שם משתמש: סיסמא:
הרשמה לאג'נדה



שששששששלום :)


שששששששלום :)
פורסם לפני 4405 ימים     מאת tkhri     סה"כ תגובות: 54     תגובה אחרונה לפני: 4391 ימים

איזה כיף לראות שהפורום כאן פעיל, חי ונושם .

עד עכשיו כתבתי רק בפורום של תפוז וברשותכם אני מצטרף גם אליכם :)


אני צמחוני בעייתי קצת - אני אוכל עדיין דגים .
ולפני שאני מוצף בהודעות "אתה לא צמחוני" וכו', אני יודע שזה בעייתי ואני אסביר -

החלטתי להפסיק לאכול בשר ועוף בחודש דצמבר האחרון (מה שאומר שעוד מעט כבר שנה) .
אני לא רציתי לגרום לקושי גדול מידי ואז להשבר ולכן אמרתי שבינתיים דגים אני אמשיך לאכול.
זה זמני . המחשבה שלי היא שבדצמבר(כנראה), אני אפסיק לאכול גם דגים .


לגבי טבעונות - אין לי כוונה להיות טבעוני אבל אני כן ממעיט קצת במוצרי החלב .
ביצים לדעתי אנחנו כן אמורים לאכול ולכן יש להעדיף ביצי חופש (מכיר,יודע,קראתי) .

פרווה - איך זה לא מחוץ לחוק עדיין?!?!?!?!!!
ספות מעור וכו' - אצלי בבית לא תהיה ספה מעור אמיתי .

למי שצם, שיהיה צום מועיל וגמר חתימה טובה!




אהבת את הפוסט? סמן לייק:
הגדרות תצוגה
הודעה מחבר שעה תאריך



מאמרי הקהילה
טופו עם סלק- טעים!
מתכון מהיר לטופו מוקפץ עם סלק. בסוף רבע שעה של בישול לא מאומץ יוצא תבשיל שהוא גם טעים מאוד וגם ורוד.
18/3/2011
שומרים על איכות הסביבה
כמה עצות פרקטיות וצעדים קלים שיעזרו לכולנו להיות קצת יותר אקולוגיים בבית. מבוסס על עצות והודעות משרשור שבו השתתפו חברי הפורום.
5/9/2009
הקינואה המנצחת של דרור
לפי טענתו: המתכון הכי קל, הכי פשוט והכי טעים שיש לקינואה.
5/9/2009
תאריכון הפורום
כדי שלא נשכח ימי הולדת וימים חשובים אחרים!
5/9/2009
ביקור בבית חולים לחיות בר

25/5/2009
פשטידת ממותה
קשה מאוד למצוא ספרים לילדים שרוח של צמחונות וטבעונות מפעמת בהם. הספר הנ"ל מצליח להאניש את הממותה ולהציג גם את הצד שלה בעינין.
28/4/2009
סדנאת אוכל טבעונאי
כתבתינו החרוצה האלת' יוצאת לברר באשר לטרנד החדש: אוכל טבעונאי- וחוזרת עם בטן מלאה! באוכל! אלא מה?
25/4/2009
סדנאת בישול יפני: רשמים ומתכונים
האלת' המקסימה עשתה תחקיר עומק והביאה לנו רשמים ומתכונים מסדנא שהתקימה במרכז הקהילתי הצמחוני בירושליים. אתם מוזמנים להנות מהמתכונים ומהתמונות המשגעות של נציגנו.
14/3/2009
ירקות שורש בתנור- מנה טבעונית וחגיגה של צבעים
אם אתם צריכים להכין תוך זמן קצר מאוד מנה שתראה יפה ומושקעת, המתכון הזה בשבילכם. שפע של טעמים, ניחוחות וצבעים במנה טבעונית משגעת שנראית מדהים על הצלחת.
24/1/2009
בצק אחד- שני מאפים שונים
איילת עושה נפלאות מבצק פילו וממלאת חצי במילוי פירות וחצי במילוי שוקולד. התוצאה? היא טוענת שזה יותר טוב מקונדיטוריה- נסו ותיווכחו!
20/12/2008



*
המלצה לעמוד הראשי קהילת תמיכה טכנית מנהלי קהילות הסכם שימוש באתר צור קשר השוואת מחירים בתי מלון בחו"ל Copyright ©2007-2009, אג'נדה

(0.4063)