שם משתמש: סיסמא:
הרשמה לאג'נדה



מ.. ת... כ.....ו.....ן לחמניות גבינה טבעוניות


105מ.. ת... כ.....ו.....ן לחמניות גבינה טבעוניות
פורסם לפני 3800 ימים     מאת איילת     סה"כ תגובות: 11     תגובה אחרונה לפני: 3797 ימים

ראשית אני רוצה להתנצל. אין לי מידות מדוייקות, אני מוסיפה מפה ומשם עד שהבצק לא נוזלי, אלא צמיגי כמו שהוא אמור להיות.

במקור יש לשים כוס חלב רוויון, וזה כמובן לא הוכנס...
כוס חלב סויה בטעם טבעי עם כף וחצי חומץ- להשרות כשעתיים שלוש
2 כוסות קמח תופח
50 ג' מחמאה
חצי כוס שמן קנולה
חופן נכבד של שמרי בירה
מלח לפי הטעם
מערבבים הכל, ובודקים- אם זה נוזלי מדיי להוסיף עוד קמח, עם פחות מדיי עוד שמן, עד שנהיה במצב טוב.
שמים בכלי ומכסים בנליון נמצד, ומניחים במקרר לכמה שעות.

מחממים תנור ל-200 מעלות וביניים לוקחים תבנית ומניחים עליה נייר אפייה (או משמנים אותה)
קורצים מהבצק כדורים בגודל כדור פינגפונג ומעבירים מייד ליד ליצירת צורת כדור יפה.
על הכדורים מורחים במברשת שמן זית, מפזרים שומשום ועוד קצת שמרי בירה

כשהתנור מגיע ל-200 מעלות (לרוב האור אמור להיחבא) מכניסים את התבנית לחצי שעה+- עד שהלחמניות זהובות.
אני אוהבת להשאיר את זה שם אחרי שכיביתי את התנור שימשיך להאפות עד קצת , למתן טעם קריספי.

נ.ב.
היום עשיתי לחמניות כאלו מבצק שהוכן אתמול בערב.
חצי הבצק הוצאתי והעברתי לכערה אחרת, לקחתי שתי חתיכות של עגבניות מיובשות בשמן זית, חתכתי לחתיכות קטנות ולשתי אותן אל תוך הבצק.
הלחמניות עם העגבניות המיובשות יצאו טעימות מאוד.

עוד חידוש שעשיתי היום הי הלשים על חלק מהלחמיות זעתר, וגם זה יצא טעים מאוד.


בתאבון




אהבת את הפוסט? סמן לייק:
הגדרות תצוגה
הודעה מחבר שעה תאריך



מאמרי הקהילה
טופו עם סלק- טעים!
מתכון מהיר לטופו מוקפץ עם סלק. בסוף רבע שעה של בישול לא מאומץ יוצא תבשיל שהוא גם טעים מאוד וגם ורוד.
18/3/2011
שומרים על איכות הסביבה
כמה עצות פרקטיות וצעדים קלים שיעזרו לכולנו להיות קצת יותר אקולוגיים בבית. מבוסס על עצות והודעות משרשור שבו השתתפו חברי הפורום.
5/9/2009
הקינואה המנצחת של דרור
לפי טענתו: המתכון הכי קל, הכי פשוט והכי טעים שיש לקינואה.
5/9/2009
תאריכון הפורום
כדי שלא נשכח ימי הולדת וימים חשובים אחרים!
5/9/2009
ביקור בבית חולים לחיות בר

25/5/2009
פשטידת ממותה
קשה מאוד למצוא ספרים לילדים שרוח של צמחונות וטבעונות מפעמת בהם. הספר הנ"ל מצליח להאניש את הממותה ולהציג גם את הצד שלה בעינין.
28/4/2009
סדנאת אוכל טבעונאי
כתבתינו החרוצה האלת' יוצאת לברר באשר לטרנד החדש: אוכל טבעונאי- וחוזרת עם בטן מלאה! באוכל! אלא מה?
25/4/2009
סדנאת בישול יפני: רשמים ומתכונים
האלת' המקסימה עשתה תחקיר עומק והביאה לנו רשמים ומתכונים מסדנא שהתקימה במרכז הקהילתי הצמחוני בירושליים. אתם מוזמנים להנות מהמתכונים ומהתמונות המשגעות של נציגנו.
14/3/2009
ירקות שורש בתנור- מנה טבעונית וחגיגה של צבעים
אם אתם צריכים להכין תוך זמן קצר מאוד מנה שתראה יפה ומושקעת, המתכון הזה בשבילכם. שפע של טעמים, ניחוחות וצבעים במנה טבעונית משגעת שנראית מדהים על הצלחת.
24/1/2009
בצק אחד- שני מאפים שונים
איילת עושה נפלאות מבצק פילו וממלאת חצי במילוי פירות וחצי במילוי שוקולד. התוצאה? היא טוענת שזה יותר טוב מקונדיטוריה- נסו ותיווכחו!
20/12/2008



*
המלצה לעמוד הראשי קהילת תמיכה טכנית מנהלי קהילות הסכם שימוש באתר צור קשר השוואת מחירים בתי מלון בחו"ל Copyright ©2007-2009, אג'נדה

(0.0586)