החופשה של דקסטר ( 4.04)
|
|
החופשה של דקסטר ( 4.04)
פורסם לפני
3412 ימים
מאת yaddo
אין תגובות
זהירות,  דקסטר 4.04. או, עכשיו אנחנו מדברים! אני אמנם כמו בוז'רסקי, נהנה למדי מהעונה הזו, אבל הפרק הזה היה כבר מצוין לכל ארכו. נהניתי מאוד ממרדף השוטרת ודקסטר, הוא היה שונה מאשר בדרך כלל וגם סיפוק תובנות בנוגע לדקסטר. הקטע שבו הוא הבין שהוא מעדיף שמשפחתו תדע מאשר לאבד אותה, היה פשוט יפה. מזמן לא קיבלנו אישוש אמיתי לאנושיותו. העובדה שהשוטרת עצמה הייתה אקטיבית ובעצמה רדפה את דקסטר הוסיפה עניין למשחק. האמת היא שבאיזשהו שלב חשבתי לעצמי שהייתי שמח לראות עוד ממנה, שתיטפל אליו ושתקשה עליו, אבל לא באמת האמנתי שזה יקרה. החוליות החלשות היו עדיין מערכות היחסים המשמימות של דב-לאנדי ואנג'ל-לגווארטה, אבל גם אותן לקחו הפעם למקומות מצוינים. במקרה של האחרונים עשו את זה קומי, ובמקרה של הראשונים עשו את זה, ובכן, טראגי, ואני מניח שזה לא מקרי. הקטע בסוף היה שומט לסת, והוא רק הפך את הפרק הגם-ככה-מוצלח הזה לטוב ביותר בעונה עד כה.
|
|
|
|
אני לא חלק מהטקסט. אני סתם חתימה
|
|
בתגובה ל: אז... איפה דקסטר? מאת: fred איש קריות לא ייתכן שאני עד כדי כך גרועה. דקסטר נמצא רק בשלב הראשון וכל שאר השלבים נועדו לאמלל אותנו?
|
|
בתגובה ל: אוף מאת: רעות רק השני ממש קשה. השאר די קלים. בצפייה חוזרת כשאני יודע כבר איפה הוא זה נראה מושתל בצורה נוראית.
|
|
בתגובה ל: מצאתי בכולם! מאת: איילון צפון חוכמה גדולה לשים אותו לשתי שניות בכל קטע, ואז למרוח את כל שאר הזמן. והרביעי טריקי במיוחד...
גמר חתימה טובה
|
|
בתגובה ל: אז... איפה דקסטר? מאת: fred איש קריות משחק מעט מיותר, בערך כמו העונה הרביעית של דקסטר. שודרו כבר 3 פרקים מהעונה החדשה, וכל פרק שעובר אני מקווה ביני לבין עצמי שמדובר בהתנעה, כלומר, שמהפרק הבא העונה כבר תתחיל לצבור תאוצה, יהיה יותר מעניין ומעט יותר מותח. עד עכשיו דובר על (סוג של) אקספוזיציה כללית כזו וזהו, הנה.
~ספוילר~ אבל, לא. איך נגמר הפרק ה-3 של העונה? ריטה תופסת את דקס מנפץ את מנורות משמר השכונה. וואו. מעניין, מותח, מסקרן. סוף ~ספוילר~
נשבע, עם כל הצער שבדבר ועם חיבתי הגדולה לדברה (אפילו השטיקים שלה כבר לא חמדמדים), שאם העיניינים לא הופכים מוצלחים יותר אני מחזיר את המפתחות לקבוצת הטורנט שדואגת להעלות את הפרקים מיד אחרי השידור ואומר שלום.
|
|
בתגובה ל: אויש, נו מאת: Geeker אני צופה בעונה הזו די באדישות, אבל לא סובלת. רוב הזמן כלומר, כי בקטעים עם אבא של דקסטר אני לא מסוגלת לצפות, הם היו בלתי נסבלים ומיותרים כבר בעונה השנייה. גם החזרה של סוכן ה- FBI למיאמי מיותרת בעיניי. למה צריך לטחון שוב את הסיפור הלא מעניין שלו עם דב? אם כבר מחזירים דמות מהעבר, היו צריכים להחזיר את מיגל בתור רוח מצפונית שמציקה לדקסטר, זה היה יכול להיות נחמד. חיבבתי את העונה השלישית, בעיקר לקראת סופה, אבל מה שהיה חסר בה ונדמה שהעונה החדשה תהיה מלאה בו הוא אפקט הצמרור. ג'ון ליתגו הוא שחקן שאני מאוד *לא* אוהבת, אבל הוא שחקן מצויין והוא עושה עבודה טובה בתור הפסיכופט התורן. המשחק של ליתגו מאוד אמין שם ויש לי הרגשה שהפעם יהיה קשה לדקס לנצח את האוייב העונתי שלו. הוא עוד עלול להיות זה שהצליח להתחמק. אה, וריטה ממש מעצבנת.
|
|
בתגובה ל: המשך ספוילר דקסטר 4 מאת: רעות אולי אני לוקחת את הסדרה הזו פחות ברצינות, לא יודעת. בכל מקרה, סבבה לי.
אל תהיה קוקוס, אלוהים מנסה לדבר איתך
|
|
בתגובה ל: המשך ספוילר דקסטר 4 מאת: רעות הדמות של ספיישל אייג'נט לאנדי חסרת כל תכלית (כולל המתח הא-מיני עם דב) והרומן בסתר של אנג'ל ומפקדת התחנה לא רציני.
את ריטה פעם חיבבתי. עכשיו כבר לא.
עוףטופיק- מה את עושה ערה ב-4 בלילה?
|
|
בתגובה ל: אכן מאת: Geeker כי הלילה הוא הזמן הכי נהדר להיות בו ערים. למה לבזבז אותו על דבר חסר חשיבות כמו שינה?
|
|
בתגובה ל: אז... איפה דקסטר? מאת: fred איש קריות ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: אז... איפה דקסטר? מאת: fred איש קריותזהירות, ![http://emoticons.agenda.co.il/j9jz__Spoiler_08.gif Spoiler_09]() דקסטר 4.04. או, עכשיו אנחנו מדברים! אני אמנם כמו בוז'רסקי, נהנה למדי מהעונה הזו, אבל הפרק הזה היה כבר מצוין לכל ארכו. נהניתי מאוד ממרדף השוטרת ודקסטר, הוא היה שונה מאשר בדרך כלל וגם סיפוק תובנות בנוגע לדקסטר. הקטע שבו הוא הבין שהוא מעדיף שמשפחתו תדע מאשר לאבד אותה, היה פשוט יפה. מזמן לא קיבלנו אישוש אמיתי לאנושיותו. העובדה שהשוטרת עצמה הייתה אקטיבית ובעצמה רדפה את דקסטר הוסיפה עניין למשחק. האמת היא שבאיזשהו שלב חשבתי לעצמי שהייתי שמח לראות עוד ממנה, שתיטפל אליו ושתקשה עליו, אבל לא באמת האמנתי שזה יקרה. החוליות החלשות היו עדיין מערכות היחסים המשמימות של דב-לאנדי ואנג'ל-לגווארטה, אבל גם אותן לקחו הפעם למקומות מצוינים. במקרה של האחרונים עשו את זה קומי, ובמקרה של הראשונים עשו את זה, ובכן, טראגי, ואני מניח שזה לא מקרי. הקטע בסוף היה שומט לסת, והוא רק הפך את הפרק הגם-ככה-מוצלח הזה לטוב ביותר בעונה עד כה.
|
|
בתגובה ל: החופשה של דקסטר ( 4.04) מאת: yaddoכבר חשבתי לוותר על העונה לגמרי. בפרקים הקודמים ממש מצאתי את עצמי עושה דברים אחרים במקביל. אבל הפרק הזה היה בהחלט מצוין. השוטרת ודקסטר היו מעולים בכל רגע, ואני אפילו אהבתי את לגוורטה ואנג'ל שמתייעצים עם דקסטר. למה כולם חושבים שהוא נותן עצות טובות? לא התלהבתי ממכל הסיפור עם לאנדי, אבל הדקה האחרונה (אולי) פתרה גם את זה. ובצורה ממש מותחת ומעולה. אחלה פרק.
|
|
בתגובה ל: תודה לאל על הפרק הזה (ס') מאת: אלמה שכל כך קצתי בקטעים של לאנדי ודב עד שהעברתי אותם. ממש דילגתי קדימה עם העכבר. כשכתבתי שהם היו טובים בפרק התכוונתי לעובדה שסוף סוף גאלו אותנו מהם.
|
|
בתגובה ל: החופשה של דקסטר ( 4.04) מאת: yaddoנחמד לא להיות לבד :) אכן היה פרק נהדר. הסוף דווקא לא היה שומט לסת מבחינתי. ברגע שדב ולאנדי הוקד-אפ, היה לי ברור שהוא בחור מת מהלך ובכל הקטע במגרש שם אמרתי לעצמי "הוא כל כך מת". אז לא הייתי בשוק, אבל זה עדיין היה עשוי היטב.
|
|
בתגובה ל: סוף סוף מאת: miss bojarsky ללא תוכן
|
|
|
 |
מאמרי הקהילה
|