|
דתיות גאות
ברוכות הבאות לביתן של הלסביות הדתיות. הבית נועד לאפשר מפגש, תמיכה, דיון ויצירהבין נשים דתיות שאוהבות ומתאהבות בנשים.יש בו מקום לכל מי שמרגישה שייכת - הכנסו, הדלת פתוחה...
ק נ א ה
|
|
ק נ א ה
פורסם לפני
1113 ימים
מאת Still love
סה"כ תגובות: 8
תגובה אחרונה לפני: 1109 ימים
תכונה שנמצאת אצל כולנו, מי יותר ומי פחות אבל נשים אך נשים, אז בואו נפתח את הנושא ממש אשמח לתגובות לא משנה לי מה הסטטוס שלך ( רווקה נשואה או בזוגיות עם אישה) האם מותר לך להחזיק בחברות לסביות? האם מקובל לבלות בחברתן האם תעדיפי לא לספר לבת הזוג ולהסתיר מידע על מנת שלא תיפגע, אשמח לשמוע על הדרך שלכן שבת שלום
|
|
|
|
תכונה שנמצאת אצל כולנו, מי יותר ומי פחות אבל נשים אך נשים, אז בואו נפתח את הנושא ממש אשמח לתגובות לא משנה לי מה הסטטוס שלך ( רווקה נשואה או בזוגיות עם אישה) האם מותר לך להחזיק בחברות לסביות? האם מקובל לבלות בחברתן האם תעדיפי לא לספר לבת הזוג ולהסתיר מידע על מנת שלא תיפגע, אשמח לשמוע על הדרך שלכן שבת שלום
|
|
בתגובה ל: ק נ א ה מאת: Still love ראשית,אני הבנתי ולמדתי לקח מנסיוני, שלא כדאי להסתיר כלום במערכת יחסים.האמת תמיד חזקה ומנצחת..גם אם היא נאמרת בקול רועד ותוך לקיחת סיכון. דבר נוסף,מאחר ויש לי כמה חברות לסביות(או בי)ורק עם אחת מהן בנסים לא "הסתבכתי" רגשית או פיזית ,אז השאלה בעיני היא לא האם מותר מצד בת הזוג, אלא האם בכלל כדאי לך.. כי בכנות..החברות האפלטונית בין לסביות כמעט ולא מחזיקה מעמד.אלא אם אתן באמת לא נמשכות זו לזו.בכלל.
בהצלחה. שבת שלום
|
|
בתגובה ל: וואי שאלה טובה.. מאת: Less_beat אם את לסבית את נמשכת לכל אישה נו באמת , למה אישה סטרייטית נמשכת לכל גבר אז יש לי חברות לסביות ואני לא נמשכת לכולן אבל נעים לי בחברתן , כי אפשר לדבר על לסביות נושא שיחה שמועדף עלי,
אני לא בוחרת להסתיר כלום ,אבל קשה לה לדעת שהזמנתי חברה לסבית לשבת , היא לא מכירה אותה( הצעתי לה היא לא מעוניינת) וזה נשמע רע אבל אני לא נמשכת בכלל וברור שהיא לא שווה תסבל של הבת זוג שלי והייתי מותתרת עליה אבל זה יקרה עם כל חברה אחרת, אני אוהבת חברת לסביות לידי היא לא יכולה לשמוע על זה אגב גם לה יש חברות לסביות בשפע אני מכירה כמעט את כולן , אותי היא לא משתפת אבל יכולה לאומר באמצע בילוי שלנו א שלחה לי וואצאפ אין לי בעיה עם החברות שלה ,ולה יש עם שלי באסה קצת
|
|
בתגובה ל: ראשית אני פוסלת את האמרה הרווחת בקהל מאת: Still love אני ראיתי שהרבה פעמים נוצר מתח מיני, לא בהכרח התאהבות.וחוצמזה נשים..נו..נקשרות די מהר בואי נודה. בכל אופן מאחלת לך הצלחה וקשר בריא המבוסס על יושר ואמון.
אה..מזכיר לי קטע מתוך מערכון על זוגיות שראיתי.. אשה שנשאלת מה היא מחפשת בבן זוג שלה, עונה: שיהיה רגיש, אוהב, מכיל, רגיש, חבר, מקשיב.. "אה.." עונים לה "את בעצם מחפשת אשה "..חח בעפ זה נשמע מצחיק יותר שבת שלום :)
|
|
בתגובה ל: לא..זה לא מה שטענתי מאת: Less_beat זה כמו שאמנע מגבר להיפגש בחברת נשים שמא הוא יתאהב במשהי, או אישה שלא תסתובב בחברת גברים לא נועדנו לחיות לבד , מי שמחפש לבגוד לא חסר דרכים נכון שיש סיכוי בכל פעם שתצאי לרחוב שתדלקי על משהי אבל חיים תחיים , היא חשובה לי יקרה לי אהבת חיי אבל יש עוד חיים במיוחד שאנחנו לא גרות יחד והופכות עולמות להיפגש, מעניין מה קורה בבית של אנה, ובכלל בחייהן של לסביות צמודות
|
|
בתגובה ל: ק נ א ה מאת: Still love אבל באמת נשים רגישות יותר אז מתבקש שזה נושא רגיש...
|
|
בתגובה ל: ק נ א ה מאת: Still loveבמיוחד החברות הלסביות - אותן פגשנו יחד. מאז שהיינו עדות מקרוב לזוג חברות שהתפרק במעורבות של צלע שלישית אנחנו מודעות לצורך לשמור על הזוגיות שלנו ולשים גבולות לקשרים מבחוץ. תכלס, זה לא שונה בעיני משמעותית מזוג סטרייטי - בהבדל שזה יותר עדין כיוון שאם אצל סטריטים יותר קל לשים גבולות ברורים לגבי ידידות עם בני המין השני, אנחנו לא נמנע מקשרי חברות עם נשים אחרות. בגדול - כמובן שלא מקיימים קשרים מאחורי הגב. זה בדיוק המתכון לייצר בעיות. הכול פתוח לחלוטין - כדי שלא יהיה מקום להיווצרות סודות או דברים שצריך יהיה להסתיר. הקשר מוגבל - עיקר הפוקוס שלנו הוא על הקשר בינינו, ושם אנחנו מקבלות את המענה הרגשי וכד'. כן, יש גבול לעומק שמגיעים איתו עם חברות. כמה שיותר משותף - הקשרים החברתיים שלנו הם בגדול משותפים. גם ככה אין לנו הרבה זמן, אז לא רואה סיבה לטפח קשרים נפרדים. ובכלל - הקפדה על דיסטנס פיזי ודיני ייחוד הם לא רעיון רע בכלל. היתה תקופה ארוכה שהיא תמכה בחברה שעברה דברים לא פשוטים בחיים. היא יצאה אז איתה המון, בלתה זמן רב בשיחות מעמיקות איתה. מודה שזה לא היה פשוט, אבל ידעתי שמדובר בקשר חד צדדי - בת-הזוג שלי תומכת בה, מקשיבה למה שעובר עליה ומשתדלת לייעץ. היא לא משתפת אותה במקביל במה שעובר עליה, וכך שומרת על המרחב שלה-שלנו ולא נוצר ערבוב רגשי. ושנית הקפדנו על פתיחות. היא שתפה אותי בגדול במה שעלה בשיחות (בין השאר כדי שאוכל לתמוך בה....), כך שהקשר לא יצר סוד ביננו. אני כמובן הייתי צריכה לעבוד על עצמי לתת אמון ולא לפתח קנאה. וכמובן - להשקיע בזוגיות, לא לקחת אותה כמובנת מאליה, לדעת שזכיתי בלוטו ואין יותר טוב מזה (לפחות במקרה שלי זה לגמרי נכון ![http://emoticons.agenda.co.il/5fm9__ns_s3.gif נס3]() ![http://emoticons.agenda.co.il/5fm9__ns_s3.gif נס3]() ![http://emoticons.agenda.co.il/5fm9__ns_s3.gif נס3]() ) ואם זה לא מספיק -אז גם אם הדשא של השכן נראה ירוק - קר שם בחוץ - גירושין זה סיוט, לחלוק את הילדים זה מורכב, ולבנות זוגיות שניה גם לא פשוט בכלל וגם יצריך לא מעט עבודה לתחזוק...
|
|
בתגובה ל: ק נ א ה מאת: Still love ששם מעורר קנאה אם לגבר יש ידידות או לאישה ידידים, ככה לא סבבה כשלבת זוג יש חברות לסביות רק דעתי .
|
|
|
 |
|
|  |