מושלם למעשה (ספוילר "דקסטר" 5.03)
|
|
מושלם למעשה (ספוילר "דקסטר" 5.03)
פורסם לפני
2752 ימים
מאת yaddo
סה"כ תגובות: 22
תגובה אחרונה לפני: 2741 ימים
או, הנה הגיעה ג'וליה סטיילס. אפילו במצבה המרוט היא עדיין יפהפיה. אני שמח שלא קראתי מהו התפקיד שלה, זה בטח היה הורס לי. מה יהיה איתה הלאה? היא ראתה הכל אבל דקסטר מן הסתם לא יהרוג אותה, כך ששוב נשמע הד חזק מהעונה השנייה: לדקסטר תהיה מישהי שתדע את סודו. ומה, בסוף היא תהרוג את קווין כשם שלילה רצחה את דואקס? ההרדמות ההדדיות של דקס ובויד פולר היו מצוינות ומפתיעות, אבל ציפיתי שהתוצאה שלאחר מכן תהיה יותר מוצלחת. בסצינות שבהן מישהו מחפש מישהו אחר, אנחנו צריכים לפחד ממי שאיננו רואים על המסך, ומאחר שרק את בויד ראינו על המסך בבית החולים ואז בבית שלו, לא היה שום דבר מותח בסצינות הארוכות האלה. לא אגיד שלא היה נחמד להתוודע שוב לפסיכופתיות של גיבורנו האהוב מעיניו של מישהו אחר, כמו למשל כשהוא הפעיל את דיסק ההעצמה העצמית של בויד, אבל אני חושב שהייתי מבכר מתח. ניחא, המתח וודאי יגיע ככל שקווין יתקדם במצוד שלו. מה הסיפור עם האומנת? ברגע שדקסטר אמר לדב בציניות שתבדוק את השם שלה באינטרפול, נראה שברור שמשהו איתה לא בסדר. האירים האלה, רק צרות הם עושים (ע"ע "ילדי האנרכיה"). 
|
|
|
|
או, הנה הגיעה ג'וליה סטיילס. אפילו במצבה המרוט היא עדיין יפהפיה. אני שמח שלא קראתי מהו התפקיד שלה, זה בטח היה הורס לי. מה יהיה איתה הלאה? היא ראתה הכל אבל דקסטר מן הסתם לא יהרוג אותה, כך ששוב נשמע הד חזק מהעונה השנייה: לדקסטר תהיה מישהי שתדע את סודו. ומה, בסוף היא תהרוג את קווין כשם שלילה רצחה את דואקס? ההרדמות ההדדיות של דקס ובויד פולר היו מצוינות ומפתיעות, אבל ציפיתי שהתוצאה שלאחר מכן תהיה יותר מוצלחת. בסצינות שבהן מישהו מחפש מישהו אחר, אנחנו צריכים לפחד ממי שאיננו רואים על המסך, ומאחר שרק את בויד ראינו על המסך בבית החולים ואז בבית שלו, לא היה שום דבר מותח בסצינות הארוכות האלה. לא אגיד שלא היה נחמד להתוודע שוב לפסיכופתיות של גיבורנו האהוב מעיניו של מישהו אחר, כמו למשל כשהוא הפעיל את דיסק ההעצמה העצמית של בויד, אבל אני חושב שהייתי מבכר מתח. ניחא, המתח וודאי יגיע ככל שקווין יתקדם במצוד שלו. מה הסיפור עם האומנת? ברגע שדקסטר אמר לדב בציניות שתבדוק את השם שלה באינטרפול, נראה שברור שמשהו איתה לא בסדר. האירים האלה, רק צרות הם עושים (ע"ע "ילדי האנרכיה").
|
|
בתגובה ל: מושלם למעשה (ספוילר "דקסטר" 5.03) מאת: yaddo התינוק המגלם את האריסון קצת מכוער.
|
|
בתגובה ל: אה, ולא נעים להגיד אבל מאת: yaddo היה לך קשה לכתוב טקסט כזה חיובי על דקסטר, אז היית חייב, אה?
פרק נהדר, מותח, קצבי וכל מי שאידיוט כמוני ולא עצר את הספוילרים לפרק הבא שרצו על כותרות הסיום יודע שזה רק הולך ונהיה טוב יותר.
|
|
בתגובה ל: מושלם למעשה (ספוילר "דקסטר" 5.03) מאת: yaddo אני אוהבת את הכיוון שהעונה תופסת. זה גם יהיה נחמד אם לשם שינוי מישהו שהוא לא פסיכופט רצחני ידע על דקסטר. לעומת זאת, אני מקווה שהם יודעים מה הם עושים עם הסיפור של קווין, כי שידור חוזר לדואקס יהיה על הפנים. לא רק בגלל שזה משעמם, אלא גם בגלל שאני מחבבת את קווין, לעומת דואקס שלא סבלתי ורק חיכיתי שהוא ימות כבר.
העלילה של אנחל ומריה כל כך כפויה ולא מתאימה. מאיפה הגיעה האופרת סבון המשעממת הזאת? ולמרות שאני די שמחה שהילדים של ריטה הלכו, זה נעשה בצורה מאוד לא אמינה ומרושלת, בעיקר בדמות של אסתור.
|
|
הקמפיין להכרה בהפועל ת"א כארגון טרור, יוצא לדרך!
פרטים:
קורבנות: הקופים הירוקים, אשר נמצאים בסכנת הכחדה קורבן משנה: אנושיות קהל יעד:-- תחזית אופטימית: כלל אזרחי המדינה. קהל יעד:-- תחזית פסימית: כלל אזרחי המדינה. מנהל הקמפיין: הניצול הסיני מקום מפגש: הפורום למען פליטי נענע אויב מרכזי: איש קריות מועד החלפת החתימה: TBD
בבקשה, לא להישמע לקריאות התיגר של הברון האדום גוטמן, ובמיוחד להתעלם מהנשר ה"קירח" היושב על כתפו.
|
|
בתגובה ל: בזמן גלישתי ברדיט מאת: פליטסיניבדיוק דעתי, רק שאני כידוע מעולם לא חשבתי שהיא טלוויזיה גדולה. אני ממשיך ליהנות ברמה זו או אחרת כי אני משעה כמעט לחלוטין את ההיגיון שלי.
|
|
בתגובה ל: כדורבנות מאת: yaddo אבל בהסתמך על הדיון בלינק אני לא חושב שנוכל להגיע להסכמה בעניין.
למרות זאת, האם לפחות נוכל להסכים שמייקל ס. הול הוא המלך הבלתי מעורער של שביל החלב, וזה מגוחך שקרנסטון "מנצח" אותו כל הזמן באמי? (עם כל הכבוד לקרנסטון, כמובן. אני חושב שהוא עושה עבודה מצויינת, אבל 3 שנים ברציפות?)
פרטים:
קורבנות: הקופים הירוקים, אשר נמצאים בסכנת הכחדה קורבן משנה: אנושיות קהל יעד:-- תחזית אופטימית: כלל אזרחי המדינה. קהל יעד:-- תחזית פסימית: כלל אזרחי המדינה. מנהל הקמפיין: הניצול הסיני מקום מפגש: הפורום למען פליטי נענע אויב מרכזי: איש קריות מועד החלפת החתימה: TBD
בבקשה, לא להישמע לקריאות התיגר של הברון האדום גוטמן, ובמיוחד להתעלם מהנשר ה"קירח" היושב על כתפו.
|
|
בתגובה ל: אני כמובן חולק עליך מאת: פליטסיני קרנסטון ראוי לכל אמי ואמי שקיבל, ואף לרבים שלא קיבל (על "מלקולם באמצע"). את "דקסטר" אני אוהב יותר מאשר את "שובר שורות", אילולא קרנסטון הסדרה הזו הייתה כמעט מיותרת מבחינתי.
|
|
בתגובה ל: ממש לא מאת: yaddo i do warn you- i am lazy.
so you will have to live with the fear of my attack for years!
פרטים:
|
|
בתגובה ל: this means WAR !! מאת: פליטסיני ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: this means WAR !! מאת: פליטסיני ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: כדורבנות מאת: yaddo כי בעונה הראשונה (וגם השניה אאל"ט) אתה כולך סופרלטיבים, שירי הלל, ותארי "הדבר הכי טוב בטלויזיה כרגע" - לפחות ממה שכתבת פה בפורום וקישרת אליו. אחר כך התחיל לעבור לך.
|
|
בתגובה ל: שליחה סניה, לא אתה קיבצת את כל הדיונים? מאת: מיקה וכך אפשר לראות שכבר בעונה הראשונה כתבתי "שלדעתי הסדרה לא ממש ממריאה אלא נשארת בגדר קוריוז מעניין ומבדר. יש בזה אפילו משהו קצת משעמם". וכמו שכתבתי גם בלינק שנתתי לפליטסיני, בעיניי "דקסטר" בשיאיה היא סדרת מתח מעולה, אבל לא יותר מזה.
|
|
בתגובה ל: אכן קיבצתי מאת: yaddoאבל אתה נקרא ונראה לחלוטין מאוהב פה, כשאתה מסכם את העונה הראשונה.
|
|
בתגובה ל: לא יודעת מה להגיד לך, מאת: מיקה תאמיני לי שאני יודע מעט טוב יותר ממך מה הן התחושות שלי כלפי "דקסטר" או כל סדרה שהיא. לקרוא לפרק "מגניב" ו"מצוין" זה רחוק אצלי מליפול תחת ההגדרה של "מאוהב".
|
|
בתגובה ל: מיקה, את לא חייבת להתווכח על כל דבר מאת: yaddo פשוט קראתי את כל הדיונים אחורה והופתעתי מכמה שאהבת את הסדרה וכמה סופרלטיבים נהגת לשפוך עליה בהתחלה. וזה לא שאתה אחד שנוהג לסמן פוסטים בלבבות אדומים או משהו. זו גם לא בושה להגיד "אהבתי אבל עבר לי", מה גם שסדרות טלויזיה הן סוג של יצורים חיים, הן משתנות. אלוהים עדי שעלי עבר בדיוק אותו התהליך, רק הפוך - זה התחיל "אה, בסדר. סדרה מתח טובה וזה הכל" והלך וקיבל ערך מוסף ככל שעבר הזמן. אם זו לא עדות לזה שהסדרה הלכה והשתנתה עם הזמן (כלומר, שיש אנשים שהלכו וחיבבו אותה פחות, ויש כאלה שחיבתם רק התגברה) אז אני לא יודעת מה כן.
|
|
בתגובה ל: לא מתווכחת. מאת: מיקה הוא נהנה לתפוס תחת, אבל יום יבוא והוא יודה שזו אחת הסדרות המושלמות ביותר אי-פעם.
|
|
בתגובה ל: אכן קיבצתי מאת: yaddo אני יכול לספור על כף יד אחת של מיקי מאוס את רגעי המתח שממש עשו לי את זה עד היום בחמשת העונות של הסדרה.
|
|
בתגובה ל: מושלם למעשה (ספוילר "דקסטר" 5.03) מאת: yaddo וואו. וואו, וואו, וואו. בהתחלה באמת קצת התבאסתי שכל כך מהר גמרנו את בויד. גם הפריע לי שלא היה שם הארי לצעוק על דקסטר - זה היה חצי לא צפוי אבל כן היו רמזים מטרימים בלי סוף לכך שישתבש לדקסטר - בויד הוא סופר עירני (הרקון שלא נדרס, פס השיזוף של הטבעת) והוא יוצא לחפש תנין תוך שהוא מסביר לדקסטר שחייבים להיות על הבהונות עם תנינים, והוא אוחז אקדח הרדמה. זה היה ממש מטומטם מצד דקסטר. מצד שני, זה היה נהדר ובנה מתח.
ואני מאוד חולק עליך - לא היה צריך להיות מתח בנוגע לבויד אחרי הרגע הזה, כי הוא השלים את המטרה שלשמה בא, והיא - רוצח סדרתי עם קורבן חי שתהיה עדה להכל. מה שמוביל אותי לנקודה אחרת - איך אתה בכלל משווה ללילה? כל כך לא דומה בכלל. מה גם שהסוד של דקסטר נחשף בפניה בדרך מקורית מפתיעה ומרובת דילמות. מה דקסטר עושה עכשיו? זו היתה תפנית עלילתית מדהימה, ונראה לי שזה, בשילוב עם הסנטה חרא (לול, דב!) יהיה הכיוון של העלילה הראשית. מ-צ-ו-י-ן.
|
|
בתגובה ל: מושלם למעשה (ספוילר "דקסטר" 5.03) מאת: yaddo שכל המטרה של הקטע עם קווין הוא שדרכו דב תגלה את האמת על דקסטר. אני מהמרת גם שהיא תדאג להסיט אותו מהמסלול או להשתיק אותו איכשהו, כדי להגן על דקסטר. אני מקווה לפחות. זה יהיה יותר מעניין משחזור סיפור דואקס. רק לי קצת נמאס מההסתבכויות של דקסטר?
התינוק ש"משחק" את האריסון באמת די מכוער.
אל תהיה קוקוס, אלוהים מנסה לדבר איתך
|
|
בתגובה ל: אני מהמרת (ס') מאת: miss bojarsky שדברה אי פעם תגלה את כל האמת. אני לא יכולה לדמיין שום דרך שהיא תוכל להתמודד עם הידיעה הזאת.
|
|
בתגובה ל: קשה להאמין (ס') מאת: lambert fan ללא תוכן
|
|
|
 |
מאמרי הקהילה
|