|
![http://emoticons.agenda.co.il/5s0e__Emoticon_1913758.gif ספוילר]() . . . . מגניב לדקסטר שיש לו חבר שמרגיש כמוהו, אבל לפחות אותי מיגל החדש מאוד מפחיד. הפרק נגמר מוזר. מיגל הרי הבין בפרק הקודם שעורכת הדין לא באמת מרושעת, אז מה הוא רוצה ממנה עכשיו?
|
|
בתגובה ל: דקסטר 308 : שאלה + ספוילר מאת: רעות היגיון הוא לא הצד החזק העונה. אני מניח שמיגל יהרוג את האחות של ג'יימי ממשתגעים מאהבה, ואז דקסטר יאלץ להעניש אותו על רצח של חפה מפשע, ואז הארי יגיע בעוד רגע מואר ועתיר פאתוס (כלומר פאתטי) ויגיד לו "אמרתי לך", ואז אני לא אדע כבר איפה לקבור את עצמי מרוב מבוכה. קצת מפריזים העונה, לא? ואני עוד ממסנגריה
|
|
בתגובה ל: והשערות מאת: yaddoהיגיון אף פעם לא היה הצד החזק של הסדרה, ולכן אני לא חושבת שקו העלילה יזרום בכיוון שהצעת. הוא צפוי מדי, אבל כן, קרב של "מי יותר אפל" בין דקסטר למיגל מוכרח להתקיים. אוף, למה הארי ממשיך להופיע? הוא הרי לא מחדש לדקסטר כלום, והוא מיצה את עצמו עוד בעונה הראשונה.
|
|
בתגובה ל: אבל (ספוילר) מאת: רעות אני לא הייתי נכנס להודעה עם כותרת כזאת, לא יודע מה איתכם..
אשתו של מיגל אמרה באחד הפרקים הקודמים שמיגל נמצא הרבה מחוץ לבית ומתנהג מוזר. את ההתנהגות המוזרה אפשר לייחס לקשר שלו עם דקסטר. את ההיעדרות הרבה אני לא חושב שאפשר לקשר במאה אחוז אל דקסטר. בהתחלה חשדתי בו כ"סקינר" (טוב, זאת לא חוכמה, אני חושד בכולם) או שיש משהו שאנחנו לא יודעים לגביו. אז יכול להיות שהוא בא אליה כדי להרוג אותה, ויכול להיות שהוא בא כי הוא מנהל איתה רומן. beat that. :-)
|
|
בתגובה ל: *ספוילר* השערה (אחרת) לגבי ההמשך מאת: eranb פיתוח הקונספירציה של eranb (כמובן גם ספוילרים אפשריים):
גם אני חשדתי בהתחלה שהם מנהלים רומן, כי לא הצלחתי להבין מדוע הוא ירצה לפגוע בה אחרי ההארה שהיתה לו בפרק הקודם, אבל אז העברתי אחורה ושמתי לב למבט המרושע שהיה למיגל כשהוא נכנס לדירה. זו דווקא תיאוריה מגניבה. נגיד שהם מנהלים רומן, ולעורכת הדין נמאס לשחרר אנשים רעים, אז היא החליטה לאמץ לליבה את ה'אפלה' של מיגל. אולי היא ניסתה לשחרר את האסיר ההוא, כי הוא נמצא ברשימה השחורה שלו? מבחינתי הסקינר הוא לגמרי המוזיקאי/ המודיע/ הבחור שדב התאהבה בו, למרות שקצת קשה להאמין שלאישה עד כדי כך אין מזל בחיים.
|
|
בתגובה ל: מעניין מאת: רעות המפגש שהיה ביניהם היה סופר-טעון יחד עם לגווארטה. הם רק הטיחו זה בזה האשמות והקניטו. בפרק הקודם הוא בכלל היה כולו זועם וביקש מדקסטר לחסל אותה אחת ולתמיד כשהם שיחקו גולף. לדעתי זה די מתבקש שהוא ירצח אותה אחרי שדקסטר החזיר אותו לימים העליזים שהוא זרק את אבא שלו מהמדרגות.
|
|
בתגובה ל: על איזו "הארה" אתם בדיוק מדברים? מאת: Xcalibur שאולי עוד יחשף.
|
|
בתגובה ל: אפשר לפתור את כל זה בעזרת סיפור פשוט.. מאת: eranb איזו הערה ואיזו נעליים? הוא רק נהיה יותר ויותר משוכנע בדעתו שהיא צריכה למות.
|
|
בתגובה ל: לא עונה לי על השאלה מאת: Xcalibur אולי בעוד כמה ימים זה יתברר כלא נכון.
|
|
בתגובה ל: על איזו "הארה" אתם בדיוק מדברים? מאת: Xcalibur ספוילר:
בסוף הפרק הלפני אחרון מיגל הבין שעורכת הדין עזרה למשטרה למצוא את הלקוח שלה. הוא אמר לדקסטר שהוא צדק וכנראה שהיא לא היתה כל כך מרושעת אחרי הכל.
|
|
בתגובה ל: הארה: מאת: רעות שהוא צעק על דקסטר לרצוח אותה כשהם שיחקו גולף?
|
|
בתגובה ל: זה היה לפני או אחרי מאת: Xcalibur ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: *ספוילר* השערה (אחרת) לגבי ההמשך מאת: eranb אחרי 3 שבועות של פיגור בפרקים (עדיין לא ראיתי גיבורים, המגן ונמלטים) ראיתי סוף סוף את הפרק הזה שכולכם מלהגים עליו וישר נכנסתי לפה בשביל להגיב.
אני לא סובל את מיגל פראדה! ממש. דמות נוראית ויותר מידי "אובר-אקטד" מצד ג'ימי סמיתס. לפי איך שזה נראה, אתה צודק. הוא מנהל רומן עם הזאתי (עוד מעצבנת אחת). היא הכניסה אותו לבית שלה באמצע הלילה. פאק, הוא היריב המקצועי שלך! את אפילו לא מתכוונת לשאול אותו מה הוא עושה אצלך בשעה הזו?
ומשהו לגבי דברה - כולנו יודעים שהיא סתומה בלחץ. אבל לתשאל את הרוצח ולהאמין לכל מילה שיוצאת מהפה שלו כשהוא מנסה להפליל בחור אחר בלי לקלוט שהוא הסקינר?? קצת מוגזם, אפילו בשבילה.
אני אסתכן ואומר שהעונה השלישית, בינתיים, היא נפילה רצינית לעומת העונה המדהימה שקדמה לה. מקווה שאני אתבדה כי בינתיים כל דמות חוץ מדקסטר מעצבנת אותי בעונה הזו. אפילו מסוקה מעצבן!
|
|