בתגובה ל: לצופים בקדם ההולנדי - לינק ישיר ל- webcast מאת: bonovision ללא תוכן
Inget konstigt alls
בתגובה ל: לצופים בקדם ההולנדי - לינק ישיר ל- webcast מאת: bonovision שאני אבין, רק לי היה האומץ להיחשף לזה? בנות גיל הזהב מבית אבות האג עשו כרגע ביצוע קטלני לשיר הנהדר הזה, והיד עוד נטויה
Inget konstigt alls
בתגובה ל: לא זה לא אמיתי מה שהולך שם מאת: adfmd ללא תוכן
בתגובה ל: שוב יורדים על זקיינות??? חכה חכה... :) מאת: euroy ללא תוכן
Inget konstigt alls
בתגובה ל: לצופים בקדם ההולנדי - לינק ישיר ל- webcast מאת: bonovision את מלכת הויאז'ות כמובן, ג'וני לוגאן. כאילו מה מה מה, כל מה שקורה שם הערב רחוק ממנו כמרחק מזרח ממערב. אפילו בג'וני המיותר אני עוד נאחז כדי למצוא מעט שפיות, אכן רגעים קשים.
כל אזרח חמוד קונה סרטי בידוד. אני לא שודד אני משה המבודד
בתגובה ל: ואת מי הזמינו לחזות בבושה הלאומית? מאת: tzachee להיראות כמו מייקל לואיס
Inget konstigt alls
בתגובה ל: לצופים בקדם ההולנדי - לינק ישיר ל- webcast מאת: bonovision כמה אפשר להאזין לאותו חרא ללא הפסק? זה יגמר מתישהו?
בתגובה ל: לצופים בקדם ההולנדי - לינק ישיר ל- webcast מאת: bonovision ציטוט לא נגענו: "את מי אתה הכי אוהב ג'וני" [מבין הביצועים הערב] "את ג'וני לוגאן" [כך ענה בפשטות. מחד גיסא ניתן לומר בנקל שהוא לא סבל אף ביצוע באמת, נו ניתן באמת להאשימו? מאידך גיסא ניתן לומר שג'וני הוא בעצם סוג של צביקי פיקי דוחה ומבחיל כמותו רק עם קצת יותר שיער על הפדחת.
בתגובה ל: לצופים בקדם ההולנדי - לינק ישיר ל- webcast מאת: bonovision היא הפכה את השיר לדבר חביב מאוד :-)
מה זאת אומרת מה זאת אוממרת?
מה זאת אומרת מה
זאת אומרת זאת
אומרת זאת אומרת אומרת
מה זאת אומרת מה זאת אומרת?
מה זאת אומרת אומרת מה זאת אומרת :-):-):-)
בתגובה ל: לצופים בקדם ההולנדי - לינק ישיר ל- webcast מאת: bonovision קקי יבש. מקום לפני אחרון בסמי.
בתגובה ל: והביצוע שזכה: מאת: miki_cheno אתה בעצם רומז שמשהו יצליח לקבל פחות נקודות מזה? ועוד כשזה בא מהולנד?
אני באמת לא יודע מה לומר. השיר בסדר, כבר השלמנו עם הדבר הזה. אבל כל החינגה שהלכה מסביב, כאילו דודה חדווה שתתה קצת יותר מדי בערב הבינגו. קריפי שיט
Inget konstigt alls
בתגובה ל: כשאתה אומר לפני אחרון מאת: adfmd רק שבמקרה הזה דודה חדווה גם הזדקנה עם השידור והפכה לסבתא רבא
בתגובה ל: והביצוע שזכה: מאת: miki_cheno המדינה הזאת פשוט לא רוצה לזכות .
בתגובה ל: והביצוע שזכה: מאת: miki_cheno ללא תוכן
בתגובה ל: נו באמת.... זה מתחת לכבודי להאזין לזה עד הסוף מאת: tilkin זה בכלל לא כזה גרוע....
מה זאת אומרת מה זאת אוממרת?
מה זאת אומרת מה
זאת אומרת זאת
אומרת זאת אומרת אומרת
מה זאת אומרת מה זאת אומרת?
מה זאת אומרת אומרת מה זאת אומרת :-):-):-)
בתגובה ל: והביצוע שזכה: מאת: miki_cheno בגלל שירים כאלו, מביך להודות היום שאתה צופה באירו'.
זמרת חמודה עם חיוך מקסים - מתבזבזת על השטות הזאת, שאלוהים יעזור לה ולקריירה שלא תהיה לה.
בתגובה ל: והביצוע שזכה: מאת: miki_cheno אני קצת המומה. אני רגילה לראות אותה יושבת לבד בחדר מורים בוהה בפלאפון בציפייה שמישהו ייזכר שהיא קיימת. נראית כל כך אומללה. פעם יצא לי לדבר עם המסכנה הזאת והיא באמת אמרה לי שהיא מתכוונת לקחת שנת שבתון. לא חשבתי לרגע ש...
WOW חני ! עשית את זה. אל תשכחי להביא מחר עוגה לישיבת ציונים.
אני אפילו אפרגן לך בציון בסולם אוריתה חמישה כוכבים:
בתגובה ל: היי זאת חני המורה לתלמוד מאת: ORIT78 לא ערגליות בטעם תות.
בתגובה ל: והביצוע שזכה: מאת: miki_cheno מה זה? כמו שאמרתי כבר קודם. זו גרסת 2010 לא-ג-דו
גו-על...
Nessuno lo legge comunque, in modo che mi importa di scrivere sciocchezze in italiano qui?
בתגובה ל: והביצוע שזכה: מאת: miki_cheno אין לתאר את הגועל! באמת בגלל שירים כאלה לועגים לתחרות. ממש לא מתאים. להולנד יש פוטניאל אדיר, 4 פעמים זכו מקום ראשון, ועוד המון להיטים בשנות ה-70 וה-80, וגם כמה יציאות מעולות ב-90. חבל לי, וחבל להם. שלא יתפלאו לנוכח התוצאות במאי הקרוב, ומקווה שזה לא מה שישבור אותם, וששנה הבאה יביאו יציאה טובה.
בתגובה ל: לצופים בקדם ההולנדי - לינק ישיר ל- webcast מאת: bonovision אם היה דבר כזה, הזוועה הזאת היתה נחסכת מאיתנו, גועל נפש!! אסטוניה 2008 זה יצירת מופת לעומת היציאה הדוחה הזאת!
בתגובה ל: לצופים בקדם ההולנדי - לינק ישיר ל- webcast מאת: bonovision הרי עוד כמה שנים וותיקי הפורום יוכלו לזמזם רק את השיר הזה בבית האבות. ושלא נשכח "מטבע לשון" 2010 הולך ישירות להולנד.
בתגובה ל: לצופים בקדם ההולנדי - לינק ישיר ל- webcast מאת: bonovision ביצוע מביך ושייך לעולם אחר. גירסת הבחור הייתה הרבה יותר חביבה,ופחות מטופשת.
!? Shall we
בתגובה ל: אם עד עכשיו אהבתי. אז כבר לא . מאת: א ר י ק ל ממש מוזיקה למכונת ממתקים.
!? Shall we
בתגובה ל: לצופים בקדם ההולנדי - לינק ישיר ל- webcast מאת: bonovision ללא תוכן
(C) מהאישה שהביאה לכם את "מי צריך את רג'אסטן?", והפינה המצליחה בעלת 3 העונות "הופרדו בלידתם"!
בתגובה ל: הולנד 2010 להורדה בגירסת סטודיו מאת: miki_cheno אם תיהיה להולנד הופעה טובה אני אצביע לה בחצי הגמר. שיר טוב מאוד והגרסה הזאת רק משפרת עוד את השיר.
כל הכבוד.
סוף סוף זה קורה: אירוויזיון 2011 נוחת לביקור בגרמניה! מי שלא יהיה שם- יפסיד.
בתגובה ל: וואווו איזו גרסה טובה. מאת: שייקה המקורי באמת חמוד.... חשבת לפנות ליעוץ? היפנוזה? שוק חשמלי? כיתת יורים? משהו!!! כאילו... זה לא יתכן מה שהולך איתך חמוד. ואני אומר את זה בתור חבר פורום שדואג ומודאג בגללך!