שם משתמש: סיסמא:
הרשמה לאג'נדה
טיולים ואתרים
עוד יום בדרך למצדה...
עוד יום בדרך למצדה...
פורסם לפני 35 ימים     מאת יואב אבניאון     סה"כ תגובות: 8     תגובה אחרונה לפני: 34 ימים

עוד יום בדרך למצדה

חורף. גולשים מהר הצופים למדבר יהודה. הרכסים מכוסים פלומה ירוקה. אני מהרהר כמה פעמים כבר עשיתי את הדרך הזו. השד הרע אומר - "חוזר על עצמו ומשעמם". המלאך הטוב אומר - "אתה יודע שכל פעם אתה רואה דברים אחרת"

מצפה יריחו מצדיק את שמו...

קרוב לצומת דרגות נראו במים נקודות מוזרות

מבט קרוב יותר הראה את החבר`ה האלה

הנוף מפסגת מצדה קודר

בדרך חזרה. הכביש שזה עתה באנו בו - חסום. בנחל צאלים שטפון. מזל שכמה חגבים שעברו הראו לי שגם אני יכול.

ליד עין גדי מתגלה קשת אנכית הצונחת לים

ועוד לא סיפרתי על האורחות שלי.

Bookmark and Share

הגדרות תצוגה
הודעה מחבר שעה תאריך

מאמרי הקהילה
ביזנטים 2, טיול "פרלמנט" - מאת roni250b
קבוצה מרהיבה ומגוונת של 100 אופנועים ורכבים שמטרתם העיקרית - להנות מנופים - אתרים הסטוריים - ירוק בעיניים - פריחה מדהימה...וחברותה....
23/2/2010
י"א באדר, טרומפלדור ותל-חי - מאת נתב שטח
לקראת י"א באדר כדאי להאיר כאן בפורום פינות מההיסטוריה של היישובים הוותיקים באצבע הגליל (תל חי,כפר גלעדי, מטולה, חמרה), מידע על טרומפלדור, על המאבק המעניין לקביעת הגבול בין המנדט הצרפתי למנדט הבריטי וגם להביא מקומות טיול מומלצים, תמונות ומסלולי הליכה.
23/2/2010
61 שנה להנפת דגל הדיו במפרץ אילת - מאת תותח9
מחר ימלאו 61 שנה להנפת דגל הדיו באילת (ט באדר תש"ט) שרשרו דברים הקשורים לנושא, כמו נקודות ציון ייחודיות לאורך נתיב חטיבת הנגב וחטיבת גולני מה היה קורה אילו - המבצע היה נכשל (בעיקר מסיבות מדיניות)
23/2/2010
פריחה ומים ביובלי הצין - טיול אופניים מאת batam1
טיול אופניים בנחל גולחן, עד לראש המפל לפני שפכו לנחל חתירה. המשך לרגלי הר גולחן, דרך ההר החלק אל נחל זרחן, וזרימה לאורך נחל זרחן דרך גב זרחן עד שפכו לצין.
23/2/2010
סיור פורום לטבריה - מאת דודידו.(נדחה-מועד חדש יימסר)
הסיור שהיה אמור להערך ביום שיש 29/1/10 - נדחה, על מועד חדש יימסר בהמשך....
24/12/2009
קישורים שימושיים - מאת סאקרה
שרשור עם מבחר קישורים לפי נושאים. (הסטוריה בתמונות, צומח, חי, מפות וכד')
23/12/2009

המלצה לעמוד הראשי קהילת תמיכה טכנית מנהלי קהילות הסכם שימוש באתר צור קשר Copyright ©2007-2009, אג'נדה

(0.0630)