלו עצמו טוען שהוא עושה דברים לא חוקיים?
איך שר הפנים לא מפטר אותו לאלתר?
הא, שכחתי, לאנשי ימין אין חוק, זה רק לאנשי שמאל...
יותר טוב כלום מכמעט...
פורום שינוי - עוד פורום אקטואליה הנתון לצנזורה חריפה של מנהלי האתר הקיצוניים.
קורא לכולם לחזור לכתוב בתפוז בהקדם.
|
|
|
|
בתגובה ל: בושה וחרפה מאת: vinney כבר קיבל מכתב מפרקליט המדינה לגבי אי ביצוע צו בית משפט לגבי בית יהונתן.
כמובן - שהוא עדין לא אטם אותו.
מנהלת את פורום מפלגת שינוי, אקטואליה ומחשבים ואינטרנט.
|
|
|
|
בתגובה ל: ניר ברקת שוב מוכיח את עצמו מאת: baudrate עדיף לך לבחור בברקת בכל מקרה. התדמית של ברקת זהה למהלכים שלו, ברקת ליכודניק. אמנם אני לא זוכר אם ברקת רץ עצמאית או לא, אך ברקת ליעכודניק. גם בבחירות 2008 ברקת היה הטוב מהשלושה האחרים פורוש חרדי ולא היה פותח את הקניון ומאפשר לאינטל לעבוד בשבת יתקרה מזאת אני בספק אם היה מגנה את האלימות של החרדים, גיאדמק גרוע מתנהל נגדו משפט ולא אהבתי אותו מהתחלה, היה עוד אחד ירון משהו מעלה ירוק מפלגה שבעד סמים אז מי הכי נורמלי ברקת. לגבי הבחירות הבאות במידה שברקת ופורוש יתמודד אתה באמת רוצה את פורוש שימנע את פתיחת החניון, מצעדי הגאווה, גשר המיתרים וכל דבר שלא תואם את השקפת עולמו. מה שכן בבחירות המונציפליות יש שני פתקים אז אתה יכול בפתק הצהוב לראשות העיריה לבחורבברקת ופתק לבן לבחור ברשימה שאתה מדזהה איתה נראה לי שזה עדיף
שינינו את שינוי, נשנה את המדינה.
לא תמיד אתה מזדהה עם המפלגה שלך, אני מזדהה עם 95 אחוז מהמצע.
מדוע אני בשינוי מפני שהיא הכי קורה אליי בחיים צריך לדעת להתפשר. בנוסף לכך לא כל הודעה שאני רושם מייצגת את שינוי אלא אדם בעל דעות משל עצמו
|
|
|
|
בתגובה ל: לבוארדט שלום מאת: טומי החילוני חניון קרטא אמנם פתוח, אבל לא עניין בעל משקל רב בירושלים, שיש לה בעיות מפה ועד הודעה חדשה, עם כל החשיבות הסמלית שיש לכך. לגבי מצעדים והפגנות, הדבר נמצא באחריות המשטרה ובתי המשפט. ראש העיר יכול להשמיע דעתו אבל לא יותר מכך. הסוגיה של פתיחת אינטל בשבתות, יכול להיות שלא היתה מתאפשרת עם פורוש כרשא עיר, אבל שוב, זה אינו נושא קריטי.. מה שחשוב הוא מוסדות החינוך, התרבות ומקומות ובילוי בירושלים לציבור החילוני, וזה עדיין לא במצב אנוש עדיין אבל זה בדרך, דווקה בתקופתו של ברקת. ברקת לא מתעניין בזה ולא מנסה לקדם את זה. הוא הציג במצע הבחחירות שלו פיתוח כלכלי של ירושלים אבל עם מזרח ירושלים מוזנחת וחרדים באוטונומיה דה פקטו אין לברקת לעשות הרבה בתחום זה, פרט לעידוד השקעות נדלניסטיות, בבועת הנדל"ן הירושלמי.
הבחירה בניר ברקת לא שינתה באופן מהותי את יחסי הכוחות בין חילונים ודתיים. החרדים שנמצאים בקואליציה עדיין מקבלים תקציבים טובים מאוד, והם די מרוצים מניר ברקת.
|
|
|
|
בתגובה ל: שלום לך טומי מאת: baudrate מצעדי הגאווה וחניון קרטא אלו דברים חשובים. בנוס לכך מקומות הבילוי של החילונים ייסגרו בשבת ומתי יש זמן לגיע למקומות אלו אם לא בשבת. לגבי הקואליציה של ניר ברקת ידוע לי שהוא הכניס את החרדים שהם 14 מנדטים ביחד למרות שהיה יכול להקים קואליציה בלעידהם. אולם יש דבר יותר גרוע מקואליציה עם חרדים ראש עיריה חרדי כבר שכחת החצץ שאכלתם עם לופוליאנסקי דוגמא גשר המיתרים ופורוש יהיה יותר גרוע וזאת לא רק דעתי
מדוע אני בשינוי מפני שהיא הכי קורה אליי בחיים צריך לדעת להתפשר. בנוסף לכך לא כל הודעה שאני רושם מייצגת את שינוי אלא אדם בעל דעות משל עצמו
|
|
|
|
בתגובה ל: בוארדט אלו דברים חשובים מאת: טומי החילוני יש מקומות ספורים בלבד. היצע עלוב ביותר.
|
|
|
|
בתגובה ל: נו, כמה מקומות בילוי בשבת יש היום? מאת: baudrate ראש עיריה חרדי יסגור הכל. בנוסף לכך הסיבה שיש מעט מקומות בילוי פתוחים בשבת זה בשל הקואליציה הסיכוי היחיד לקואליציה חילונית זה בראשות ברקת לפחות שראש העיר יהיה חילוני צריך לבחור גם ברשימה חילונית
|
|
|
|
בתגובה ל: גם המקומות הספורים ייסגרו מאת: טומי החילוני ניר ברקת לא מעוניין בזה, וגם המציאות הדמוגרפית מקשה על זה מאוד.
|
|
|
|
בתגובה ל: לא תהיה קואליציה חילונית בישושלים מאת: baudrate מבחינה דמוגרפית זה באמת קשה. אולם אם החילונים יבחרו ברשימה חילונית אז לברקת לא תהיה ברירה. בבחירות 2008 שינוי לא התמודדה בכלל בירושלים בועז עצמון עבר לגור בתל אביב ודליה זומר עברה לירוקים. עצה שלי אלא אם כן כבר נתת עבורם את קולך גם בבחירות שעברו עדיף לך ברשימה לתת את קולך עבור התעוררות יש להם שני מנדטים ובזכותם חניון קרטא היה פתוח הרי ברקת מנסה להתחרות בהם על הסקטור החילוני ככל שדהתעוררות תקבל יותר מנדטים ברקת יותר ייפעל לטובתכם
|
|
|
|
 |
מאמרי הקהילה
|