"למראית עין" מגיעה אלינו היישר ממחוזותיה של צ'ילה ושוב מעלה על נס את את נוסחת הזוגיות המרקעית ע"פ חורחה זבלטה ומריה אלנה סווט שמוכרת לצופים בארץ מ"מאצ'ו", "פאפי ריקי", "מכשפות" ו"חמישה גברים ואישה". הסדרה תחליף את "דייט בליינד" ותשודר מידי שישי ב-22:30.
"למראית עין" מגיעה אלינו היישר ממחוזותיה של צ'ילה ושוב מעלה על נס את את נוסחת הזוגיות המרקעית ע"פ חורחה זבלטה ומריה אלנה סווט שמוכרת לצופים בארץ מ"מאצ'ו", "פאפי ריקי", "מכשפות" ו"חמישה גברים ואישה". הסדרה תחליף את "דייט בליינד" ותשודר מידי שישי ב-22:30.
בתגובה ל: סדרה חדשה בערוץ "ויוה פלטינה" מאת: N I R שמתם לב גם אתם שערוץ "ויוה פלטינה" מצורף ללקוחות "יס" כחלק מחבילת הבידור ללא תשלום נוסף ואילו ב"הוט", אותם מהלקוחות שליבם רוצה עוד, יצטרכו לשלם 14.90 ש"ח!
אז פעם אחת בחיים, בתור בזבזן ידוע, מצאתי את עצמי באמת מצליח להפעיל את שיקול ה"עלות-תועלת"; וכך, בהתחשב בתמהיל הסדרות הלא אטרקטיבי ומושקע בעיני בכלל, הערוץ חסום אצלי כרגע.
בתגובה ל: סדרה חדשה בערוץ "ויוה פלטינה" מאת: N I R של צפייה ברצף באהבה נושכת ובסדרה שאחריה וזאת הקלה שתהיה במקום דייט בליינד סדרה שאני יכול בקלות לוותר עליה. שמח בשביל חובבי הצי'לאניות שלמרות הבאת מישהו צופה בך הריימק של טלמונדו ויוה ממשיך להביא צי'לאניות.
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: סדרה חדשה בערוץ "ויוה פלטינה" מאת: N I R ללא תוכן
בקרוב.... החטאים חוזרים מהעבר... וזה יותר מחטא אחד....
לזכרך, קרלוטה שלי.....
ויליאם לוי, הבעל הבא שלי וזה כי אני אמרתי לו להיות שלי. אז הנה. אמרתי.
וגם דויד זפדה הוא בעלי החדש. הוא בתור שטיח רצפה לבעלי הראשון ולי.
בתגובה ל: סדרה חדשה בערוץ "ויוה פלטינה" מאת: N I R אני מקווה שלא יימאס להם האחד מהשנייה. אני הולכת לתת צ'אנס מאחר ואין סדרות רבות שאני צופה בהן כעת, את הסדרות הקודמות שלהם ראיתי למעט חמישה גברים ואישה בה דישדשתי בלבד.
אל תשכח מאיפה באת רק כך תזכור לאן אתה הולך
בתגובה ל: סדרה חדשה בערוץ "ויוה פלטינה" מאת: N I R ..מעולה לניחושים כאלה!!!:) איזה כייףףףף...בא לי לראות אותה!!!! למרות שרציתי יותר לראות את הגרסה החדשה של טלמונדו שמצלמים בימים אלו עם קתרין סיאצ'וקה, מריצה רודריגז, מיגל וארוני וגבריאל פוראס!!!!
בתגובה ל: סדרה חדשה בערוץ "ויוה פלטינה" מאת: N I R מאוד אהבתי את "מחפשים את אליסה" ואת השחקן ששיחק את קמילו. זו הייתה הצ'יליאנית הראשונה שלי ומאוד התרשמתי אז אני חייבת לתת צ'אנס לזו כי העלילה נשמעת מסקרנת. ובנוסף זה קצר. מקווה שיהיו הרבה צופים ^^
יוליה- ג'וליה.
בתגובה ל: אני חושבת שאני אנסה אותה. מאת: יוליה למרות ששבעתי מזבלטה/סווט, הם טובים ואתן צ'אנס למרות הכל. לא ניסית את הצ'יליאניות "מאצ'ו", "מכשפות", "פאפי ריקי" וכד'? היתה תקופה שהזוג הצ'ילאני המלכותי השתלט על מסיכנו.
בתגובה ל: אם זו הצ'ילאנית השנייה שלך אז כדאי לך לנסות מאת: זרהמאד אני מאוד אוהבת סדרות שיש בהן מתח, מסתורין כמו באליסה, אני מקווה שגם כאן זה יהיה כך, לפחות לפי התקציר ^^ האמת פאפי ריקי ניסיתי בעבר ואז נטשתי אז אני לא מחשיבה אותה. אני מקווה שהיא לא תאכזב אני מתגעגעת לצפייה בסדרות בספרדית.
מה שלומך? נעלמתי מהפורום לתקופה אז לא יצא לי לדבר עם אף אחד :[ צופה במשהו טוב כרגע?
יוליה- ג'וליה.
בתגובה ל: העלילה שלהן לא ממש משכה אותי. מאת: יוליה מה שלומך? הפשנרק ששלחת לי עושה חייל, אני משקה אותו כל בוקר בחלב עקעקים.
נו... ספרי קצת מה ראית לאחרונה... יפנית? קוריאנית? טאיוונית?
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: יוליה! מאת: asole היי אני בסדר, בערך, הדברים הקשים עדיין לפני חח. חזרתי מהים עכשיו אחרי סיבוב חפירות עם סבתא ואמא, סתבא לא קולטת שאני לא מעוניינת להיות רופאה...
האמת שכרגע אני לא צופה בשום דבר מגזרת האסיתיות[] אני מתכוונת בחופש הגדול אולי להתחיל לצפות, יש הרבה סדרות באסיה 4HB שהייתי רוצה לצפות בעיקר הנסיכה התובעת וד"ר צ'אמפ. בנוסף יש עוד כמה סדרות שמחכות אצלי ברשימה ומתייבשות להן כבר שנים XD סוג של עזבתי קצת את אסיה למען אמריקה. כרגע אני צופה בגוסיפ גירל וסיימתי לא מזמן את "שקרניות קטנות ויפות" שהתגלתה כסדרת מתח מעולה לנוער.
אני אשמח לדעת במה את צופה, בין אם באסייתיות או באמריקאיות והאם יש המלצות? ומה שלומך בזמן האחרון? אומנם לא הגבתי הרבה[או בכלל בזמן האחרון] אבל בכל פעם שהייתה לי הזדמנות והמחשב לא היה נתקע הייתי נכנסת לאג'נדה וקוראת את השרשורים. מאוד אהבתי את הדיון שנוצר לגבי ההעדפות המיניות של הכוכבים, היה מרתק לקרוא! מתה על הכתיבה שלך!]
יוליה- ג'וליה.
בתגובה ל: אסול! מאת: יוליה חפרתם בים? מצאתם משהו חוץ מצדפים? כבר עכשיו מנסים להשפיע עלייך להיות רופאה? סבתא שלך קוריאנית במקרה?
אני כבר לא זוכרת מה זה לראות סדרה אמריקאית... הקלטתי סדרה בריטית והיא פשוט מתייבשת לי על הממיר ("פרדוקס") והקלטתי את "הבורג'ס", בעיקר בגלל ג'רמי איירונס, אבל האמת שלא באמת בא לי לראות אותה עכשיו.
ראיתי את "ד"ר צ'אמפ", בסך הכל נהניתי (והתאהבתי בדוקטור דו ווק) אם כי הקטע הרומנטי שם לדעתי לא היה החלק החזק של הסדרה (חוץ מאהבתי לדו ווק שזה סיפור אהבה רציני... ), בעיקר מה שמעניין זה היחסים בין האנשים, האתלטים, הרופאים וכו' והתרגום של דנה נהדר. אז אני ממליצה, אם כי כדאי לדעתי להנמיך ציפיות בכל מה שקשור לרומנטיקה ולהנות מכל השאר.
את "הנסיכה התובעת" אני גם מאוד רוצה לראות, וסוף סוף התחלתי לצפות ב"קין והבל"... ואני כבר נורא רוצה לראות את Best Love שמשודרת כעת בקוריאה, אולי תצטרפי אלינו לצפיה המשותפת? ועל הכונן ממתינות לי גם "החברה שלי היא גומיהו", "שובו של איליג'ימה", סדרה יפנית ששכחתי את שמה עם קאמה וכמה סרטים.
בויוה אני צופה ב"אשת הברזל" ("האדונית") וב"לחיות את החיים", אם כי צופה זה מושג די נזיל, נראה לי ששבועיים כבר לא צפיתי ב"לחיות את החיים" וגם את ארבעת או חמשת הפרקים האחרונים של "אשת הברזל" פיספסתי, הפרקים נערמו לי בממיר אבל החלטתי שזהו, מחקתי אותם ואני לא עושה השלמות, אני פשוט אמשיך לצפות מהנקודה הבאה, אחרת לא אגמור עם זה.
אגב "גוסיפ גירל", ראית "גן סודי"? כי יש שם רפרנס לסדרה הזו...
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: מאת: asole אממ הסתובבנו בחוף כי בשבתות יש שם דוכנים אבל לא קנינו כלום. סבתא שלי פשוט לא מבינה שהגעתי לגיל שאני כבר לא מעוניינת בכך שיגידו לי מה לעשות ואיך לנהל את החיים שלי. אני מבינה שהיא רוצה נכד רופא, אבל יש את אח שלי ואת בת דודה שלי- שתפנה אליהם XD
אם מדברים על בריטניה הדבר היחיד הטוב שיש לי לומר על הסדרות שלהן הוא שהמיני סדרה של ג'יין אייר 2006 הייתה מדהימה . [אם לא ראית מומלץ, באמת מציג את הסיפור בצורה רומנטית יותר ולדעתי בהצגת היחסים בין ג'יין לאדוארד הגרסה הזו הכי טובה.] אגב יצאה גם השנה סרט נוסף, הספיק לי לראות שתי סצנות ממנו כדי להבין שאת 2006 לא ינצחו. אבל יש להוסיף כמובן שהגרסא של 83 אםא ני לא טועה אם טימותי דלטון גם היא נהדרת. באילו צפית, ואיזו אהבת?
הו, דווקא ציפיתי שד"ר צ'אמפ תהיה רומנטית אבל אם יש חתיכים נסתדר
על הנסיכה התובעת שמעתי דברים טובים. Best love? אני עכשיו אבדוק את התקציר והמידע, אשמח לעשות איתכם צפייה משותפת. רציתי להשתתף בצפייה המשותפת גם של סיקרט גרדן אבל זה לא הסתדר. בהמשך כבר צפיתי בה, סדרה מקסימה אבל אני חושבת שאני צריכה מתישהו לצפות בה מחדש כי צפיתי בה בתקופה שהייתי במצברוח רע וזה השפיע על הזכרון שלי על הסדרה. אני לא יודעת איך להסביר את זה אבל בכל פעם שאני נזכרת בה אני נזכרת בטוב אבל עם הרגשה עצובה, קרה לך מתישהו?
איך את מתרשמת מהאדונית? צפיתי בפרקים הראושנים אבל נטשתי בהמשך, היה לי קשה להתחייב אפילו לא הגעתי לפרקים של פרננדו ועל זה אני מתחרטת חח.
הו קאמה, אני פשוט אוהבת אותו. צפיתי בו בסדרה Yamato nadeshiko shichi henge שבהתחלה מאוד מוזרה אבל התגלתה כסדרה מקסימה ומפתיעה ואחת היפניות האהובות עלי, אז אם יש לך ראש פתוח, מומלץ! הסדרה ששכחת את שמה זו זו שמתורגמת באתר של אסיה? במידה ותצפי אשמח לשמוע המלצה-חוסר המלצה.
סליחה על החפירה התגעגעתי לפורום
יוליה- ג'וליה.
בתגובה ל: חפרו לי במוח XD מאת: יוליה גם אני אהבתי את הגרסה ההיא של ג'יין אייר בעיקר בגלל טובי סטיבנס שהיה אחלה רוצ'סטר.
עם הגרסה הקודמת הייתה לי קצת בעיה עם ג'יין, היא הייתה פשוט קשישה מידי לטעמי, נכון שג''ין לא אמורה להיות יפיפיה אבל עדיין. הג'יין אייר הכי מושלמת בעיני היא שרלוט גינסבורג בסרט של זפירלי. נכון שגם באופן כללי שרלוט גינסבורג מושלמת בעיני אבל היא פשוט נולדה להיות ג'יין אייר.
אגב, הייתה גם אדפטציה טלנובלית ב-1978 עם דניאלה רומו בתפקיד הראשי!
והבריטים אלופים בסדרות היסטוריות, אין אפס.
יש חתיכים ב"ד"ר צאמפ" ולכל חובבות הקוביות תהיה עדנה מהצפיה בסדרה. קבלי מקדמה על חשבון:
אבל ליבי שייך לדוקטור
יש שם שני סיפורי אהבה אבל לדעתי המאוד אישית זה הצד החלש בסדרה (לא כולם יסכימו איתי מן הסתם) אם כי נראה לי שיש הסכמה מקיר לקיר שאת אחת הצלעות במרובע האהבה כדאי היה להטביע בבריכה.
אני גם בטוח אצפה שוב ב"גן סודי", התאהבתי בה לגמרי אני מבינה למה את מתכוונת עם המצב הרוח, סיבה טובה לראות אותה שוב, למרות שבטח היא גם קצת עזרה לעלות את מפלס המורל, לא?
הסדרה של קאמה שיש לי היא "האהבה של חיי" מאתר Asia4HB זלפה ראתה אותה ואמרה שהיא חמודה.
על מה Yamato nadeshiko shichi henge?
"אשת הברזל" סבבה, זו טלנובלה מקסיקנית קלאסית שמתרחשת בכפר (כל הפתיחה בעיר הייתה די משעממת אבל ברגע שעברו לעיר התחיל האקשן והאמת שהיא זורמת בקצב טוב). קולונגה חמוד ואנושי כחוסה מיגל, לוסרו בסדר גמור כולנטינה שנעה בין תסמונת קדם ויסתית לאופוריה רומנטית, אני רחוקה מלהיות מחסידיה של גבי ספאניק אבל היא מתאימה לתפקיד שלה כמו גרביון רשת לרגל של מלכת דראג, הרשעים רשעים לתפארת ויש שלל דמויות כפריות ציוריות.
בתגובה ל: תחפרי כל יום (בתנאי שזה לא עם סבתא בים) מאת: asole
איזו סצנה יפהפיה! לא נראלי שצפיתי בגרסה עם שרלוט גינסבורג, אני עכשיו אחפש ואוריד אני תוהה איך היא תהיה. איך הרוצ'סטר שם? השחקנית נראית מוכרת אבל אני לא בטוחה, בכל מקרה היא נראית חמודה.
תודה על התמונות מד"ר צ'אמפ, המוח שלי הפסיק לתפקד סופית ^^ אין כמו קוביות מוחעחעחע.
הויקי של יאמאטו נאדשיקו- http://wiki.d-addicts.com/Yamato_Nadeshiko_Shichi_Henge סדרה מצחיקה, משעשעת, מעניינת, רומנטית ולקראת הסוף דיי מרגשת ובאמת שהייתה הפתעה בשבילי, קאמה מאוד כריזמטי שם. בנוסף שאר השחקנים מעולים וחמוודים[יוקי צ'און 3>]
תגידי, כבר אמרתי לך שאת קורעת אותי? לוסרו בסדר גמור כולנטינה שנעה בין תסמונת קדם ויסתית לאופוריה רומנטית, אני רחוקה מלהיות מחסידיה של גבי ספאניק אבל היא מתאימה לתפקיד שלה כמו גרביון רשת לרגל של מלכת דראג, XDDDDDDDDDDDD אני אשתמש בדימוי הזה בבגרות בספרות XP
יוליה- ג'וליה.
בתגובה ל: לדעתי טובי הוא הרוצ'סטר הכי סקסי! מאת: יוליה האם רוצסטר של הסרט סקסי? אהמ, זה וויליאם הארט. את מחשיבה את וויליאם הרט כסקסי? כי אני לא במיוחד.. והיה משהו מטריד בפער הגילים (היא הייתה בת 25 והוא בן 46!!!):
מה? אני לא סקסי?
את שרלוט גינסבורג אני אוהבת עוד בתור ילדה, ראיתי אותה בסרט "המורדת" כשהיא הייתה בת 14:
אז שרלוט גינסבורג וטובי סטיבנס היו יכולים להיות נהדרים ביחד. אני חושבת שג'יין של הגרסה של טובי (רות וילסון) הייתה חביבה בעיני כשחקנית אבל היא נראית חזרזירית ובריאה וסמוקה כבת איכרים ולא כמו שג'יין איר צריכה להראות (סוג של ילדת אימו של המאה ה-19 )
מכירה את ספר הילדים "חרמשנית הכסף" של אלינור פרזן? אז רות וילסון הייתה יכולה להיות דול מושלמת ושרלוט גינסבורג היא פול. חיפשתי ציור של שתיהן ולא מצאתי, רק ציור של דול (איור של ארנסט שפרד):
הסרט עצמו נאמן למקור אם כי כמובן מקוצץ, זה היתרון הגדול שיש סדרה על סרט ולכן לדעתי ספרים מעובדים טוב יותר לטלויזיה בדרך כלל בעוד שלמסך הגדול מתאים יותר להסתמך על נובלות קצרות. אני זוכרת שנהניתי ממנו, הוא אפל וקודר ומצולם נהדר, הוא לא מחדש אבל גם לא גורע.
בתגובה ל: רק תזכרי שאני לא אחראית לציון שתקבלי מאת: asole אני זוכרת שחשבתי לעצמי איזו חמודה ג'יין ואיזה מפחיד רוצ'סטר. ג'יין בהחלט מקסימה אך לא אוכל לומר שבאמת אהבתי את הגרסא הזו כנראה בגלל שרווצ'סטר היה זקן וגם כי היא הייתה קצרה.
על מה המורדת? מעניין? ממליצה?
את רות ווילסון מאוד חיבבתי, למרות שאין לה את המראה הג''ין איירי, אכן סמוקה וגם גבוהה בשביל ג'יין אבל היא ייצגה את האופי של ג'יין היטב ואני חושבת שזה הכי חשוב, כי הספר עצמו מדבר על החיבור הרגשי והנפשי בין שני אנשים. לדעתי זה מה שהכי יפה בספר, שהמשיכה בין הדמויות הייתה רק בגלל האופי.
לא, לא יצא לי לקרוא את הספר, עכשיו בודקת על מה הוא. [אני נחשפת להרבה מידע מסוגים שונים בזכותך =] הו עכשיו קראתי, עליו, נשמע מעניין מזכיר את עוץ לי גוץ לי.
יוליה- ג'וליה.
בתגובה ל: צפיתי בגרסה הזו! מאת: יוליה אני בקושי זוכרת אותו... את "המורדת" אני מתכוונת. אני בעיקר זוכרת שחשבתי אז שהיא הו כה קולית והיא עד היום הו כה קולית אז אני מניחה שצדקתי אז...
גם אני חיבבתי את ווילסון, אני חושבת שהיא שיחקה טוב, רק עם המראה שלה היתה לי בעיה, אבל זה לא באשמתה... היה משהו ארצי וחמים יותר בגרסה הזו מאחרות ורוצ'סטר היה יותר נגיש לדעתי.
"חרמשנית הכסף" זה באמת סיפור עוץ לי גוץ לי, אבל המחברת עיבתה את האגדה והוסיפה הרבה דברים משלה, הגיבורה היא בכלל האחות של הנערה שצוותה לטוות זהב ולא הנערה עצמה (ב"חרמשנית" היא גם לא אמורה לטוות זהב, היא אמורה פשוט לטוות המון והיא עצלנית שלא יודעת בכלל לטוות ולא לעשות שום דבר אחר חוץ מלשבת במטבח ולזלול). מאוד אהבתי את הספר בילדותי ובעיקר את דמותה של פול והקשר שלה עם צ'רלי לון ואת הנסיך הילדותי נולקנס והאומנת הקשוחה שלו. יש בו גם איורים נהדרים של ארנסט שפרד שאייר גם את "פו הדוב".
בתגובה ל: וואי, אני כנראה צריכה לראות את הסרט שוב... מאת: asole שגם בגילי אני אשמח לקרוא. אני חושבת שבפעם הבאה שאני אהיה בספריה אני בטוח אחפש אותו. עוד לא קראתי את אליס בארץ הפלאות וגם על זה אני מתחרטת, במיוחד לאור האזכורים הרבים של הספר בסיקרט גרדן.
יוליה- ג'וליה.
בתגובה ל: זה נשמע כמו ספר, מאת: יוליה אני מתה על הספר הזה, הוא נהדר ואחד הספרים האהובים עלי יחד עם ארץ המראה (או מבעד למראה לפי התרגום החדש).
אני מאוד אוהבת ספרי ילדים. לדעתי כשהם טובים אפשר לקרוא אותם בכל גיל. אליס הוא בכלל ספר עם המון רבדים ומשמעויות, לכן הוא לעולם לא יתיישן. קראתי לא מזמן את "ילדי המים" של קינגסלי, סופר שהיה בן זמנו של לואיס קרול (צ'רלס דודג'סון בשמו האמיתי) ואין מה לעשות, הספר מיושן, וויקטוריאני ומטיפני, אולי בזמנו הוא היה ממש מודרני בהשקפה שלו אבל היום הוא אנכרוניסטי. אליס הוא הספר הכי לא מטיפני ומוסרני בעולם, הוא נמצא פשוט בספרה משל עצמו, הוא סוריאליסטי וחתרני ובאמת נהדר ופתאום מה זה בא לי לקרוא אותו שוב...
בתגובה ל: אוו, אז תתחילי באליס... מאת: asole אני מקווה שבספריית בית הספר שלנו יש אותו וגם את מבעד למראה אני רוצה לנסות. הבנתי שבספר הזה יש רבדים עמוקים שאולי ילדים לא יבחינו בהם אבל מבוגרים יותר ימצאו בספר הזה הרבה מאוד.
יכולה להבין למה פתאום בא לך לקרוא אותו שוב, בעקבות הדיונון שלנו צפיתי היום בפעם המי יודע מה בג'יין אייר 2006 ואז קראתי את סוף הספר. איזו מערכת יחסים מדהימה בינהם, יהיה מעניין לראות אדפטציה קוריאנית מודרנית לסיפור. אני מתנדבת לכתוב את התסריט! יש מצטרפים?
יוליה- ג'וליה.
בתגובה ל: אני בהחלט מתכוונת לחפש את הספר! מאת: יוליה ואפילו לקחתי בספרייה ספר מחבורת כס"ח רק בגלל שגלילה רון פדר היתה בבית הספר של הבן שלי. זה הרבה יותר משנה שעברה שאז היינו בבית של תמר בורנשטיין לזר, זאת שכתבה את קופיקו.
אלוהים נתן לנו שתי אוזניים ופה אחד כדי שיותר נקשיב ופחות נדבר.
בתגובה ל: זה כמו שחזרתי לספרי נרניה מאת: tami_y ושלא כמו ילדי פיוונסי, אנחנו יכולים לעשות זאת גם כמבוגרים!
בתגובה ל: אני בהחלט מתכוונת לחפש את הספר! מאת: יוליה ולא מחליפה אותו באף תרגום אבל סביר להניח שיותר קשה למצוא אותו כי זה התרגום הישן. התרגום של רנה ליטווין נחשב מצויין אבל עבורי, כמי שגדלה על התרגום של אמיר, אין לו את אותו הקסם כמו התרגום של ליטווי. אגב, התרגום של ליטווין הוא תרגום מוער עם הערות שוליים. אז קשה לי להמליץ על אחד מהם, כי זה נורא אישי... תראי למה את יותר מתחברת, התרגום של אמיר אולי יראה לך מיושן יותר.
ותהני מהקריאה!
הייתי שמחה לראות אדפטציה קוריאנית ל"ג'יין אייר" עד מאוד... אגב, חשבתי לראות את הסרט "אבא ארך רגליים" הקוריאני עם הא ג'י וון (גן סודי) אבל הבנתי שהם לקחו את הסיפור הכה רומנטי הזה לכיוון טראגי
בתגובה ל: אני באופן אישי אוהבת את התרגום של אהרון אמיר מאת: asole במידה והוא יראה לי מיושן יותר תמיד אפשר להתקדם, אבל אני לא חושבת שהוא יראה כך בעייני. ואגב איזה אנימציות חמודות!!!
מה יש להם עם טרגדיות? הם לא עברו מספיק? האמת כבר חשבתי על רוב הדמויות והתפניות בדרמה והאמיני לי, הסוף יהיה מושלם ולא טראגי. אני לא אגרום לאנשים מסכנים לבכות. [טוב אולי רק מאושר XD]
יוליה- ג'וליה.
בתגובה ל: אז אני בהחלט אנסה לחפש את התרגום שלו! מאת: יוליה ללא תוכן
בתגובה ל: לגבי Best love מאת: יוליה היי , ובכן לאחר צפייה ב2 הפרקים הראשונים של הסדרה BSET LOVE אוTHE GRATEST LOVE אני שמחה לומר שנהניתי מאוד מאוד , מצחיק עד מאוד ,כימיה כיפית בין שני הראשיים למרות הדעות הקדומות שהיו לי לגביהם,במיוחד בתוך הזכרון של כל אחד מהם בסדרה קודמת מול גיבור/ה דומיננטיים .
הפתיע אותי במיוחד צ'ה סונג וו , לא ידעתי שהאיש יכול להיות מצחיק ואפילו מאוד .
אם המשך הסדרה יהיה כמו 2 הפרקים הראשונים אני צופה לה הצלחה , היא תהיה להיט.
בתגובה ל: לגביי BEST LOVE מאת: sisi40i את עושה לי יותר חשק לצפות בה. כי האמת לא התלהבתי מהראשית כי היא הייתה חביבה בעייני בפסטה אבל לא יותר, אבל צריך לתת הזדמנות שנייה לכל שחקן =]
יצאו לסדרה רק שני פרקים?
יוליה- ג'וליה.
בתגובה ל: שמחה שנהנת! מאת: יוליה נכון לעכשיו היו רק 2 פרקים מחר ומחרתיים יוקרנו פרקים3-4 באתר שבו אני צופה ,מתרגמים מהר והתרגום ממש בסדר . הנאה צרופה .
במקביל אני צופה בסדרה נוספת :Can you hear my heart וגם היא כבשה אותי מהצפייה הראשונה , זאת דרמה לא קומדיה סדרה ארוכה (30 פרקים נדמה לי) ועד עכשיו הוקרנו 13 פרקים .מתכוונת לעשות מרתון צפייה כדי להגיע ל צפייה במקביל עם קוריאה.
בתגובה ל: כרגע רק 2 פרקים מאת: sisi40i באיזה אתר את רואה??
The tragedy of life is not death. The tragedy of life is what we allow to die inside of us while we live
בתגובה ל: כרגע רק 2 פרקים מאת: sisi40i אם כן מה את אומרת? התאים לציפיות? התעלה עליהן?
יוליה- ג'וליה.
בתגובה ל: צפית כבר ב3 ו4? מאת: יוליה תקשיבי, פרקים 3-4 היו מצחיקים בטירוף , יפים ומהנים ביותר עלו על הציפיות לשימחתי , בקדימון לפרק 5 נראה שהפרק הולך להיות טוב במיוחד , אני מחכה כבר. שווה צפייה במיוחד בגלל הראשית וגם בגלל המישני שהוא חתיך ברמות על .
בפרק 4 יש סצנה שבה נראים אבא ואחיין של הראשית עם הטרניגים שלבש יון בין "בגן הסודי" (הכחול והמוזהב)אוי זה היה מצחיק ברמות זה הפיל אותי מהספה
בתגובה ל: לגביי BEST LOVE מאת: sisi40i אז את צופה במקביל לשידור בקוריאה? מה לגבי התרגום?
צ'ה סאנג וון הרשים אותי כבר ב"סיטי הול" , אפילו ההומור הציני שלו היה במקום. מחכה בקוצר רוח להתחיל לצפות
בתגובה ל: לגביי BEST LOVE מאת: sisi40i הוא שיחק בהרבה קומדיות וגם ב"סיטי הול" הוא היה מאוד משעשע, כל הפרצופים שלו ו"גוקי רוצה תיק מעצבים...".
שמחה מאוד לשמוע שנהנית! זה רק גורם לי לרצות יותר לראות את הסדרה... מה גם ששני הראשיים חביבים עלי מאוד מאוד... אבל אני אחכה שיצאו כל הפרקים לפני שאפצח במרתון.
בתגובה ל: מאת: asole מאפשרת לך לפספס פרקים ולא להשלים, אז מסתבר שבאמת לחיות את החיים זאת לא הפנינה של מנואל קרלוס, אם את יכולה בקלות לוותר על שמונה פרקים. מניח שביומן חיים זה לא היה קורה לך.
מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
בתגובה ל: ווא מסבתר שגם סדרה של מנואל קרלוס מאת: EVGLEV אבל זו לא הסיבה, כשראיתי את "יומן חיים" לא ראיתי סדרות קוריאניות דרך המחשב וזה ממכר שחבל על הזמן, מה גם שזה מרגיל אותך לראות סדרה אחת עד שאתה מסיים ופתאום זה מעיק לראות 45 דקות של סדרה X ו-45 של סדרה Y, בא לי לצפות בהכל במכה!
לא עזבתי את "לחיות את החיים" כי השתעממתי ממנה כמו מ"הדרך להודו" אלא כי פשוט היה לי פחות זמן לאחרונה, גם בגלל הקוריאניות אבל לא רק. זה שצברתי פרקים בממיר רק העמיק את הפער כי כל הזמן אמרתי לעצמי, גם כשהיה לי חשק וזמן, שאני לא אצפה עד שלא אגמור לצפות במה שהפסדתי, אז רק צברתי עוד ועוד. אז עכשיו מחקתי הכל ואני אראה כשארצה בלי השלמות. רק את "קיין והבל" השארתי מסדרות ויוה ופלטינה ואת זה אני משלימה עכשיו.
אגב, גם עם "יומן" היה לי קטע דומה, נסעתי לחו"ל באמצע הסדרה ולא רציתי להפסיד אז הקלטתי אותה אבל כשחזרתי התחלתי כבר לראות דברים אחרים ולא היה לי חשק להשלים. עד שבסוף התחלתי לראות ואז בשוונג גמרתי אותה, עשיתי לי מרתונים ומאוד נהניתי, מה גם שלדעתי היא ממש תפסה תאוצה לקראת הסוף.
בתגובה ל: העלילה שלהן לא ממש משכה אותי. מאת: יוליה בערוצים ויוה/פלטינה אני צופה ב"סערה" וב"קין והבל". פיספסתי את ההתחלה של הסדרה "האדונית" ואותו הדבר לגבי הברזלאית שהחליפה את "הדרך להודו". אני צופה בסדרה "אחותה של סינדרלה" (קוריאנית) ומשום מה היא התארכה לי מאד, עשרת הפרקים הראשונים היו מכעיסים, נמתחים וחסרי סוויץ' בהתחשב בעובדה שלסדרה רק 20 פרקים. הצפייה הבאה תהיה כנראה "ממזרח לעדן" (קוריאנית גם היא).
אני מקווה שנעלמת מהפורום למטרה טובה, במה את צופה בימים אלו?
אה, סיימתי לתרגם את הסדרה "הונג גיל דונג" שעלתה לפני כמה ימים כפרוייקט מוגמר , עכשיו יהיה יותר זמן לתת צ'אנס לסדרות החדשות שיעלו.
בתגובה ל: התקופה האחרונה יבשה יחסית מאת: זרהמאד ניסיתי את הפרק הראשון של קין והבל והיו מוקלטים לי עוד חמישה אבל החלטתי לוותר בסוף, הרגשתי שהיא תהיה כבדה מדי בשבילי בשלב זה. איך את מתרשמת ממנה?
הו אחותה של סינדרלה, אני זוכרת שהיא יצאה בתקופה של PT והיה לי וויכוח עם מישהי שPT תהיה הרבה יותר טובה XD האמת הביקורות לגבי הסדרה הזו דיי מעורבות. כי זו שהתווכחתי איתה אמרה שהיא הייתה מעולה בהתחלה והחלק השני פשוט היה משעמם ונמתח והיא נטשה. לעומת זאת מישהי אחרת ראתה ואומרת שהיא מעולה. "ממזרח לעדן" אני מפחדת להתחיל, אני מפחדת שהיא טראגית XD. אשמח לשמוע מה דעתך כשתסיימי
ברכותיי על סיום התרגום, אני יודעת כמה שזה קשה, כל הכבוד!
אממ נעלמתי למטרה טיפשית והיא לרצות את הערפדים מוצצי הדם והחיים במשרד החינוך... XDD וגם היו לי קצת בעיות להיכנס לאתר. אני צופה כיום בעיקר באמריקאיות וגם לא בהרבה. את צופה באמריקאיות כלשהן?
יוליה- ג'וליה.
בתגובה ל: כן גם אצלי דיי יבשה. מאת: יוליה "אחותה של סינדרלה" מאכזבת את כולם מאיזה שהוא שלב, למרות שהיא מתחילה בצורה מבטיחה, כמו מה שהחברה שלך אמרה.
בתגובה ל: כן גם אצלי דיי יבשה. מאת: יוליה "קין והבל" היא הסדרה הקוראנית הכבדה ביותר שצפיתי בה. למרות זאת, איני מצליחה לצפות בה בהמרצה מחשש לפספס משהו מהותי וכמובן שלא להפסיד זמן מסך עם סושי (סו ג'י סוב).
התחלתי את הצפייה בסדרה "אחותה של סינדרלה" מבלי שקראתי תגובות , אני משתייכת לאלו שחושבים שהמחצית הראשונה של הסדרה היתה נגררת מאד ואילו לאחר הפרק העשירי (בו היתה סוף סוף התפתחות), הסדרה התחילה להתקדם לכיוון הנכון.
צפיתי בשני הפרקים הראשונים של "מזרח לעדן" (לא עמדתי בפיתוי) אבל לא אוכל לקבוע נחרצות מה דעתי עליה. המון ממליצים עליה בחום.
יש לכם עוד מבחני בגרות עד סוף יוני, אה? הבן שלי עסוק בחרישות מרובות בעיקר למבחני המתכונת. הסדרות האמרקאיות הפכו ללהיט בקרב בני הנוער , את שמה לב שיש שינוי בקרב בני גילך? בעקבות גרירה מצידו של בני התחלתי לצפות בסדרה "משחקי הכס" (YES12) , היא מוצלחת מאד.
בתגובה ל: אפשר לומר שהבחנת נכון מאת: זרהמאד ככה אני זוכרת אותם עפ"י הפרק הראשון. אם כך אני שמחה שוויתרתי על הצפייה, עם כמה שאני אוהבת דרמה טובה שמעלה שאלות מעניינות[אני מניחה שהסדרה כזו] אין לי כוח לאחת כזו כרגע. מאחר ואני לא חושבת שאני אצפה בה בה בכלל, תוכלי לספר לי האם באמת תהיה יריבות בין האחים[במידה ובפרקים עכשיו ישנה יריבות.]
לגבי אחותה של סינדרלה, בסופו של דבר כמעט ברוב המקרים אין מה לעשות, המבקרים לא תמיד יקלעו לטעם שלך ולדעתך. לדוגמא הסרט שיצא בקיץ אם אינני טועה, של קמרון דיאז וטום קרוז- כמו יום ולילה. ע"פי הביקורות הוא היה בסדר לא יותר, אבל בהמלצת חברה צפיתי וממש נהנתי והוספתי אותו לרשימת האהובים שלי, ואני מאוד נוקשה כשזה מגיע לסרטים. [אם אני מתחילה לשחק בפלא שלי בזמן הצפייה זה כבר אומר הכל XD] כך שלגבי אחותה של סינדרלה אני פשוט שמחה שאת מתחילה להנות מהסדרה ומקווה שהיא רק תפתיע אותך לטובה!
כן בגרויות עד סוף יוני, הרבה עבודות להגשה ומורים לתקשורת מעשית לצאת עליהם... XP תמסרי לבן שלך בהצלחה, ושאם נעבור את זה נעבור הכל!
לאיזה שינוי בקרב בני גילי את מתכוונת? לכך שהסדרות האמריקאיות הפכו ללהיט בקרבנו או שמובן שאולי הנוער כיום צופה בסדרות שנחשבות לאיכותיות יותר? בכל המקרים התשובה היא- יס! =] צפיתי עכשיו בפרומו של "משחקי הכס" וגם קראתי קצת על הסדרה, אם היא תשודר מחדש אני בהחלט אשמח לנסות אותה. היא לא משתייכת לז'אנרים שאני צופה בהם בעיקר אבל העלילה באמת נשמעת מעניינת. ואיזה כיף לבן שלך שיש לך טעם כזה פתוח! כשאמא שלי רואה את הקוראינים שלי היא מתחילה לרדת עליהם XD תודה על ההמלצה!
יוליה- ג'וליה.
בתגובה ל: סושי זה הרופא החמוד או הרציני? מאת: יוליה לגבי קין והבל - מכיל
הם אינם אחים ביולוגיים, אביו של סון וו (הרופא הרציני) אימץ את צ'ו אין (להלן סושי ההורס). בתחילה האחים היו מאד קרובים ואף מעריכים האחד את השני, עם התקדמות הפרקים ובעזרת התערבותה של אימו של סון וו , נפערה בינהם תהום עד כדי כך שסון וו מתכחש לאחיו(שאיבד את זכרונו לבנתיים).
תדגמי את הסדרה "משחקי הכס" , יש לי התחושה שתהני ממנה.
בהצלחה במבחנים כיתה י"א היא הכי אינטנסיבית ואני בטוחה שתעברו אותה בגבורה
בתגובה ל: הרופא המקסים שהפך בעל כורחו לנרדף מאת: זרהמאד תודה על ההמלצה. ותודה על המידע על קין והבל, אני באמת לא חושבת שהייתי שורדת את הקונפליקט הזה בין האחים.
קראתי שהתרשמת מאוד ממזרח לעדן, שמחה שהיא לא איכזבה. ^^
יוליה- ג'וליה.
בתגובה ל: התקופה האחרונה יבשה יחסית מאת: זרהמאד וכל הכבוד!!!
את בטח נושמת עכשיו נשימה ארוכה... הא? אבל איזו תחושת הישג זאת לסיים סדרה, כל הכבוד לך ולכל שאר העושות במלאכה ואני בטוחה שהתרגום מצויין...