|
|
הגרסה האמריקאית של רמזור נבחרה רשמית על ידי FOX להיות אחת מסדרות עונת סתיו 2010/11. במקביל שקר לי תחודש ככל הנראה ל-13 פרקים נוספים. ובינתיים אצל NBC גיבורים אכן תבוטל אם כי צפוי סרט טלוויזיה/מיני סדרה של שניים עד ארבעה חלקים כדי שהמעריץ(ים) של הסדרה יקבל(ו) סיום. האמת? אם מבטיחים לי שכל סרט הסיום יהיה מוות בעינויים ובהילוך איטי של כל הדמויות אני אהיה מוכן לצפות בו.
______________________________________ אני עדיין גדול, זה האינטרנט שנהיה קטן.
|
|
|
בתגובה ל: RAMZOR מאת: assafTVכנראה שמצבו של "צ'אק", כצפוי, טוב (והשמועות לגביו גורסות ש-NBC הזמינה עונה רביעית בת 13 פרקים עם אופציה ל-9 נוספים). השבח לאל על שני הדברים, המתת החסד של "גיבורים" הייתה צריכה לקרות מזמן. אם כי אני חייב לומר שציפיתי דווקא שתשרוד, ולו רק בגלל שהיא הפקה של NBC-יוניברסל ונמכרת היטב בדיוידי, משום מה. לצד "שקר לי" גם "Human Target" חודשה כנראה ל-13 פרקים. מעניין הקונספט הזה של 13 פרקים שנורא רווח כרגע. סחתיין ל"רמזור". מנגד מסתמן ש"רביעיית רן" לא תזכה לשזוף מסך. תוקן על ידי yaddo 12/5/2010 22:19
|
|
|
|
בתגובה ל: אז אם "גיבורים" בוטלה מאת: yaddo זה יפתיע אותי (לטובה) אם היא כן תיבחר לבסוף. אמנם על פי הדיווחים יש לסדרה תומכים ברשת אבל הקונספט שלה בעייתי למדי עבור CBS. אולי אם תהיה גופה כל שבוע זה יגדיל את סיכוייה.
יחד עם זאת, עם כל הכבוד לרמזור, ויש כבוד (וואו, כל כך ארץ נהדרת 2004) צריך לזכור שלפוקס אין בכלל סיטקומים לא-מצוירים וכל ניסיון שלהם להשיק כאלו נכשל. הם מנסים השנה לבנות אצלם בלוק קומדיות לא-מצוירות ובעקבות הקאמבק של הסיטקומים אפשר לפתח כאן אופטימיות זהירה, אבל גם לא הייתי מפתח יותר מדי ציפיות. רמזור יכולה להסתיים כמו שאר הסיטקומים של פוקס מהשנים האחרונות ולעוף מהמסך אחרי שני פרקים. או לרוץ עשר עונות שייטחנו בביפ (אם הוא יהיה עדיין בסביבה) החל מ-2035, 15 שנה אחרי שזה יירד מהמסך בארה"ב.
|
|
|
|
בתגובה ל: RAMZOR מאת: assafTV שמעו שפרשתי והחליטו שאין טעם יותר להמשיך.
אל תהיה קוקוס, אלוהים מנסה לדבר איתך
|
|
|
|
בתגובה ל: הללויה! מאת: miss bojarsky ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: כנראה היית צריכה לפרוש בשלב מוקדם בהרבה מאת: yaddo ללא תוכן
אל תהיה קוקוס, אלוהים מנסה לדבר איתך
|
|
|
|
|
|
בתגובה ל: אל דאגה, לא נישאר בלי גיבורי על בטלוויזיה מאת: yaddo שלפחות לפי השמות לפני/אחורי המצלמה, אני מייחל ומאחל שתהיה טובה ומצליחה.
|
|
|
|
בתגובה ל: RAMZOR מאת: assafTV גם במעריב וגם באייס מדווחים שעל התסריט מופקד בובי פישר, "התסריטאי של הסדרה המצליחה ’נשואים פלוס’".
לפי IMDB האיש כתב 3 פרקים מתוך 263 פרקים ומאז לא עשה כמעט כלום עם הקריירה שלו (כתב גם את wedding crashers. לא בטוח שהייתי מוסיף את זה לרזומה).
|
|
|
|
בתגובה ל: RAMZOR מאת: assafTV שבין הסדרות ש-FOX הזמינה ישנה גם Running Wilde, הקומדיה החדשה של מיץ' הורביץ בכיכובם של וויל ארנט וקרי ראסל, על איש עשיר ומגעיל שמתאהב בבחורה חובבת צדקה ומחבקת עצים. העונה הבאה נשמעת יותר ויותר מעולה.
|
|
|
|
בתגובה ל: רק עכשיו אני שם לב מאת: yaddo ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: דארמה וגרג? מאת: איילון צפון ומי'ץ הורביץ מפיק, אם כי אחרי "שב, שתוק" חובת ההוכחה חלה עליו. את הפרק הראשון כתב עמו גם וויל ארנט.
|
|
|