שם משתמש: סיסמא:
הרשמה לאג'נדה



אורז בסמתי עם פטריות, אצות וטופו


אורז בסמתי עם פטריות, אצות וטופו
פורסם לפני 4103 ימים     מאת נטלי     אין תגובות    

מצרכים ל-2 מנות :
חצי כוס אורז בסמתי
פטריות שמפניון חתוכות לאורך
חופן אצות ווקאמה חתוכות קטן
חצי חבילת טופו חתוכה לריבועים
שמן זית בכבישה קרה מעולה
2 כפות רוטב סויה
מלח ופלפל
*הערה – ניתן להכין את המנה ללא טופו וללא רוטב סויה.


אופן ההכנה : בסיר שמים 2 כפות שמן זית וחצי כוס אורז בסמתי על אש גבוהה.
מטגנים קלות ומוסיפים כוס וחצי מים רותחים .
מורידים את האש לאש נמוכה ומבשלים עד שהאורז מוכן.
מידי פעם מציצים לסיר ומערבבים את האורז קלות.
לאחר שהאורז מוכן מוסיפים את הפטריות , את האצות ואת הטופו לתוך הסיר .
מערבבים ומוסיפים שמן זית , רוטב סויה , מלח ופלפל .
מחכים 5 דקות שיתפסו הטעמים ומגישים .
בתאבון! :)




אהבת את הפוסט? סמן לייק:
הגדרות תצוגה
הודעה מחבר שעה תאריך



מאמרי הקהילה
טופו עם סלק- טעים!
מתכון מהיר לטופו מוקפץ עם סלק. בסוף רבע שעה של בישול לא מאומץ יוצא תבשיל שהוא גם טעים מאוד וגם ורוד.
18/3/2011
שומרים על איכות הסביבה
כמה עצות פרקטיות וצעדים קלים שיעזרו לכולנו להיות קצת יותר אקולוגיים בבית. מבוסס על עצות והודעות משרשור שבו השתתפו חברי הפורום.
5/9/2009
הקינואה המנצחת של דרור
לפי טענתו: המתכון הכי קל, הכי פשוט והכי טעים שיש לקינואה.
5/9/2009
תאריכון הפורום
כדי שלא נשכח ימי הולדת וימים חשובים אחרים!
5/9/2009
ביקור בבית חולים לחיות בר

25/5/2009
פשטידת ממותה
קשה מאוד למצוא ספרים לילדים שרוח של צמחונות וטבעונות מפעמת בהם. הספר הנ"ל מצליח להאניש את הממותה ולהציג גם את הצד שלה בעינין.
28/4/2009
סדנאת אוכל טבעונאי
כתבתינו החרוצה האלת' יוצאת לברר באשר לטרנד החדש: אוכל טבעונאי- וחוזרת עם בטן מלאה! באוכל! אלא מה?
25/4/2009
סדנאת בישול יפני: רשמים ומתכונים
האלת' המקסימה עשתה תחקיר עומק והביאה לנו רשמים ומתכונים מסדנא שהתקימה במרכז הקהילתי הצמחוני בירושליים. אתם מוזמנים להנות מהמתכונים ומהתמונות המשגעות של נציגנו.
14/3/2009
ירקות שורש בתנור- מנה טבעונית וחגיגה של צבעים
אם אתם צריכים להכין תוך זמן קצר מאוד מנה שתראה יפה ומושקעת, המתכון הזה בשבילכם. שפע של טעמים, ניחוחות וצבעים במנה טבעונית משגעת שנראית מדהים על הצלחת.
24/1/2009
בצק אחד- שני מאפים שונים
איילת עושה נפלאות מבצק פילו וממלאת חצי במילוי פירות וחצי במילוי שוקולד. התוצאה? היא טוענת שזה יותר טוב מקונדיטוריה- נסו ותיווכחו!
20/12/2008



*
המלצה לעמוד הראשי קהילת תמיכה טכנית מנהלי קהילות הסכם שימוש באתר צור קשר השוואת מחירים בתי מלון בחו"ל Copyright ©2007-2009, אג'נדה

(0.1094)