צמחונות וטבעונות
שם משתמש: סיסמא:
הרשמה לאג'נדה



ירקות שורש בתנור- מנה טבעונית וחגיגה של צבעים

אם אתם צריכים להכין תוך זמן קצר מאוד מנה שתראה יפה ומושקעת, המתכון הזה בשבילכם. שפע של טעמים, ניחוחות וצבעים במנה טבעונית משגעת שנראית מדהים על הצלחת.

24/1/2009


ירקות בתנור



מרכיבים:
תפוחי אדמה
בטטה
בצל
דלעת
דלורית
גזר
כרובית
ראש שום
תימין
מלח
פלפל
שמן זית


הכנה:
1
מקלפים את כל ירקות השורש ופורסים לחתיכות שוות בגודלן. את השום אפשר לחצות לחצי ולזרוק פנימה (יוצא טעים ויפה) גם את הבצל אפשר לחצות לחצי אם אוהבים. את הכרובית מחלקים לפרחים (רצוי לבשל אותה לפני אבל לא חייבים)
2
משמנים בקצת שמן זית תבנית של תנור, זורקים את כל הירקות המקולפים פנימה , מזליפים מעל שמן זית נוסף.
3
זורים מלמעלה את כל התבלינים שאנחנו אוהבים: תימין יצא מעולה ואגוז מוסקט אני מגרדת על כל דבר, אבל אפשר גם שום כתוש, קינמון, פלפל לבן, שחור, עלי דפנה, רוזמרים ואורגנו. כל המרבה הרי זה משובח.

4להכניס לתנור בחום של בערך מאתיים מעלות עד שתפוחי האדמה והגזר מתרככים.


בתיאבון!
זה היה להיט! איזה צבעים משגעים!


מאמרי הקהילה
טופו עם סלק- טעים!
מתכון מהיר לטופו מוקפץ עם סלק. בסוף רבע שעה של בישול לא מאומץ יוצא תבשיל שהוא גם טעים מאוד וגם ורוד.
18/3/2011
שומרים על איכות הסביבה
כמה עצות פרקטיות וצעדים קלים שיעזרו לכולנו להיות קצת יותר אקולוגיים בבית. מבוסס על עצות והודעות משרשור שבו השתתפו חברי הפורום.
5/9/2009
הקינואה המנצחת של דרור
לפי טענתו: המתכון הכי קל, הכי פשוט והכי טעים שיש לקינואה.
5/9/2009
תאריכון הפורום
כדי שלא נשכח ימי הולדת וימים חשובים אחרים!
5/9/2009
ביקור בבית חולים לחיות בר

25/5/2009
פשטידת ממותה
קשה מאוד למצוא ספרים לילדים שרוח של צמחונות וטבעונות מפעמת בהם. הספר הנ"ל מצליח להאניש את הממותה ולהציג גם את הצד שלה בעינין.
28/4/2009
סדנאת אוכל טבעונאי
כתבתינו החרוצה האלת' יוצאת לברר באשר לטרנד החדש: אוכל טבעונאי- וחוזרת עם בטן מלאה! באוכל! אלא מה?
25/4/2009
סדנאת בישול יפני: רשמים ומתכונים
האלת' המקסימה עשתה תחקיר עומק והביאה לנו רשמים ומתכונים מסדנא שהתקימה במרכז הקהילתי הצמחוני בירושליים. אתם מוזמנים להנות מהמתכונים ומהתמונות המשגעות של נציגנו.
14/3/2009
ירקות שורש בתנור- מנה טבעונית וחגיגה של צבעים
אם אתם צריכים להכין תוך זמן קצר מאוד מנה שתראה יפה ומושקעת, המתכון הזה בשבילכם. שפע של טעמים, ניחוחות וצבעים במנה טבעונית משגעת שנראית מדהים על הצלחת.
24/1/2009
בצק אחד- שני מאפים שונים
איילת עושה נפלאות מבצק פילו וממלאת חצי במילוי פירות וחצי במילוי שוקולד. התוצאה? היא טוענת שזה יותר טוב מקונדיטוריה- נסו ותיווכחו!
20/12/2008



*
המלצה לעמוד הראשי קהילת תמיכה טכנית מנהלי קהילות הסכם שימוש באתר צור קשר השוואת מחירים בתי מלון בחו"ל Copyright ©2007-2009, אג'נדה

(0.0469)