שם משתמש: סיסמא:
הרשמה לאג'נדה



רשמים מסדנת הבישול היפני


רשמים מסדנת הבישול היפני
פורסם לפני 3928 ימים     מאת haleth     סה"כ תגובות: 31     תגובה אחרונה לפני: 3910 ימים

כן, קצת באיחור, אבל בחיי של באשמתי! חיכיתי שהשפים יאשרו לי את כל הרשימות השקדניות שלי, כדי שלא אכשיל אותכם חו"ח - תודה למתן ולדניאל! אז הנה הדיווח:
היה מצוין.
לגמרי!

מרכז הקהילתי הצמחוני שוכן בבית ירושלמי יפיפה מוקף גינה. יש בו חדרים נרחבים, מטבח מאובזר להדגמות, וספרייה בהתהוות שמחפשת תרומות. כל מי שיכול לתרום ספרים בנושאי תזונה צמחית, אקולוגיה, זכויות בעלי חיים וצמחונות בכלל מוזמן ליצור קשר עם יוסי וולפסון.

את הסדנה העבירו בחורים רבי ידע וניסיון, שהצליחו להשתלט על קהל דו-לשוני (אנגלית ועברית) ומרובה דרישות, ואפילו הצליחו להעביר לנו את החומר הרב – פלא בפני עצמו.
את הפורום לדורותיו ייצגו דרור וכבוד האיילת, שהגיעו מחוץ לירושלים (כבוד!), יוסי ש. ויוספה, הזכורים לוותיקי הפורום, יוסי וולפסון, אמנון ואני – ייצוג בהחלט מכובד. מאוד ממליצה לכם להגיע למפגשים הבאים, זה מעניין, נחמד וטעים.
בישלנו, טעמנו, הפרענו (נו, מה לעשות - ), גילגלנו, חתכנו, ערבבנו, קשקשנו ובסוף התיישבנו לאכול מפרי עמלנו. לתמונה הציורית הזו אתם יכולים להוסיף משיחות מכחול המתארות את פריחת הדובדבן, ענפי במבוק, הרים כחלחלים ברקע, וצילצול ענוג של פעמוני רוח.

והנה המתכונים אותם למדנו במשך הסדנה:




אהבת את הפוסט? סמן לייק:
הגדרות תצוגה
הודעה מחבר שעה תאריך



מאמרי הקהילה
טופו עם סלק- טעים!
מתכון מהיר לטופו מוקפץ עם סלק. בסוף רבע שעה של בישול לא מאומץ יוצא תבשיל שהוא גם טעים מאוד וגם ורוד.
18/3/2011
שומרים על איכות הסביבה
כמה עצות פרקטיות וצעדים קלים שיעזרו לכולנו להיות קצת יותר אקולוגיים בבית. מבוסס על עצות והודעות משרשור שבו השתתפו חברי הפורום.
5/9/2009
הקינואה המנצחת של דרור
לפי טענתו: המתכון הכי קל, הכי פשוט והכי טעים שיש לקינואה.
5/9/2009
תאריכון הפורום
כדי שלא נשכח ימי הולדת וימים חשובים אחרים!
5/9/2009
ביקור בבית חולים לחיות בר

25/5/2009
פשטידת ממותה
קשה מאוד למצוא ספרים לילדים שרוח של צמחונות וטבעונות מפעמת בהם. הספר הנ"ל מצליח להאניש את הממותה ולהציג גם את הצד שלה בעינין.
28/4/2009
סדנאת אוכל טבעונאי
כתבתינו החרוצה האלת' יוצאת לברר באשר לטרנד החדש: אוכל טבעונאי- וחוזרת עם בטן מלאה! באוכל! אלא מה?
25/4/2009
סדנאת בישול יפני: רשמים ומתכונים
האלת' המקסימה עשתה תחקיר עומק והביאה לנו רשמים ומתכונים מסדנא שהתקימה במרכז הקהילתי הצמחוני בירושליים. אתם מוזמנים להנות מהמתכונים ומהתמונות המשגעות של נציגנו.
14/3/2009
ירקות שורש בתנור- מנה טבעונית וחגיגה של צבעים
אם אתם צריכים להכין תוך זמן קצר מאוד מנה שתראה יפה ומושקעת, המתכון הזה בשבילכם. שפע של טעמים, ניחוחות וצבעים במנה טבעונית משגעת שנראית מדהים על הצלחת.
24/1/2009
בצק אחד- שני מאפים שונים
איילת עושה נפלאות מבצק פילו וממלאת חצי במילוי פירות וחצי במילוי שוקולד. התוצאה? היא טוענת שזה יותר טוב מקונדיטוריה- נסו ותיווכחו!
20/12/2008



*
המלצה לעמוד הראשי קהילת תמיכה טכנית מנהלי קהילות הסכם שימוש באתר צור קשר השוואת מחירים בתי מלון בחו"ל Copyright ©2007-2009, אג'נדה

(0.0938)