|
|
|
איזה כיף, התחיל סמסטר!
* רובנו עדיין תקועים עם מועדי ב' ולכן גם הסמסטר נפתח פער שלא נצךליח לסגור.
* קוף על סמים דאג לשיבוץ הכיתות: מתחילים את היום עם כיתה X. כעבור שעתיים יורדים לתחתית ההר לשעה. עולים חזרה לבנין הצמוד לבנין בו התחלנו את היום. כעבור שעה שוב יורדים את ההר. כעבור שעתיים הולכים לשעה אחת אחרונה בכיתה ליד הכיתה בה התחלנו.
מה היה לנו? הר אחד, שתי ירידות בהר, שתי עליות בהר. וזה רק יום ראשון. היום למשל, התחלנו במורד ההר, עלינו לשעה למעלה, ואז ירדנו לתחתית ההר שוב. ייפי!
* במקום להיות בים אחנו לומדים. במקום להיות במסיבות (ומשום מה יש כאן מלא, מה נהיינו באר שבע פתאום?) אנחנו לומדים למועדי ב'.
|
|
|
|
בתגובה ל: סמסטר חדש! D= מאת: פרבולה מרחפת אנחנו לא עולים ויורדים בהר, אנחנו פשוט צריכים להתקע בפקקים כדי להגיע להרצאה הבאה בקצה אחד של העיר, שהתחילה חצי שעה לפני שההרצאה הקודמת בקצה השני של העיר הסתיימה. לפעמים אין לנו את הבעיה הזו, משום שההרצאה הבאה היא באותו אולם, רק חבל שקבעו את אותו אולם באותה שעה גם להרצאה אחרת....
|
|
|
|
בתגובה ל: סמסטר חדש! D= מאת: פרבולה מרחפת לפחות את לא יכולה להתלונן שאת לא עושה פעילות גופנית.
אה... ואם כבר דיברתי על פעילות גופנית, בטכניון יש אחלה קורס ספורט- סלסה. ממולץ ביותר!
|
|
|
|
בתגובה ל: יש בזה צד חיובי. מאת: paza_ לקחתי טאייקואנדו הסמסטר. לא היה מקום בקרב מגע שרציתי... שמעתי שהדרישות של הסלסה כוללות להרכיב קטע בסוף, תוהה אם יש לי כוח. מאוד אוהבת לרקוד סלסה אבל לא כל כך בטוחה שבא לי לקחת קורס. אשקול שנית אם אתה ממליץ =]
|
|
|
|
בתגובה ל: פאזה מאת: פרבולה מרחפת אבל זה ממש פשוט. הייתה לי בת זוג קבועה וערב אחד הלכנו לערב הסלסה בטכניון ובעזרת אחת המדריכות, שממש שמחה לעזור, הרכבנו קטע. זה כולה קטע פשוט של שתי דקות שעושים בסוף הקורס, אחרי שכבר מכירים את כל המהלכים, לא משהו שבגללו צריך לפחד לקחת את הקורס. חוץ מזה, אם הולכים, כדאי לתפוס בן זוג כמה שיותר מהר, הם נגמרים לפני ששמים לב, שלי הייתה סבבה לגמרי.
את הטאייקוונדו עדיין מעביר הגרוזיני הגמד הפסיכופת? ארתור קוראים לו, לא? איזה פלאשבק! קרע לנו את הצורה!
|
|
|
|
בתגובה ל: נכון, צריך להרכיב קטע. מאת: paza_ במיוחד לאור העובדה שבנדוד של חבר שלי מדריך סלסה ויש לי עוד כמה חברים מדריכים... וכן, אותו מדריך, וכבר לא כיף לי שם כי עושים הכל יחפים על פרקט ולא מזרונים =[
|
|
|
בתגובה ל: סמסטר חדש! D= מאת: פרבולה מרחפתשימו לב לחפירה הבאה!  אני את המיקרוכלכלה שלי כבר עשיתי... אבל אני מכיר את הטיפוס. באיזשהו שלב הוא יגלה שאפשר לשלוח אימייל ואפילו להתקשר לסטודנטים אחרים שלומדים את הקורס, ואז הוא יבקש מהם לשלוח לו את הפתרון שלהם למטלה, "אני לא יעתיק, אני רק משווה, מה אתה דואג"
|
|
|
|
בתגובה ל: להרוג אותם עוד שהם קטנים מאת: מאור אבל כמו שאני הסתכלתי על תשובות של אחרים ככה נתתי לאחרים להסתכל על התשובות שלי. זאת השיטה הכי טובה כשיש עבודה\משימה שאף אחד לא ממש מבין.
"אין מה לעשות,כך העולם מחולק חלק לוקה בנפשו... וחלק ציוני " ערביXY
|
|
|
|
בתגובה ל: חחח..בכל העבודות שלי השוויתי תשובות עם חברים מאת: אוממי ולא...
אני: "מה זה? מי מחייג אלי מ-08? כבר השתחררתי מהצבא מזמן!"
שמעון: "שלום, מאור? מדבר שמעון, ראיתי שהגבת בפורום של אתר הקורס במיקרוכלכלה, עשית את ממ"ן 13? אתה יכול לשלוח לי במייל, אני לא יעתיק, אני רק רוצה להשוות תשובות, מה אתה דואג?"
|
|
|
|
בתגובה ל: מילת המפתח: חברים מאת: מאור ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: אני מתחבר מאוד מהר לרוב האנשים שלומדים איתי מאת: אוממי ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: סמסטר חדש! D= מאת: פרבולה מרחפת היו לי סמסטרים שבהם היו לי קורסים שסתם נתקעו בימים מסוימים בלי קשר לכלום.
לא נראה שיש סטודנטים עם זמן ללכת לים.
|
|
|
|
בתגובה ל: אם כל הקורסים נמצאים בערך באותם ימים זה בסדר מאת: אוממי ולעבוד ולראות את החבר\ה ולהתנדב ולעשות פרח ולישון ולעשות ספורט
פשוט כאן יוצאים מנקודת הנחה שלישןו זה מותרות (ציטוט מדוייק של מרצה) ושאנחנו לא עושים כל דבר שהוא לא לימודים.
|
|
|
|
בתגובה ל: יש סטודנטים עם זמן ללכת לים מאת: פרבולה מרחפת כל סטודנט שלא לומד בטכניון, יש לו זמן לעשות הכל. ושלא ישקרו לכם כל הסטודנטים האחרים, אני מוכן להעיד. ;)
|
|
|
|
בתגובה ל: ברור שיש מאת: clutchless אחרי שעובדים,לומדים ורואים את החברה(שלך או של מישהו אחר) לא נשאר יותר זמן ללכת לים..
|
|
|
|
בתגובה ל: לגבי כל סטודנט? מאת: אוממי ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: יש זמן לעבוד, ללמוד ולראות את החבר\ה. זה יפה מאוד מאת: פרבולה מרחפת ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: לגבי כל סטודנט? מאת: אוממי יש לך זמן לחברה? הנה, יש לך מספיק זמן! :)
|
|
|
|
בתגובה ל: כרגע הוכחת את הטענה שלי מאת: clutchless והמשמעות של "לראות" היא אכן רק לראות,בד"כ כשהן צמודות לחבר.
|
|
|
|
בתגובה ל: אין לי זמן לחברה,לכן אני רואה חברות של אנשים אחרים מאת: אוממי ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: אז אתה כנראה חרשן מדי מאת: clutchless ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: לא ממש מאת: אוממי ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: אתה חרשן בהכחשה :) מאת: clutchless ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: ברור שיש מאת: clutchless תכלס אפשר לעשות הכל, זה סתם עניין של עצלנות.
גילוי נאות: ההודעה האחרונה נכתבה ע"י סטודנט להנדסה באונ' ת"א.
|
|
|