באותו יום, היתה מתוכננת לו הופעה בסידני, אוסטרליה. ההופעה נדחתה ובהודעה למעריציו באוסטרליה (יש דבר כזה??) הוא אמר את הדברים הבאים, ושימו לב לניסוח :
"I am really happy to deliver you the news that this year I am again going to represent Russia at Eurovision. Qualifying round will be held in Moscow on March 7. On the same day my concert in Sydney was scheduled, which on agreement with the organizers, we are forced to postpone for a few days. My concerts in Australia will be held in Melbourne on March 11 and in Sydney on March 12 in the same concert halls. Me and my team sincerely apologize apologies for any inconvenience caused by this rescheduling. I look forward to meeting you in Australia. I'll see you. I love you all".
באותו יום, היתה מתוכננת לו הופעה בסידני, אוסטרליה. ההופעה נדחתה ובהודעה למעריציו באוסטרליה (יש דבר כזה??) הוא אמר את הדברים הבאים, ושימו לב לניסוח :
"I am really happy to deliver you the news that this year I am again going to represent Russia at Eurovision. Qualifying round will be held in Moscow on March 7. On the same day my concert in Sydney was scheduled, which on agreement with the organizers, we are forced to postpone for a few days. My concerts in Australia will be held in Melbourne on March 11 and in Sydney on March 12 in the same concert halls. Me and my team sincerely apologize apologies for any inconvenience caused by this rescheduling. I look forward to meeting you in Australia. I'll see you. I love you all".
מזועזעים? גם אנחנו.
בתגובה ל: יש לי חדשות מזעזעות בשבילכם מאת: bonovision אנחנו יכולים רק להיפטר מעצמנו. חברים, זה הזמן להתאבד באופן קבוצתי. שנקבע אצלי בבית? כל אחד מביא כיבוד כי חייבים לעשות מסיבת פרידה לפני.
אני מביאה שרשרת חרוזים אנאלית שעשויה מכדורי שוקולד מצופים בקו-כוס.
שכל אחד ישרשר מה הוא מביא למסיבת התאבדות ופשוט נגמור עם זה כבר.
בתגובה ל: יש לי חדשות מזעזעות בשבילכם מאת: bonovision אני כבר אז חשתי באסון המתקרב... אין גבול לפאטתיות מסתבר. עדות מצמררת
בתגובה ל: יש לי חדשות מזעזעות בשבילכם מאת: bonovision מה זה? הגרסה הגברית לכיארה? זכית כבר (וגם לא בצדק) עזוב אותנו בשקט... וגם האנגלית לא משהו... מה שיפה זה שהוא בטוח שהוא נוסע שוב לאירוויזיון...
Nessuno lo legge comunque, in modo che mi importa di scrivere sciocchezze in italiano qui?
בתגובה ל: יש לי חדשות מזעזעות בשבילכם מאת: bonovision בדיוק לפני היציאה שלי ליום עבודה ארוך.זה באמת מזעזע- דחיל רבאק,די כבר דימה זכית ב-2008 כנגד רצוני במקום אנני לוראק היפה שאני אוהב.בפעם הראשונה אהבתי ב-2006 הרבה יותר מ-2008,ששם כבר התחלת להמאיס את עצמך על כולנו,ועכשיו אתה משתתף שוב בקדם!!! אני מוחק מיומני את הצפייה בקדם של ארצך.אוי כמה אני מאחל שהמציאות תטפח על פניך ולא תסע לאוסלו בתור הנציג של רוסיה.אני מקווה שלעם הרוסי יש שכל לא לבחור בך גם הפעם.
יום נעים לכולכם, תשמרו על העצבים שלכם בעניין:-)
בתגובה ל: יש לי חדשות מזעזעות בשבילכם מאת: bonovision ללא תוכן
מה זאת אומרת מה זאת אוממרת?
מה זאת אומרת מה
זאת אומרת זאת
אומרת זאת אומרת אומרת
מה זאת אומרת מה זאת אומרת?
מה זאת אומרת אומרת מה זאת אומרת :-):-):-)
בתגובה ל: הסתדרתי תודה :-) מאת: bar_german ללא תוכן
Inget konstigt alls
בתגובה ל: ויש גם גירסאות סטודיו מאת: miki_cheno ללא תוכן
בתגובה ל: מלך! עכשיו וידאו :-) יש סיכוי ? מאת: גילספאן באדיבות אחד הגולשים שהעלה את הקבצים לראפיד-שר... אז קחו בחשבון שצריך לחכות קצת בין הורדה להורדה.
בתגובה ל: יש לי חדשות מזעזעות בשבילכם מאת: bonovision לדעתי ה- EBU צריך להוסיף חוק נוסף שימנע מאומנים שזכו באירוויזיון להתמודד שוב פעם.
די, היה צריך כבר מזמן למנוע תופעות כאלו של ג'וני לוגן למיניהם, שרלוט פירלי ועכשיו דימה בילאן וזה סתם מדגם זערורי. זכית כבר? תנוח בשקט. זה לא רק יומרני ומעורר אנטגוניזם, זה גם מחבל לזמרים אחרים בסיכויים לייצג את המדינה שלהם.
איכס. מגעיל אותי לחשוב שנצטרך לראות אותו שוב פעם.
בתגובה ל: ועכשיו לגבי דימה בילאן מאת: miki_cheno מדוע אותו לא הזכרת? גם עליו היית אומר את המשפט האחרון שלך?
בתגובה ל: מיקי, ומה היית אומר על יזהר כהן? מאת: ניסים החוק צריך לחול על כולם.
זכיתם פעם אחת? שלום וביי.
צריך לתת את הדעת לעניין הזה, אחרת לא יהיה לזה סוף.
בתגובה ל: יש לי חדשות מזעזעות בשבילכם מאת: bonovision די ניצחת פעם אחת , הגעת למקום שני פעם אחת, די זה כבר עובר את גבול הטעם הטוב.
בתגובה ל: לא שוב !!! נמאס לראות אותו כבר !.... מאת: o5o55 טוב לחזור לפורום אחרי תקופה עמוסה מאוד והרבה שינויים בחיי. מקווה להיות פעיל קצת יותר בזמן הקרוב. ונופרי היקרה מעניין אם חבילת ההפתעות שארגנת לי בזמנו שמורה עדייו אצלך בחנות?
התגעגעתי לכולכם בטירוף! והנה משהו קטן שמצאתי ביוטיוב: ההופעה של OLA אתמול במלודי.ראיתי שביקשו איזה לינק להופעות החיות מהמלודי...
ירדנה ארזי - בקרוב הדיסק החדש!
בתגובה ל: מחריד לחשוב שיש סיכוי שנראה את הבבון הזה שוב. מאת: אסי שעיה הורידו את זה מהרשת.
ירדנה ארזי - בקרוב הדיסק החדש!
בתגובה ל: מחריד לחשוב שיש סיכוי שנראה את הבבון הזה שוב. מאת: אסי שעיה דבר איתי :)
Ich lebe Lauter
בתגובה ל: יש לי חדשות מזעזעות בשבילכם מאת: bonovision ואם היה לי כוח הייתי משרשר את ההודעה שכתבתי לפני כחודש על כך שבילאן החליט לייצג את רוסיה שוב.
מה שמפחיד בכל העניין שב-2008 עוד לפני הקדם הרוסי הוא טען "אני מרגיש שההיסטוריה קוראת לי להביא את הזכייה הראשונה של רוסיה"
בתגובה ל: ואני לא רוצה להיות האחד שיגיד - אמרתי לכם מאת: רון לטינסקי זה שקדם עם דימה בילאן זה קדם מכור מראש. אלוהים תציל אותנו מהעונש הזה.
בתגובה ל: יותר ממפחיד, מה שמצער במיוחד מאת: bonovision באירו כ"כ מפוצץ בגברים, רק הנוכחות שלו בגרין רום תקפיץ את מכירות השמפו נגד כיני ערווה לשמיים
Inget konstigt alls
בתגובה ל: יש לי חדשות מזעזעות בשבילכם מאת: bonovision שזה יתן לו??? עוד ניצחון??? אני בספק. ולחשוב שבפעם הקודמת בהופעה שלו הוא שבר את כל שיאי הקיטשיות הגימיקיות ובעיקר הפתאטיות אז לאן עוד יש לו לרדת??? מחשבה מפחידה..... אני מקווה שעם זה ששופטים בוחרים עכשיו זה יאפס אותו קצת למקום שמגיע לו....
חיוך - הוא הקו הקצר ביותר בין שני אנשים :)
בתגובה ל: יש לי חדשות מזעזעות בשבילכם מאת: bonovision אחרי שארגן לעצמו חדירה ישבנית עם כל אזרחי רוסיה רבתי, החליט שנמאס לו והוא רוצה שוב לחוות ברבקינג מסביב לשעון ע"מ להפיץ איידס ירוק מפלסטיק בכל רחבי אירופה במאי [ואח"כ בכל העולם]. הדרך הטובה ביותר לזה היא כמובן עוד השתתפות באירוויזיון. הוא לא יעצור, כל שנתיים הוא ישתתף מחדש, בסוף גם אתן הנשים תפלו קורבן לשיטתו חסרת הרחמים ותיאלצו גם אתן לדחוף לו דילדו דו ראשי, אוטומטי, פניאומטי מרוח כולו בנוטלה. נופר, גם את על הכוונת. ראי הוזהרת, שלא תגידי שלא התרעתי.
כל אזרח חמוד קונה סרטי בידוד. אני לא שודד אני משה המבודד
בתגובה ל: מה רק לי זה ברור? מאת: tzachee אוי, צחיק, תהיה בריא! עד שקראתי את ההודעה שלך, בלסתי לי בכיף עוגת שוקולד תוצרת קיורטוש. לא עוד. ג'יזס, אני מרגישה את כל הקיבה פורצת דרך הוושט.
Ich lebe Lauter
בתגובה ל: יש לי חדשות מזעזעות בשבילכם מאת: bonovision לדעתי באמת צריך להוציא חוק בתחרות שאסור להשתתף באירוויזיון עד 5 שנים אם זכית, או שלזמר אסור להשתתף באירוויזיון מעל פעמיים.
זה כבר ניהיה מגעיל ביותר, ואני בטוח שהוא יביא עוד בלדת פופ שתגיע לטופ.
לפי מה שהבנתי שנה שעברה רוסיה לא רוצה לזכות שוב כי הוציאה המון מיליוני יורו על התחרות, ואפילו חירבנה לגמרי את הופעת ה"מאמו", ועכשיו הם שוב לוקחים אותו לקדם?
מה נסגר איתם?
סוף סוף זה קורה: אירוויזיון 2011 נוחת לביקור בגרמניה! מי שלא יהיה שם- יפסיד.