|
|
נשמה שלי אני מאחל לך את כל אשר אני מאחל לעצמי בריאות שלמה אושר טהור אהבה זכה ועושר רב
חולה עליך ואוהב אותך המון!!!! איציקול
|
|
|
בתגובה ל: מזל טוב ענקי!!! לאיש והאגדה svante מאת: איציקולמה אני אמורה לאחל לך בעצם? שתמשיך להיות מי שאתה? לא ולא. סבנטה, אתה בנאדם חולה, ואתה הופך את כל הסביבה שלך לחולה גם כן. מוטב שתתחיל לטפל בעצמך והנה ניתנת לך הזדמנות נהדרת להתחיל שנה חדשה בחייך ממקום טוב יותר, בריא יותר, אז קח אותה בשתי ידיים. זכור! הבריאות שלך היא השפיות של כולנו. בברכת "אהבה זכה".... כדברי איציקול המשורר מבגדאד. רק אהבה זכה. whatever that means
|
|
|
בתגובה ל: מזל טוב ענקי!!! לאיש והאגדה svante מאת: איציקולגם לי!  מזל טובבבבבבבבב סוונטה עד 120
אף אחד לא מת בתול - החיים דופקים את כולם.
|
|
|
בתגובה ל: לא רק לסוונטה יש היום מומולדת מאת: Pirdunchik
|
|
|
|
בתגובה ל: לא רק לסוונטה יש היום מומולדת מאת: Pirdunchik אז עוד מזל טוב - והפעם לאחד האנשים שהכי תורמים לפורום לאחרונה, ושלוקח את העסק ברצינות שראויה להערכה!
שיהיה לך רק טוב, אושר ואהבה! :)
עידו
|
|
|
|
בתגובה ל: לא רק לסוונטה יש היום מומולדת מאת: Pirdunchik ללא תוכן
|
|
|
בתגובה ל: לא רק לסוונטה יש היום מומולדת מאת: Pirdunchikטוב אני לא כזה טוב בברכות במיוחד אחרי שכתבתי ברכה אחת ממש בזה הרגע.... ובכל זאת - המון אושר אהבה שמחה ובריאות! מאחל לך שמוזיקה תלווה אותך בכל אשר תעשה... תמיד!
מזל טוב מיכאל :-) גיל
|
|
|
בתגובה ל: לא רק לסוונטה יש היום מומולדת מאת: Pirdunchikמזל טוב דרלינג ! .gif) שפע ברכות ואיחולים !  לא מכיר אותך אבל ממה שכן אתה מקסימון וחביבון גם אם טעמנו שונה לעיתים קרובות ! קבצים מצורפים:
!? Shall we
|
|
|
|
בתגובה ל: לא רק לסוונטה יש היום מומולדת מאת: Pirdunchik ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: לא רק לסוונטה יש היום מומולדת מאת: Pirdunchik וכמו לסוונטה גם לך אאחל המון בריאות, עושר אושר והצלחה... ג'ו.
Nessuno lo legge comunque, in modo che mi importa di scrivere sciocchezze in italiano qui?
|
|
|
בתגובה ל: לא רק לסוונטה יש היום מומולדת מאת: Pirdunchikפירדונצ'יק המתוק! יומולדת שמח!!! חמוד ופעיל, עקשן ומעניין, בהחלט מורגש בפורום הזה! מאחלת לך שנה מדהימה ומוצלחת, הגשמת כל מה שתאחל לעצמך וכמובן אהבה אהבה אהבה!!! .gif) טליה
חיוך - הוא הקו הקצר ביותר בין שני אנשים :)
|
|
|
בתגובה ל: מזל טוב Pirdunchik!!! מאת: Talya10אני מאוד נהנה להיות בפורום בחברת אנשים נהדרים, ומקווה כל שנה לחגוג יום הולדת גם בפורום. עוד פעם תודה לכל המברכים המקסימים,תודה מקרב לב על כל הברכות מחממות הלב.
אף אחד לא מת בתול - החיים דופקים את כולם.
|
|
|
|
בתגובה ל: לא רק לסוונטה יש היום מומולדת מאת: Pirdunchik מאחלת לכם הרבה אושר בחיים.
|
|
|
|
|
בתגובה ל: מזל טוב ענקי!!! לאיש והאגדה svante מאת: איציקולגם אני רוצה לאחל לך אהבה זכה. תמשיך לגרום אושר לכל הסובבים אותך, שתהיה שנה מוצלחת באהבה, סקס ולימודים כמובן אני עדיין חייב לך כמה ליקוקים :-)
|
|
|
בתגובה ל: מזל טוב ענקי!!! לאיש והאגדה svante מאת: איציקולללא תוכן
|
|
|
בתגובה ל: מזל טוב ענקי!!! לאיש והאגדה svante מאת: איציקולשפע ברכות ואיחולים והמון המון ליום הולדתך !
אני מאחל לך את כל הטוב שבטוב תמשיך להיות נשמה טהורה
תמשיך להצחיק את כל הסובבים אותך :)
אני לא שוכח שום רגע מהחוויה המדהימה ממוסקבה הקפואה.
נהנתי להכיר חבר מיוחד כמוך ועוד בדרג רב מעלה "ככבוד השרה " :)) בעזרת ה' שנה הבאה עם בעל ואהבת אמת !
חולה עלייך ! " לא את " ...! .gif)

|
|
|
בתגובה ל: מזל טוב ענקי!!! לאיש והאגדה svante מאת: איציקוללדוד סבנטה החביב, בתקווה שתזכה להיגמל מהמלטזיות שדבקה בך (בהנחה שאינה חשוכת מרפא...) ובכלל, רק אושר וטוב. לפירדונצ'יק הפעלתן, מזל טוב גם כן והרבה אושר ושמחה.
Ich lebe Lauter
|
|
|
בתגובה ל: מזל טוב ענקי!!! לאיש והאגדה svante מאת: איציקולמאחל לך את כל הטוב שבעולם - אושר, בריאות, אהבה, סקס פרוע וכו' וכו' וכו'. אתה בחור מקסים ואהוב, תישאר ככה! אוהב, עידו
|
|
|
בתגובה ל: מזל טוב ענקי!!! לאיש והאגדה svante מאת: איציקוליומולדת שמח!!! מאחל לך שתמשיך להעביר את זמננו בנעימים עם הטאגליינס המהממים שלך (רוב הזמן) ו... זהו.
טוב נו - והמון אושר ושמחה ואהבה :-) מזל טוב חמוד!!!
|
|
|
בתגובה ל: מזל טוב ענקי!!! לאיש והאגדה svante מאת: איציקולברכות ואיחולים לשניכם. בריאות , אושר, מזל טוב ועד 120 !
|
|
|
בתגובה ל: מזל טוב ענקי!!! לאיש והאגדה svante מאת: איציקוליום הולדת שמח !  מזל טוב חבר ! .gif) שפע ברכות ואיחולים !  אתה נהדר ובעל לב זה !  מוואהההההה קבצים מצורפים:
!? Shall we
|
|
|
בתגובה ל: מזל טוב ענקי!!! לאיש והאגדה svante מאת: איציקולעד 120. עם המון בריאות אושר עושר והצלחה... ג'ו.
Nessuno lo legge comunque, in modo che mi importa di scrivere sciocchezze in italiano qui?
|
|
|
בתגובה ל: מזל טוב ענקי!!! לאיש והאגדה svante מאת: איציקולסבנטה היקר,  מאחלת לך שנים רבות ומאושרות, אהבה, הצלחה במה שרק תרצה, וכמובן פסיכיאטר מוצלח שינסה לתקן את הנזק המצטבר משמיעת השמאלץ המלטזי... .gif) טליה
חיוך - הוא הקו הקצר ביותר בין שני אנשים :)
|
|
|
בתגובה ל: מזל טוב ענקי!!! לאיש והאגדה svante מאת: איציקולואם טרם הובן אז מזל טוב גדול לאחד האנשים המקסימים ביותר בפורום הזה, איש שמעלה לי מייד קו חיוך על הפנים. מה אאחל לך יקירי סבנטה, אושר עושר, בריאות, הצלחה, שגשוג והמשך מתמיד טירוף קטן ומקסים. מזל טוב גם לפירדונצ'יק שפע ברכות ובריאות.
כל אזרח חמוד קונה סרטי בידוד. אני לא שודד אני משה המבודד
|
|
|
בתגובה ל: מזל טוב מזל טוב מזל טוב מאת: tzacheeEurovision Anonymous- מרכז וירטואלי למוכי גורל שחולקים אם אותה מחלה בסודיות מוחלטת. תודה לכל אחד ואחד על כל הברכות והאיחולים. מזל טוב לפירדונצ'יק כמובן :-) במסגרת החלטותיי לשנה החדשה גיבשתי כמה מטרות שאני חייב להשיג השנה כמו למשל בעל, משרה משתלמת אבל בעיקר- לזכות סוף סוף בוורלדויז'ן! קחו את הבעל תביאו זכייה- הולך?
|
|
|
|
|
|
|
|
בתגובה ל: מזל טוב ענקי!!! לאיש והאגדה svante מאת: איציקולסוונטה - אתה יודע שאני חולה עליך. מאחל לך את כל הטוב בעולם, תמשיך להתפתח, ליצור, לעשות את כל הדברים שאתה הכי טוב בהם, תמשיך להצחיק אותי! אני מת עליך. עד 120 נשמה !!! ולא יום אחד פחות. פירדונצ'יק - אותך אני מכיר רק וירטואלית  אבל מספיק זמן כדי לדעת שאתה מתוק אמיתי, מוכשר, אהוב ויקר. המון בריאות אושר ועושר !!!
|
|
|
מה זאת אומרת מה זאת אוממרת?
מה זאת אומרת מה
זאת אומרת זאת
אומרת זאת אומרת אומרת
מה זאת אומרת מה זאת אומרת?
מה זאת אומרת אומרת מה זאת אומרת :-):-):-)
|
|
|
ירדנה ארזי - בקרוב הדיסק החדש!
|
|
|
() () ('.') ================.("< ("< (")_(") המיני בלוג שלי ____( ,,)( ,,)____ ======================== הפייסבוק שלי: http://www.facebook.com/BenSailes?ref=profile
+-------------------+ בפעם הבאה שאתם הולכים לזרוק אוכל חישבו על התמונה הזאת: http://www.agenda.co.il/795/forum/464975
2010 שלי "ינואר" - מצאתי עבודה חדשה. "פברואר" - חבר טוב שלי-זאת אומרת האח שלי טס לדרום אמריקה ואני בודד היום. "מרץ" - גיליתי לראשונה את אוויטה. "אפריל" - השתתפתי כניצב בפרסומת של יס. ומצפה לאירוויזיון בכיליון עיניים. "מאי" - חודש האירוויזיון חזרות, חצי גמר, חצי גמר שני, גמר, אכזבה, בגלל האכזבה נוטש את הפורום מעט. "יוני" - עדיין מאוכזב מההפסד , למרות זאת מקבל קידום ובגלל זה לא ישן בלילות. "יולי" - מתחיל ללמוד בבית ספר לתיירות . ועדיין ממשיך בעיסוקי הרגילים.
|
|
|
בתגובה ל: מזל טוב ענקי!!! לאיש והאגדה svante מאת: איציקולשיהיה לך המון מזל-טוב, אושר אהבה בריאות וכל מה שתרצה יתגשם ויתממש וכמובן שתמשיך להיות בן אדם מקסים והכי חשוב מצחיק!!! באהבה, רון
|
|
|
בתגובה ל: מזל טוב ענקי!!! לאיש והאגדה svante מאת: איציקולסליחה על האיחור ביום... מזל טוב לשניכם ואני מקווה שאיחלתם לדוז פואה כשכיביתם את הנרות! עד מאה ועשרים (שזה עשר פעמים שתים עשרה! חחחחח!)!
|
|
|