הדרך לניו אורלינס
|
|
הדרך לניו אורלינס
פורסם לפני
3964 ימים
מאת yaddo
סה"כ תגובות: 11
תגובה אחרונה לפני: 3874 ימים
כזכור, יוצר "הסמויה" דיוויד סיימון עובד על פיילוט ל-HBO לסדרה בשם "טראמיי" (Treme), על שם שכונה ניו אורלינסית שנודעת בעיקר במוזיקאים המתגוררים בה. הסדרה עתידה להתמקד בהתמודדות היומיומית של הדמויות ובניסיונות של העיר להשתקם אחרי הוריקן קטרינה. שני פרצופים מ"הסמויה" כבר מובטחים לנו: וונדל פירס האליל, הוא באנק יקירנו, וקלארק פיטרס, הוא לסטר פרימון. פירס, יליד ניו אורלינס, יגלם מוזיקאי ג'ז שחייו קשים מאז ההוריקן ושעדיין יש לו נקודה רגישה כלפי אשתו לשעבר, אותה מגלמת קנדי אלכסנדר. אלכסנדר שיחקה במיני-סדרה "הפינה" של דיוויד סיימון שהובילה בסופו של דבר ל"הסמויה", עד לא מזמן חסתה בצלו המגניב עד בלי די של דיוויד קארוזו ב"זירת הפשע מיאמי" וכן הייתה אחותו של פיטר בנטון ב-"ER". פיטרס יגלם את מנהיג השבט האינדיאני מארדי גרא. העדכון האחרון הוא שאל הסדרה לוהקה גם קים דיקנס, שהייתה ג'ואני סטאבס ב"דדווד", וקסידי פיליפס, קרבן עוקץ של סויר ב"אבודים"; וכן סטיב זאן היקיר אף הוא במגעים לליהוק במה שהולכת להיות הסדרה הראשונה שלו. הוא מתוכנן לתפקיד של רקדן רחוב, שדרן רדיו וחבר להקה, יליד ניו-אורלינס גאה. דיקנס תגלם שפית חרוצה שיש לה מערכת יחסים הפכפכה עם דמותו של זאן.  תוקן על ידי yaddo 5/2/2009 12:36
|
|
|
|
כזכור, יוצר "הסמויה" דיוויד סיימון עובד על פיילוט ל-HBO לסדרה בשם "טראמיי" (Treme), על שם שכונה ניו אורלינסית שנודעת בעיקר במוזיקאים המתגוררים בה. הסדרה עתידה להתמקד בהתמודדות היומיומית של הדמויות ובניסיונות של העיר להשתקם אחרי הוריקן קטרינה. שני פרצופים מ"הסמויה" כבר מובטחים לנו: וונדל פירס האליל, הוא באנק יקירנו, וקלארק פיטרס, הוא לסטר פרימון. פירס, יליד ניו אורלינס, יגלם מוזיקאי ג'ז שחייו קשים מאז ההוריקן ושעדיין יש לו נקודה רגישה כלפי אשתו לשעבר, אותה מגלמת קנדי אלכסנדר. אלכסנדר שיחקה במיני-סדרה "הפינה" של דיוויד סיימון שהובילה בסופו של דבר ל"הסמויה", עד לא מזמן חסתה בצלו המגניב עד בלי די של דיוויד קארוזו ב"זירת הפשע מיאמי" וכן הייתה אחותו של פיטר בנטון ב-"ER". פיטרס יגלם את מנהיג השבט האינדיאני מארדי גרא. העדכון האחרון הוא שאל הסדרה לוהקה גם קים דיקנס, שהייתה ג'ואני סטאבס ב"דדווד", וקסידי פיליפס, קרבן עוקץ של סויר ב"אבודים"; וכן סטיב זאן היקיר אף הוא במגעים לליהוק במה שהולכת להיות הסדרה הראשונה שלו. הוא מתוכנן לתפקיד של רקדן רחוב, שדרן רדיו וחבר להקה, יליד ניו-אורלינס גאה. דיקנס תגלם שפית חרוצה שיש לה מערכת יחסים הפכפכה עם דמותו של זאן. ![http://img207.imageshack.us/img207/5305/tremefk8.jpg]() תוקן על ידי yaddo 5/2/2009 12:36
|
|
בתגובה ל: הדרך לניו אורלינס מאת: yaddo אתה תגלה את קנדי אלכסנדר גם ב"עיקר החדשות".
הסדרה החדשה נשמעת יותר ויותר טוב מעפם לפעם.
אל תהיה קוקוס, אלוהים מנסה לדבר איתך
|
|
בתגובה ל: בקרוב מאת: miss bojarsky ללא תוכן
|
|
|
בתגובה ל: הדרך לניו אורלינס מאת: yaddo ללא תוכן
איתי במלחמתי הצודקת במקש ה'אנטר'!
|
|
בתגובה ל: הדרך לניו אורלינס מאת: yaddo המבטא הני-אורלינסי לא קל בכלל
|
|
בתגובה ל: בטח גם בשביל זה נצטרך תרגום מאת: דור אבל בכל מקרה אין לי כוונה לחכות, אוריד כשזה ישודר ב-HBO. אם תהיה בעיה להבין אשקול את המשך העניין.
|
|
בתגובה ל: הדרך לניו אורלינס מאת: yaddoמליסה ליאו - היא הבלשית קיי האוורד מהסדרה הראשונה של סיימון, רצח מאדום לשחור - לוהקה לפיילוט החדש שלו, טראמיי, כעו"ד לזכויות אדם. ליאו הייתה גם מועמדת לפרס השחקנית באוסקר האחרון על תפקידה בסרט "נהר קפוא". לא מתתי עליה ברצח מאדום לשחור, אני מקווה שכאן היא לא תטריד אותי מדי. הצילומים של הפיילוט מתחילים החודש, בשעה טובה.
|
|
בתגובה ל: דיוויד סיימון + מליסה ליאו לנצח מאת: yaddo יש מקרים בהם אני אומר "אוקיי, אני לא מסכים עם הבנאדם אבל זכותו להחזיק בדיעה הזו". ויש מקרים בהם אני חושב "אלוהים אדירים! הוא רציני?! איך הוא יכול לחשוב כך בכלל?? איך אדם אינטליגנט, כנראה, מגיע למסקנה הזו? להיכן התאיידו כל תאי המח שלו??"
נחש בעצמך מה מהנ"ל מתאים כתגובתי לגבי סלידתך ממליסה לאו (הנפלאה, הנהדרת והמצוינת).
______________________________________ אני עדיין גדול, זה האינטרנט שנהיה קטן.
|
|
בתגובה ל: הדרך לניו אורלינס מאת: yaddo איזה חמוד (מתוך צילומי טראמיי).
|
|
בתגובה ל: הדרך לניו אורלינס מאת: yaddoהחל מהסתיו הקרוב, ככל הנראה. מספר פרקים עוד לא ידוע.
|
|
|
 |
מאמרי הקהילה
|