אחד הפרקים הטובים, בעיקר כי היו בו כל כך הרבה קטעים מעולים. התחפושת המשותפת של טרוי ועבאד, הפלייליסט של אבבה (אף פעם לא ידעתי שזה הולך כל כך טוב עם זומבים), סבב הניחושים הנוסף על התחפושת של שירלי, העובדה שזה הגיוני שצ'אנג לובש בגדי נשים, גם בתור זומבי, ג'ף מתעקש להיות קול. לגמרי החזירו על הפרק הקודם שהיה יבש.
אחד הפרקים הטובים, בעיקר כי היו בו כל כך הרבה קטעים מעולים. התחפושת המשותפת של טרוי ועבאד, הפלייליסט של אבבה (אף פעם לא ידעתי שזה הולך כל כך טוב עם זומבים), סבב הניחושים הנוסף על התחפושת של שירלי, העובדה שזה הגיוני שצ'אנג לובש בגדי נשים, גם בתור זומבי, ג'ף מתעקש להיות קול. לגמרי החזירו על הפרק הקודם שהיה יבש.
אגב, שמתם לב לפתיח המיוחד שעשו לפרק? מקסים, ממש.
תוקן על ידי yaddo 29/10/2010 12:22
אני לא חלק מהטקסט. אני סתם חתימה
בתגובה ל: אפידימיולוגיה (קומיוניטי 2X06) מאת: fred איש קריות לפתיח, לגמרי כיף. במיוחד אהבתי בו את צ'אנג.
שכחתי מההשוואות ל"לוחמה מודרנית" כשבאתי לצפות, כך שהציפיות שלי היו מדודות ונהניתי בענק. פרק די מטורף, עם הנשיכות הממשיות האלה. הדיקן כגאגא היה כל כך במקום, ג'ף עדיין קול אפילו כזומבי, החתול המסתער ועוד ועוד.
בתגובה ל: אפידימיולוגיה (קומיוניטי 2X06) מאת: fred איש קריות לא מתעלה על הפיינטבול, אבל פרק טוב, בעיקר בזכות טרוי - the first black man to make it to the end! הוא פשוט שחקן קומי נהדר. לדוגמה הקטע עם החתול בעיני היה צפוי (מרגע שג'ף צוחק בהקלה זה ברור שהחתול יתברר כמסוכן), אבל נקרעתי מהטון שבו טרוי אומר: IS SOMEONE THROWING IT???
אהבתי גם את הרגע שבו עאבד מופיע לראשונה בפרק עם התחפושת שלו.
נקודת החולשה של הפרק: כמעט נטול פירס.
בתגובה ל: 2.06 (ס') מאת: lambert fan שהיתה הדבר היחיד שהצחיק אותי. אולי בגלל שזה היה הספורט המועדף על קרובי המשפחה שלי.
בתגובה ל: אפידימיולוגיה (קומיוניטי 2X06) מאת: fred איש קריות היה טעים והכל, אבל לגמרי נחנקתי. הפרק היה כל כך מצחיק והפלייליסט של אבבא היה פשוט אדיר. ג'ף יצא קצת מנייאק, אבל טרוי היה מלך כהרגלו עם האסלונית הזו שהוא שם על עצמו. צחקתי מהכל, אבל בעיקר מזה:
Troy: I'm a dracula. Abed: You mean a vampire? Troy: I don't need to know which dracula I am to be a dracula. Nerd
בתגובה ל: אפידימיולוגיה (קומיוניטי 2X06) מאת: fred איש קריות מכיל ספוילרים לפרקי השבוע של "המשרד", "קומיוניטי", "משפחה מודרנית", "Outsourced", "צ'אק" ו-"פילדלפיה זורחת". כן....סביר שאף אחד לא יקרא את ההודעה בכלל... (לא שמתי תמונות כדי לא להרוס באמת. וגם כי לא היה לי כח).
מקום 10: מנמיט, Outsourced, עם התחפושת המשונה אך השימושית שלו- chick magnet. נראה לא נוח, אך עובד.
מקום 9: לוק ומני מ"משפחה מודרנית" שהתחפשו לפרנקנשטיין והמפלצת של פרנקנשטיין. בעיקר בגלל הקטע בו לוק אומר למני "I'm your mother now".
מקום 8: אנג'לה, "המשרד", תחילה הייתה פינגווין, אך החלטה מהירה גרמה לה להחליף לאחות סקסית, פן מיני שני בשבילה העונה, אחרי התלבושת בפרק ההצגה של אנדי שם ניסתה לפתות את דוויט.
מקום 7: די, "פילדלפיה זורחת". די התחפשה למלאך עם כנפיים, מה שגרם לכולם לצחוק עליה שהיא ציפור (כרגיל) ולתחפושת שלה להשתנות לאורך הפרק, ממלאך, לציפור עם מקור ועד לבת יענה אמיתית שהובאה לצילומים.
מקום 6: טרוי, קומיוניטי. גוף שרירי וכיסוי לאסלה עם הכיתוב "דרקולה". אפילו אני התרשמתי.
מקום 5: אנדי, המשרד. נראה ממש כמו ביל קומפטון ואפילו מלמל למישהו "סססססוקי"...
מקום 4: קלייר ופיל דנפי, משפחה מודרנית בתור corpse bride and husband. לא מצחיק במיוחד, אבל מושקע להפליא!
מקום 3: ג'ים, המשרד (פופאי). לראשונה הבחור התחפש באמת. אחרי 7 עונות, מגיע לו מקום בשלישייה הפותחת.
מקום 2: רוברט אנגלנד התארח בצ'אק וגרם לצ'אק הזיות בהן הוא נראה מפלצתי במיוחד. קריפי יותר מפרדי קרוגר!
ובמקום הראשון: אמנם לא התחפשות המקורית ביותר, אבל מיטשל ב"משפחה מודרנית" שהתחפש לספיידרמן כבש את המקום הראשון, בעיקר בגלל הפעולות הספיידרמניות שעשה (חשיפת התחפושת בשירותים דרך החולצה, טיפוס על המרזב). מעולה.
לא נכנסו: גייב מהמשרד והדיקן מקומיוניטי שניהם התחפשו לליידי גאגא. מינוס על מקוריות.
בתגובה ל: מצעד התחפושות של הקומדיות! (ספוילרים לרוב) מאת: איילון צפון ללא תוכן
בתגובה ל: מצעד התחפושות של הקומדיות! (ספוילרים לרוב) מאת: איילון צפון קראתי למרות שלא ראיתי חלק ניכר מהפרקים, גם כי זה לא באמת חשוב עד כדי כך וגם אני סומך על הזיכרון הרעוע שיפעל את פעולתו עד שאצפה.
אפרופו פרקי האלווין, אהבתי מאוד את אלה של Outsourced (פרק 1.06, שנשא את השם המעולה Bolloween) ושל Raising Hope, שהיו לה שני פרקים מצוינים השבוע. למעשה, בשתי הסדרות היו קווים משיקים מלבבים (ספוילרים מכאן והלאה).
בשני פרקי ההאלווין הגיבור סוף סוף הגיע לכדי נשיקה עם האחת שחשק בה מאז תחילת הסדרה, ובשני המקרים זה היה כיף. במקרה של Outsourced הפרק לא היה מצחיק במיוחד, למעשה הסדרה אף פעם לא מפילה מצחוק, לפחות בינתיים, אבל היא תמיד מענגת ואני תמיד שש לצפות בה. Raising Hope מוצלחת בהרבה וכזה היה גם פרק החג שלה (1.05). סברינה תמיד הייתה חמודה, אבל בתחפושת רובין היא גם הפגינה רגליים סקסיות להפליא והייתה מצודדת יותר מבדרך כלל. אמנם צפיתי את העובדה שהיא חשבה שהיא מתנשקת עם וויאט כאשר נישקה את ג'ימי, אבל זה לא גרע מהכיף של הסצינה, במיוחד לאור המחמאות שהעתירה עליו. רק חבל שהיא לא זכרה את זה אחרי כן.
בתגובה ל: מצעד התחפושות של הקומדיות! (ספוילרים לרוב) מאת: איילון צפון ללא ספק, hands down, זו הייתה קלי עם התחפושת הראשונה שלה - לא פחות מאשר סנוקי מג'רזי שור. פשוט בול לדמות. חבל שבקושי ראו אותה.