הצצתם כבר בעספור? (ספוילר)
|
|
הצצתם כבר בעספור? (ספוילר)
פורסם לפני
177 ימים
מאת רעות
סה"כ תגובות: 13
תגובה אחרונה לפני: 173 ימים
דרמה יומית איכותית היא קונספט מאוד מרענן, בעיקר כשמדובר בדרמה ששונה לחלוטין משאר הסדרות שנעשות בארץ. העלילה, כפי שמצטיירת עד כה, לא מאוד עמוקה והיא גם לא חפה מפגמים, אבל הדמויות משכנעות ומשעשעות ומשוחקות בצורה אותנטית וכנה. הליהוק כמעט מושלם: שלום מיכאלשווילי מתגלה שם כשחקן נפלא, עוז זהבי אמין בטירוף, ובני הדודים ניוטון וקצר (חנן סביון וגיא עמיר, כותבי הסדרה) הם הצמד הכי מצחיק שראיתי בטלוויזיה אחרי ג'ף ולסטר (צ'אק). למה הליהוק כמעט מושלם? כי מאסתי בטייפקאסט של דן שפירא כדמות עשירה ומשועממת. בקיצור, כיף. גם אני רוצה לגור בתוך אוטובוס בשטח חקלאי לא ברור בירושלים.
|
|
|
|
|
|
דרמה יומית איכותית היא קונספט מאוד מרענן, בעיקר כשמדובר בדרמה ששונה לחלוטין משאר הסדרות שנעשות בארץ. העלילה, כפי שמצטיירת עד כה, לא מאוד עמוקה והיא גם לא חפה מפגמים, אבל הדמויות משכנעות ומשעשעות ומשוחקות בצורה אותנטית וכנה. הליהוק כמעט מושלם: שלום מיכאלשווילי מתגלה שם כשחקן נפלא, עוז זהבי אמין בטירוף, ובני הדודים ניוטון וקצר (חנן סביון וגיא עמיר, כותבי הסדרה) הם הצמד הכי מצחיק שראיתי בטלוויזיה אחרי ג'ף ולסטר (צ'אק). למה הליהוק כמעט מושלם? כי מאסתי בטייפקאסט של דן שפירא כדמות עשירה ומשועממת. בקיצור, כיף. גם אני רוצה לגור בתוך אוטובוס בשטח חקלאי לא ברור בירושלים.
|
|
|
|
בתגובה ל: הצצתם כבר בעספור? (ספוילר) מאת: רעות אהבתי מאוד את מיכאלשווילי ב"הבורר". נראה לי שיש לו איכויות בתור שחקן.
בתור קומיקאי, לעומת זאת, הוא דרעק בדיוק כמו שני השותפים שלו.
|
|
|
|
בתגובה ל: הצצתם כבר בעספור? (ספוילר) מאת: רעות אבל ממש רק הצצתי, לאיזה חמש דקות במהלך הפרק הראשון, ולא הייתה לי סבלנות לזה. השידורים היומיים האלה מאד מקשים. אני בקושי שורדת עם "משמרת שלישית" ועד שנגמרה עונות החתונות, אני לא מתכוונת להעמיס עוד אחד אלא אם כן זה משהו שממש מושך אותי, וחמש הדקות האלה לא משכו אותי בכלל.
נו, בטח יהיו לזה מליון שידורים חוזרים בעתיד, אם זה באמת יהיה מאד מוצלח, נתפוס את זה מתישהו.
אל תהיה קוקוס, אלוהים מנסה לדבר איתך
|
|
|
|
בתגובה ל: הצצתי מאת: miss bojarsky זה קונספט די מעניין - דרמה יומית שמתיימרת גם להיות איכותית. מעניין אותי כמה פרקים הופקו.
|
|
|
|
בתגובה ל: מישהו יודע כמה פרקים יהיו לזה? מאת: Krunos ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: 50 והוזמנה עונה נוספת מאת: d1f2f כי זה אמנם משודר בערוץ HD, אבל לפחות לפי מה שדלף לרשת, זה נראה כמו SD שעבר UPSCALE.
גם לא נראה לי הגיוני שבמדינה המתקדמת שלנו יצלמו סדרה יומית ב HD.
|
|
|
|
בתגובה ל: זה צולם ב HD? מאת: Krunos אבל המידע הבא עשוי להפתיע אותך: בימים אלה מצלמים סדרה יומית ב-HD, העונה השנייה של "חצויה". עזוב את זה שאפשר להתווכח על איכות הסדרה ובמה HOT מחליטה להשקיע, אבל לפחות חברת דרסט הודיעה כי כל ההפקות הבאות שלה יהיו ב HD, שזה כבר משהו. כדאי גם להתעלם מאיכות ההפקות של דרסט אלא פשוט לשמוח שסוף סוף יש חברת הפקות בארץ שתעבור באופן מלא ל-HD.
|
|
|
|
בתגובה ל: מישהו יודע כמה פרקים יהיו לזה? מאת: Krunos ואולי גם "אולי הפעם"?
|
|
|
|
בתגובה ל: בטיפול? מסכים? מאת: yaddo הייתה סדרה ממש טובה לדעתי.
אני לא חלק מהטקסט. אני סתם חתימה
|
|
|
|
בתגובה ל: בטיפול? מסכים? מאת: yaddo במיוחד לא את "מסכים".
נכון שהן איכותיות יותר מטלנובלות, אבל בשל הפורמט עלות ההפקה מאוד זולה ולכן זה מתאפשר שזו תהיה סדרה יומית.
אולי הפעם היתה נחמדה. לא יודע אם הייתי מחשיב אותה כאיכותית.
|
|
|
|
בתגובה ל: הצצתם כבר בעספור? (ספוילר) מאת: רעות על סמך השניים וחצי פרקים שראיתי, זה נראה נחמד מאוד, האמת. שלום מיכאלשווילי הוא באמת שחקן מצויין, והוא סוחב את הסדרה באופן מרשים. גם עוז זהבי סבבה, אבל על שני האחרים הייתי מוותר. הם אמורים להוות צמד קומי, אבל בעיניי הם בעיקר מעיקים. לא ברור לי למה לבזבז זמן מסך יקר על ריב מטופש ומנדנד על מזוזה.
כמה תהיות: א: מה בדיוק הם עושים בחורף? אני אמנם לא גיאולוג, אבל למיטב ידיעתי החורף הירושלמי הוא לא סימפטי במיוחד. ב: יש לדמות של מיכאלשווילי מזל שהוא השתמש באחד ממשפטי הפתיחה הכי מעוררי הקאה ששמעתי על מי שהיא כנראה הבחורה היחידה בעולם שלא היתה בורחת בצעקות ו/או מכניסה לו איזו אחת לאשכים. ג: באיזו שפה האנשים האלה מדברים? ככה מדברים בירושלים?
|
|
|
|
בתגובה ל: כן מאת: _A_P_ אבל יש סיכוי טוב שאכן ככה מדברים, כי השפה של עספור לא נשמעה לי מוזרה עד שציינת זאת. הריב על המזוזה ("המנויילנת") באמת היה מפגר, אבל הוא הצחיק אותי. ובקשר לתהיות שלך: א. צודק. משפט פתיחה מעורר בחילה. גם כשהוא נאמר בתאילנד, מקום שיש בו הקלות לגבי משפטי פתיחה. ב. אם הם יאטמו את החלונות של האוטובוס ויקנו הרבה מאוד שמיכות, הם יוכלו לדעתי לשרוד את החורף הירושלמי. וידוי: העובדה שהם גרים בקו 6 מחממת את ליבי, מכיוון שגם אני קצת "גרה" בו על בסיס קבוע.
|
|
|
|
בתגובה ל: הצצתם כבר בעספור? (ספוילר) מאת: רעות חיכיתי לעספור ושמתי לעצמי תזכורת בשביל לא לפספס. 10 דקות לתוך הפרק הראשון, כגודל הציפייה גודל האכזבה, טלנובלה מביכה. גם השחקנים הלא רעים שקובצו שם מתקשים לתפקד תחת התסריט הרע, מביך. לרוץ, לקפוץ באנג'י, לצלול עם כרישים ולא לראות.
|
|
|
|
 |
|