*פורום טלוויזיה - משכנה החתיכי והמתפקד של קהילת נענע לשעבר.
"אני רק רוצה להגיד לילדים שצופים בנו עכשיו: אתם יכולים לעשות כל מה שאתם רוצים בחיים. אלא אם כן גם ג'יי לנו רוצה לעשות את זה". (המונולוג של קונאן, 13 בינואר 2010)
בתגובה ל: וגר זאב עם כבש וצפה בסופרבול? מאת: yaddo קולה קולה עושה יטבתה.
ב-NRG מצוטטים אנשי משרד הפרסום הישראלי שלמור אבנון עמיחי: "אין לנו מושג איך קוקה קולה יצרו סרטון כל כך דומה, אין שום קשר בין משרד הפרסום של יטבתה לבין משרד הפרסום של קוקה קולה העולמית. זה משעשע ומאוד מחמיא לנו שקלענו לטעמם של הגדולים ביותר. זה תענוג לראות איך סרטוני יטבתה מזוהים עם המותג - כל מי שצפה בסרטון מיד חשב שהוא דומה מדי לזה של יטבתה".
"סרטון כל כך דומה"? זו אפילו אותה מוזיקה, ומאחר שאני מתקשה להאמין שקוקה קולה גונבת קונספטים של פרסומות, אני מניח שהוא נמכר להם בלי ידיעתה ואישורה של יטבתה (או שאולי עם? הם לא הגיבו לכתבה).
הנה עוד פרסומת של קוקה קולה מאמש, הפעם עם הסימפסונס אבל בלי קולות, באופן מוזר.
בתגובה ל: ועוד פרסומת סופרבול מאת: yaddo 1. שמישהו יסביר לי מה בדיוק מקדם את לטרמן בפרסומת הזו? אה, נכון. שם התוכנית מופיע בסוף. רק שאין שום קידום ללטרמן מעבר. זו לחלוטין פרסומת משותפת לתוכניות של שלושתם. זה לא כאילו יש מישהו בארה"ב שלא מסוגל לזהות איזו תוכנית שייכת לאיזה מנחה.
2. מדהים עד כמה הפרסומת בכיכובם של הסימפסונ'ס באיכות טובה יותר מאשר הסדרה (איכות כמו הסרט מ-2007). אילו רק קוקה קולה היו ממנים את כל הפרקים...
3. אני אצא בהנחה שאם אתם קוראים את התגובה הזו אז אכן הצלחתי לפרסם תגובה בפורום, דבר שאלחרונה קורה רק לפעמים, שכן לרוב עם נסיון לכתוב תגובה אני מקבל את הודעת השגיאה: Request too long. ??!!
בתגובה ל: מספר דברים מאת: איילון צפון על מה אתה מדבר? כבר מאמצע העונה שעברה (פרק 10 אם אני לא טועה) הסדרה משודרת באיכות HD מדהימה, ובניגוד לסרט גם ביחס מסך שתואם את הפורמט של מסכי הטלוויזיה הרחבים. הם אפילו חידשו את הפתיח במיוחד לכבוד זה.
בתגובה ל: לגבי 2 מאת: Krunos הסרט מתחיל ב-4:3 הטלוויזיוני הרגיל וכאשר עולה הכותרת "משפחת סימפסון - הסרט" הוא נפתח ל-1:2.35 הסינמסקופי. בהקרנות בטלוויזיה הוא נפתח ל-1:1.85 (16X9).
בתגובה ל: בניגוד לסרט? מאת: okok4 כי בעותקים שמופצים לשידור בטלוויזיה יחס המסך מותאם, אבל בגרסאות ה DVD וה BD הסרט מגיע בפורמט המקורי, שזה אומנם קצת מבאס שיש פסים שחורים מלמעלה ולמטה, אבל לפחות מקבלים את כל התמונה, ולא תמונה חתוכה מהצדדים.
בתגובה ל: כפי שאמרת - בהקרנות בטלוויזיה מאת: Krunos סרט רואים ביחס-מסך בו הוא נוצר. מי שלא אוהב פסים שחורים תמיד יכול לקנות טלוויזיה מתאימה.
בתגובה ל: לא הבנתי מה מבאס. מאת: okok4 אין סוף להתעסקות הזאת. טלוויזיות שלא בפורמט 1:1.77 הן נדירות מאוד, וגם אם כן, מה אני אעשה כשארצה לראות תכנים טלוויזיונים? אצפה בהם עם בארים בצדדים?
בתגובה ל: זה אומנם לא קשור לכלום מאת: Krunos ללא תוכן
בתגובה ל: וגר זאב עם כבש וצפה בסופרבול? מאת: yaddo בחסות הסופרבול, שהיה למשדר הכי נצפה אי פעם בארה"ב, זוהי הפרסומת הכי נצפית שם אי פעם (בצפייה אחת, כלומר).