בתגובה ל: השירים הכי טובים של 123# מאת: yaddo אני מרגיש יותר טוב מאתמול
אני לא חלק מהטקסט. אני סתם חתימה
בתגובה ל: השירים הכי טובים של העשור 123# מאת: fred איש קריות השיר הזה של ביירות חמוד.
אל תהיה קוקוס, אלוהים מנסה לדבר איתך
בתגובה ל: השירים הכי טובים של העשור 123# מאת: fred איש קריות אני באמת צריכה כבר לבדוק את הלהקה הזו יותר לעומק
בתגובה ל: השירים הכי טובים 1111# מאת: miss bojarsky עכשיו כשאני יכולה לשמוע מה שמתי, אני יכולה גם להגיד לכם שהשיר הזה נשמע הרבה יותר טוב בגרסת אלבום.
בתגובה ל: השירים הכי טובים של 123# מאת: yaddo אז יום ההולדת של איימס הזכיר לי את ג'ונתן איימס, שהזכיר לי את ג'ייסון שוורצמן שהזכיר לי את הלהקה הענקית שלו קוקונט רקורדס. אהבתי אליו כזמר היא הסיבה שהתחלתי לצפות בBored To Death ואני ממש נהנה ממנה, ככה שמהשילוב המוסיקלי הזה יצאה לי גם אהבה טלוויזיונית חדשה. גו שוורצמן!
בתגובה ל: השירים שיאדו לא שם מספר 007. בום. מאת: איילון צפון חביב ביותר.
בתגובה ל: השירים הכי טובים של 123# מאת: yaddo עלו לי בשאפל בדרך מהתעמלות הבייתה ונזכרתי איזו להקה כיפית זו
בתגובה ל: השירים הכי טובים 2509# מאת: miss bojarsky ללא תוכן
בתגובה ל: השירים הכי טובים של 123# מאת: yaddo הכי טוב בלי מטרות.
בתגובה ל: השירים הכי טובים של העשור 127# מאת: yaddo שאם כבר, אז כבר:
בתגובה ל: השירים הכי טובים של 123# מאת: yaddo אני בבית עם שבוע דלקת גרון, קוראת את הארי פוטר שבע ובמטוטו חורשים על השיר המקסים הזה
איזה קול יש על הבחור הזה, משהו.
בתגובה ל: השירים הכי טובים 2909# מאת: miss bojarsky ללא תוכן
בתגובה ל: השירים הכי טובים של 123# מאת: yaddo
בתגובה ל: אף סיכום עשור לא יהיה מושלם עבורי בלי השיר הזה מאת: חתול-רובוט אז הנה - אני מסכימה. קולדפליי של שני האלבומים הראשונים הייתה מקסימה.
בתגובה ל: אף סיכום עשור לא יהיה מושלם עבורי בלי השיר הזה מאת: חתול-רובוט מככב כבר משהו כמו... 6 שנים בתור הרינגטון שלי. למרות שזה כנראה יותר בגלל שאחרי שבוע ביטלתי את אופציית הגלישה בפלאפון, אז בעצם זה הרינגטון היחידי שיש לי. (:
בתגובה ל: השירים הכי טובים של 123# מאת: yaddo תמיד סוחף.
בתגובה ל: השירים הכי טובים של 123# מאת: yaddo כי אין כמו רוק שוודי.
בתגובה ל: השירים הכי טובים של 123# מאת: yaddo תן לה הצלפה! היא מחפשת את השוט! הענש אותה - תן לה הצלפה!
[נדמה לי שהקליפ נחתך באמצע, כי השיר ארוך יותר בדקה כמעט, ואני גם זוכר אותו כמפורש יותר. אבל לא מצאתי גירסה ארוכה יותר. ויאללה הלייקרס!]
בתגובה ל: רגע לפני שאני יוצא מהמשחק - זמן להעניש! מאת: חתול-רובוט
(אם כי ההוא עם "הדלק" מודחק עוד יותר). טוב, מצאתי לך את הגרסא המלאה:
ocean
איתי במלחמתי הצודקת במקש ה'אנטר'!
בתגובה ל: LOL גדול, איזה שיר מודחק מאת: ocean
הדבקתי בטעות את הוידאו הלא נכון. מכל מקום הוידאו המלא נמצא בקלות תחת אם מקלידים את שם "האמן" והשיר.
ועכשיו - לישון. הרבה.
ocean
בתגובה ל: אני כשרונית אמיתית מאת: ocean מה שמקבלים זה מיקס של כמה שירים שלו. אין קליפ שממשיך אחרי הדקה ה-1:44. יכול להיות שגם לא היה כזה ושאני סתם מדמיין. את השיר המלא אפשר לשמוע, אבל בלי קליפ.
ואם כבר - הנה עוד אחד משירי הרגטון האהובים עלי. מבריק - ולא במובן המטאפורי.
ובוז'רסקי - כן, הסינים חוסמים את יוטיוב. נו קליפס פור דה חתול יותר.
בתגובה ל: לא בדיוק מאת: חתול-רובוט מצד שני, בהתחשב בטעמך המוסיקלי, אולי זה רק לטובה
בתגובה ל: לא בדיוק מאת: חתול-רובוט
יש גם צד חיובי לחסימת יוטיוב בסין - הפורום לבטח יעלה לך מהר יותר, וזאת בהנחה שאת אג'נדה את לא חוסמים שם.
ocean
בתגובה ל: שיר "קצת" אובססיבי מדי מאת: ocean ללא תוכן
בתגובה ל: רגע לפני שאני יוצא מהמשחק - זמן להעניש! מאת: חתול-רובוט אין גישה ליוטיוב בסין?
בתגובה ל: השירים הכי טובים של העשור 129# מאת: yaddo יש איש בחליפת דוב בקליפ.
בתגובה ל: ברור שזה שיר טוב מאת: miss bojarsky
יחד עם אחיו המופלא בן ה-9 דקות עם השם הארוך התואם - He's Simple, He's Dumb, He's the Pilot
ocean
בתגובה ל: וגם שמתי אותו בעבר ברשימה, מאת: ocean זה בסדר, איש בחליפת דוב מצדיק הופעה כפולה.
בתגובה ל: השירים הכי טובים של 123# מאת: yaddo באמצע הבגרויות
בתגובה ל: השירים הכי טובים שיאדו לא שם #1301 מאת: fred איש קריות ללא תוכן
בתגובה ל: השירים הכי טובים של 123# מאת: yaddo המדענים
איילון צפון, אם במקרה במקרה אתה לא מכיר אותם, אז זה הפרויקט הבא שלך אחרי מיוז.
זה השיר האהוב עלי מהאלבום השני והנהדר והוא לא סונגל, אז הנה גרסת לייב אקוסטית שכוללת דיאלוג הילארי בהתחלה
והנה קית' מנגן יחד עם הארקטיק מאנקיז
אם הוא ואלכס לא קרעו אחד מהשני את הבגדים ברגע שהם ירדו מהבמה, אני צנצנת.
בתגובה ל: השירים הכי טובים 2805# מאת: miss bojarsky שמעתי את האלבומים כשהם יצאו. אני זוכר שחשבתי שזה נחמד, היו כמה שירים שממש חרשתי עליהם, אבל אז זנחתי אותם בשביל הקייזר צ'יפס. אולי שווה באמת לחזור.
אני כל כך לא מצליח להגיע למיוז. נראה לי שהיא המקבילה המוסיקלית שלי לסופרנוס- עבר יותר מדי זמן ולא נראה לי שזה ייקרה.
בתגובה ל: מכיר בערך מאת: איילון צפון ואני לא אוותר לך בנושא מיוז. רק תשאל את החתול מה קורה כשאני מחליטה לנג'ס... אני אחיה עם חוסר התחברות, אבל לא לנסות בכלל? נופ. אף פעם לא מאוחר מדי!
בתגובה ל: שווה, שווה מאת: miss bojarsky מת'יו בלאמי כתב לאדם למברט שיר לאלבום החדש שלו:
לדעתי שיר מעולה ביותר! לא יודעת אם הוא בין "השירים הטובים של שנות ה-2000", רק הכרתי אותו, אבל הוא בהחלט מצויין. מאוד מיוזי.
בתגובה ל: אם כבר מיוז מאת: Drusilla יותר הכיוןן החדש של מיוז, לא מיוז הקלאסיים וכשזה לא מאט שר, יש לי פחות סבלנות.
בתגובה ל: השירים הכי טובים של 123# מאת: yaddo קטע וואו.