|
היא מצחיקה בטירוף, היא מחממת לב, היא אנושית, היא מבריקה, הדמויות שלה כיפיות - היא בלי תחרות הסדרה החדשה הכי טובה בארצות הברית. החל מאמש, הפרק הרביעי שלה, היא עברה למשבצת הקבועה שלה ב-20:00 במקום 21:30 אחרי "המשרד", והרייטינג שלה בהתאמה התכווץ קשות, למרבה הצער. אני מקווה ש-NBC תשכיל להבין מה יש לה ביד ולאפשר לה לגדול גם במקום החדש שלה.
|
|
בתגובה ל: אני מת על "Community"! מאת: yaddo עלילה חלשה (עו"ד שהולך לעשות השלמה לתואר שלו כדי לעסוק במקצוע בארה"ב ומקים קבוצת למידה כדי להכנס לתחתונים של איזו כונפה? נו באמת!). שחקנים נפילה (צבי צייס. אינאף סייד) שחוץ ממי שמשחק את ההודי/ערבי/מה שהוא לא יהיה אף-אחד מהם לא שחקן עם יכולת מספיק קומית בשביל להחזיק סדרה קומית, לדעתי הצנועה. בדיחות חלשות+. משני פרקים אני זוכר לטובה רק שהעו"ד סיפר לכל אחד מה רע בו ואמר להודי/ערבי/פקיסטני שהוא חושב שיש לו תסמונת אספרגר. זהו. דמויות לא מרתקות במיוחד שיהיה קשה לבנות מסביבן עלילה מעניינת, כי גם ככה הן הזויות מידי (הפרק על ההפגנה היה השיא של זה), ואפילו אי-אפשר יהיה לתת להן רקע מעניין דוגמא הדמויות של חברים (צ'נדלר ותסביכי אבא שלו, או מוניקה ובעיות המשקל שלה).
לא יודע מה יש לך להתלהב ממנה, ברצינות. אפילו אין בה משהו חדשני שיהיה אפשר להגיד עליו "כן, אבל.."
|
|
בתגובה ל: היא די חלשה.. מאת: חובציכי יאדו אוהב את צ'אק ואתה לא אהבת (איך אפשר שלא?) , ואתה גם חושב שסאות'פארק מצחיקה. ![http://emoticons.agenda.co.il/smil411e25de9f8a4.gif סמיילי_משקפיים]() תודה על ההמלצה, יאדו.
|
|
|
בתגובה ל: טוב, עדיין לא ראיתי מאת: רעות וגם - וואו, מה הHD המטורף הזה עושה ביוטיוב?
|
|
בתגובה ל: היא די חלשה.. מאת: חובצי עלילה חלשה? זה סיטקום, ובניגוד לעלילות סיטקומים רבים, נקודת המוצא של קומיוניטי משעשעת בפני עצמה. יתר על כן, מי שם זין? אין לנושא הזה כמעט זכר מעבר לפרק הראשון, זה רק נועד לקבץ את חבורת האנשים האלה ביחד.
שחקנים נפילה? ג'ואל מקהייל הוא קומיקאי שכבר זמן רב מדברים על כך שהוא חייב לקבל משהו למידותיו, צ'בי צ'ייס אולי התבזבז בסרטים מפגרים אבל הוא קומיקאי ענק. יש להם את פאקינג קן ז'אנג, רופא שהחליט שהוא בכלל רוצה להיות קומיקאי, וכעת נחשב לאחד המבטיחים ביותר בארצות הברית (לאחרונה הוא שיחק ב"הנגאובר"). גם האחרים מצוינים, כמו עבד שציינת (בכלל לא קלטתי שזה ג'ונתן מ"רוק 30" עד שלא קראתי את זה איפשהו), כאשר טרודי מ"מן מן" מפתיעה אותי במיוחד. היא ממש נפלאה כאן, בניגוד לדמותה המעצבנת בשדרות מדיסון. גם טרוי (השחור) הפגין ביצועים קומיים מרהיבים בשני הפרקים האחרונים.
זה מה שהצחיק אותך, תסמונת האספרגר? זה היה זניח. היא מלאה שנינויות והברקות בלי לוותר על לב, ובניגוד לאותה נקודת מוצא שדיברנו עליה, ההתפתחויות בה נובעות בעיקר מהדמויות. רק ארבעה פרקים עברו וכבר טרחו להכיר לנו את רוב הדמויות לעומק כזה או אחר, כלומר הם מנצלים היטב את האנסמבל המצוין הזה. חלק מהעניין בסדרות קומיות הוא ליצור חבורה שתרצה להתרועע איתה. זה עדיין לא לגמרי קרה כאן מבחינתי, אבל ניכר שלשם מושך היוצר, דן הרמון, והוא עושה עבודה מצוינת.
|
|
בתגובה ל: כן, אבל (הייתי חייב) מאת: yaddo שכנראה נמצא על תקן כוכב אורח, וחבל. בפרק האחרון הוא לא היה כל כך טוב, אבל בראשון היה מצויין ואני מקווה שישכילו להשתמש בו בתבונה.
הסדרה הזו ו-glee הן הסדרות החדשות היחידות שניסיתי העונה, ואני שמח שקלעתי בשתיהן. אני רק מקווה שהן יחזיקו מעמד כראוי לסדרות טובות עם הרבה פוטנציאל.
|
|
בתגובה ל: כן, אבל (הייתי חייב) מאת: yaddo אתה באמת חושב שעבד זה ג'ונתן מ"רוק 30"?
|
|
בתגובה ל: רגע, יאדו, שאני אבין מאת: איילון צפון אני קצת דפוק, התבלבלתי בינו לבין טרוי, דונלד גלובר, שעד לאחרונה היה אחד מכותבי "רוק 30" ועזב אותה לטובת "קהילה". משום מה במוח הכל התחרבש לי. ככה זה עם הקשישוּת.
|
|
בתגובה ל: הממ... עכשיו כבר לא מאת: yaddo הוא היה בכלל סאנג'אי מווידס.
יאדו - אתה מואשם בגזענות נגד פקיסטנים.
|
|
בתגובה ל: כן, אבל (הייתי חייב) מאת: yaddo העלילה חלשה כי בסופו של דבר מה שיניע את החבורה הזו זה הנסיון של מה-שמו לצאת עם הבלונדה. זה לא יפסק אחרי שהיא תסרב לו עוד פעם או פעמיים. זה יהפוך להיות מאוס. כל פעם הוא יעשה משהו בשביל להשיג אותה, וכל פעם מחדש היא תגלה עליו צד אחר. ממש מבריק. מעניין מה יקרה בסוף הסדרה.. איזה קווי עלילה תוכל לבנות על שאר הדמויות? ואני לא מדבר על משהו לפרק אחד אלא על משהו שיחזיק עונה שלמה אם לא יותר.
בכל אופן, דבר איתי בעוד שתי עונות אם לא ימאס לך ממנה לפני זה.
זה שאין אף-קומדיה חדשה אחרת לצפות בה לא אומר שהסדרה הזו טובה. או מעניינת. או מצחיקה. או מאתגרת. או טובה. :)
|
|
בתגובה ל: ידעתי שלא תתאפק מאת: חובצי אני מסכימה שכדאי להם לרדת בזמן הקרוב מהנסיונות של מה-שמו, כי זה מתחיל למצות את עצמו, וזה רק אחרי 4 פרקים. אבל את זה אפשר להגיד גם על רוס ורייצ'ל ואיכשהו שרדנו את זה 80 עונות.
חוץ מזה לדעתי יש כאן דמויות מספיק מיוחדות שמצחיקות אותי גם בלי שיהיה להן רקע עמוק. גם ב30 רוק הדמויות פסיכיות אחת-אחת ורדודות למדי, והן עדיין מצליחות להצחיק אותי.
דווקא מה שאני אוהבת בסדרה זאת הקלילות שלה, וגם עלילה לא צפויה ובנאלית (מבחינתי לפחות).
|
|
בתגובה ל: הנסיון של מה-שמו מאת: יערה ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: אל תתני לי להתחיל לדבר על "חברים".. מאת: חובצי לא הצלחתי להתאפק (: אם זאת היתה הכוונה - אין ספק שהסדרה, בייחוד בעונות האחרונות, רחוקה מלהיות מושלמת, אבל לא ניתן להכחיש את העובדה שהיא עדיין אחת הסדרות הכי ניתנות לצפייה חוזרת שיש.
|
|
בתגובה ל: ...כי יש לך טונות של ביקורת? מאת: יערה מותק, כל הפורום הזה מלא בביקורת. אני ממש לא יוצא דופן או נגטיבי באופן בולט. פשוט לאחרונה יש איזה באז מסביב לסדרה ומכיוון שראיתי שהתחילה פה שיחה על ה"קהילה" והרגשתי צורך לשתף וגם לנמק (אחרת מה זה שווה) את האכזבה שלי מהסדרה הזו.
לגבי חברים.. רוב הטענות שלי מופנות דווקא כלפי כל מי שמחשיב אותה ל"קומדיה הכי טובה אי-פעם" ולאו דווקא לסדרה עצמה. כי היא לא. נימוקים ינתנו במועד ומקום אחר, אם וכאשר.
עכשיו, כדי לאזן את הרוע שנודף ממני אני הולך לעזור לזקנה לחצות את הכביש, לארגן ערב התרמה לתתרנים במצוקה, להציל שני יתומים מרעב ולהגיד 3 הייל מארי סתם בשביל להיות גם בסדר עם ההוא מלמעלה.
|
|
בתגובה ל: *לי* יש טונות של ביקורת? מאת: חובצי לא האשמתי אותך בזה שיש לך ביקורת, אם זה מה שהשתמע, הרי לשם זה התכנסנו כאן - סתם ניסיתי להבין למה התכוונת בהערה שלך על הסדרה.
בהצלחה עם ה...עזרה וכאלה. (:
|
|
בתגובה ל: ...כי יש לך טונות של ביקורת? מאת: יערה זו הגדרה מדויקת. זה פשוט מדהים, כל פעם שאני נתקלת בפרק של הסדרה הזו אני לא מסוגלת שלא לראות.
אל תהיה קוקוס, אלוהים מנסה לדבר איתך
|
|
בתגובה ל: הנסיון של מה-שמו מאת: יערה or Heffe.
|
|
בתגובה ל: אני מת על "Community"! מאת: yaddo הסדרה האהובה עלי בעונה עד כה. ואני מת על סניור צ'אנג, או בכינויו הל(בנ)טיני - אל טיגרה! צ'ינו!
אני מת על הדמויות, אני מת על כמות הרפרנסים הטלוויזיונים הבלתי פוסקת. אני מת על עבד! איזה מלך!
נו, מי מכם קונה אותה? יאדו? אסף?
אני לא חלק מהטקסט. אני סתם חתימה
|
|
בתגובה ל: אני מת על "Community"! מאת: yaddo ולכן קיוייתי וציפיתי שזו תהיה סדרה טובה, אבל לצערי הרב, אחרי 3 פרקים שראיתי, היא לא יותר מבסדר. אינטיליגנטית, כתובה לא רע, אבל לא ממש עושה את העבודה - להצחיק.
|
|
בתגובה ל: אני מת על ג'ואל מקהייל מאת: Krunos אך אני אוהב את הסדרות האינטלגנטיות והמעודנות. העלילה מצויינת, בריטה יכולה להיות משעממת בטירוף, אין שום דבר מעניין בה.
מישהו יודע אם היא מגיעה ליס או להוט.
והאם התרגום שלה יהיה "בקהילה"?!..
הקמפיין להכרה בהפועל ת"א כארגון טרור, יוצא לדרך!
פרטים:
קורבנות: הקופים הירוקים, אשר נמצאים בסכנת הכחדה קורבן משנה: אנושיות קהל יעד:-- תחזית אופטימית: כלל אזרחי המדינה. קהל יעד:-- תחזית פסימית: כלל אזרחי המדינה. מנהל הקמפיין: הניצול הסיני מקום מפגש: הפורום למען פליטי נענע אויב מרכזי: איש קריות מועד החלפת החתימה: TBD
בבקשה, לא להישמע לקריאות התיגר של הברון האדום גוטמן, ובמיוחד להתעלם מהנשר ה"קירח" היושב על כתפו.
|
|
בתגובה ל: אני מסכים איתך, לא בדיוק LOL meterial מאת: פליטסיניאבל מי שעוקב אחר הטוויטר של יונה ויזנטל יודע שרכשנו את אפיזודס של שואוטיים עם מאט לה-בלנאק
______________________________________ אני עדיין גדול, זה האינטרנט שנהיה קטן.
|
|
בתגובה ל: עוד לא ידוע בשלב זה מאת: assafTV דורית בר אור ויעל פוליאקוב מפחידות אותי.
ויש לי תחושה שזה ינחת ב YES. זה מסוג הסדרות שמגיעות ל YES.
|
|
בתגובה ל: עוד לא ידוע בשלב זה מאת: assafTV ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: ביררתי - הוט מאת: assafTV ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: ווהו! מאת: yaddo ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: !fuck damnit מאת: fred איש קריות ובאיכות טובה בהרבה, אז על מה ההתרגשות\העצב?
|
|
בתגובה ל: אבל גם ככה אתם מורידים את זה מהרשת מאת: Krunos ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: הידיעה שהרבה חברים שלי שלא מורידים לא יכירו אותה מאת: fred איש קריות ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: כן אבל הם דמיוניים ממילא מאת: assafTVועירומים... אני עדיין לא הבנתי למה.
|
|
בתגובה ל: ביררתי - הוט מאת: assafTV אז אני אחכה לה שתגיע.
אל תהיה קוקוס, אלוהים מנסה לדבר איתך
|
|
בתגובה ל: ביררתי - הוט מאת: assafTV כבר חשבתי על שם נורא יותר מבקהילה
ספרדית למתחילים אני אהיה מוכן לחיות עם "המכללה". אפילו נשמע קצת קצת קולי.
הקמפיין להכרה בהפועל ת"א כארגון טרור, יוצא לדרך!
פרטים:
קורבנות: הקופים הירוקים, אשר נמצאים בסכנת הכחדה קורבן משנה: אנושיות קהל יעד:-- תחזית אופטימית: כלל אזרחי המדינה. קהל יעד:-- תחזית פסימית: כלל אזרחי המדינה. מנהל הקמפיין: הניצול הסיני מקום מפגש: הפורום למען פליטי נענע אויב מרכזי: איש קריות מועד החלפת החתימה: TBD
בבקשה, לא להישמע לקריאות התיגר של הברון האדום גוטמן, ובמיוחד להתעלם מהנשר ה"קירח" היושב על כתפו.
|
|
בתגובה ל: מה עם התרגום של הסדרה? מאת: פליטסיני ויקראו לזה "גרינדייל קולג'".
|
|
בתגובה ל: רק שלא יתרגמו כמו ב"glee" מאת: איילון צפון מתי היא תורגמה כך?
מציאת שם עברי ל"קומיוניטי" היא עניין זניח לעומת שם עברי ל"גלי".
|
|
בתגובה ל: מה זאת אומרת "כמו ב-Glee"? מאת: yaddo ו"glee" זה אכן אתגר לתרגום. אבל זה כבר צרות של עשירים
|
|
בתגובה ל: ספרדית למתחילים זה אחלה שם ל"community" מאת: fred איש קריות מה פתאום "ספרדית למתחילים"? נשמע כמו קומדיית ריקודים רומנטית בכיכובו של אנטוניו בנדרס. למה בכלל צריך להתחכם? "קהילה" הוא שם מעולה שלוכד הן את החבר'ה שהתהוו שם והן את מיקום ההתרחשות, שלא לדבר על כך שהוא נאמן למקור ושזו מילה שחוזרת בסדרה בהטיות שונות.
באשר ל-Glee, אני בעד "מועדון העליצות".
|
|
בתגובה ל: בעעע מאת: yaddo קומיוניטי, ולגלי יקראו גלי?
אם אני לא טועה דווקא היתה מגמה בהוט בשנה האחרונה להשאיר סדרות עם שמן המקורי. אפילו כאלה שכבר נתנו להם תרגום מגוחך בעבר (מאד מן).
|
|
בתגובה ל: ואולי פשוט יסיקו מסקנות מטעויות העבר ויקראו לזה מאת: Krunosבדיוק לא מזמן חשבתי על הבעיה הזו, כשקראתי משהו על Glee בעברית, ולמרות שידעתי שמדובר בסדרה (שאני מחבבת מאוד), בכל זאת בשנייה הראשונה המוח שלי קרא 'גַּלִּי', ולא 'גְּלִי'. אני לא יודעת איך יפתרו את זה בסוף, אבל זו בהחלט סוגיה מעניינת (אני אישית בעד ניקוד, אבל זו לא חוכמה, אני תמיד בעד ניקוד ![http://emoticons.agenda.co.il/lea9__biggrin.gif חיוךגדול]() ).
|
|
בתגובה ל: מה זאת אומרת "כמו ב-Glee"? מאת: yaddo אני יכול להישבע ששמעתי איפשהו (והייתי בטוח שזה היה פה בפורום) שGlee תורגמה כ"מקנילי היי".
|
|
בתגובה ל: יכול להיות שהתבלבלתי? מאת: איילון צפון כיוון שאף אחד לא הודיע על רכישת סדרה כלשהי מיבול 2009/10, אין לאף אחת מהן שם בעברית. ואם ניתן את Party Down כדוגמה, זו סדרה שהשם העברי שלה (אנשי המסיבות) נקבע לבסוף כשבועיים לפני עלייתה כך שבאמת באמת באמת מוקדם לנהל כל דיון על תרגום כזה או אחר לסדרות שעדיין לא ידוע אם ומתי ינחתו בארץ.
|
|
בתגובה ל: יכול להיות שהתבלבלתי? מאת: איילון צפון (שמעתי איפשהו, וכנראה שזה היה פה), לפני הפורום זכור לי בעיקר שימוש בתרגום ל"מקינלי היי" בערוץ E!. התרגום של יאדו מזעזע (אני רוצה להאמין שהוצע כבדיחה, אבל לא בטוחה), אני הייתי הולכת על משהו פשוט כמו "מקהלה" או "מועדון שירה" או משהו בסגנון.
|
|
בתגובה ל: יכול להיות שהתבלבלתי? מאת: איילון צפון הקדושים המעונים שמתרגמים סדרות באופן פיראטי החליטו לקרוא לזה כך.
היו להם בעבר כבר כמה יציאות הזויות כאלה. ווידס, למשל, בראשית ימיה היתה "לנכש בעשב".
|
|
בתגובה ל: יכול להיות שהתבלבלתי? מאת: איילון צפון וזה כמובן על פי מתרגמי הסדרות באינטרנט. (כי זה מה יש בשלב זה) אני מקווה שהוט/יס ישכילו להשאיר את השם בתור GLEE וזהו.
|
|
בתגובה ל: אני מסכים איתך, לא בדיוק LOL meterial מאת: פליטסיני (או כמו שאומרים ב"מסך המפוצל": יאדה, יאדו).
זו, לטעמי, הסדרה החדשה הטובה ביותר שעלתה בינתיים. כתובה מעולה, משוחקת נהדר, מצחיקה מאד, עם נשמה טובה. נהדרת.
אני ממש לא מבין את מה שכתבת, חובצי. קאסט גרוע? ג'ואל מקהייל הוא מלך עולם עם קסם אישי רב, אני לא מעריץ גדול של צ'בי צ'ייס אבל הסדרה - בחכמה - משחקת על נקודות החוזק שלו כקומיקאי, דונלד גלובר מצוין, ולמעשה, כולם מצוינים, כשמעל כולם דני פאדי שיצר דמות שנראתה כמו דמות קאלט כבר אחרי פרק אחד ומצליח להצחיק אותי גם כשהוא לא עושה כמעט כלום.
אני מת על היאלוגים המהירים והחדים, וכל הרפרנסים שנזרקים לאוויר בקצב מטורף מגניבים לגמרי.
מאד מאד מומלץ לצפות. אני מחבב את "משפחה מודרנית" (שרבים מדברים עליה כ"הסדרה החדשה לצפות בה"), אבל בינתיים התרשמתי יותר מהסדרה הזו וממש מחכה לצפיה בפרקים שלה.
אני מאד מקווה שהמעבר ל- 20:00 לא יפגע בה, ושהרשת תדע לשמור על אחת הפנינים הבודדות שלה.
|
|