|
|
ד"ר נאסר סקרן - כירורג בריאטרי במלב"י אסותא - מסביר מהי השמנת יתר, כיצד מחשבים מדד מסת גוף, כיצד מטפלים בבעיית השמנת יתר, מי מתאים לביצוע ניתוח קיצור קיבה וכיצד הוא מתבצע. ותודה לרחל אידלסון, מנכ"לית אסיא מדיקל, ששלחה לי את הקישור עבורכם. תוקן על ידי libi79 27/7/2011 8:30
|
|
|
בתגובה ל: יום ד' - כל מה שרציתם לדעת על ניתוח לקיצור קיבה מאת: libi79שלום חברים, מה שלומכם? ביום חמישי האחרון ליאור ואני באנו בברית הנישואין :-) היתה חתונה מהממת הרגשנו נפלא ונראינו בהתאם להרגשה. לא מאמינה שאני אוהבת לראות את עצמי גם בתמונות! השבוע היינו בביקורת אצל גויטיין, 7 חודשים מהניתוח (מזכירה - אנחנו מעוקפים) ליאור ירד 84% מעודף המשקל ואני 92%. אנחנו מרגישים נפלא אוכלים ה-כ-ל ואני חוזרת להקפיד על לקיחת ויטמינים (ככה זה במעקף). מצרפת תמונה שלנו, עכשיו אהיה פנויה להכנס יותר, חסרתם לי. טולי קבצים מצורפים:
|
|
|
בתגובה ל: אהלן וסהלן :-) מאת: טוליאורללא תוכן קבצים מצורפים:
|
|
|
|
בתגובה ל: אה, הנה אנחנו ביום הניתוח - 12.12.10 מאת: טוליאור מזל טוב לכם, אתם נראים מדהים ואיזה אושר על הפנים.
|
|
|
|
בתגובה ל: אה, הנה אנחנו ביום הניתוח - 12.12.10 מאת: טוליאור וואהו איזה מדהימים!! תמיד זה מעודד לראות תמונות של לפני ואחרי... כל הכבוד!!
|
|
|
|
בתגובה ל: אה, הנה אנחנו ביום הניתוח - 12.12.10 מאת: טוליאור באמת המון אושר ועושר... שיהיה לכם רק טוב... איזה יופי איזה שינוי, איזה הבדל, מחכה בקוצר רוח כבר להשתרוול מחכה להיות אחרי זה...
הניתוח שלכם היה ביום הולדת שלי.
|
|
|
|
בתגובה ל: אה, הנה אנחנו ביום הניתוח - 12.12.10 מאת: טוליאור בהצלחה בהמשך הדרך המשותפת. מיכל
|
|
|
|
בתגובה ל: אהלן וסהלן :-) מאת: טוליאור
איזה יופי ואיזה מדהימים אתם שניכם!
שתדעו רוב נחת ואושר בחייכם המשותפים.
|
|
|
|
בתגובה ל: אהלן וסהלן :-) מאת: טוליאור ברוכים השבים לפורום. זוכרת אתכם כשכתבת לפני הרבה זמן. ראיתי גם את התכנית שהשתתפתם בה. איזה שנוי מדהים! עברתם כברת דרך ואתם נראים מהממים. המון ברכות לאושר, אהבה ושמחה רבה.
|
|
|
|
בתגובה ל: אהלן וסהלן :-) מאת: טוליאור ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: אהלן וסהלן :-) מאת: טוליאור איזה תמונות של "לפני"... נראה לי שראיתי אותן אבל זה הלם בכל פעם מחדש.
החתונה הייתה מדהימה ואתם שניכם נראיתם משגע. המון המון אהבה ונחת לעוד הרבה שנים טובות ומאושרות.
היה לי העונג להיות נוכחת באירוע המרגש הזה.
תודה לכם :-)
|
|
|
|
בתגובה ל: אהלן וסהלן :-) מאת: טוליאור איזה מדהימים!!!! כל הכבוד ושתחיו באושר ועושר! :) כמו בכל אגדה! :)
מספרים לא באמת חשובים, אני החשובה!
|
|
|
|
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w28cgKY/weight.png]() h- Don't let go, Never give up, It's such a wonderful life
|
|
|
|
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wGzYxiz/weight.png]() נותחתי ב-5/10/11 על ידי ד"ר עסלייה
|
|
|
|
בתגובה ל: אהלן וסהלן :-) מאת: טוליאור וואו, מדהימים, עושה חשק להתחתן שוב (אני כעת במשקל שהייתי בו אחרי הבת מצווה שלי) והיום בגיל 44 (בדרך ליעד המשקלי שלי). כל הכבוד
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
בתגובה ל: אהלן וסהלן :-) מאת: טוליאור אתם נראים פשוט נהדר, איזה שינוי- וואו!!!:-)
|
|
|
|
בתגובה ל: אהלן וסהלן :-) מאת: טוליאור אתם נראים מדהים. חברה שלי סיפרה לי שהיא הייתה מלצרית באירוע של אנשים שעברו ניתוח וידעתי שזה היה אצלכם. היא סיפרה לי שנראיתם מדהים! עכשיו אני גם יודעת. שיהיה לכם המון המון מזל טוב!!! =]
![http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wp7UzyA/weight.png]() 11.05.11 ד"ר סקרן המקסים- בי"ח אסותא רמת החיל
|
|
|
|
בתגובה ל: אהלן וסהלן :-) מאת: טוליאור עשיתם לי עור ברווז...:)) זה כל כך מרגש... כל הכבוד לכם, גם בכתבה בטלויזיה ריגשתם אותי ומאז... איזה שינויי ע-צ-ו-ם אתם כל כך יפים וחתיכים, בחיים לא הייתי חושבת שהייתם שמנים איי פעם..:)) תענוג לראות, ריגשתם אותי:))
|
|
|
|
29.08.2010 - תאריך שינוי החיים ![http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wacQyqJ/weight.png]()
|
|
|
|
בתגובה ל: אהלן וסהלן :-) מאת: טוליאור יפיפיה וחתן חתיך בלי עין הרע שיהיה במזל טוב ובהצלחה בהמשך
![http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wgMDPXQ/weight.png]() ההמראה ליעד תצא בתאריך 29/11/11 ע"י ד"ר עסלייה.
|
|
|
|
בתגובה ל: יום ד' - כל מה שרציתם לדעת על ניתוח לקיצור קיבה מאת: libi79 מאיפה אפשר לקבל תפריט מסודר לדיאטה לפני הניתוח
הרופא נתן לי רשימה מה מותר ומה אסור אבל לא תפריט מסודר
|
|
|
בתגובה ל: בוקר טוב מאת: פרפרים בבטןקודם כל יש בקישורים רשימה גדולה מאד של מאכלים מותרים בדיאטה הזו לפי שבועות. הרשימה הזו היא מהדיאטנית חיה שוויגר מבית חולים בילינסון.
|
|
|
|
בתגובה ל: דיאטת החלבונים מאת: libi79 איך אני מגיעה לקישורים??? אני פשוט חדשה בעניין הפורומים ולא ממש יודעת איפה לחפש תודה
|
|
|
|
בתגובה ל: סליחה על הבורות אבל... מאת: פרפרים בבטן את החיפוש כבר עשיתי עבורך.
|
|
|
|
בתגובה ל: פשוט לוחצת על המילים בכחול :-) מאת: libi79 ללא תוכן
|
|
|
בתגובה ל: דיאטת החלבונים מאת: libi79באתר מלב"י. כאן יש תפריט של בוקר, צהריים וערב. מירית קרקובסקי, דיאטנית המרכז, הסבירה לי שהדיאטה שהיא בנתה מושתתת גם על הגבלה קלורית. בכל מקרה של קושי בעמידה בדיאטה - יש לך את הרשימה של חיה שוויגר ואפשר להוסיף דברים מותרים משם. תוקן על ידי libi79 27/7/2011 8:46
|
|
|
|
בתגובה ל: דיאטה עם תפריט מובנה מאת: libi79 אני מקווה שלא דפקתי את הדיאטה הזאת עם זה.
|
|
|
|
בתגובה ל: ואייי כתוב אפונה וברשימה שלי מותר מאת: דורונית ללא תוכן
![http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w28cgKY/weight.png]() h- Don't let go, Never give up, It's such a wonderful life
|
|
|
|
|
|
|
בתגובה ל: ואי אפשר בלי שירי בוקר :-) מאת: MEIR35 ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: יום ד' - כל מה שרציתם לדעת על ניתוח לקיצור קיבה מאת: libi79 אמרולי עכשיו שד"ר סקרן כבר לא מנתח חדשים בהלל יפה וכל המטופלים עברו אל ד"ר ג'מאל גזמאוי משהו מכיר? שמע? יודע?
|
|
|
|
בתגובה ל: מישהו מכיר את ד"ר ג'מאל גזמאוי? מאת: גברת ריקה אני נמצאת אצלו בבקורת הוא פשוט מדהים.גם המטופלים שעברו אצלו את הניתוח מרוצים מאד.בכלל המחלקה על כל צוותה מדהימה ומקצועית.
|
|
|
|
בתגובה ל: כן שמעתי מאת: תרצה חדרה יש לי תור אליו ב-15.8 במקום ד"ר סקרן
|
|
|
|
בתגובה ל: איזה יופי טוב לשמוע מאת: גברת ריקה ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: כן שמעתי מאת: תרצה חדרה שלום לך... מה שלומך קודם כל?
טוב אני או מרה להתנתח במדיקל סנטר בתאריך ה 9.8 יש לי בעיות עם הביטוח של הפניקס בהתחלה אמרו כן אחר כך טעו בפוליסה סיפור שלם. החלטתי לעשות את הניתוח דרך כללית מושלם שזה העצם עולה לי עם ניתוח נוסף של הוצאת כיס מרה 20 אלף שקל , אני בדין ודברים עם הביטוח של הפניקס שהם ישלמו את ההשתתפות העצמית שלי.
לכן חשבתי אולי לעשות את הניתוח בהלל יפה בבית חולים כללי.
יש לי את כל הבדיקות ואת כל האישורים לניתוח מבחינת ההשמנה שלי.
הבנתי שאת נותחת בהלל יפה ספרי לי כמה זמן לקח עד שקיבלת תור לניתוח.?
ומי היה המנתח? איך עבר הניתוח?
בקיצור איך היה לך להתאשפז בהלל יפה
אודה לך על תשובתך ושתיהיה בריאים תודה גלי
|
|
|
|
בתגובה ל: היי תרצה מאת: galgalgal יקירה בית חולים ציבורי היינו מקום שבו קיימים מיטב הרופאים בארץ.רוב המנתחים הפרטיים עובדים בבית חולים ציבורי ששם שאבו ושואבים את הניסיון והידע.יתרה מזו בבית חולים צבורי יש את מיטב הציוד. מיותר לציין שמנתחים מתייחסים לניתוח בדיוק באותה רצינות.ולראיה יעידו אלפי החולים שנותחו. כאחת שעברה בהלל יפה את הניתוח ע"י ריקרדו אלפיסי שהינו מנהל החטיבה הכרורגית ומרגישה נפלא .אך אני מכירה עוד רופאים במחלקה שמנתחים בהצלחה ענקית ניתוחי כי מרה ושרוול.המחלקה ממש מרהיבה .אפילו המלונאות חמישה כוכבים מאחר והמחלקה עברה לבניין חדש. הצוות הסעודי המחלקה הדיאטנית היינם מהשורה הראשונה,הן בידע ביחס.חבל על הכסף שמרי אותו לקניית בגדיים חדשים לאחר ההרזיה.בחום רב מאד את יכולה להתנתח בהלל יפה .שיהיה הכי בהצלחה .יכולה לשאול תמיד.תור לניתוח היינו די מהיר מאחר ו2 המחלקות מנתחות ויש כמה רופאים שמנתחים.
|
|
|
|
בתגובה ל: בקר נפלא גלגלגל מאת: תרצה חדרה ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: תודה רבה לך תרצה על כל האינפורמציה... מאת: galgalgal ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: תודה רבה לך תרצה על כל האינפורמציה... מאת: galgalgal בקיצור קבעתי תור למרפאות חוץ שלהם ל-15.08 נכון לאתמול היה להם עוד תור יחסית מוקדם ב-22/08 לפגישת יעוץ עם הרופא מוזמנת להתקשר כבר עכשיו המס' שלהם הוא 04-6304252 גם לי יש את הכל כבר מוכן היה אמור להיות לי תור לניתוח ביום א' הקרוב 31/07.
|
|
|
|
בתגובה ל: יום ד' - כל מה שרציתם לדעת על ניתוח לקיצור קיבה מאת: libi79 ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: איפה ובאיזה שעה? מאת: תרצה חדרה שוחחתי אתול עם אחת המזכירות ושאלתי אותה לגבי השביתה היא אמרה לי להתקשר אליה בבוקר ולהתעדכן בהתאם. אני צריכה להתפלל טוב טוב כי ממש לא בא לי למשוך את זה עוד הרבה זמן
|
|
|
|
בתגובה ל: ב-10:30 במרפאות חוץ בהלל יפה מאת: גברת ריקה ללא תוכן
|
|
|