שם משתמש: סיסמא:
הרשמה לאג'נדה
מונה המבקרים בחסות Postool
חגית, אני רוצה לספר לך משהו..
חגית, אני רוצה לספר לך משהו..
פורסם לפני 223 ימים     מאת יהורם אור     אין תגובות    

אני קורא את מה שכתבת, ואני מזדהה. היום זה לא כך. בגלל זה היה כל כך חשוב לי לרשום שזה משהו שכתבתי פעם לאתר של מיכל. וכשאני אומר פעם אני מתכוון לתקופה של לפני 5 שנים. גדלתי מאז ואהבה שלי לריטה לא נעלמה, התבגרתי מאז ובכל זאת נשארתי ילדותי וקטנוני בכל מה שנוגע לריטה, התפכחתי מאז ועדיין מאמין שריטה היא כליל השלמות. אבל כבר לא עוד. כשריטה לא מצאה זמן להצטלם איתי הנחתי שהיא עסוקה מידי, כשריטה לא הסכימה לגשת אליה מאחורי הקלעים הנחתי שהיא עייפה מידי אחרי הופעה ושהיא לא צריכה לסבול מעריצים טורדניים (למרות שאלוהים עדי, השתדלתי לא להטריד). כשריטה קבלה ממני מתנות ופרחים ליום ההולדת ולא הגיבה (ולאחרים כן) כעסתי על עצמי שאני מתנהג כמו ילד קטן שמקנא באחרים, אבל כשריטה התעלמה לחלוטין ממכתב ששחר שלי כתבה לה והתעקשה לתת לה בהופעה חיה ביגור, על זה כבר לא היו לי תירוצים. אולי לא רציתי לחפש תירוצים ואולי לא הסכמתי יותר להבליג ואולי לא הייתי מוכן יותר להיות פתי. כששחר שלי ישבה ימים אחרי ההופעה ובכתה שהיא רוצה את ריטה, כששחר שלי אמרה שהיא לא הולכת לגן עד שאני לא לוקח אותה להופעה נוספת של ריטה, כששחר שלי אמרה לי שהיא לא מבינה מה היא עשתה רע ולמה ריטה לא מתקשרת להגיד לה תודה על המתנה חטפתי את ההלם האמיתי. את השוק האמיתי ואת סטירת הלחי שהעירה אותי. סטירה שככל הנראה הייתי צריך לקבל שנים קודם ולא קבלתי.
מאז, אני לא סולח ולא שוכח. נכון, ריטה נהדרת, היא מוכשרת בטירוף, והיא בהחלט ביססה את מעמדה כזמרת הבלתי מעורערת של ישראל, אבל בשבילי לי היא כבר לא רק זמרת. היא אותה זמרת שפגעה מאוד ביקר לי מכל ועל כך אני לא אמחל עד שהעוול יתוקן. אני כבר לא הולך להופעות, את האלבומים אני צורב מחברים ובטח שלא משקיע יותר כספים במתנות ובפרחים. יש לי אהבה חדשה להעריץ, יש לי כוכבת חדשה שדורשת את תשומת ליבי וזקוקה לה. הכוכבת החדשה שלי לבטח (כך אני מקווה לפחות) תדע להעריך נכונה את כל ההשקעה והאהבה שאני מעניק לה להבדיל מקודמתה. הכוכבת החדשה שלי הוא רק בת 6 אבל היא ממלאת את כל העולם שלי, שעותי, ימי, חיי, כמעט כמו קודמתה ריטה ואולם בשינוי קטן. הכוכבת החדשה שלי, מחזירה לי אהבה. קוראים לה שחר והיא כל כך טובת לב ומוכשרת...
שיהיה לנו שבוע קסום.
יהורם אור.

Bookmark and Share

הגדרות תצוגה
הודעה מחבר שעה תאריך

מאמרי הקהילה
תקנון פורום ריטה!!
על מנת שלכולנו יהיה נעים לשהות בפורום,נשמח אם תשמרו על מספר כללים
15/11/2009
שוקי סופר, המעריץ הגדול ביותר של ריטה, נהרג בפיגוע ירי!!
ריטה היתה אצלו בנשמה, מגיל צעיר העריץ אותה,כל פיסת מידע עלייה תויק למופת באלבומים עבי כרס ששמר מכל משמר. בחור מדהים, עדין נפש ומיוחד שנהרג בפיגוע ירי ע"י מחבלים בהר חברון ב- 14.6.2010.יהי זכרו ברוך!! אמן.
15/6/2010
כיכר רבין, ריטה והלב של שירז
יום שני 7.6.10, כיכר רבין לבש חג וזכה לנוכחותה הכובשת של ריטה, שבאה לחתום על ספר הילדים שלה "הלב של שירז"..
12/6/2010
הלב של שירז-סנונית של ביקורת
יהורם אור מפרגן לריטה ולספר "הלב של שירז"!! שווה קריאה..
5/6/2010
ריטה בראיון ל"ידיעות אחרונות" מוסף שבת 7 ימים
ממשבר הפרידה יצאה ריטה מחוזקת, וגם עם ספר ילדים חדש שכתבה, ומבוסס על אגדת עם פרסית ששמעה מאמה. "כיום אני הרבה יותר מחוברת לחיים", היא אומרת בראיון בלעדי
13/5/2010
האלבומים של ר י ט ה ! ! ! !
מתחילת הקריירה ועד כה הוציאה ריטה כ-11 אלבומים מצליחים! שרק תמשיך להצליח ולעשות לכולנו טוב ושמח בנשמה..
1/8/2009

ריטה - לוח הופעות

ריטה במועדון הזאפה ת"א

24.9 + 25.9 בשעה 22:00

25.10 + 26.10 בשעה 22:00

פתיחת דלתות ב-20:30

רח' ראול וולנברג 24 ת"א

להזמנות: 03-7674646

ריטה בביצועים נדירים

המלצה לעמוד הראשי קהילת תמיכה טכנית מנהלי קהילות הסכם שימוש באתר צור קשר Copyright ©2007-2009, אג'נדה

(0.1406)