ברוכים הבאים אוהבי כלבים!!
רשימת מועדונים/חוגים החברים בהי"ל (קובץ תמונה) / לוח מודעות כלבים גזעיים
אתר ההתאחדות הישראלית לכלבנות / לוח תערוכות - הי"ל / המועדון הכלבני - הי"ל
בכל שאלה, בקשה, מענה, הערה, הארה ניתן לפנות למנהלי הקהילה - דן, מיטל וניל"י למייל purebreedil@gmail.com (כללי התנהלות הפורום)
כיתת עבודה
|
|
כיתת עבודה
פורסם לפני
2411 ימים
מאת רינקול
סה"כ תגובות: 6
תגובה אחרונה לפני: 2404 ימים
שלום :) יש לי שאלה שאני לא יודעת את התשובה- האם בישראל קיימת בתערוכות כיתת עבודה? ואיזה תארים מעידים על כך שיש לך כלב עבודה, מה הכלב צריך לעשות כדי להיכנס לכיתה כזו? ולמה כבלל יש הפרדה של כלבי עבודה? תודה רבה
|
|
שלום :) יש לי שאלה שאני לא יודעת את התשובה- האם בישראל קיימת בתערוכות כיתת עבודה? ואיזה תארים מעידים על כך שיש לך כלב עבודה, מה הכלב צריך לעשות כדי להיכנס לכיתה כזו? ולמה כבלל יש הפרדה של כלבי עבודה? תודה רבה
|
|
בתגובה ל: כיתת עבודה מאת: רינקול ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: כיתת עבודה מאת: רינקול הרועה הגרמני יש כיתת עבודה. ראשית הכלב חייב להיות כלב גזעי, כלב שאינו גזעי אינו יכול להשתתף בתערוכות כלבים. ישנן פעילויות אחרות לכלבים שאינם גזעיים, החוג להגנה והצלה, החוג לאג'יליטי, החוג לגישוש ועוד...
ניל"י....
|
|
בתגובה ל: עד כמה שידוע לי רק בגזע מאת: Hamsika אני יודעת שהכלב צריך להיות גזעי (עם תעודות כמובן). לכלבי צייד לדוגמא או רטריברים אין כיתת עבודה בישראל? ולמה מפרידים כלבי עבודה מכיתות כלבים רגילים?
|
|
בתגובה ל: אה, אוקיי מאת: רינקול ישנה קבוצת עבודה. מדוע מפרידים? אין לי שמץ, אני מניחה שכל בעל כלב יכול לרשום את הכלב לכיתת עבודה או כיתה אחרת. במועדון הרטריברים אין כיתת כלבי עבודה וגם לא במועדון כלבי הצייד.
|
|
בתגובה ל: עד כמה שידוע לי, רק בגזע הרועה גרמני מאת: Hamsika ללא תוכן
|
|
|
 |
מאמרי הקהילה
|
|