שם משתמש: סיסמא:
הרשמה לאג'נדה



סדנת אוכל טבעונאי *


סדנת אוכל טבעונאי *
פורסם לפני 4177 ימים     מאת haleth     סה"כ תגובות: 23     תגובה אחרונה לפני: 2642 ימים

כזכור לקוראינו הנאמנים, ביום חמישי התקיימה סדנת אוכל טבעונאי* (raw food). וגם הפעם כתבתכם הנאמנה לא התעצלה את משמרתה והתייצבה עם עט ונייר ותיעדה את העסק.
את הסדנא העבירה אנט קליינפלד, שהתמחתה בהכנת אוכל טבעונאי במטבח של קיבוץ אלומות. חוץ מזה, היא אדם נחמד והעבירה את הסדנה בבבהירות ובנעימות.
שימו לב לכל המקומות בהם כתוב "קצוץ דק" - אמנון הראה לקהל פעור-הפה מה זה קצוץ ומה זה דק, בצורה שהיתה מלחיצה את תעשיית הננו-טכנולוגיה , לו רק היו יודעים. כבוד.

תודה ליוסי ולדניאל מהמרכז הצמחוני הקהילתי, שהולך ומשתכלל מפעם לפעם, על ארגון הסדנא המוצלחת!



* יש לומר "אוכל טבעונאי" ולא "בישול טבעונאי", כי כמו שדדי הסביר לי, אין דבר כזה בישול של אוכל נא. אני חולקת איתכם את פיסת הטריוויה האווילית הזו כדי שלא תתפדחו כמוני.




אהבת את הפוסט? סמן לייק:
הגדרות תצוגה
הודעה מחבר שעה תאריך



מאמרי הקהילה
טופו עם סלק- טעים!
מתכון מהיר לטופו מוקפץ עם סלק. בסוף רבע שעה של בישול לא מאומץ יוצא תבשיל שהוא גם טעים מאוד וגם ורוד.
18/3/2011
שומרים על איכות הסביבה
כמה עצות פרקטיות וצעדים קלים שיעזרו לכולנו להיות קצת יותר אקולוגיים בבית. מבוסס על עצות והודעות משרשור שבו השתתפו חברי הפורום.
5/9/2009
הקינואה המנצחת של דרור
לפי טענתו: המתכון הכי קל, הכי פשוט והכי טעים שיש לקינואה.
5/9/2009
תאריכון הפורום
כדי שלא נשכח ימי הולדת וימים חשובים אחרים!
5/9/2009
ביקור בבית חולים לחיות בר

25/5/2009
פשטידת ממותה
קשה מאוד למצוא ספרים לילדים שרוח של צמחונות וטבעונות מפעמת בהם. הספר הנ"ל מצליח להאניש את הממותה ולהציג גם את הצד שלה בעינין.
28/4/2009
סדנאת אוכל טבעונאי
כתבתינו החרוצה האלת' יוצאת לברר באשר לטרנד החדש: אוכל טבעונאי- וחוזרת עם בטן מלאה! באוכל! אלא מה?
25/4/2009
סדנאת בישול יפני: רשמים ומתכונים
האלת' המקסימה עשתה תחקיר עומק והביאה לנו רשמים ומתכונים מסדנא שהתקימה במרכז הקהילתי הצמחוני בירושליים. אתם מוזמנים להנות מהמתכונים ומהתמונות המשגעות של נציגנו.
14/3/2009
ירקות שורש בתנור- מנה טבעונית וחגיגה של צבעים
אם אתם צריכים להכין תוך זמן קצר מאוד מנה שתראה יפה ומושקעת, המתכון הזה בשבילכם. שפע של טעמים, ניחוחות וצבעים במנה טבעונית משגעת שנראית מדהים על הצלחת.
24/1/2009
בצק אחד- שני מאפים שונים
איילת עושה נפלאות מבצק פילו וממלאת חצי במילוי פירות וחצי במילוי שוקולד. התוצאה? היא טוענת שזה יותר טוב מקונדיטוריה- נסו ותיווכחו!
20/12/2008



*
המלצה לעמוד הראשי קהילת תמיכה טכנית מנהלי קהילות הסכם שימוש באתר צור קשר השוואת מחירים בתי מלון בחו"ל Copyright ©2007-2009, אג'נדה

(0.0938)