בתגובה ל: השירים הכי טובים של 147# מאת: yaddo כשאני אהיה גדול, אני אהיה גדול
Paul McCartney - Ever Present Past
אני לא חלק מהטקסט. אני סתם חתימה
בתגובה ל: השירים הכי טובים שיאדו לא שם #1407 מאת: fred איש קריות ללא תוכן
בתגובה ל: השירים הכי טובים של 147# מאת: yaddo כולל Science of Fear המושלם ואז הגיע אלבום שראוי לדבר אחד בלבד - גניזה.
בתגובה ל: השירים הכי טובים של 147# מאת: yaddo אחד השירים הטובים של 2009, אקטואלי מאוד, מקורי מאוד, המילים קצת מסובכות אבל שווה להתאמץ ולברר מה הן אומרות.
The Lonely Island - I'm on a Boat
בתגובה ל: מועמד מוצדק ביותר לגראמי מאת: יערה ללא תוכן
בתגובה ל: השירים הכי טובים של 147# מאת: yaddo היא נשמעת מצוננת קשות, אבל השיר הזה ממש יפה.
(Ferry Corsten feat. Betsie Larkin - Made Of Love)
בתגובה ל: השירים הכי טובים של 147# מאת: yaddo השיר הכי טוב שלהם, הקליפ שהכי מדכא אותי.
Sigur Ros - Hoppipolla
בתגובה ל: השירים הכי טובים של 147# מאת: yaddo ראש לשועלים
Wiley - Wearing My Rolex
בתגובה ל: השירים הכי טובים שיאדו לא שם #1550 מאת: fred איש קריות ממתין שאגרור אותו מתקיית נוב09 לאייפוד. See Clear Now משנה שעברה היה אדיר.
ואחלה שיר, כמובן (ואני לא מחובבי הז'אנר)
בתגובה ל: השירים הכי טובים של 147# מאת: yaddo יש לה קול מעיק, היא נראית בקליפים כמו ביונסה לילדי אינדי עניים במיוחד, היא ללא ספק אחת הנשים המעצבנות ביותר במוזיקה בשנה שלא חסרו בה כאלה (די אם נזכיר את לה רו, טפו עליה), אבל וואלה, היא יודעת לכתוב שירים. כמו זה, למשל, הסוחף בטירוף.
בתגובה ל: השירים הכי טובים של העשור 150# מאת: yaddo היא מושלמת. ההייפ סביבה היה אחד המטורפים השנה והיא הצדיקה כל אינצ' ממנו.
למה לא אימבדת את הקליפ המקורי?
השיר הכי טוב באלבום:
Girl with one Eye
ועוד אחד מבריק:
Bird song
בתגובה ל: האלבום הכי טוב שיצא השנה!!1אחד מאת: okok4
ורק על זה מגיעה לה כאפה. אלוהים, איזה קול בלתי נסבל והופעה פאתטית, היא מוציאה שם רע לג'ינג'יות באשר הן.
ocean
איתי במלחמתי הצודקת במקש ה'אנטר'!
בתגובה ל: זאת ההיא שחידשה את you've got the love מאת: ocean בגלל שהוא מנוגד לקו המריר-מפלצתי של האלבום. אני מניח שאחד הסעיפים בחוזה שלה עם האולפנים היה שהיא צרכה לדחוף קאבר. זה מוכר אלבומים יופי, פלייליסט בגרמניה, וכל זה.
בתגובה ל: הנקודה החלשה באלבום, ולא בגלל הקול שלה אלא מאת: okok4
יאדו פגע בול, מסתבר שהבחורה מעריצה שרופה. זה מסביר הרבה דברים:
ocean
בתגובה ל: שום חוזה ושום כלום מאת: ocean אלוקים אדירים! את המקור לא אהבתי בגלל צווחותיה של ביונסה, על אף שאכן מדובר בשיר יפה, אבל עכשיו באה זו וממחישה לי עד כמה הגרסה המקורית יפהפיה וענוגה.
בתגובה ל: זאת ההיא שחידשה את you've got the love מאת: ocean השיר המקורי הוא אחד האהובים עליי, אבל הקאבר נחמד. אין לי בעיה עם הקול שלה (טוב,זה כבר עניין של טעם), השימוש בנבל מגניב למדי, והיא גורמת לשיר להישמע פחות כמו מכתב אהבה לישו, שזה גם טוב מבחינתי. (: אני מסכימה איתך שהקליפ נורא ואיום.
בתגובה ל: זאת ההיא שחידשה את you've got the love מאת: ocean איזו בחורה מעיקה.
אל תהיה קוקוס, אלוהים מנסה לדבר איתך
בתגובה ל: זאת ההיא שחידשה את you've got the love מאת: ocean ורייז עוד שתיים. מצלצלות. איום ונורא
בתגובה ל: האלבום הכי טוב שיצא השנה!!1אחד מאת: okok4 הראשון שרציתי היה בלתי טמיע (כן, טמיע!) וחשבתי שהשני שמצאתי הוא הקליפ. מרוב שרציתי לעוף כבר מהעבודה לא התעמקתי. טוב ששמת אותו כי הקליפ הוא חלק מהפואנטה של מה שכתבתי.
"הנערה עם העין האחת" היה השיר הראשון שלה שהכרתי, אי אז בשלהי 2008 ובגרסה אחרת. הוא שבה את תשומת לבי אבל הקול שלה באמת מעיק כך שדי מהר זנחתי אותה. אחרי זה היא פתאום התפוצצה. את האחרון שהבאת לא הכרתי, והוא חביב רק ברגעיו הרועשים. תכל'ס אני אוהב שני שירים שלה שמתעלים אל מעל לקולה המטריד - זה ששמתי וזה שאני שם:
Florence + The Machine - Rabbit Heart (Raise it Up)
בתגובה ל: הייתי בטוח שכן הטמעתי את המקורי מאת: yaddo את השיר גם ככה אהבתי רק משמיעה, אבל אחרי שקראתי את המילים, אהבתי אותו אפילו יותר ובמשך שבוע שמעתי אותו בלופ.
בתגובה ל: השירים הכי טובים של 147# מאת: yaddo איפה שלרחובות אין שם
Kaiser Chiefs - Love's Not A Competition (But I'm Winning)
בתגובה ל: השירים הכי טובים שיאדו לא שם #1151 מאת: fred איש קריות מהאהובים עלי באלבום.
בתגובה ל: השירים הכי טובים של 147# מאת: yaddo לג'ואנה ניוסום הגעתי דרך אחד מסיכומי שנת 2006 במוזיקה. כמה מהם המליצו על השיר 'אמילי', אז הסתקרנתי ושמעתי. התגובה שלי אחרי כמה שניות היתה "אווץ', האוזניים!". התגובה שלי אחרי שמיעה ראשונה (ושנייה) היתה WTF? הקול של ניוסום הוא בהחלט משהו שצריך להתרגל אליו. צריך גם סבלנות כדי לשבת מול שירים של 12 ו-16 דקות, אבל בחיי, כמה שזה שווה את זה. לניוסום יכולת כתיבת שירים מדהימה. כל שיר הוא סיפור קטן, מעין הרפתקאה שנעה לאורך מקצבים וסגנונות מוזיקה שונים. השירים מלאים בכלי נגינה שונים, כשניוסום עצמה מנגנת על נבל. אז אם למישהו יש סבלנות, 'אמילי' הוא שיר מדהים. כדאי גם לחפש את המילים.
אם מישהו רוצה טעימה יותר קטנה - "En Gallop" מביא את אחד המשפטים היותר יפים ששמעתי בשיר
בתגובה ל: השירים הכי טובים של העשור 151# מאת: yaddo ותודה לדוגל ווילסון.
בתגובה ל: השירים הכי טובים של 147# מאת: yaddo ראש לאריות
Yeah Yeah Yeahs - Heads Will Roll
בתגובה ל: השירים הכי טובים של 147# מאת: yaddo יי סקוטלנד!
Travis- Why does it always rain on me
בתגובה ל: השירים הטובים מספר "אני לא מספר, אני אדם חופשי" מאת: איילון צפון וגם קנו את עולמם באותה שנה, כך שהוא לא ממש נוטיז. באלבום היו כמה שירים ממש ממש טובים, אבל זה בעיניי סתם חביב ותו לא.
בתגובה ל: השיר והאלבום יצאו ב-1999 מאת: yaddo ללא תוכן
בתגובה ל: השירים הטובים מספר "אני לא מספר, אני אדם חופשי" מאת: איילון צפון ללא תוכן
בתגובה ל: לפחות משהו טוב אחד יצא מהעיר אילת. מאת: okok4 ללא תוכן
בתגובה ל: ושוב הרפרנס עובר לי מעל הראש מאת: fred איש קריות פראן הילי לקח טיסה ישירה מגלזגו לאילת בשביל קצת שמש ומה שהוא קיבל זה שבוע שלם של עננות וגשם. וכך נולד השיר.
בתגובה ל: אתה מתחיל לחרוק. מאת: okok4 ללא תוכן
בתגובה ל: לפחות משהו טוב אחד יצא מהעיר אילת. מאת: okok4 ללא תוכן
בתגובה ל: השירים הכי טובים של 147# מאת: yaddo
עימם התחלתי (how to disappear completely = שיר העשור שלי), ועימם אסיים. אמנם לא הקליפ המקורי, אמנם קצת טחון וצפוי, ואמנם יש שירים יפים יותר בכלל ובפרט מאותו האלבום, אך בכל זאת - לי אישית קשה לסכם את השנים הללו מבלי שהשיר הבא יהיה נוכח.
Radiohead - All I Need
ocean
בתגובה ל: זה היה חייב להגיע מתישהו מאת: ocean זה השיר הכי יפה באלבום ואחד הכי יפים שלהם בכלל.
בתגובה ל: בעיני מאת: miss bojarsky
שמעת את השיר הזה? שנאמר, הגיע הזמן שאחבב משהו שקשור לסולן הזה, כלומר, משהו מלבד הרגליים הדקיקות והארוכות שלו.
ocean
בתגובה ל: אגב, מאת: ocean חמוד.
בתגובה ל: השירים הכי טובים של 147# מאת: yaddo אם הוא יאכל נכון, כשהוא יהיה גדול הוא יהיה חוזה גונזלס
Obadiah Parker - Hey Ya
בתגובה ל: השירים הכי טובים שיאדו לא שם #1552 מאת: fred איש קריות טוב, חוץ מהקטע שבו הוא פונה אל ה-fellas או מבקש קצת סוכר מהבנות, זה יצא מוזר. (:
בתגובה ל: השירים הכי טובים שיאדו לא שם #1552 מאת: fred איש קריות מדובר בלהקה, אגב
בתגובה ל: השירים הכי טובים שיאדו לא שם #1552 מאת: fred איש קריות מבחינתי החידוש הכי מקסים לשיר הזה הוא של טילי והקיר. חבל שהאיכות איומה.