Jon Lilygreen & The Islanders - Life looks better in spring
ותאמינו לי זה היה הדבר הכי נורמלי בקדם הפסיכי הזה.
בתגובה ל: ובינתיים בקפריסין נבחר השיר מאת: miki_cheno שיר למלמי, סיכוי סביר להתקע בסמי, אבל היום כבר אי אפשר לדעת. שהלהלי שהלהלה זה לא
Inget konstigt alls
בתגובה ל: ובינתיים בקפריסין נבחר השיר מאת: miki_cheno ממש ממש אהבתי!
מה זאת אומרת מה זאת אוממרת?
מה זאת אומרת מה
זאת אומרת זאת
אומרת זאת אומרת אומרת
מה זאת אומרת מה זאת אומרת?
מה זאת אומרת אומרת מה זאת אומרת :-):-):-)
בתגובה ל: ובינתיים בקפריסין נבחר השיר מאת: miki_cheno אבל שיר חמוד לאללה
בתגובה ל: ובינתיים בקפריסין נבחר השיר מאת: miki_cheno שהקפריסאים חושבים שהם שולחים שיר לתחרות "קולות וצלילים" סניף לימסול ולא לאירוויזיון. נראה כ"כ בוסרי, כ"כ לא מקצועי, כ"כ חובבני. עם זמר בעל ותק, נסיון, נטול גיטרה וטיפת כריזמה זה יכול היה להצליח לא רע. כפי שזה נראה כרגע יעברו על זה כאילו הורידו מים באסלה ולא נודע עוד כי בא אל קרבו.
כל אזרח חמוד קונה סרטי בידוד. אני לא שודד אני משה המבודד
בתגובה ל: ובינתיים בקפריסין נבחר השיר מאת: miki_cheno והזמר כמובן ישדרג את המראה שלו - יש לו דווקא סיכוי לא רע להיות שיר מס' 11 בסמי.
בתגובה ל: ובינתיים בקפריסין נבחר השיר מאת: miki_cheno ללא תוכן
חיוך - הוא הקו הקצר ביותר בין שני אנשים :)
בתגובה ל: ובינתיים בקפריסין נבחר השיר מאת: miki_cheno אף אחד פה לא חסיד של קפריסין באירו' אבל כשצריך לתת מילה טובה אז תתנו! לדעתי השיר הזה טוב יותר מהשיר הדני,הנורווגי והשוויצרי גם יחד!
מה זאת אומרת מה זאת אוממרת?
מה זאת אומרת מה
זאת אומרת זאת
אומרת זאת אומרת אומרת
מה זאת אומרת מה זאת אומרת?
מה זאת אומרת אומרת מה זאת אומרת :-):-):-)
בתגובה ל: וואו אתם פשוט נהנים לקטול מאת: bar_german ותקרא שוב את התגובות לשיר. שים לב מה קטלו בתגובות ומה לא. לא חושב שיש מישהו באמת שקטל את השיר עצמו, ולא בר אין מה לומר מילה טובה בכוח.
בתגובה ל: ובינתיים בקפריסין נבחר השיר מאת: miki_cheno לדעתי קפריסין עולה לגמר השנה.
בתגובה ל: הנה וידאו יותר טוב מאת: miki_cheno חובבנות ניבטת כאן מכל כיוון אפשרי
בתגובה ל: הנה וידאו יותר טוב מאת: miki_cheno ובן כמה הוא - 14 ? הוא יצליח להיות בן 16 עד מאי ?
ציון בסולם אוריתה: וגם זה יותר מדי.
בתגובה ל: הנה וידאו יותר טוב מאת: miki_cheno אפילו המלווים חזרו לתנועות המגוכחות שכ"כ מאפיינות את התחרות. אוהבת!!!!
בתגובה ל: זה השיר הכי יפה שנבחר עד כה מאת: רון לטינסקי ללא תוכן
בתגובה ל: זה השיר הכי יפה שנבחר עד כה מאת: רון לטינסקי ללא תוכן
בתגובה ל: ובינתיים בקפריסין נבחר השיר מאת: miki_cheno נהניתי להאזין לו, זה לא זוועתון אבל הוא בהחלט בינוני אם תהיה לו הופעה טובה, הוא לא יזייף וישרה יותר יציבות וביטחון - זה יכול להיות סוס שחור כמו לטביה 2005 זו דעתי
בתגובה ל: ובינתיים בקפריסין נבחר השיר מאת: miki_cheno מבחינה ווקאלית הבחור עושה אחלה של עבודה וגם המלווים מצויינים (אם כי יש לי חשד שרק הסולן שר בלייב וקולות הרקע היו בפלייבק). השיר כשלעצמו פשוט מקסים ויש לו סיכוי חזק להגיע לגמר אבל (!!!) למה הם נראים כאילו הם יצאו ללוויה? מי זאת הבהמה שמנקרת על הפסנתר? מה הם חשבו לעצמם לעזאזל?!
אני בד"כ מצליח להתעלם מהעמדה גרועה ומשעממת אם השיר יפה ואיכותי בעיניי אבל הפעם לא יכולתי להתעלם מזה בכלל, זה פשוט צועק!
בתגובה ל: כמה מקסים ככה חובבני מאת: idolo עד עכשיו זה השיר הכי יפה השנה, בעיניי, בלי להגזים.
בתגובה ל: ובינתיים בקפריסין נבחר השיר מאת: miki_cheno עם קצת עיבוד קטן יכול להיות שהוא היה בגמר.
בתגובה ל: ובינתיים בקפריסין נבחר השיר מאת: miki_cheno אהבתי אהבתי. שלא תבינו אותי לא נכון, אני לא חושב שיש לזה הרבה סיכוי. כמו בשנה שעברה גם עכשיו הם שולחים איזה ילד שנראה בן 16 עם בלדה-לא יעבוד. אבל הוא שר טוב, והשיר חמוד מאוד. כל הכבוד להם-שנה שניה קולעים לטעם שלי בדיוק (אבל כנראה רק לטעם שלי)
Nessuno lo legge comunque, in modo che mi importa di scrivere sciocchezze in italiano qui?
בתגובה ל: ובינתיים בקפריסין נבחר השיר מאת: miki_cheno זה חביב, זה נחמד, הכל יופי טופי, אפעס, מלבד השעמום הקל. בניגוד לשנים קודמות, הפעם הקפריסאים לא יזניקו אותי לשירותים במהלך התחרות. מרענן!
Ich lebe Lauter
!? Shall we
בתגובה ל: ובינתיים בקפריסין נבחר השיר מאת: miki_cheno קוסטה שלא מפסיק לנסות את מזלו באירו', הביא הפעם יציאה לא רעה בכלל.
בתגובה ל: האם קפריסין פספסו עלייה לגמר בטוחה? מאת: kafenames NO לא נראה לך קצת פומפוזי מדי על סף הגיחוך? וזה בלי להתחיל לדבר בכלל על הנסיון הנואש כמעט להישמע ולהיראות כמו מוליטבה. הבעייה שבשביל זה הוא אמור להיות לאסבה כעורה. מסתבר שמאמינים יותר למאותגרות ויזואלית, מה שמסביר את נצחונן של מוליטבה, אבל בעיקר של ויקטור ויקטוריה [דימה] בילאן
בתגובה ל: EHHHHHMMMM מאת: tzachee אז זה יהיה בלארוסיה בילאן
אף אחד לא מת בתול - החיים דופקים את כולם.
בתגובה ל: EHHHHHMMMM מאת: tzachee להיפך .
לטעמי יותר טוב מהשיר שנבחר, ויתרה מזה - לדעתי השיר הכי טוב של קוסטה באירויזיון..
ברור שיש פה ניסיון עלוב לחקות את סרביה 04 , אבל השיר כמכלול ממש עשה לי את זה..
יאללה, איפה הסטודיו?
בתגובה ל: ובינתיים בקפריסין נבחר השיר מאת: miki_cheno שיר בריטי מקפריסין? מי היה מאמין לדבר הזה? זה כמו שישראל תשלח את מאיה בוסקילה עם שיר קצבי ורקדני בטן.
וואוו שיר חמוד מאוד שאם הזמן רק הולך וגדל עלי. המילים יפות!
כל הכבוד.
סוף סוף זה קורה: אירוויזיון 2011 נוחת לביקור בגרמניה! מי שלא יהיה שם- יפסיד.
בתגובה ל: ובינתיים בקפריסין נבחר השיר מאת: miki_cheno בפייסבוק. מצאתי את הכרטיס של ג'ון ליליגרין, שלחתי לו הודעה, החמאתי לו על השיר ואיחלתי לו הרבה הצלחה באוסלו, והנה התגובה שקיבלתי:
Thanks, friend. You speak kind words :)
I'm glad you enjoy the song, dude! Gonna rock out as much as I can in Oslo and it's cool that people from Isreal are liking it :D
Peace!!!
Lil
בתגובה ל: תקשיבו! התכתבתי קלות עם הזמר הקפריסאי בפייס מאת: idolo ללא תוכן
בתגובה ל: תקשיבו! התכתבתי קלות עם הזמר הקפריסאי בפייס מאת: idolo דיברתי עם הזמרת הדנית בטוויטר וגם היא שמחה לדעת שיש בישראל גם אנשים ששומעים מוזיקה מעוד מדינות (ושיש בישראל מחשבים ולא רק גמלים).