שם משתמש: סיסמא:
הרשמה לאג'נדה



הזמנה לסדנא בחיפה: "התמקדות בנמען" והסברה לצמחונות


הזמנה לסדנא בחיפה: "התמקדות בנמען" והסברה לצמחונות
פורסם לפני 3614 ימים     מאת בקרוב המבול     סה"כ תגובות: 17     תגובה אחרונה לפני: 3551 ימים

אתם מוזמנות ומוזמנים להרצאה ושיחה על התובנות של גישת ה"התמקדות בנמען". הגישה נובעת מהמחקר בתחום השיווק החברתי, תחום שמשלב סוציולוגיה, פסיכולוגיה ושיווק, על מנת למצוא את הדרך האפקטיבית ביותר ליצור שינוי חברתי. נתמקד במכשולים הקיימים במעבר של אוכלי בשר לצמחונות - כיצד מזהים אותם וכיצד מתגברים עליהם.
הסדנא תתקיים ביום שלישי, ה7.12, בשעה 20:00. כתובת: רחוב שאול 26, קומה 2 (יש תמונה של גנאש - אל הודי בדמות פיל - על הדלת), נווה-שאנן, חיפה.
פרטים נוספים בקובץ המצורף.
לשאלות ולהוראות הגעה: עידא andnowitson ב gmail.com (ביום הסדנא ניתן גם להתקשר, ל054-7543761)




אהבת את הפוסט? סמן לייק:
הגדרות תצוגה
הודעה מחבר שעה תאריך



מאמרי הקהילה
טופו עם סלק- טעים!
מתכון מהיר לטופו מוקפץ עם סלק. בסוף רבע שעה של בישול לא מאומץ יוצא תבשיל שהוא גם טעים מאוד וגם ורוד.
18/3/2011
שומרים על איכות הסביבה
כמה עצות פרקטיות וצעדים קלים שיעזרו לכולנו להיות קצת יותר אקולוגיים בבית. מבוסס על עצות והודעות משרשור שבו השתתפו חברי הפורום.
5/9/2009
הקינואה המנצחת של דרור
לפי טענתו: המתכון הכי קל, הכי פשוט והכי טעים שיש לקינואה.
5/9/2009
תאריכון הפורום
כדי שלא נשכח ימי הולדת וימים חשובים אחרים!
5/9/2009
ביקור בבית חולים לחיות בר

25/5/2009
פשטידת ממותה
קשה מאוד למצוא ספרים לילדים שרוח של צמחונות וטבעונות מפעמת בהם. הספר הנ"ל מצליח להאניש את הממותה ולהציג גם את הצד שלה בעינין.
28/4/2009
סדנאת אוכל טבעונאי
כתבתינו החרוצה האלת' יוצאת לברר באשר לטרנד החדש: אוכל טבעונאי- וחוזרת עם בטן מלאה! באוכל! אלא מה?
25/4/2009
סדנאת בישול יפני: רשמים ומתכונים
האלת' המקסימה עשתה תחקיר עומק והביאה לנו רשמים ומתכונים מסדנא שהתקימה במרכז הקהילתי הצמחוני בירושליים. אתם מוזמנים להנות מהמתכונים ומהתמונות המשגעות של נציגנו.
14/3/2009
ירקות שורש בתנור- מנה טבעונית וחגיגה של צבעים
אם אתם צריכים להכין תוך זמן קצר מאוד מנה שתראה יפה ומושקעת, המתכון הזה בשבילכם. שפע של טעמים, ניחוחות וצבעים במנה טבעונית משגעת שנראית מדהים על הצלחת.
24/1/2009
בצק אחד- שני מאפים שונים
איילת עושה נפלאות מבצק פילו וממלאת חצי במילוי פירות וחצי במילוי שוקולד. התוצאה? היא טוענת שזה יותר טוב מקונדיטוריה- נסו ותיווכחו!
20/12/2008



*
המלצה לעמוד הראשי קהילת תמיכה טכנית מנהלי קהילות הסכם שימוש באתר צור קשר השוואת מחירים בתי מלון בחו"ל Copyright ©2007-2009, אג'נדה

(0.0781)