דקסטר - 3X11 (מכיל ספויירלים)
|
|
דקסטר - 3X11 (מכיל ספויירלים)
פורסם לפני
3726 ימים
מאת חובצי
סה"כ תגובות: 11
תגובה אחרונה לפני: 3725 ימים
מעולה. סוף-סוף פרק שאהבתי! החל מהפתיחה המפתיעה שגרמה לנו לחשוב שדקסטר הולך להאבק בסקינר על חייו כשבעצם האקשן היחיד בה היה האגרוף שמסוקה קיבל בעין. דרך החקירה השקטה שלה-גווארדה ניהלה מול מיגל. ועד אחת מסצינות הרציחה הכי טובות שהיו אי-פעם בסדרה הזו. (אני מת על השיחות האלו שדקסטר מנהל עם הקורבנות שלו)
מיגל פראדה קיבל את מה שמגיע לו, בואו לא ניתמם. הוא היה חתיכת טיפוס בוגדני מלוקק ומעצבן. אותה סצינה מופתית על הגג בפרק הקודם אינה חוננת אותו מעונה שלמה שבה רציתי להעביר קדימה כל פעם שראיתי את הפרצוף שלו. היה נחמד מצידו של דקסטר לגלות לו שהוא רצח את אחיו. סתם ככה שידע.
התמונה הכי אדירה בפרק: 1. דקסטר יושב על "כס המלכות" ומרים את היד הימנית שלו. 2. התמונה הופכת לשחור-לבן מיד אחרי שדקסטר חונק את מיגל.
הרגע הכי מצחיק בפרק: השיחה בין מסוקה לדקסטר על השיער האפור.
הרגע הכי מעצבן (כי אי-אפשר בלי): כשקווין רדף אחרי הסקינר עם אקדח ובמקום לירות לו כדור לרגל העדיף לקפוץ עליו ולחטוף סכין למצח.
בכל אופן, אני שמח שדקסטר עשה את מה שעשה למיגל. עכשיו רק נותר להפיל את הרצח על הסקינר, לקוות שדב תתפוס אותו לפני שהוא יתפוס אותך, ולהתחתן. אדיוס אמיגו!
|
|
|
|
מעולה. סוף-סוף פרק שאהבתי! החל מהפתיחה המפתיעה שגרמה לנו לחשוב שדקסטר הולך להאבק בסקינר על חייו כשבעצם האקשן היחיד בה היה האגרוף שמסוקה קיבל בעין. דרך החקירה השקטה שלה-גווארדה ניהלה מול מיגל. ועד אחת מסצינות הרציחה הכי טובות שהיו אי-פעם בסדרה הזו. (אני מת על השיחות האלו שדקסטר מנהל עם הקורבנות שלו)
מיגל פראדה קיבל את מה שמגיע לו, בואו לא ניתמם. הוא היה חתיכת טיפוס בוגדני מלוקק ומעצבן. אותה סצינה מופתית על הגג בפרק הקודם אינה חוננת אותו מעונה שלמה שבה רציתי להעביר קדימה כל פעם שראיתי את הפרצוף שלו. היה נחמד מצידו של דקסטר לגלות לו שהוא רצח את אחיו. סתם ככה שידע.
התמונה הכי אדירה בפרק: 1. דקסטר יושב על "כס המלכות" ומרים את היד הימנית שלו. 2. התמונה הופכת לשחור-לבן מיד אחרי שדקסטר חונק את מיגל.
הרגע הכי מצחיק בפרק: השיחה בין מסוקה לדקסטר על השיער האפור.
הרגע הכי מעצבן (כי אי-אפשר בלי): כשקווין רדף אחרי הסקינר עם אקדח ובמקום לירות לו כדור לרגל העדיף לקפוץ עליו ולחטוף סכין למצח.
בכל אופן, אני שמח שדקסטר עשה את מה שעשה למיגל. עכשיו רק נותר להפיל את הרצח על הסקינר, לקוות שדב תתפוס אותו לפני שהוא יתפוס אותך, ולהתחתן. אדיוס אמיגו!
|
|
בתגובה ל: דקסטר - 3X11 (מכיל ספויירלים) מאת: חובצי לא אהבתי בכלל. מאוד ילדותי מצד דקסטר, לא? קצת חילוקי דעות, אז הולכים ורוצחים את החבר הכי טוב?
הסצינה המופתית על הגג *לגמרי* חוננת את מיגל מעונה שלמה של פיהוקים. הרצח של מיגל היה אומנם בלתי נמנע, אבל בפרק הקודם התחלתי לאהוב אותו מאוד, כך שהוא היה גם קצת עצוב. סוף סוף הסיפור נהיה מעניין, אז למה לא למשוך אותו גם לפרק האחרון ולנסות למנוע 50 דקות צפויות בהן הסקינר המשעמם יופיע בחתונה של דקסטר במדים של מלצר, ודקסטר יאלץ להרוג אותו בין קבלת הפנים להחלפת הנדרים? לא אדיוס אמיגו! הלוואי שמיגל יחליף את הארי בעונה הבאה וירדוף את דקסטר למוות על כך שהוא רוצח תמיד את האנשים שמקבלים אותו כמו שהוא.
הרגע הכי מצחיק בפרק: 1.הנאום של מיגל במסיבה. 2.מסוקה הופך להיות שק החבטות של בני משפחת מורגן. הגיע הזמן שמישהו יהפוך אותו לאחד.
הרגע הכי מעצבן בפרק: לאגוורטה ממונה על מחלק הרצח במשטרת מיאמי ובכל זאת משאירה מפתח מתחת לעציץ בכניסה? חובצי צודק, הדמות שלה מטופשת, אולי באמת היו צריכים לתת למיגל "לטפל" בה.
הרגע הכי מיותר בפרק: הארי מופיע בתא המטען- הארי מופיע במשרד של דקסטר- דברה מנסה לברר מי היתה המאהבת של הארי. דמותו של הארי מיצתה את עצמה כבר בעונה הראשונה, אז למה ממשיכים לדחוף לנו אותה שניה לפני הסוף של העונה השלישית?
|
|
בתגובה ל: המשך ספוילר מאת: רעות דקסטר פתח בפני מיגל את הדלת לעולם הנפלא של הרציחות ומיגל ניצל את זה לרעה, לא הלך על פי הקוד ורצח חפים מפשע, הקוד אומר שמי שרוצח חפים מפשע צריך להרוג. לא חילוקי דעות, הקוד. כדאי להזכיר, על הדרך, שדקסטר לא רצח את אוסקר אלא רק הרג אותו ואני מניחה שלכן העונה לא התייחסה לזה כמעט.
אני לא יודעת אם לאגוורטה היא דמות מטופשת, אבל כן קיימים אצלה פערים שלדעתי ניתנים ליישוב. בספר* היא מתוארת כמישהי שכישוריה הבלשיים חלשים אך כישוריה הפוליטיקיאיים גבוהים למדי ולכן הגיע למעמדה בראש מחלק הרצח של מיאמי, זה מה שעלה לי בראש כשלפתע היא עשתה עבודה מצוינת באיסוף ראיות חשאית נגד מיגל, אבל כנראה שזו אחת מאותן הבלחות חד פעמיות של תבונה אצל אידיוטית שמחזיקה את המפתח מתחת לעציץ.
__________ יתכן שגם בעונה הראשונה, אני לא זוכרת, את הספר קראתי באוגוסט האחרון, העונה הראשונה טובה יותר.
|
|
בתגובה ל: קצת חילוקי דעות? (ספוילר לפרק) מאת: Rachell המשפט ההוא די נאמר בצחוק. אני יודעת שמותו של מיגל היה בלתי נמנע מתוקף הפרת הקוד, אבל ממש קיוויתי שדקסטר ישאיר אותו בסביבה עד הפרק האחרון.
דור, מגניב לאללה שניחשת. הרעיון לא עלה לרגע על דעתי, ואני עוד מאוד פרנואידית בכל מה שקשור לפיתולים עלילתיים.
|
|
בתגובה ל: קצת חילוקי דעות? (ספוילר לפרק) מאת: Rachell דב שופעת, ולה גווארטה כל הזמן עושה עיניים לדקס. לא יודע למה, הרגשתי צורך להזכיר זאת.
לא הייתי מרחיק לכת ואומר שהיא אידיוטית, אלא יותר כמו הדמות הכי שולית בסדרה. אלו שני הפרקים הראשונים שהנוכחות הכה סתמית שלה תרמה איכשהו לקידום העלילה. חוץ מזה היא בסך הכל עוד בלטה מתחת לעציץ.
|
|
בתגובה ל: המשך ספוילר מאת: רעות הבנאדם אירגן עליו חוזה (ללא ידיעתו)!
הייתי איפשהו נגד הרצח של מיגל, כי הוא בנאדם עם משפחה והכל. וגם בטוח שלדקסטר יהיה קשה להפטר ממנו ולהשתיל את הרצח על הסקינר בלי לעורר יותר מידי חשדות. א-ב-ל זה היה שווה את זה בשביל לראות את מיגל צווח כמו חזרזיר לפני שחיטה. השיחה הזו ביניהם, כשמיגל מונח לו על השולחן, ממש עינגה אותי. כשדקסטר אמר לו שיש הבדל בין שניהם: שהוא, דקסטר, יודע שהוא מפלצת. צמרמורת.
הארי חיוני ביותר לסדרה. אמנם זה מזכיר מאוד את "עמוק באדמה" מבחינם החשיבות של האב בחיים של הילדים שלו והבחירות שהם לוקחים. הארי בנה את דקסטר. הוא אחראי למי שהוא: הרומן עם אמא שלו, האימוץ, האימון, הקוד.. אני חושש, לצערך הרב, שהוא ישאר איתנו עד סוף הסדרה.
|
|
בתגובה ל: ילדותי? מאת: חובצי הזכירה לי משהו שלא הספקתי לכתוב עליו קודם: כאילו, מה, לא נאה לג'ימי סמיתס להוריד חולצה כי הוא כזה שחקן גדול וחשוב? ממש אין בי רצון לראות אותו בעירום אבל ככה הקורבנות של דקסטר שוכבים על המשטח בד"כ, זה פגם לי באמינות.
|
|
בתגובה ל: דקסטר - 3X11 (מכיל ספויירלים) מאת: חובצישצדקתי בניחוש שלי
|
|
בתגובה ל: אני רק רוצה לציין מאת: דור Restecpa!
|
|
בתגובה ל: עלי ג'י אמר את זה יותר טוב ממני: מאת: חובצי ללא תוכן
|
|
|
|
 |
מאמרי הקהילה
|