בוקר טוב
|
|
בוקר טוב
פורסם לפני
684 ימים
מאת דונה חואנה
סה"כ תגובות: 14
תגובה אחרונה לפני: 674 ימים
אני כבר שבועות בדרך, אל תשאלו נתקעתי עם העגלה באמצע שומקום, הנהג איבד את המצפן ( הוא כבר לא ינהג יותר) אחר כך בטלו את הטיסה מחשש לרוחות חזקות אבל אני לא נתתי לזה לעקב אותי יותר מידי ושילמתי בנדיבות לטייס שישב לידי בלובי (אולי הוא לא היה טייס אבל הוא נראה כמו אחד שבשבל קצת כסף יטיס אותי לישראל).. אז באיחור קל אני כאן, ושאף אחד לא יצא מהסוכה יש לנו עוד שבוע יחד  אחח, מה אני אגיד לכם חיי לא קלים, אני כבר לא כל כך צעירה, ואחריות כבדה עומדת על כתפיי, יש לי בן בשנות העשרים שלו שמתנהג כמו ילד בגן, נורא פשוט נורא. אני לא יודעת לאן יגיע אם ימשיך כך, כל יום הוא מביא זונה אחרת יש לו כבר 8 ילדות מסתובבות לי בין הרגליים והוא אפילו לא יודע את שמותהן או ממי כל אחת  . הוא שותה, שותה בלי סוף, איבד פוקוס לגמרי. טוב לא יצא מזה אני כבר מריחה צרות. הכל התחיל לפני שנים שבני עוד היה עולל קטן (לא שמשהו השתנה מאז), אחי היקר, הרוזן מגווארה, נהרג יחד עם אישתו בשרפה שפרצה בספינת לא רחוק מהחוף, יש הקושרים אותי לפרשה אבל אין לי יד בזה אני לא כל כך מבינה איך הגיעו למסכנה כזאת שאני נתתי יד למעשה כזה אבל אתם יודעים איך זה כולם פה צרי עין, בכל אופן נפלה עלי משמים הזדמנות פז להעניק לבן שלי אפשרות להיות איש חשוב. לא חשבתי פעמיים, החלפתי בניהם! זה היה או עכשיו או לעולם לא בסך הכל רציתי להקל קצת על חייו וחיי, אף אחד לא אמור לדעת מזה...  אז זהו עכשיו בני (דייגו) הוא הרוזן מגווארה ואני "דודתו האהובה", אבל מה עכשיו נתקעתי עם הבן של אחי, שהוא האחין שלי חתיחת פוץ התישב לי על הוריד וקשה להפתר ממנו, אני כבר לא יודעת מה לעשות עם יפה הנפש הזה  שכל היום מסתובב לי בארמון עם חבריו, בסך הכל הוא ילד טוב אבל מה אני צריכה את הצרה הזאת על הראש שילך לחפש לו חיים בצד השני של האוקינוס או שהבן שלי (אופס סליחה, אני תמיד מתבלבלת) הדודן שלי יוציא עליו חוזה (נראה לי שהוא כבר הוציא ולא עידכן אותי).. לא קלים חיי בארמון, ראשי האינקוויזציה יכריזו עלינו כמתים אם כל זה יתגלה ומזה אני הכי חוששת. אני מתארחת כאן בשבוע הקרוב אז אם יש לכם מה להגיד לי לשאול או לברר אתם יכולים לעשות זאת באופן מסודר ומכובד . המשך יום טוב וחג שמח ד. חואנה  שימו  לא לשאול שאלות שמכיות S !!
קבצים מצורפים:

|
|
|
|
|
אני כבר שבועות בדרך, אל תשאלו נתקעתי עם העגלה באמצע שומקום, הנהג איבד את המצפן ( הוא כבר לא ינהג יותר) אחר כך בטלו את הטיסה מחשש לרוחות חזקות אבל אני לא נתתי לזה לעקב אותי יותר מידי ושילמתי בנדיבות לטייס שישב לידי בלובי (אולי הוא לא היה טייס אבל הוא נראה כמו אחד שבשבל קצת כסף יטיס אותי לישראל).. אז באיחור קל אני כאן, ושאף אחד לא יצא מהסוכה יש לנו עוד שבוע יחד  אחח, מה אני אגיד לכם חיי לא קלים, אני כבר לא כל כך צעירה, ואחריות כבדה עומדת על כתפיי, יש לי בן בשנות העשרים שלו שמתנהג כמו ילד בגן, נורא פשוט נורא. אני לא יודעת לאן יגיע אם ימשיך כך, כל יום הוא מביא זונה אחרת יש לו כבר 8 ילדות מסתובבות לי בין הרגליים והוא אפילו לא יודע את שמותהן או ממי כל אחת  . הוא שותה, שותה בלי סוף, איבד פוקוס לגמרי. טוב לא יצא מזה אני כבר מריחה צרות. הכל התחיל לפני שנים שבני עוד היה עולל קטן (לא שמשהו השתנה מאז), אחי היקר, הרוזן מגווארה, נהרג יחד עם אישתו בשרפה שפרצה בספינת לא רחוק מהחוף, יש הקושרים אותי לפרשה אבל אין לי יד בזה אני לא כל כך מבינה איך הגיעו למסכנה כזאת שאני נתתי יד למעשה כזה אבל אתם יודעים איך זה כולם פה צרי עין, בכל אופן נפלה עלי משמים הזדמנות פז להעניק לבן שלי אפשרות להיות איש חשוב. לא חשבתי פעמיים, החלפתי בניהם! זה היה או עכשיו או לעולם לא בסך הכל רציתי להקל קצת על חייו וחיי, אף אחד לא אמור לדעת מזה...  אז זהו עכשיו בני (דייגו) הוא הרוזן מגווארה ואני "דודתו האהובה", אבל מה עכשיו נתקעתי עם הבן של אחי, שהוא האחין שלי חתיחת פוץ התישב לי על הוריד וקשה להפתר ממנו, אני כבר לא יודעת מה לעשות עם יפה הנפש הזה  שכל היום מסתובב לי בארמון עם חבריו, בסך הכל הוא ילד טוב אבל מה אני צריכה את הצרה הזאת על הראש שילך לחפש לו חיים בצד השני של האוקינוס או שהבן שלי (אופס סליחה, אני תמיד מתבלבלת) הדודן שלי יוציא עליו חוזה (נראה לי שהוא כבר הוציא ולא עידכן אותי).. לא קלים חיי בארמון, ראשי האינקוויזציה יכריזו עלינו כמתים אם כל זה יתגלה ומזה אני הכי חוששת. אני מתארחת כאן בשבוע הקרוב אז אם יש לכם מה להגיד לי לשאול או לברר אתם יכולים לעשות זאת באופן מסודר ומכובד . המשך יום טוב וחג שמח ד. חואנה  שימו  לא לשאול שאלות שמכיות S !! קבצים מצורפים:
מה שלא הולך בכוח הולך בכסף
|
|
|
בתגובה ל: בוקר טוב מאת: דונה חואנהגברתי הנכבדה, מעריכה מאוד את המאמץ שעשית ובאת לכאן. לפני הכל נגיש לך קצת כיבוד אחרי הדרך הארוכה:  ברשותך, כמה שאלות אישיות: איך התמודדת עם האובדן של אחיך ובעלך בזה אחר זה? והאם חשבת להינשא שוב? במבט לאחור, מה היית משנה בחינוכו של דייגו? אשמח אם תספרי על התחביבים שלך, כמו נגינה ותפירה (?). אירוח מהנה!
It doesn't pay to make predictions Sleeping on an unmade bed Finding out wherever there is comfort there is pain  Only one step away Like four seasons in one day
|
|
|
בתגובה ל: בצל סוכתנו מאת: iDanaאוייש בחיי איזו חוצפה! באתי עד כאן בשביל לשבת בין 4 קירות סדינים ותקרה מקש, זאת סוכה זאת? מה נהיתם לי בדואים באו אלי תראו איך בונים סוכה. לשאלתך דנה, הכאב קשה מנשוא נורא נורא עצוב אבל את יודעת חייבים להמשיך אסור להראות חולשה. בימינו אישה שבירה היא כלי בידי גברים, לאחר מות בעלי (עליו השלום) הבנתי שאם אני לא המשוך במושכות העגלה תדרדר ויהיה סוף לשושלת הארוכה והענפה שלנו הרוזנים. כך השלתי מעלי גדוגים גדודים של מחזרים שחמדו לא אחת את כספי ורכושי, ומחיר זה הוא בדידות. לפחות יש לי את מודסטה היקרה שלי  . דייגו קיבל חינוך מצוין, הוא ילד מבריק! אולי הייתי צריכה לסטור לו יותר בילדותו, אבל את רואה שאלימות זאת לא דרך החיים שלי, אני מאמינה בהידברות והבנה  . אולי גם פינקתי אותו מידי, ככה זה בן יחיד, הכל מותר לו. הבעיה היחידה היא, שהוא לא לוקח אחריות על מעשיו וזה מוציא אותי מדעתי, הוא מתנהל ע"פ דחפים של רגע ושל שכרות ממש כמו תינוק. אני מקווה שהוא ילמד לקבל החלטות מחושבות יותר או שלפחות התיעץ איתי לפני. תחביבי יפורטו מאוחר יותר המשך ערב טוב ד, חואנה
|
|
|
It doesn't pay to make predictions Sleeping on an unmade bed Finding out wherever there is comfort there is pain  Only one step away Like four seasons in one day
|
|
|
בתגובה ל: הוד מעלתך מאת: iDanaשהחיים מפותלים ומסובכים בשביל שיהיה רק מוטו אחד ליעד שלי כל הדרכים כשרות .gif) ערב טוב ו 
|
|
|
|
בתגובה ל: לא, המוטו שלי בחיים הוא: מאת: דונה חואנה ולהגיד שאת נראית מאוד אלגנטית! אין ספק שיש לך סטייל...
|
|
|
|
בתגובה ל: ואני חייבת להחמיא לך מאת: iDana אני עובדת על זה אסטטיקה ואיגיינה הן א-ב בשבלי אני מקםידה על כך גם אצל עובדיי ומשרתיי
|
|
|
|
|
בתגובה ל: בוקר טוב מאת: דונה חואנהואפשר לשאול אותך משהו. אז אם היה כל כך חשוב לך להבטיח מעמד וחיים טובים לבנך, איך את מזלזלת ברגשות אימהיים של אימהות אחרות. קודם זו אסונסיון שאגוסטין היחיד שיודע את סודך פיתה אותה והכניס אותה להריון, אז הרחקת את ביתה מהסביבה שחס וחלילה אגוסטין היקר לא יחשף כאדם שמפתה נשים ויוכל להתחתן עם אישה עשירה ויהנה מכספה. ושלחת את היפוליטה יחד עם הסבתא קרלוטה לפנמה ואסונסיון במשך השנים לא הכירה את ביתה, במה אסונסיון שונה ממך שאין לה זכות להיות עם ביתה? אכן אסונסיון התחנכה להיות אפס ונותנת לך ולפרנסיסקו להשפיל אותה ועוד אומרת תודה. אך איזה אכזריות כלפי היפוליטה??? לסגור אותה במנזר ולשלוח את בנה רפאל ללס טונס אל סבתא אסונסיון ואדלחיסה. האם את באמת חושבת שסבתא יכולה להחליף אימא, אם אימך הייתה בחיים הייתה מוותרת על דייגו ושולחת אותו אליה ומרגישה בטוחה שהוא בסדר? והכל כדי שהאחיין שלך לא יגלה על בנו ויתגרש ואגוסטין ישב בשקט. נראה לך שאגוסטין יסתכן שכולם ידעו שהשידוך של לואיס ואספרנסה היה כדי שישמור את סודך בלבד, האם אספרנסה תעמוד בכך ששידכו אותה מתוך סחטנות שלא לדבר על הבת הלא חוקית שלו שבעצמך איימת שגיסו יקח לו את הכסף על שהסתיר שיש לו בת מחוץ לנישואין? אבל את פוחדת ומתעללת בהיפוליטה, אחרי כל מה שאת עושה למען בנך אך את מסוגלת להגיד להיפוליטה שהיא רוצה יותר מדי כשהיא רוצה להיות עם בנה???????? ולמה לכל הרוחות סיפרת לדייגו את הכל. לא מספיק לך את מודסטה לשפוך את הלב? לא הספיקה לך אהבת האחיין שהוא העניק לך? את הפכת אותו לכזה בכך שסיפרת לו את האמת!!!!
 מדוע כלב זו קללה. כלבים נאמנים וטובים. להגיד על אדם שהוא כלב זה כמו להגיד עליו שהוא מלאך.
|
|
|
|
|
|
בתגובה ל: דוניה חואנה מאת: iDanaמסיבות אישיות אנני יכולה פיזית ונפשית להתארח בסוכה את סוכת השלום המקסימה שלכם החליפה באכזריות סוכת אבלים  של חברים טובים ובעקבות כך לא מצאתי את הכוח והרצון להתחבר למחשב. חבר טוב של בעלי עשה דבר נוראי ואכזר ואני אפילו לא מסוגלת לדבר על זה למרות שבטח שמעתם על הסיפור העצוב שבשום טלנובלה לא חשבו על טירוף כזה הרצח וההתאבדות המזעזעים והלא נתפסים  של משפחת פישר ובכר. הטרגדיה הכתה בי קשות זוועה זוועה והלם מוחלט אני כותבת וידי רועדות עדין לכן תסלחו לי אבל הביקור הסתיים ואני מודה לכם על הכנסת האורחים החמה תודה ד.חואנה
|
|
|
בתגובה ל: על העלמות הפתאומית מאת: דונה חואנההייתי בהלם נוראי כששמעתי על המקרה - אין מילים בכלל כדי לתאר את עוצמת הזעזוע והזוועה. וכשמכירים את האנשים מקרוב... אני בכלל לא יכולה לתאר לעצמי את התחושה. לזכרם של הקורבנות החפים מפשע, האישה והילדים הרכים והתמימים  שולחת לך חיבוק גדול ומקווה שנשתמע בימים טובים יותר...
|
|
|
|
|
בתגובה ל: על העלמות הפתאומית מאת: דונה חואנהמשתתפת בצער המשפחה...
מור
|
|
|
|
 |
 |
אנחנו גם בטוויטר! |
 |
"שקרי האהבה" טלנובלה בהמשכים מאת ניר של הלילה
|
 |