|
|
בתגובה ל: הסוף של קומיוניטי אתמול היה *ממש* מצחיק מאת: mortana בכלל, הסדרה מקבלת אצלי ציון הרבה יותר גבוה בצפייה שנייה בערוץ 3. מסתבר שפספסתי בדיחות לאורך הדרך (בעיקר של שירלי, משהו בהגייה שלה), ובכלל שהאווירה הכללית שלה הרבה יותר כיפית משחשבתי. ואחרי שאמרתי את זה, דווקא הפרק שהיה השבוע בארה"ב היה הכי טוב עד כה בסדרה.
|
|
בתגובה ל: מסכימה. כל הפרק היה אדיר מאת: אביטל אבל בגלל שזו כבר השלישית שלי וכבר נקרעתי מספיק מהפטמות הקטנות של ווהן. מה שכן, גם אני פספסתי לא מעט בדיחות, בעיקר במונחים החוזרים ונשנים של ווהן. הוא פשוט מעולה. והפרק היה כיפי גם בצפייה הזו.
|
|
בתגובה ל: אותי זה פחות הצחיק בצפייה הנוכחית מאת: yaddo מצד שני, בצפייה הזאת גם הבחנתי בכל המייק-אפ ששמו לו על הפטמות כדי להקטין אותן, זה די מצחיק. מצד שני נוסף, עכשיו אני גם לא יכולה לפספס את כל טעויות הcontinuity לאורך העונה. מישהו מפשל שם.
|
|
בתגובה ל: מבינה אותך מאת: אביטל נובע מסידור שונה של הפרקים, מה שקורה בד"כ כשהרשת מחליטה להחליף בין שני פרקים לאחר שהופקו מבלי להתחשב בעלילה עצמה.
|
|
בתגובה ל: מבינה אותך מאת: אביטל ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: איזו בעיית המשכיות הייתה במקרה הזה? מאת: yaddo עאבד מדבר עם מישהו, המצלמה עוברת זווית ופתאום הראש שלו מופנה לכיוון אחר, דברים כאלה. לא המשכיות בין פרקים אלא דברים קטנים בתוך הפרק עצמו.
|
|
בתגובה ל: אותי זה פחות הצחיק בצפייה הנוכחית מאת: yaddo "אנחנו ידידים ממש טובים? חשבתי שאנחנו כמו פיבי וצ'נדלר. קווי העלילה שלהם אף פעם לא נפגשו."
|
|
בתגובה ל: מסכימה. כל הפרק היה אדיר מאת: אביטל ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: מעניין, לדעתי הפרק בארה"ב היה הכי גרוע. אבל ממש. מאת: סטיבי התחיל לא משהו והמשיך מעולה, אבל סה"כ ממוצע בגוף הסדרה.
|
|
בתגובה ל: מעניין, לדעתי הפרק בארה"ב היה הכי גרוע. אבל ממש. מאת: סטיבי היה נחמד לראות את פירס מפגין רגע של רצינות ואת ברטה עושה משהו מפגר לחלוטין. ה'כתוביות סיום' היו מצוינות.
|
|