|
|
חג הסוכות בפתח ולנו יש מסורת בפורום בשנתיים האחרונות, של אירוח דמויות מטלנובלות בסוכה הוירטואלית שלנו... בשנה הראשונה אירחנו את גבריאלה מ"תשוקת הניצים" ואת מרקוס לומברדי מ"מונטכריסטו".  בפעם הבאה תכינו רוגעלך  באתי, התארחתי, רצחתי בשנה השניה אירחנו את דונה חואנה מ"הזר".  לנוח בסוכה? אני אנוח כבר בקבר. אז את מי נארח השנה?אם אתם מוכנים לקחת על עצמכם דמות שאתם אוהבים או אוהבים לשנוא ולהתארח בשמה בסוכתנו נא לשרשר... רצוי דמות מטלנובלה שהרבה מכירים, לא חייב להיות משהו שמשודר כרגע אבל לא נובלה עתיקת יומין ממש מתקופת גלגמש. מי רוצה להכנס לנעליו הגדולות של סאני? מי רוצה להכנס למגפי הרכיבה של הדוניה? או לסטילטו של ברברה גרקו? אני מתנדבת להתארח כדמיאן ("מחר זה לתמיד") אם תרצו לארח אותו. אולי אחשוב בהמשך על אופציות נוספות. נו? אז מי רוצה להתארח אצלנו? כיבוד כשר מובטח! תוקן על ידי asole 28/9/2009 23:21
|
|
|
בתגובה ל: אושפזין בסוכות מאת: asoleבעקבות מה שקראתי בשירשורים שצרפת אני רואה כי הכניסה לדמות עשתה בך שינוי לא קטן . מאחר ואת אוהבת את האיש והאזניים , מה דעתך להתארח כהונגי? אני מבטיחה לא להגיש אזני המן ככיבוד אלא רק וסוג'ו , מוסכם?
אל תשכח מאיפה באת רק כך תזכור לאן אתה הולך 
|
|
|
|
בתגובה ל: אני דוקא הייתי רוצה שתתארחי כהונגי,מה דעתך? מאת: זרהמאד מה גם שלא אוכל להסביר שום דבר ממה שקרה איתו מאז שחטפו אותו החייזרים...
|
|
|
בתגובה ל: על אוזני ההמן אבל הונגי גדול עלי מאת: asoleתנו לי הא! תנו לי וו! תנו לי נון! תנו לי גימל! תנו לי יוד! מה קיבלנו? הונגי!כן, כן, באדיבותה של אורלי, הונג, האיש והאוזניים, יתארח פה בפורומנו ביום ראשון, ט"ז בתשרי! הכינו יומנים!
|
|
|
|
|
|
בתגובה ל: וואלה ממש גנבת לי את דמיאן...-:)))) מאת: Angelica ללא תוכן
|
|
|
בתגובה ל: את יכולה לקבל אותו אם את רוצה מאת: asoleרק תגידי באיזה יום נוח לך להתארח. אם את תתארחי כדמיאן אני אתארח כאורורה ביום אחר.
|
|
|
בתגובה ל: אושפזין בסוכות מאת: asoleמתוך "מילתה של אישה".... בפרקים האחרונים היא מתגלה כמכשיפה מהאגדות שחושבת שכל העולם נגדה, כולם רעים והיא הטובה. יש לה ממש פחד נטישה וחרדות קיומיות ונראה לי שכל פסיכולוג היה שמח לעשות עליה כסף...ומוצ'ו!
|
|
|
|
בתגובה ל: אני מוכנה להתארח בשם "דליה איברה" מאת: Angelica אם כן אז אני מוכנה להתארח בתור סנדרה מיומן החיים רק בתנאי שתבטיחו לי בלי ביצים ובלי מכות מחגורה.
אלוהים נתן לנו שתי אוזניים ופה אחד כדי שיותר נקשיב ופחות נדבר.
|
|
|
בתגובה ל: האם המתארחים הם רק דמויות שליליות? מאת: tami_yנראה לי שלי יותר נוח להתארח כדמות לא הכי חיובית, מעניין מה זה אומר עלי  אבל כל אחד יכול לבחור איזו דמות שהוא רוצה. טובה, רעה, בינונית... העיקר שזו תהיה מטלנובלה שמספיק אנשים ראו או רואים אותה. נשמח לארח אותך כסנדרה! אבל אם בא לך דמות טובת לב, אז לכי על זה...
|
|
|
בתגובה ל: לא, במקרה זה יצא ככה מאת: asoleבדמיון זה נשמע כיף
|
|
|
בתגובה ל: אני אקח את הדמות השלילית הנ"ל מאת: tami_yזה יהיה באמת כייף!  מתי את רוצה להתארח? כרגע יום שבת וראשון סגורים, אבל את יכולה להתארח מיום שני עד שמחת תורה (יום שבת שאחרי). מתי הכי מתאים לך?
|
|
|
בתגובה ל: איזה יופי! מאת: asoleאולי יום חמישי, אני אהיה בחופש.
|
|
|
|
בתגובה ל: אקח יום בחול המועד מאת: tami_y ללא תוכן
|
|
|
בתגובה ל: שיריינתי לך את יום חמישי מאת: asoleאני מעונינת להיות ננדה, האם מישהו מתנגד? אם לא אז ביום חמישי אתארח בתור ננדה, למרות שכבר כנעט הכנתי את עצמי בתור סנדרה אבל ננדה נראית הרבה יותר מסתורית.
|
|
|
|
בתגובה ל: אחרי הפרק של היום מאת: tami_y נראה לי שננדה תסתפק במעון יותר צנוע...
תתארחי בתור מי שבא לך בסדרה (-:
|
|
|
|
בתגובה ל: אז לבטל את הסוויטה באינטרקונטיננטל? מאת: asole אבל נחמד שהצעת לממן את סנדרה על חשבונך, תופתעי לדעת שהיא אולי תעשה את זה אחרי סוכות.
|
|
|
|
בתגובה ל: עכשיו צריך לחסוך בכסף מאת: tami_y ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: האם המתארחים הם רק דמויות שליליות? מאת: tami_y ללא תוכן
It doesn't pay to make predictions Sleeping on an unmade bed Finding out wherever there is comfort there is pain  Only one step away Like four seasons in one day
|
|
|
|
בתגובה ל: אני מוכנה להתארח בשם "דליה איברה" מאת: Angelica רצוי לבחור דמות שהרבה אנשים מכירים, כמו דמות מ"מחר זה לתמיד" למשל. למרות שהדמות שאת מתארת נשמעת מעניינת, לא הרבה אנשים יוכלו לשאול אותה שאלות...
|
|
|
|
בתגובה ל: הבעיה שמעטים רואים את הסדרה מאת: asole זה היה סתם בשביל הקטע.
|
|
|
|
בתגובה ל: טוב, אז עזבי זה לא משנה..-:))) מאת: Angelica ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: ומה עם דמיאן? את רוצה להתארח בשמו? מאת: asole בחול המועד שאין לי זמן לזה לצערי. אבל תודה על ההצעה.
|
|
|
בתגובה ל: אושפזין בסוכות מאת: asoleטלנובלות שמשודרות עכשיו: מחר זה לתמיד: ברברה, אדוארדו, סטיב, פרננדה, גונזלו, השרוף, אורורה... אני לא מציעה את ארטמיו למשל, כי קשה יהיה להוציא ממנו תשובות בלי לקבל ספויילרים. גם ברברה היא קצת בעייתית מהבחינה הזו, אבל איתה עוד אפשר להסתדר. המלך סאן:סאני, סונג יון, דסוו, הונגי, המלכה המטרונית הפטרונית, המלכה הנוכחית, אום סאני... יומן חיים: אוליביה, אלכס, אלנה, טוניה, סילביו, לאו, אנה, רנאטו, איזבל... דונה ברברה: הדוניה בכבודה ובעצמה, סנטוס (נראה לי שהוא יפחד לבוא), מריסלה, גונזלו, אאוסטקיה, מלכיאדס, ססיליה, אנטוניו... טלנובלות ששודרו בעבר: הזר: דונה חואנה כבר התארחה אצלנו אבל נשמח לארח את בנה, דייגו, את לואיס, את היפו ואת שאר דמויות הסדרה. לה לולה: לולה, גרייס, פקונדו, נטליה, אגירה, גסטון... היהלום שבכתר: ג'אנגומה, הגבירה צ'ה, קצין וג'נטלמן, גום יאנג, יונג נו, הגבירה מין והסייד קיק שלה ג'אנג... כמובן, יש עוד, ממש לא חייב להיות מהרשימה הזו, אבל רק תקחו בחשבון שאירוח מעניין הוא כזה שבו אנשים מכירים את הסדרה ויכולים לשאול שאלות!תוקן על ידי asole 29/9/2009 19:41
|
|
|
בתגובה ל: הצעות לאורחים מטלנובלות מאת: asoleכי היא תצטרך להתקשר לסטיב כל רגע לברר איתו מה לענות...חח
The tragedy of life is not death. The tragedy of life is what we allow to die inside of us while we live
|
|
|
|
בתגובה ל: רק לא את לאבלי ממחר זה לתמיד מאת: shrekit144 ללא תוכן
|
|
|
בתגובה ל: הצעות לאורחים מטלנובלות מאת: asoleאני בעצם מוכנה להתנדב או מוכנה לנסות ולעשות זאת על הצד הטוב ביותר
אל תשכח מאיפה באת רק כך תזכור לאן אתה הולך 
|
|
|
|
בתגובה ל: אוי,בא לי על גסטון מ"לה לולה" אהבתי, מי מתנדב? מאת: זרהמאד זה יהיה נהדר לארח את גסטון זק בסוכתנו, רק כדאי שהמספר של מד"א יהיה בהישג יד אם הוא שוב פתאום ישתגע...
באיזה יום של סוכות יהיה לגסטון נוח להתארח בצל סככנו?
|
|
|
בתגובה ל: כל הכבוד! לכי על זה! מאת: asoleאבל אני לא יודעת אם זה יצא לפועל, כי לא נראה לי שיהיה לי זמן בחול המועד... אבל אם בכל-זאת זה יצא לפועל, "מרתה" תבקש צ'ק שמן מאיתנו, בעבור הטיסה הלוך ושוב מריו ולריו, ההסעה לסוכה וממנה, האירוח בה (היא בטח תוודא קודם לכן שהסוכה היא גדולה, מוארת ומפוארת ושיוגשו בה מאכלים יוקרתיים), הלינה בסוויטה מפוארת במלון 5 כוכבים (כי היא לא תחזור לריו באותו יום, ובטוח היא לא תסתפק בפחות מסוויטה מפוארת במלון 5 כוכבים) וכד'.
בחיים הכל עובר. השנים חולפות מהר.
|
|
|
בתגובה ל: הייתי שמחה להיות מרתה מ"יומן חיים". מאת: ההרצלייניתונדמה לי שגבריאלה מ"תשוקת הנצים" קיטרה בזמנו על הסוכה ועל הקייטרינג שלא היה מספיק עשיר ומפנק לטעמה
It doesn't pay to make predictions Sleeping on an unmade bed Finding out wherever there is comfort there is pain  Only one step away Like four seasons in one day
|
|
|
|
|
בחיים הכל עובר. השנים חולפות מהר.
|
|
|
|
בתגובה ל: ואני הייתי רוצה סנטורו אחר בסוכה. מאת: ההרצליינית ללא תוכן
|
|
|
בתגובה ל: אני רוצה רק את פרנקו סנטורו אצלי בסוכה  מאת: rake_laלהתארח אצלך בסוכה, אני מתייצבת אצלך בצפון  חח.. טלי.
|
|
|
|
בתגובה ל: כשסנטוריטו יגיע מאת: taly10 ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: הייתי שמחה להיות מרתה מ"יומן חיים". מאת: ההרצליינית ללא תוכן
|
|
|
|
|
בתגובה ל: מדיאגו לא נוכל לקבל תשובות רק קללות ואיומים מאת: EVGLEVשישמש רק לצורך האירוח. כשכותבים הודעה יש אפשרות להחליף שם משתמש ולבחור בכינוי שמתאים לך:  וממליצה שתשלח לאסול הודעה אישית - מתי אתה רוצה להתארח ובתור מי. הלו"ז נמצא אצלה
|
|
|
|
|
|
בתגובה ל: טוב אז אני אחרי לבטים רבים החלטתי שאני מעוניין מאת: EVGLEV אתה יכול להתארח ביום שלישי? זה יהיה מצויין לארח כאן את גום יונג, יש לי הרבה שאלות אליה!
|
|
|
בתגובה ל: איזה יופי! מאת: asoleללא תוכן
 מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
|
|
|
בתגובה ל: איזה יופי! מאת: asoleללא תוכן
 מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
|
|
|
|
בתגובה ל: האם צריך לתאם את שעת הביקור מאת: EVGLEV פשוט תפתח מחר הודעה מתי שבא לך בשם גום יונג ומשם האירוח יזרום...
|
|
|
|
|
|
|
|