|
אז... יצאה הדלפה, ומצאתי דרך לראות בלי שהאיכות תהיה מזעזעת, ואפשר להגיד שאני דיי מרוצה, אבל עם הסתייגויות: -אני מקווה שיסיימו מהר עם הסיפור של אשתו של הראשי והחבר שלו. זה סיפור קלישאתי ולעוס, ועדיף שלא ימרחו את זה. -אהבתי שאנו מגלים דברים לפי הקצב של הגיבור, אבל למה הוא לא שואל שאלות? הוא מקבל הכל מובן מאליו. ציפיתי שישאל איך זה קרה, גם אם אין לזה תשובה, זו שאלה ראויה. -התהליך שהגיבור עובר ממבוהל לקשוח היה מהיר ולא אמין. אגב, למה היה נחוץ הסצינה של הריגת הזומבי הזוחל? סצינה מעולה, אבל לא נחוצה, לדעתי. השאר היה מעולה - הבימוי, השחקנים, הצילום... יש פוטנציאל. מה חשבתם? ![http://i56.tinypic.com/iz85cl.jpg]() תוקן על ידי yaddo 3/11/2010 0:47
|
|
בתגובה ל: המתים המהלכים 101 (ספוילרים) מאת: Grizeldoאני חושב שזה היה מצוין מכל בחינה אפשרית. אני עדיין לא יודע מה יקרה עם הסיפור של החבר הכי טוב עם האשה הבוגדונית, שאותה ים הזומבים טולטולו. יכול להיות שהם יצליחו לעשות עם זה משהו פחות קלישאתי מהרגיל. היו שני דברים שהפתיעו אותי. השחקנים, במיוחד בכל הקשור לדיאלוג ביניהם, היו ממש טובים. השכן השחור, שהיה די גרוע בגריקו, הפתיע לטובה. דבר שני, סצינות ההאקשן. עריכה מאוד אפקטיבית, תזמון מדויק, והכל נעשה במידתיות. אני לא יכול לחכות לפרק מס' 2.
הקמפיין להכרה בהפועל ת"א כארגון טרור, יוצא לדרך!
פרטים:
קורבנות: הקופים הירוקים, אשר נמצאים בסכנת הכחדה קורבן משנה: אנושיות קהל יעד:-- תחזית אופטימית: כלל אזרחי המדינה. קהל יעד:-- תחזית פסימית: כלל אזרחי המדינה. מנהל הקמפיין: הניצול הסיני מקום מפגש: הפורום למען פליטי נענע אויב מרכזי: איש קריות מועד החלפת החתימה: TBD
בבקשה, לא להישמע לקריאות התיגר של הברון האדום גוטמן, ובמיוחד להתעלם מהנשר ה"קירח" היושב על כתפו.
|
|
בתגובה ל: לי אין שום הסתייגויות (ס) מאת: פליטסיני זה היה שירות הנמכת ציפיות לציבור שעוד לא ראה את הפרק הראשון, כי הוא היה פאקינג מגניב!!!! האוירה מעולה. כבר הרבה זמן לא נהניתי כ"כ מסרט/סדרת אימה. אני דווקא מאוד אהבתי את הסצינה עם הזומבי הזוחלת. היתה בה אווירה מאוד מיוחדת. לא הכל חייב לתרום באופן ישיר לעלילה. הסיום בעיר היה מדהים ומלחיץ וקלסטרופובי, ושמחתי מאוד שלא השאירו אותנו עם קליפהאנגר מעצבן. מעניין אם יש סיבה שזומבים לא אכלו את השוטר עוד כשהוא היה בביה"ח. מעניין כמה זמן ייקח לו לקלוט שגם אם מישהו נראה מת, זה לא אומר שהוא באמת מת.
|
|
בתגובה ל: פרק ראשון חביב, לא משהו מיוחד מאת: יערהלא הבנתי איך אפשר להגיד "חביב" ו"לא מיוחד" על מה שאך זה ראיתי. היה מעולה כמעט מכל בחינה, ההפקה פשוט מרהיבה. איך צילמו את כל האפוקליפסה הזו? מרשים ביותר. הקטע עם הזומבי נטול הרגליים היה מרגש במיוחד, והדקות האחרונות של הפרק היו מצמיתות. לא רציתי שייגמר.
|
|
בתגובה ל: זהו (ספוילר) מאת: yaddo כי גם בעיני היה מעולה ומגניב. במהלך כל הפרק תהיתי לי "אם אפשר לעשות טלוויזיה ברמה כזו, למה לעזאזל יש כל כך הרבה זבל?"
הסצינה של הרג חצי הזומבית הזוחלת הייתה מרהיבה.
האישה הבוגדנית זו שרה טנקרדי? אני מתעצלת ללכת לבדוק.
אל תהיה קוקוס, אלוהים מנסה לדבר איתך
|
|
בתגובה ל: גם אני תהיתי... (ס') מאת: miss bojarsky ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: כן. מאת: Spidey_82 ללא תוכן
אל תהיה קוקוס, אלוהים מנסה לדבר איתך
|
|
בתגובה ל: המתים המהלכים 101 (ספוילרים) מאת: Grizeldo אבל החלטתי להמתין שבועיים לשידור הסדיר, ולא לראות את הפיילוט ואז לחכות שלושה שבועות להמשך.
|
|
בתגובה ל: הורדתי מאת: yaddo ללא תוכן
אני לא חלק מהטקסט. אני סתם חתימה
|
|
|
|
בתגובה ל: נחש; הפתיח של the walking dead מאת: איילון צפון ואפילו טיפשי. פתיח החובבים לגמרי אדיר.
|
|
בתגובה ל: ממש חבל מאת: yaddo חבל שזה לא מתאים עם הסדרה עצמה. במיוחד בפיילוט, כשהפתיח התחיל מיד אחרי סצינה מזעזעת, רואים שהפתיח ממש לא משתלב.
פרטים:
קורבנות: הקופים הירוקים, אשר נמצאים בסכנת הכחדה קורבן משנה: אנושיות קהל יעד:-- תחזית אופטימית: כלל אזרחי המדינה. קהל יעד:-- תחזית פסימית: כלל אזרחי המדינה. מנהל הקמפיין: הניצול הסיני מקום מפגש: הפורום למען פליטי נענע אויב מרכזי: איש קריות מועד החלפת החתימה: TBD
בבקשה, לא להישמע לקריאות התיגר של הברון האדום גוטמן, ובמיוחד להתעלם מהנשר ה"קירח" היושב על כתפו.
|
|
בתגובה ל: פתיח החובבים לבדו הוא אדיר מאת: פליטסיני ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: המתים המהלכים 101 (ספוילרים) מאת: Grizeldoתוכנית הכבלים הכי נצפית בקרב גילאי 18-49 השנה עם 3.3 אחוזים ו-5.3 מיליון צופים באופן כללי. זהו הרייטינג הכי גבוה של רשת הכבלים AMC, הרחק מעל "מד מן" ו"שובר שורות".
|
|
בתגובה ל: הפרמיירה שברה שיאי רייטינג מאת: yaddo ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: המתים המהלכים 101 (ספוילרים) מאת: Grizeldo המתים המהלכים/The Walking Dead ?
של רשת AMC ?
|
|
בתגובה ל: אסף זה נכון שרכשתם את סדרת הזומבים הראשונה מאת: Impols ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: אני דווקא מהמר שהוט רכשו מאת: fred איש קריות למרות שכבר יש להם מספיק מתים מהלכים עם מהדורות מבט למיניהן.
פרטים:
|
|
בתגובה ל: אסף זה נכון שרכשתם את סדרת הזומבים הראשונה מאת: Impols וזה ישודר במהלך עונת החורף.
|
|
בתגובה ל: גיא פינס דיווח הערב שהם הודיעו על כך רשמית מאת: Krunos טנקס..
|
|
בתגובה ל: המתים המהלכים 101 (ספוילרים) מאת: Grizeldo - אני לא חושב שהיה שינוי מהיר מדי בדמותו של ריק. הדבר הכי חשוב לו בחיים זו משפחתו וכמובן שהוא קודם כל הולך הביתה. כשהוא מבין שלורי וקארל יצאו מהעיר כדי לחפש מקום מבטחים, כל מטרתו כעת היא למצוא אותם. לעזאזל עם מה שקורה מסביב (ולא נראה שהאב והבן יודעים יותר מדי מעבר למה שנאמר בתקשורת לפני שהתמוטטה, וזה המידע שהועבר לריק).
- גם בקומיקס וגם בסדרה הנערה הזוחלת היא הזומבי הראשון בו ריק נתקל מקרוב לראשונה. בסוף הגיליון הראשון הוא חוזר אליה, גואל אותה מייסוריה ומבקש סליחה בעודו דומע. בדיוק כמו שהיה בפרק הראשון, מבלי שיסתיים. לטעמי הסצינה מוסיפה לנופך האנושי של הסיטואציה המחרידה והלא אנושית בה ריק והאחרים נמצאים. זה גם חלק מהמעבר שלו ממצב של אדם מבולבל בסיטואציה חדשה למצב של אדם נחוש המקבל את המציאות ההזויה הזו בה הוא נאלץ להרוג ספק בני אדם.
(ד"א, לדעתי סצינת הפתיחה עם הילדה האחרת נועדה לשרת את אותה מטרה בדיוק רק מבלי שנספיק להכיר את ריק. הסצינה גם סונטת בצופים: "זו סדרה על זומבים, תהיה פה הרבה ברוטאליות ואנחנו לא מפחדים להרוג גם ילדים!")
ספוילרים לקומיקס וכנראה עתידיים לסדרה:
- אם לשפוט ע"פ המקור (והפרק הראשון נאמן מאוד למקור), המשולש הרומנטי לא ימשך לאורך זמן רב מדי, אבל כן יהיו לו השלכות מרחיקות לכת.
- לא זכור לי ממה שקראתי ולמיטב ידיעתי גם בהמשך לא נאמר כלל וכלל מה הגורם למגפת הזומבים.
|
|
בתגובה ל: המתים המהלכים 101 (ספוילרים) מאת: Grizeldo השאלה היא אם זה שווה את ההשקעה ואת הזמן שאין לי.
מישהו יודע מה האורך של פרק ממוצע בסידרה? וכמה פרקים יהיו?
|
|
בתגובה ל: נשמע מעניין מאת: חתול-רובוט הפרק הראשון ארוך מהרגיל, 67 דקות, השאר צפויים להיות בני 45 דקות בערך. מן הסתם תוזמן עונה שנייה, אבל יקח זמן עד שתגיע.
|
|
בתגובה ל: לעונה הראשונה יש ששה פרקים מאת: yaddo אני מניח שאוריד את זה כשילדי האנארכיה תיגמר. תודה!
|
|
בתגובה ל: לעונה הראשונה יש ששה פרקים מאת: yaddo אני שומעת על הסדרה המון ודי רוצה לראות אותה, ואפילו יש לי זמן בשבילה, אבל אני לא אוהבת זומבים. מאוד לא אוהבת זומבים. מה הסיכוי שמדובר בזומבים חמודים, חייכניים כאלה, ובלי עיניים תלויות באוויר?
|
|
בתגובה ל: הבעיה שלי עם הסדרה שונה מזו של החתול מאת: רעות לרוב הזומבים העיניים יושבות טוב-טוב בתוך הארובות, יש זומבים ילדים חמודים (בערך) ואני מניחה שהיו זומבים שאין להם עור באזור של הפה ורואים להם את השיניים ואז זה נראה כאילו הם מחייכים. וברצינות - רוב הזומבים בסדרה לא נראים מגעיל, אלא כמו אנשים מאוד-מאוד חולים, אבל הסדרה גרפית למדי בצורה שבה הם מתים. אם את מאוד לא אוהבת זומבים, אני לא רואה איך אפשר לעקוף את זה כאן. (:
|
|
בתגובה ל: יש סיכוי די גדול מאת: יערה אני יכולה לצפות ולקוות שאלמד לחבב אותם עם הזמן, אבל אני חושבת שאוותר. יש אינספור סדרות אחרות ברשימה. תודה על הניסיון החכם ליישר קו עם הציפיות שלי מהסדרה :)
|
|
בתגובה ל: הבעיה שלי עם הסדרה שונה מזו של החתול מאת: רעות מרביתם היו הרבה פחות מגיעלים ומאיימים מאשר בקומיקס...
אולי אלו מגבלות תקציב, אבל כמעט ולא נראו זומבים כפי שהם נראים במקור (חסרי לסת או ארובת עין, מקולפי בשר ועור, ריקבון מתקדם וכו') לעומת ניצבים בני אנוש לחלוטין עם איפור שמשווה להם מראה של "נגועים".
|
|
בתגובה ל: נשמע מעניין מאת: חתול-רובוט ללא תוכן
|
|