שם משתמש: סיסמא:
הרשמה לאג'נדה

מדריך למשתמשי הפורום חיפוש בפורום כללי פורום טלנובלות ימי הולדת כמה פרקים יש לפורום בנענע

בוקר טוב
בוקר טובFlag_IsraelHag_1
פורסם לפני 509 ימים     מאת דונה חואנה     סה"כ תגובות: 14     תגובה אחרונה לפני: 499 ימים

אני כבר שבועות בדרך, אל תשאלו נתקעתי עם העגלה באמצע שומקום, הנהג איבד את המצפן (הוא כבר לא ינהג יותר)
אחר כך בטלו את הטיסה מחשש לרוחות חזקות אבל אני לא נתתי לזה לעקב אותי יותר מידי ושילמתי בנדיבות לטייס שישב לידי בלובי (אולי הוא לא היה טייס אבל הוא נראה כמו אחד שבשבל קצת כסף יטיס אותי לישראל).. אז באיחור קל אני כאן, ושאף אחד לא יצא מהסוכה יש לנו עוד שבוע יחדס20

אחח, מה אני אגיד לכם חיי לא קלים, אני כבר לא כל כך צעירה, ואחריות כבדה עומדת על כתפיי, יש לי בן בשנות העשרים שלו שמתנהג כמו ילד בגן, נורא פשוט נורא. אני לא יודעת לאן יגיע אם ימשיך כך, כל יום הוא מביא זונה אחרת יש לו כבר 8 ילדות מסתובבות לי בין הרגליים והוא אפילו לא יודע את שמותהן או ממי כל אחת ס18. הוא שותה, שותה בלי סוף, איבד פוקוס לגמרי. טוב לא יצא מזה אני כבר מריחה צרות.
הכל התחיל לפני שנים שבני עוד היה עולל קטן (לא שמשהו השתנה מאז), אחי היקר, הרוזן מגווארה, נהרג יחד עם אישתו בשרפה שפרצה בספינת לא רחוק מהחוף, יש הקושרים אותי לפרשה אבל אין לי יד בזה אני לא כל כך מבינה איך הגיעו למסכנה כזאת שאני נתתי יד למעשה כזה אבל אתם יודעים איך זה כולם פה צרי עין, בכל אופן נפלה עלי משמים הזדמנות פז להעניק לבן שלי אפשרות להיות איש חשוב. לא חשבתי פעמיים, החלפתי בניהם! זה היה או עכשיו או לעולם לא בסך הכל רציתי להקל קצת על חייו וחיי, אף אחד לא אמור לדעת מזה...ס56
אז זהו עכשיו בני (דייגו) הוא הרוזן מגווארה ואני "דודתו האהובה", אבל מה עכשיו נתקעתי עם הבן של אחי, שהוא האחין שלי חתיחת פוץ התישב לי על הוריד וקשה להפתר ממנו, אני כבר לא יודעת מה לעשות עם יפה הנפש הזהס66 שכל היום מסתובב לי בארמון עם חבריו, בסך הכל הוא ילד טוב אבל מה אני צריכה את הצרה הזאת על הראש שילך לחפש לו חיים בצד השני של האוקינוס או שהבן שלי (אופס סליחה, אני תמיד מתבלבלת) הדודן שלי יוציא עליו חוזה (נראה לי שהוא כבר הוציא ולא עידכן אותי)..
לא קלים חיי בארמון, ראשי האינקוויזציה יכריזו עלינו כמתים אם כל זה יתגלה ומזה אני הכי חוששת.

אני מתארחת כאן בשבוע הקרוב אז אם יש לכם מה להגיד לי לשאול או לברר אתם יכולים לעשות זאת באופן מסודר ומכובד .

המשך יום טוב
וחג שמח
ד. חואנה
Flowers_02

שימו Valentine_32 לא לשאול שאלות שמכיות S !!

קבצים מצורפים:

Bookmark and Share

הגדרות תצוגה
הודעה מחבר שעה תאריך

מאמרי הקהילה
"ללא ספק" - סיכום שלושים הפרקים הראשונים
זהו תקציר העלילות המסועפות בנובלה הברזילאית "ללא ספק" ("המועדפת" במקור) עד כה, המבוסס בעיקר על הפוסט שכתב ניר של הלילה (nirdelanoche).
14/1/2010
"דון חואן וגבירתו היפה" - טלנובלה חדשה
ב 05/01/2010 תעלה על מסכנו הסדרה "דון חואן וגבירתו היפה" "Don Juan y su bella dama" מבית "טלפה"
3/1/2010
ללא ספק (המועדפת) - הנפשות הפועלות
כמו לכל סדרה ברזילאית המכבדת את עצמה, גם ל"ללא ספק" יש קאסט מפואר, אז כדי לא לאבד את הידים והרגלים, הנה הדמויות שהופיעו עד כה בסדרה. הרשימה תתעדכן כשיכנסו לעלילה פנים חדשות...
6/12/2009
יומן חיים - הנפשות הפועלות
מכיוון שלפי המסורת הברזילאית, "יומן חיים" מתברכת בגלריית דמויות נרחבת מאוד, מרוכזות כאן הנפשות הפועלות העיקריות שהופיעו עד כה בסדרה.
8/5/2009
הטלנובלה הברזילאית החדשה: יומן חיים
ב-3.5 תחליף את הטלנובלה המקסיקנית "אויבת יקרה" הטלנובלה הברזילאית המוערכת "יומן חיים" (Paginas da Vida), מבית היוצר של התסריטאי מנואל קרלוס שיצר גם את "קשרי משפחה" ו"נשים מאוהבות" ששודרו בארץ וזכו להצלחה.
16/4/2009

המלצה לעמוד הראשי קהילת תמיכה טכנית מנהלי קהילות הסכם שימוש באתר צור קשר Copyright ©2007-2009, אג'נדה

(0.0625)