דתיות גאות
ברוכות הבאות לביתן של הלסביות הדתיות. הבית נועד לאפשר מפגש, תמיכה, דיון ויצירהבין נשים דתיות שאוהבות ומתאהבות בנשים.יש בו מקום לכל מי שמרגישה שייכת - הכנסו, הדלת פתוחה...
למה לא תולים כאן שלטי אזהרה
|
|
למה לא תולים כאן שלטי אזהרה
פורסם לפני
1213 ימים
מאת ניקוש
סה"כ תגובות: 4
תגובה אחרונה לפני: 1213 ימים
מפני קשרים עם נשים????? למה לא מדברות פה על הכאבים????? סליחה . פשוט נכוותי ברותחין, ואם ככה זה הולך להיראות אז צריך לפתוח דחוף פה תת קבוצה לתמיכה בלסביות פגועות.
|
|
|
|
מפני קשרים עם נשים????? למה לא מדברות פה על הכאבים????? סליחה . פשוט נכוותי ברותחין, ואם ככה זה הולך להיראות אז צריך לפתוח דחוף פה תת קבוצה לתמיכה בלסביות פגועות.
|
|
בתגובה ל: למה לא תולים כאן שלטי אזהרה מאת: ניקוש מה לא ידעת?
|
|
בתגובה ל: למה לא תולים כאן שלטי אזהרה מאת: ניקוש נפגעתי פעם אחרי פעם. אך עדיין אני מאמינה שתבוא האחת, שאפילו אם זה לא, היא תדע לעשות זאת נכון.
אך יש גם משהו טוב שצריך לזכור ועד כמה שזה קשה אני זוכרת שזכיתי במשהו טהור שאפילו אם זה עבר וחלף לו בסופו של יום טעמתי טעם אחר של משהו אחר והוא שלי וחלק ממני ואף אחד אחר לא יכול לקחת אותו ממני.
מקדישה לך בזאת את השיר של עברי לידר:
וכשהשמש נמחקת בשמיים והלב מטפטף לי דרך העיניים החומות אז אני זוכר שיש ידיים שרוצות אותי קרוב אני יודע שזכיתי לאהוב
וכשהרוח אחרי הצהריים היא מפזרת ענפים קטנים ובינתיים זה נעים אז אני זוכר שיש עיניים שרואות אותי קרוב ואני יודע שזכיתי לאהוב אני יודע שזכיתי לאהוב
וכשהשמש יוצאת מעל המים ומתחיל עוד יום אפור ובינתיים אין סיבה אז אני זוכר שיש שפתיים שרוצות אותי קרוב אני יודע שזכיתי לאהוב אני זוכר שיש שפתיים שרוצות אותי קרוב ואני יודע שזכיתי לאהוב
|
|
בתגובה ל: מזכיר לי נשכחות מאת: tal_tal הלוואי והיא הייתה יודעת לעשות את זה נכון. זה כבר ישן ועדיין אצלי בלב יש חרדת פרידות.. עולם מסובך...
הטעות שלי הייתה שהרגשתי הרבה זמן שאני לא בסדר בכל הסיפור... אז אם זה קשור אלייך, אל תתני לעצמך להרגיש ככה.
|
|
|
 |
|
|