אני קורא את מה שכתבת, ואני מזדהה. היום זה לא כך. בגלל זה היה כל כך חשוב לי לרשום שזה משהו שכתבתי פעם לאתר של מיכל. וכשאני אומר פעם אני מתכוון לתקופה של לפני 5 שנים. גדלתי מאז ואהבה שלי לריטה לא נעלמה, התבגרתי מאז ובכל זאת נשארתי ילדותי וקטנוני בכל מה שנוגע לריטה, התפכחתי מאז ועדיין מאמין שריטה היא כליל השלמות. אבל כבר לא עוד. כשריטה לא מצאה זמן להצטלם איתי הנחתי שהיא עסוקה מידי, כשריטה לא הסכימה לגשת אליה מאחורי הקלעים הנחתי שהיא עייפה מידי אחרי הופעה ושהיא לא צריכה לסבול מעריצים טורדניים (למרות שאלוהים עדי, השתדלתי לא להטריד). כשריטה קבלה ממני מתנות ופרחים ליום ההולדת ולא הגיבה (ולאחרים כן) כעסתי על עצמי שאני מתנהג כמו ילד קטן שמקנא באחרים, אבל כשריטה התעלמה לחלוטין ממכתב ששחר שלי כתבה לה והתעקשה לתת לה בהופעה חיה ביגור, על זה כבר לא היו לי תירוצים. אולי לא רציתי לחפש תירוצים ואולי לא הסכמתי יותר להבליג ואולי לא הייתי מוכן יותר להיות פתי. כששחר שלי ישבה ימים אחרי ההופעה ובכתה שהיא רוצה את ריטה, כששחר שלי אמרה שהיא לא הולכת לגן עד שאני לא לוקח אותה להופעה נוספת של ריטה, כששחר שלי אמרה לי שהיא לא מבינה מה היא עשתה רע ולמה ריטה לא מתקשרת להגיד לה תודה על המתנה חטפתי את ההלם האמיתי. את השוק האמיתי ואת סטירת הלחי שהעירה אותי. סטירה שככל הנראה הייתי צריך לקבל שנים קודם ולא קבלתי. מאז, אני לא סולח ולא שוכח. נכון, ריטה נהדרת, היא מוכשרת בטירוף, והיא בהחלט ביססה את מעמדה כזמרת הבלתי מעורערת של ישראל, אבל בשבילי לי היא כבר לא רק זמרת. היא אותה זמרת שפגעה מאוד ביקר לי מכל ועל כך אני לא אמחל עד שהעוול יתוקן. אני כבר לא הולך להופעות, את האלבומים אני צורב מחברים ובטח שלא משקיע יותר כספים במתנות ובפרחים. יש לי אהבה חדשה להעריץ, יש לי כוכבת חדשה שדורשת את תשומת ליבי וזקוקה לה. הכוכבת החדשה שלי לבטח (כך אני מקווה לפחות) תדע להעריך נכונה את כל ההשקעה והאהבה שאני מעניק לה להבדיל מקודמתה. הכוכבת החדשה שלי הוא רק בת 6 אבל היא ממלאת את כל העולם שלי, שעותי, ימי, חיי, כמעט כמו קודמתה ריטה ואולם בשינוי קטן. הכוכבת החדשה שלי, מחזירה לי אהבה. קוראים לה שחר והיא כל כך טובת לב ומוכשרת... שיהיה לנו שבוע קסום. יהורם אור.
בתגובה ל: הופעה? אתם מוכנים? מאת: Shani Brenner בקניית הכרטיס אני ממש לא מתרגשת וגם לא סופרת את הימים וכו'.. אני גם לא מחכה לריטה אחרי הופעה בגלל משהו לא נחמד שעברתי לפני שנה עם אחד מהשומרים שלה ולא רוצה שזה יחזור על עצמו. אז אני מתרגשת בעיקר בהופעה עצמה שהיא שרה.
בתגובה ל: אני מתרגשת בעיקר בהופעה עצמה מאת: יעל103 לא נתנו לך להצטלם עם ריטה?? סתם חחח זה לא עניין ההתרגשות כמו הציפייה להופעה אחרי ששומעים את הדיסקים ורואים את הקליפים.
בתגובה ל: הופעה? אתם מוכנים? מאת: Shani Brenner נראה לי שזה עונה על הדרישה בנושא ההודעה שלך שני לא?
קריאה מהנה.
קסמן של מילים נוגעות...3/2005
"וכשרוחות קרות יסערו בחוץ, אשלח בך אש חמה...". מיליון פעם כבר שמעתי את השורות האלה שוב ושוב, מתנגנות להם מכל מכשיר סטריאו אפשרי, אולם דווקא בימים אלו שקדמו למופע החורך 2005 של הנסיכה שלי בפתח תקווה במוצאי שבת האחרון קיבלו מילים אלו משמעות אחרת לגמרי. פתאום כאילו המילים יצאו מתוך הדף והפכו להיות מציאות, קיימת, ממשית שאפשר לגעת בה.
הרבה זמן עבר מאז פגשתי את ריטה על במה, שרה אני מתכוון, רק היא וקבוצה של עמוסי כשרון מאחורה שמלווים ופנקים אותה בכל דרך אפשרית.
הגעתי להופעה עמוס, עמוס קושי, עמוס תלאות, עמוס אכזבות, ועייף, בעיקר עייף. כל כך רציתי שהמופע יתחיל, כדי שאני אוכל לצלול לתוך עצמי ולתת לנסיכה שלי, לקצב, למילים לחושך באולם אפוף עשן שאני לא מצליח להגדיר את הריח שלו לקחת אותי למחוזות סימפטיים יותר ואולי קצת לשחרר את כל מה שיושב לי על הלב.
יש משהו מפתה בללכת להופעה של ריטה, כבר מהבוקר אתה מרגיש חגיגי, לפעמים כשאני חושב על זה לעומק אז אני קצת נבוך, זה מביך לחשוב שאתה מרגיש חגיגי ממשהו שבעבור אחר הוא שגרה, עבודה, אורח חיים. זה לא הפריע לתחושה שלי, מה שהוסיף לכל ההתרגשות הייתה העובדה שריטה חגגה יום הולדת 43 יומיים קודם לכן ותיארתי לעצמי שההופעה תהיה חגיגית במיוחד נוכח האירוע.
המופע הוא משהו אחר, מסע אחד אורך קצר בלי הפסקות, שאתה לכל אורכו צריך להחזיק חזק כדי לא ליפול, מגודל האהבה, מגודל ההתרגשות, מגודל העוצמה שיוצאת מאדם אחד כל כך קטן. כשאני אומר קטן אני מתכוון לגודל, לידי ריטה נראית כאילו מזערו אותה בכמה מידות, היא גדולה מהחיים, אני פשוט ענק פיזית (טוב קצת הגזמתי) ובכל זאת, היא עדיין מיניאטורית נוכח העוצמות הגדולות שיוצאות מתוכה.
נדמה לי, שמישהו בהפקה הבין שאחרי חמצן, ואחרי הרעש של שיקגו הקהל ועדת המעריצים צריכים לקבל את ריטה כמו שהיא באמת, לא רוקסי מלוכלכת הפה ומלאת האינטריגות, ולא שום דבר שנושא בחובו קורטוב של שוני או כשלון, ריטה, נקייה, חדה, מפוקסת, נטו, ריטה נטו.
התייחסו לזה לדעתי בכל היבט אפשרי במופע הזה, הבמה הייתה נקייה כאילו מתוך כוונה לא להסב את תשומת הלב מהדבר העיקרי, שום קישוטים מיותרים או מסכים ענקיים שגונבים את ההצגה, גם כמות הנגנים הייתה בהחלט מספיקה כדי לתת לריטה את המקום הראוי לה ועדיין לא לחסוך מסאונד או ליווי שיהיה מחבק ומלטף כאחד.
השירים והעיבודים היו מלוטשים כראוי, הקול צלול במיוחד ואולי זה השערה ואולי זו הכוונה אבל נדמה לי שריטה מגדלת גיטריסט חדש, דודו טסה חדש, גיא משהו, לא זוכר את שם המשפחה אבל בהחלט זוכר את הביצוע הנפלא ל"חייך וחיי" שבהחלט הצדיק את מחיאות הכפיים שהעניק לו הקהל.
ריטה במיטבה, שרה, רוקדת וכהרגלה נותנת חופש לגוף, לנשמה, עוברת בין הקהל ולא טורחת להסתיר את האהבה הגדולה לדיאנה האחות וללירז (הנהדרת יש לציין) האחיינית, את האבא חיפשה מאוחר יותר ומצאה אותו ספון בשורות העליונות יותר.
חשבתי לעצמי, כמה גאה צריך להיות האבא הזה, וכמה אושר ממלא את ליבו כשהוא רואה את פרי אהבתו מחזירה לו אהבה מעל כל במה אפשרית בקריאות "כפרה" חוזרות ונשנות. אני אבא בעצמי, ואני יודע שכל דבר קטן שמקבלים מהילדה הקטנה שווה לעולם מלא, אני לא מצליח לדמיין מה אבא של ריטה מרגיש אבל אני רק יכול לתאר לעצמי ולאחל לעצמי את התחושה.
ריטה המשיכה במיטב השירים, ובביצוע יוצא דופן למחול מטורף, יש משהו מדהים בללכת להופעה שלה, בעיקר בשנים האחרונות, אתה אף פעם לא יודע מה היא הולכת לעשות לשירים שאנחנו די התרגלנו אליהם, השינויים, העיבודים, הכול שונה, ואתה מרגיש שקיבלת תמורה לכל שקל ששילמת עבור הכרטיס.
את "התקווה" שלי, שרה ריטה כבר בשלב הראשון של ההופעה, "לפעמים את יודעת" היא שרה לי ואני סיפרתי לה חרישית, "רק הבכי מזמן לזמן, בא מתוך געגוע ישן". אני כבר לא יודע למה להתגעגע קודם, לאימא, להופעות, לריטה, או פשוט לשלווה והשקט. השקט מכל האנדרלמוסיה שאופפת את חיי בזמן האחרון. חוסר הכיוון, חוסר הידיעה מה יהיה עלי, ובעיקר חוסר הסיפוק היומיומי אותו אני חווה ללא הרף מאז מעברי לעיר הגדולה. לא אחת סיפרה ריטה בהופעה כמה היא ברת מזל לעשות מה שהיא אוהבת, ופרגנה ללא הרף למיכל על גודל ההשקעה באתר ובכלל.
אני רק יכולתי להתענג שלפחות לסובבים אותי טוב, ליקירים שלי יש סיפוק והם נהנים ומותחים את הרגע, לא הפסקתי לקוות שזה יקרה גם לי.
כשההופעה נגמרה חיכיתי מאחורי הקלעים עם קבוצה של מעריצים שרצו עוד נשיקה גנובה ממושא הערצתם, ואני עמדתי בכל אותה העת בצד, לירז צ'רכי יצאה החוצה ואני לא יכולתי שלא להתאפק לגשת אליה ולספר לה כמה אני מחכה לאלבום שלה.
ריטה בסופו של דבר יצא אל המעריצים, כהרגלה, מחויכת, מלטפת, מנשקת ומוכנה להצטלם עם כולם, אני לא העזתי, רציתי מאוד להצטלם איתה אבל הרגשתי שהעמיסו עליה מספיק פלשים ליום אחד וויתרתי, "יורמיקו" קראה לעברי כשהתנדבתי לצלם מעריצה שלא מצאה מישהו שינציח בעבורה את הרגע לו חיכתה בקור כחצי שעה, זה היה שווה בעבורי כל תמונה אחרת.
זה היה קצר מידי חשבתי לעצמי, יש לי עוד כל כך הרבה ללחוש לה בסתר, ולספר לה, ואולי אפילו להעז ולבקש, אבל לא היה מספיק זמן, לא הייתה הפסקה והכול עבר לו כל כך מהר.
כשחזרתי הביתה לא יכולת שלא לפזם לעצמי, "כשרוחות קרות יסערו בחוץ..." לא ידעתי להגדיר לעצמי מה בדיוק קר ברוחות האלה, רוחות השינוי שגזרתי על עצמי או הרוחות הקרות שחדרו לחדר השינה מבעד לחלון הפתוח, ידעתי שהאש החמה שריטה שולחת במעריציה דרך השירים לבטח יגיעו גם אלי בסופו של דבר, אם המצב היה אחרת לבטח הייתי יושב לכתוב לכם על רגעי האושר לפחות עד שיעלה הבוקר, ולמרות זאת, אני יושב וכותב על כל הטוב שהיה לי בהופעה הזאת, רגעי החסד להם זכיתי אתמול לבטח ילוו אותי גם בימים הקרובים לפחות עד למופע הבא או עד לשינוי המיוחל באמת.
לילה טוב, יהורם אור
בתגובה ל: משהו שכתבתי באתר של מיכל פעם לפני ובעקבות הופעה. מאת: yoramor ככה בדיוק הרגשתי בתחילת הערצה שלי לריטה וגם הרבה אחרי.. אני בטוחה שיש עוד מלא שיכולים להזדהות בדיוק עם מה שרשמת! אבל אני יודעת על עצמי שיכולתי בקלות לפני המון שנים להגיד שכל מה שרשמתת כאן זה גם בול אני!
עכשיו שאני רושמת את השורות האלו, אני יכולה להגיד בוודאות שאני רחוקה מלהיות מעריצה שלה..
אוהבת אותה מאד ומתחברת לשירים ולאישיות המדהימה שלה, אבל עניין הערצה וכל המסע הזה שהייתי רגילה אליו והנוכחות בכל הופעה, רחוק ממני כ"כ - קיצוני מצד אחד במיוחד שמדובר בי שהייתי הולכת לכל הופעה/מחזמר ובמה נידחת שהיא היתה מופיעה עלייה, כל נשימה שלה הונצחה על ידי..
למה הקיצוניות הזו? אולי כי ריטה של היום היא אחרת קצת מהריטה של פעם! היא אומנם אותה נשמה טובה, ענקית שאוהבת לחבק ולעטוף באהבה גדולה, אבל לא אותה אהבה גדולה שאני אישית הייתי רגילה אלייה בשנות ה-90.
אבל ריטה זו ריטה - ההתרגשות מהופעה בשביל אחרים זו אכן התרגשות, בשבילי כיום לבוא להופעה של ריטה זה משהו רגיל בהחלט בלי פרפרים בבטן, בלי מצלמות ובלי לחכות לתמונה איתה.
לא יודעת כמה יזדהו איתי, אבל זאת התחושה שלי מנקודת מבט בוגרת יותר.
בתגובה ל: יהורם, ההרגשה הזאת אני מאמינה שמלווה הרבה אנשים מאת: ח ג י ת אני קורא את מה שכתבת, ואני מזדהה. היום זה לא כך. בגלל זה היה כל כך חשוב לי לרשום שזה משהו שכתבתי פעם לאתר של מיכל. וכשאני אומר פעם אני מתכוון לתקופה של לפני 5 שנים. גדלתי מאז ואהבה שלי לריטה לא נעלמה, התבגרתי מאז ובכל זאת נשארתי ילדותי וקטנוני בכל מה שנוגע לריטה, התפכחתי מאז ועדיין מאמין שריטה היא כליל השלמות. אבל כבר לא עוד. כשריטה לא מצאה זמן להצטלם איתי הנחתי שהיא עסוקה מידי, כשריטה לא הסכימה לגשת אליה מאחורי הקלעים הנחתי שהיא עייפה מידי אחרי הופעה ושהיא לא צריכה לסבול מעריצים טורדניים (למרות שאלוהים עדי, השתדלתי לא להטריד). כשריטה קבלה ממני מתנות ופרחים ליום ההולדת ולא הגיבה (ולאחרים כן) כעסתי על עצמי שאני מתנהג כמו ילד קטן שמקנא באחרים, אבל כשריטה התעלמה לחלוטין ממכתב ששחר שלי כתבה לה והתעקשה לתת לה בהופעה חיה ביגור, על זה כבר לא היו לי תירוצים. אולי לא רציתי לחפש תירוצים ואולי לא הסכמתי יותר להבליג ואולי לא הייתי מוכן יותר להיות פתי. כששחר שלי ישבה ימים אחרי ההופעה ובכתה שהיא רוצה את ריטה, כששחר שלי אמרה שהיא לא הולכת לגן עד שאני לא לוקח אותה להופעה נוספת של ריטה, כששחר שלי אמרה לי שהיא לא מבינה מה היא עשתה רע ולמה ריטה לא מתקשרת להגיד לה תודה על המתנה חטפתי את ההלם האמיתי. את השוק האמיתי ואת סטירת הלחי שהעירה אותי. סטירה שככל הנראה הייתי צריך לקבל שנים קודם ולא קבלתי. מאז, אני לא סולח ולא שוכח. נכון, ריטה נהדרת, היא מוכשרת בטירוף, והיא בהחלט ביססה את מעמדה כזמרת הבלתי מעורערת של ישראל, אבל בשבילי לי היא כבר לא רק זמרת. היא אותה זמרת שפגעה מאוד ביקר לי מכל ועל כך אני לא אמחל עד שהעוול יתוקן. אני כבר לא הולך להופעות, את האלבומים אני צורב מחברים ובטח שלא משקיע יותר כספים במתנות ובפרחים. יש לי אהבה חדשה להעריץ, יש לי כוכבת חדשה שדורשת את תשומת ליבי וזקוקה לה. הכוכבת החדשה שלי לבטח (כך אני מקווה לפחות) תדע להעריך נכונה את כל ההשקעה והאהבה שאני מעניק לה להבדיל מקודמתה. הכוכבת החדשה שלי הוא רק בת 6 אבל היא ממלאת את כל העולם שלי, שעותי, ימי, חיי, כמעט כמו קודמתה ריטה ואולם בשינוי קטן. הכוכבת החדשה שלי, מחזירה לי אהבה. קוראים לה שחר והיא כל כך טובת לב ומוכשרת... שיהיה לנו שבוע קסום. יהורם אור.
בתגובה ל: חגית, אני רוצה לספר לך משהו.. מאת: yoramor זה אולי נשמע לכמה אנשים מהצד כמו איזה משהו לא הגיוני אבל אני בהחלט יכולה להבין את התחושות. במיוחד אני שהערצה שלי לריטה עוד מתחילת הדרך ליוותה אותי כ"כ הרבה זמן, מאז שאני זוכרת את עצמי ריטה היתה חלק ממני. לכל הופעה וחור נידח הייתי מתייצבת, שעות חיכיתי לה לפני ואחרי הופעות והצגות (ועל זה יכול להעיד פיני שהיה שותף שלי לא פעם לכל הטרוף הזה).. אבל שוב, כל מה שרשמת כאן מתייחס לתקופה "ההיא", התקופה שבה ריטה היתה ריטה וכל החלטה שלה היתה לגמרי שלה ולא של עוד 1000 אנשים שנותנים את הטון לפנייה. אני באמת לא רוצה להשמע כמו אחת ששופטת את ריטה ומוציאה את כל מה שצברתי בלב עמוק, אבל כמה שאהבתי את ריטה ככה בדיוק אני חושבת שכרגע היא לא ממש קובעת דברים והכל מוכתב לה מראש. אז אני אוהבת לשמוע אותה, אוהבת לראות את הראיונות שלה, אבל בלי קשר לעצם העובדה שהתבגרתי/התחתנתי וכו', אני חושבת שאני מסתכלת על כל "מכלול ריטה" כמשהו אחר לחלוטין. אני לא טורחת ללכת להופעות שלה, המון המון זמן לא הייתי בהופעה שלה, לפני חודש אלעד בעלי קנה כרטיסים להופעה שלה עם כנסיית השכל, הוא התרגש כי ריטה בשבילו זה פסגת החלומות, משהו שאי אפשר לתאר (בדיוק כמו שאני הייתי וכמה אחרים כאן מרגישים), אז הלכנו, לא הרגשתי פרפרים ולא ממש התרגשתי, מבחינתי זאת היתה ריטה שעומדת שם ומופיעה,נותנת את הנשמה לאנשים הקבועים שלה ומשתדלת בשביל אחרים גם. והשיא היה מבחינתי שאחרי ההופעה ראיתי את כל ההמולה סביב החדר שריטה היתה בו, הסתכלתי וצחקתי לעצמי שככה בדיוק אני הייתי לפני מלא שנים. שאלעד ביקש ממני שנחכה גם, התשובה מבחינתי היתה חד משמעית לא!! אז הוא עמד שם וחיכה ואני צעדתי לקראת האוטו, מיותר לציין שאחרי רבע שעה הוא חזר בלי תוצאות.. אני לא רוצה להשמע חוצפנית, אבל מנקודת המבט שלי זה פשוט עלבון שגם ריטה וגם שאר האנשים שסובבים אותה לוקחים את המקום הזה ובכלל כל מקום שעושה לריטה אחלה של שרות כמובן מאליו. אני לא חושבת שזה כ"כ מסובך להקדיש שעה בשנה (או שנתיים) לפורום שנותן את הלב והנשמה בשבילה. אז יקומו כאן כמה צדיקים שיגידו: "וואלה חגית, איך את מדברת ריטה עסוקה, יש לה עוד דברים על הראש חוץ מהפורום המחורבן שלך", אז סליחה כולם, אבל אני חושבת שכמה דיווה שהיא תהיה, עדיין כל מה שהיא הגיעה אליו זה בזכות אהבת הקהל והשמיים לא יפלו אם יוקדש משהו קטן מזמנה היקר באמת.
אז מה אני רוצה להגיד בשורה התחתונה? אל תחכה לעוול שיתוקן, כי הוא לא!! אני יכולה רק להגיד לך אשרייך שמצאת כוכבת אמיתית בדמותה של שחר הבת שלך, ילדים יכולים לתת אהבה כמו שאי אפשר לתאר.
זה לא שהוצאתי קיטור, זה פשוט משהו שישב אצלי המון זמן על הלב, בזכות ריטה קרו לי המון דברים טובים בחיים, בזכות "אהבה גדולה" הכרתי את אהבת חיי ובדרך זו או אחרת הזיווג שלי ושל אלעד הוא תוצאה של ההופעה בקסריה.
וריטה? בשבילי עדיין תהיה לה פינה חמה בלב, חבל רק שהפינה הזאת הולכת ומצטמקת לאט לאט...
בתגובה ל: חגית, אני רוצה לספר לך משהו.. מאת: yoramor מאוד מבין ללבכם אני נימצא באותו מקום שלכם וכן חגית זוכר את הלילות שהינו עוברים בלחכות לריטה לפני הופעה אחרי הופעה ,הצגה ,מחזמר ,פעם היית תקופה שהיום אני לא חושב שהיא כך אני אומנם משתדל להיות בהופעות שלה אבל לא לחכות לה אחרי ההופעה מספיק לי לשמוע אותה שרה יצא לי לראות אותה כמה פעמים ברחוב אפילו לא ניגשתי אליה {לך תסביר לה מי אני }אז חגית ויורם יש לנו ריטה אחרת ריטה חדשה אולי בגלל מה שהיא עברה אולי בגלל כמות האנשים שסביבה שלא נותנים לה קצת מעוף וחבל אני חושב שחגית אמרה דברים נכונים אני מחזק את מה שאמרת לגבי הפורם לגבי האחרי ההופעות אבל כניראה חגית שיש אנשים שמתנהגים כמוני אחרי הופעות יצתלמו איתה עוד ועוד תמונה עם ריטה שבוע טוב לכולנו
בתגובה ל: חגית ויורם שלום לכם מאת: צזנה יכול להבין את התחושות ששלושתינו העלנו כאן. אין כאן שום דבר שנרשם נגדה! כולם כאן בעדה ובגדול.. אבל לבוא ולהגיד שריטה של אז היא כמו ריטה של היום זה בולשיט אחד גדול. אולי יש משהו בדברייך שבעקבות המאורעות היא ככה או אחרת, אני לא כאן בשביל לשפוט אותה וזה ממש לא תפקידי. אבל אחד הדברים שאני הכי שונאת זה שלוקחים דבר כמובן מאליו! ואני אפילו אגדיל וארשום כאן שהיו כ"כ הרבה פניות לאנשים שמשווקים את ריטה, כ"כ הרבה פניות גם מצידי וגם מצד שני שכבר הרגשנו בשלב מסויים שזה כבר עבר את גבול הטעם הטוב שבא להקיא, פשוט להתחנן ובשביל מה רבאק? בשביל שתראה כמה אוהבים אותה?? כמה סוגדים לה? ברגע שאחד מאנשייה של ריטה (שכבודו במקומו מונח) עונה לי תשובה מטופשת בנוגע לשאלתי למה לא מקיימים הבטחה שריטה תרשום כאן שורה וחצי בדיוק כמו שהבטיחו - והתשובה שאני מקבלת היא: "תראי חגית, זה קצת בעייתי כרגע שריטה תרשום שורה וקצת כי היא עסוקה בהופעות".. תשובה כזאת מורידה את המוטיבציה להשקיע פה, תשובה כזאת גורמת לי להבין שאשכרה לא מעריכים ואני באמת לא זקוקה לליטוף אגו והשורה הזאת שלא נרשמה היא ממש לא בשבילי אלא בשביל האנשים שכ"כ רוצים לראות איזה סימן מריטה.
אז מה יש לי להגיד פיני? יהורם צודק ואני הכי מבינה לליבו כי גם אני קיבלתי את הסטירה בפרצוף וגם אני זכיתי לאכזבה מהאחת שבשבילי הייתה העולם כולו ומלואו!!
בתגובה ל: רק מי שהולך עם ריטה בתלם כ"כ הרבה שנים מאת: ח ג י ת "כי נאמר כבר הכול אין לי מה להוסיף ....."חגית שלא תבני לא נכון אני חושב שאתה צודקת במיליון אחוזים וחבל שכך הדברים נעשים בואי ישתדל לראות את הדברים הטובים
בתגובה ל: יש לארקדי שיר שאומר מאת: צזנה ואני שמחה שלצד כל המסרים שקיבלתי, יש גם הודעות חיוביות!
בתגובה ל: חגית, אני רוצה לספר לך משהו.. מאת: yoramor אני באמת מנסה להכנס לכם לראש ואני יכולה להבין את עניין הפגיעה (שלך יהורם ושלך חגית) אבל מה שאני יכולה להגיד לכם זה שהאנשים שעומדים מאחורי ריטה עושים את זה בעיקר בגלל כסף, זאת העבודה שלהם, ולא תמיד עבודה באה מאהבה. את חגית עושה את העבודה שלך פה באהבה גדולה, רואים ומרגישים כמה את משקיעה פה את עצמך וכולך (וכמובן גם שני המקסימה).. והיה לי באמת קשה לקרוא את מה שרשם כאן יהורם, במיוחד שזה מגיע לפגיעה בילדה קטנה.
בתגובה ל: חגית, אני רוצה לספר לך משהו.. מאת: yoramor קראתי עוד אתמול את מה שרשמת ופשוט הרגשתי כאב לב עצום! כולנו כאן אוהבים את ריטה ויש גם כאלה שמעריצים אותה בצורה עיוורת אפשר להגיד ואתה הצלחת להאיר את עיניי.. אני לא מהפנטיות על ריטה, כואב לי לקרוא את התחושות שלך ושל חגית ואני באמת מקווה שהמצב ישתפר. כמו שרשמו כאן, רואים את האהבה באויר וחבל שיש גם אכזבה. חבל מאד מאד מאד.
בתגובה ל: חגית, אני רוצה לספר לך משהו.. מאת: yoramor שלום לכולם, גם אני כמו אחרים לא כתבתי בפורום כבר המון זמן אך מקרה זה לא יכול לעבור לידי... הכותרת של התגובה שלי זה בדיוק מה קרה לי ברגע שקראתי את כל הדברים שנכתבו כאן! אני לא מבינה איך אפשר להגיד דברים כאלו. אני אישית חוויתי באופן ממשי וקרוב מאוד את החום, האהבה, הדאגה, החיבור שריטה מפזרת על מעריציה. אני יודעת שאני לא היחידה! אני לא יודעת מה עוד ריטה יכולה לעשות כדי לרצות אותכם.... למה אתם מצפים??? הכי כאב לי בעולם לקרוא את כל מה שנכתב פה... ממש לא מגיעה לריטה כל מה שכתבתם! "ה-1000" אנשים שלטענתכם מכוונים את ריטה זה בדיוק אותם אנשים שגורמים לחיבור בנינו לבין ריטה! ממש דמעות בעיניים לקרוא את כל מה שכתבתם... אני חושבת שכל אחד צריך לחשוב טוב טוב על מה שנכתב פה.
מאוהבת....
בתגובה ל: משהו שכתבתי באתר של מיכל פעם לפני ובעקבות הופעה. מאת: yoramor באמת כל הכבוד! אתה מצליח להעביר את התחושות שלך בצורה כ"כ מעניינת שזה מדהים.
בתגובה ל: משהו שכתבתי באתר של מיכל פעם לפני ובעקבות הופעה. מאת: yoramor תרשה לי להחמיא לך אתה פשוט כותב בצורה מדהימה וכיף לקרוא אותך. הצטערתי לקרוא על האכזבה שלך (וגם שלך חגית) מריטה. אני חושבת שלצד כל הדברים הטובים יש גם כמה שהם פחות טובים. מקווה שהבת שלך תזכה לקבל תגובה מריטה ושזה ישפר את הרגשתך. בהחלט אפשר להבין את תחושותייך..
שבוע טוב
בתגובה ל: הופעה? אתם מוכנים? מאת: Shani Brenner לא מספיק השרות הרע שעשיתם לריטה וזה פה בעמוד הראשי.. עכשיו זה גם מופיע בראשי של נענע תחת הקטגוריה של הפורומים ועוד בגדול.
גועל נפש, תתביישו!
"אי שם מישהו שר אי שם השיר מתגבר אדם חדש נפרש לפניו עולם חדש מתבהר"(ריטה - "עולם חדש")
בתגובה ל: אני לא מאמינה שאתה כאלה באמת.. מאת: מיקה שאוהבת את ריטה לא נרשמו דברים רעים עלייה!! אנשים רואים אותה באור קצת אחר, עדיין אוהבים אותה!
בתגובה ל: נו אז?? מאת: עדי בריינין אני פשוט מתביישת בכם!!
"אי שם מישהו שר אי שם השיר מתגבר אדם חדש נפרש לפניו עולם חדש מתבהר"(ריטה - "עולם חדש")
בתגובה ל: זאת אהבה?? מאת: מיקה שאוהבת את ריטה לא צריך להיות חכם גדול בשביל לזהות שאת מהסוג הפאנטי והאובססיבי! אנשים כאן פתחו את הלב, את יכולה לקבל את זה ואת יכולה שלא! ותרגיעי כבר עם התגובות שלך, זה לא מוביל לשום מקום.
בתגובה ל: אני לא מאמינה שאתה כאלה באמת.. מאת: מיקה שאוהבת את ריטה וגם את.
ברור שאין לה זמן לכל המעריצים, ברור שאף אחד לא מצפה לנוכחות שלה פה על בסיס קבוע. אבל: קהילה כל כך מפוארת שמעריצה ואוהבת אותה ואת השירים שלה ראויה ליחס מינימאלי. מן הראוי שריטה ואנשיה יעמדו בהבטחה של לבוא ולהתארח בפורום.
התגובה שלך ממש לא במקום, אין לך זכות לומר לאנשים מה הם אמורים לכתוב או לחוש. התחושות האלה הן פרטיות ולבעליהן יש את כל הזכות בעולם לשתף אחרים בחוויה הזו.
בתגובה ל: מי שצריך להתבייש זו ריטה מאת: שרידובדבנית ואני באמת לא מבינה מה את בכלל מתערבת וקופצת כל פעם. מי שמנהלת את הפורום הזה צריכה להבין שכאן מדברים טוב על ריטה, אין מקום לקטר.
ואני ממש לא מתביישת בכלום.
בתגובה ל: אני בניגוד לאחרים לא מתביישת באהבה שלי מאת: מיקה שאוהבת את ריטה את צריכה להתבייש כי מבחינתך אין מקום לביקורת ולחיות במקום שבו שולטת משטרת המחשבות וקו אחד מאולץ הוא דוחה. הפורום, לטוב ולרע נוגע לריטה. אין מצב שבכל ההופעות את נהנית אותו דבר, אין מצב שבכל יום את מרגישה אותו דבר. תחושה אחת קבועה אינה אנושית.
מי שמנהלת את הפורום הזה מבינה מה שהיא מבינה ולא מה שאת רוצה שהיא תבין. כל עוד שאת אינך המנהלת פה אודה לך אם לא תחליטי בשבילי מתי "לקפוץ". הפורום הזה לא שייך לך ואת לא מחליטה פה על משהו, לשמחתי יש כאן מנהלות שמקבלות באהבה את כולם ולא רק את מי שעסוק בקשירת כתרים לראשה של ריטה.
בתגובה ל: לא מדובר על להתבייש באהבה לריטה מאת: שרידובדבנית לא מתכוונת להתנצל פה על מה שרשמתי.. ובטח שלא לקחת את דבריי בחזרה! עצם זה שאני מנהלת את הפורום הזה שכולו ריטה לא אומר שאני סוגדת לה ובטח ובטח שזה לא מה שימנע ממני להגיד את מה שיש לי (ויש לי)! ממקור ראשון אני יודעת שליהורם היה קשה לפתוח את הלב ולספר פה מה שקרה לו אישית, עצם הפגיעה שלו קשורה בבת שלו ואני יכולה להבין אותו לחלוטין. כולנו כאן אוהבים במידה זו או אחרת את ריטה, כולנו יכולים להביע את דעתנו, לא הכל תמיד טוב, מקסים ומרנין בחיינו! יש גם דברים נסתרים שלא גלויים לעין. אני אישית תמיד נוהגת לקחת את הטוב מכל דבר, גם כאן אני תמיד מנסה לראות את ריטה שעשתה לי טוב ושמח כל השנים. מיקה חושבת שאנחנו (יותר נכון אני) צריכים להתבייש? אז מיקה חושבת, אני לא כועסת על מיקה, אני יכולה להבין את נקודת המחשבה שלה כי גם אני בגיל 16 וחודשיים חשבתי כמוה. הסגידה הזאת לריטה העבירה אותי על דעתי! שמיקה תתפכח קצת היא תבין שזה לא הכל שחור או לבן יש גם אמצע. חברים, שלא יהיו אי הבנות, יש בי אהבה לריטה, יש לי המון זכרונות ואהבה גדולה לזמרת שגדלתי עלייה, אבל דברים בדרך גרמו לי לפתוח עיניים ולהבין שריטה רגילה שאוהבים אותה בעוצמה כ"כ גדולה, האהבה שהיא מחזירה לקהל גורמת לאנשים להבין כמה נדירה היא וכמה היא ראויה להערצה.. חבל רק שכמה אנשים עומדים בדרכה וכמו שאמר פיני לא ממש נותנים לה "לעוף" ולעשות דברים שהיא המחליטה העיקרית ושלא יכתיבו לה את הכללים.
בתגובה ל: לא חושבת שאנשים כאן קושרים כתרים לראשה של ריטה מאת: יעל103 חברים יקרים, קראתי את הדברים שכתבתם כאן ואני חושבת איך נכון יהיה להגיב עליהם מאתמול בלילה..אני רוצה להתנסח בעדינות ובזהירות אבל לא מצליחה כיון שהדברים שנאמרו כאן כ"כ קשים ולא אובייקטיבים.כולכם דיברתם מתוך רגש שהצטבר אבל לא התסכלתם קצת לצדדים! קצת פרופורציות אנשים!!!! בתור "מי שהולכת בתלם אחרי ריטה"(כדברי חגית) כבר 23 שנה-דווקא כאחת כזו- אני לא מסוגלת להבין אתכם. יהורם היקר-מעולם לא ראיתי את ריטה מסרבת להצטלם אחרי הופעה עם מעריצים שמחכים לה גם אם זו התמונה ה7000 שלהם יחד! היא יוצאת מהחדר שלה, עומדת בחום,בקור ובגשם, מתחבקת,מנשקת,מלטפת והכל בחיוך ובאהבה גדולה.לא פעם נאצלים לגרור אותה ממש כי המעריצים לא נותנים לה ללכת.האם לא דיי בכך שהילדה הצטלמה עם ריטה אחרי ההופעה וריטה הודתה לה באופן אישי? זה לא מספיק? מזכירה לכולכם את המפגש ביולי האחרון- למה לא הבאת איתך את שחר לשם? היתה הזדמנות ..וחגית,גם את לא היית.בתור מעריצה ככ הרבה שנים שמנהלת פורום כזה,ציפינו ממך להיות שם..ואם כבר-היית בהופעה(אחרי כ"כ הרבה זמן)במשכן כדברייך,עברת ליד החדר של ריטה, ראית את המעריצים וצחקת לעצמך או שצחקת עלינו?? ואם כבר ראית אותנו,למה לא ניגשת להכיר אותנו??זו היתה הזדמנות להפגש לא?הרי לא נפגשנו מעולם!! ואם אלעד חיכה שם- איך יכול להיות שהוא לא זכה לפגוש את ריטה-היא הרי יצאה וחיבקה אותנו למרות שהיו הרבה מאוד מעריצים באותו הערב היא לא פיספסה אף אחד.. אני לא מכירה עוד אומן שמעניק כזה יחס חם לקהל שלו לאורך כ"כ הרבה שנים, בעיקביות ובמסירות.שום זמר בעולם לא מכיר את המעריצים שלו כמו שריטה מכירה אותנו ומתייחס למעריצים שלו בכזו אהבה והבנה גם כשלפעמים אנחנו כקהל,עוברים את הגבול..בכל הזדמנות היא מודה לנו ולא שוכחת אותנו.ולכתוב כאלה דברים אחרי היחס שהיא נתנה לכם לאורך השנים זו פשוט סטירת לחי.חגית,בתור מנהלת פורום ריטה," מקום שכיף להיות בו"- הייתי מצפה ממך ליותר... כשפורסם כאן שריטה תתארח בפורום הזה-זה היה מיד אחרי שריטה התארחה בפורם של מיכל וכולנו שם שאלנו אותה שאלות, כתבנו דברים והיא ענתה לרובנו, אם אני לא טועה גם לך פיני...אז מה הטעם היה שהיא תכתוב גם כאן, הרי המעריצים הם אותם מעריצים,לא? לא מספיק שהיה המפגש? וגם במפגש הוזכר הפורום הזה-האם לא מספיק? וחברים, האנשים שסביבה עושים עבודה נהדרת אבל לידיעת כולם-את ההחלטות היא מקבלת לבד. מאיה.
בתגובה ל: דעתי הכנה בנושא- מאת: maya-y לאחר המון זמן שלא כתבתי כאן ,היום אני מרגישה שאני חייבת להגיב לכם... אני לגמריי מסכימה עם מאיה . הרי כל יחס שאנחנו המעריצים מקבלים מריטה הוא בחזקת צ'ופר ותו לא. הזכרתי את זה פעם ואני אחזור על זה האם מעריציה של מדונה מצפים ממנה לקבלת טלפון?!@???! בעיניי היחס שאנחנו המעריצים מקבלים הוא מעל ומעבר לכל מה שאומן אחר נותן ומעניק למעריציו. הרי אנחנו פשוט אוהבים אותה נהנים משירה ונהנים בהופעות אז אני לא מבינה על מה האכזבה? על זה שהיא לא התארחה כאן בפורום?? היא התארחה מולינו ב-live יש יותר מהמם מזה?
בתגובה ל: תגובתי לנאמר כאן מאת: mor_ash4 כמו שכבר אמרתי אף אחד לא נגד ריטה כולם כאן בעד!! ואם בא לכם לראות את זה כמשהו רע כל "הביקורות" הזאת, אני באמת מצטערת מאד לאכזב אתכם. צריך לראות מעבר למצומצם בשביל להבין מה רצינו להעביר פה.
בתגובה ל: דעתי הכנה בנושא- מאת: maya-y כאן לא נאמרו דברים קשים מאיה, כאן נאמרו דברים שיוצאים מהלב, חבל שאת לא מבינה את זה. הדברים הם הכי אובייקטיבים שיש ואם את לא רואה את זה סימן שאת לא מבינה אובייקטיביות מה היא. כולם כאן מסתכלים לצדדים, יותר מידי לצדדים שהצד כבר לא נראה רק הישר, אלו התחושות שלי, יש לי זכות מלאה להעביר את זה במיוחד אחרי מה שרשם כאן יהורם. אני לא באה לסנגר כאן על יהורם, התחושות שלו הם שלו ואם הוא מרגיש פגוע, אז הוא פגוע, את לא יכולה לשנות את זה. מעולם לא צחקתי על אנשים ואני ממש אודה לך אם לא תוציאי את דבריי מהקשרם. רשמתי שאלעד חזר ללא תוצאות, לא אמרתי שהיא לא חיבקה אותו כמו את כל שאר ההמונים שהיו שם - מדובר במשהו שונה.. היו לי הסיבות שלי שלא הגעתי למפגש ביולי, עצם זה שאני מנהלת את הפורום לא אומר שהנוכחות שלי היתה חובה שם. לא נפגשנו מעולם? נכון צודקת, יסכימו איתך הרבה על הסוגיה הזאת, כמה מהקבועים אפילו דאגו להעביר מסר בנושא, אבל זה פשוט לא מזיז לי. ציפית ממני ליותר?? אל תצחיקי אותי מאיה! יותר ממה?? מכל מה שאני עושה פה?? לא רואה שמישהו עושה יותר ממני!! הצד שלך ברור לי, אני לא מתכוונת להמשיך ולהתנצח פה.. אני מכירה אחת סביבה שעושה עבודה נהדרת, השאר לא ממש! זאת התשובה שלי, תקבלי אותה או שלא!!
בתגובה ל: והנה התגובה שלי, מאת: ח ג י ת אני מבינה את הדברים שנאמרו מהלב,מבינה בהחלט אבל לא חושבת שהם אובייקטיביים.אובייקטיביות נמדדת בלהסתכל על השלם ולא על כל חלק בנפרד.וכאן התחושה שלי היא שאתם מסתכלים רק על חלקים מסויימים ולא על היחס החם שזכיתם לו לאורך השנים.. לא אמרתי שצחקת על אנשים-שאלתי אותך בעקבות מה שכתבת אם צחקת לעצמך או צחקת עלינו.זו היתה שאלה. חגית, כשאמרתי שציפיתי ממך ליותר לא התכוונתי ליותר עשייה.. בכל מקרה, חבל ששלושה אנשים מתוך 6 אנשים שבסה"כ קיימים בפורום הזה מכפישים את ריטה ועוד זוכים לככב בעמוד הראשי.
בתגובה ל: חגית, מאת: maya-y תראי מאיה, אני לא מנסה לשנות לך את קו המחשבה.. לא לך ולא לאף אחד מ-6 האנשים שנמצאים בפורום הזה! את מספיק בוגרת להבין דברים ואני מספיק התבגרתי להבין דברים אחרים.
יהורם העלה את הנושא הזה לכאן בתמימות ובמטרה להוציא משהו שישב אצלו הרבה זמן, לא היתה לנו כוונה שהנושא הרגיש הזה יככב בראשי, אני לא אחראית לעמוד הראשי.. הועברה בקשה להוריד את זה, מנהלי האתר לא מצאו לנכון להוריד ובגלל שהאתר הוא בשיתוף עם נענע הם מצאו לנכון לשים את הנושא הזה גם באתר שלהם. אז להגיד לך שאני שמחה שזה קיבל באזז כזה? אני ממש לא!!
לרגע לא זלזלתי בריטה שנתנה לי חיבוק כל השנים האלה, ריטה שבזכותה קרו לי דברים נהדרים בחיים, ריטה שגרמה לי להתגבר בזכות האישיות והשירים שלה על אובדן האבא הפרטי שלי וריטה שבדרך זו או אחרת גרמה לי להכיר את הבעל הנוכחי שלי.
אני באמת מצטערת שאלו התחושות, רשמתי את מה שאני רואה מנקודת מבט שלי.
בתגובה ל: דעתי הכנה בנושא- מאת: maya-y עם מאיה ומורן! ריטה לא חייבת שום דבר לאף אחד. גם ככה היא עושה מעל ומעבר למה שמצופה ממנה כזמרת. חגית - את אומרת שריטה היא לא אותה ריטה שהייתה פעם, אני לא יודעת איך היא הייתה לפני 20 שנה אבל אני יודעת איך היא היום. אחרי כל הופעה אני מחכה לה ולא קרה פעם אחת שראיתי אותה מסרבת להצטלם. גם אם מושכים אותה כבר לאוטו היא נעצרת אם היא שכחה לחבק מישהי/ו... זה שאת כבר לא "טורחת" ללכת להופעות שלה,רק בגלל שהיא "השתנתה", לפי דעתי הפסד שלך. כי לשיר,היא שרה אותו דבר...
לא חושבת שזה היה צודק להעלות את הנושא הזה פה!
בתגובה ל: מסכימה לגמרי.. מאת: nilush4 נחמד שהנושא הזה גורם לכם להגיב, אבל תצמדו לכל מה שנרשם כאן ולא לרשום דברים שלא העלנו פה. אף אחד לא רשם פה שריטה סרבה להצטלם לא נרשם פה שריטה לא מחבקת ואין כאן איזכור נגד ריטה! ברור שהיא לא חייבת לאף אחד כלום, גם לא מבקשים ממנה מעל ומעבר. את לא יודעת איך ריטה היתה לפני 20 שנה, אז מן הראוי שהתגובה שלך תתיחס לריטה של עכשיו, יש פה עוד אנשים שלא מכירים את ריטה של שנות ה-90 ולא מגיבים - הגיוני ולגיטימי בהחלט. עניין ההופעות הוא עניין פרטי, אישי שלי, אני לא מתכוונת להסביר פה למה אני לא טורחת להגיע.
זכותך לחשוב שהנושא לא צודק, לא נעשה כאן שום דבר רע שמוציא את ריטה באור שלילי - ומי שלא רואה את זה אני באמת מצטערת בשבילו.
בתגובה ל: מישהו אמר פה שריטה סרבה להצטלם אי פעם?? מאת: ח ג י ת אני מצטטת משפט שמשום מה כן אומר שריטה סרבה להצטלם... "כשריטה לא מצאה זמן להצטלם איתי הנחתי שהיא עסוקה מידי" נשמע ככה לא?
התגובה שלי התייחסה לריטה של עכשיו. לא אמרתי מילה על איך שהיא הייתה כי אני לא יודעת אז בבקשה אל תכניסי לי מילים לפה תודה.
וכן אני חושבת שכל מה שנאמר פה מוציא את ריטה באור שלילי ואני לא חושבת שזה המקום...
בתגובה ל: אז אני אצטט: מאת: nilush4 לא הכנסתי לך מילים לפה.. בא לך לחשוב שהכנסתי? אז תחשבי מה שבא לך. יהורם התייחס למשהו מסויים ואולי ביום הספציפי הזה ריטה לא מצאה זמן להצטלם, אין 100%! לפעמים היא גם לא יכולה להצטלם -הגיוני ביותר, לא מצפים שתעמוד דום לכל בקשה/תלונה ומענה של מעריצייה.
אני באמת מצטערת שאת רואה פה אור שלילי, תקראי שוב את הדברים אולי תסתכלי על זה בנקודת מבט שונה.
בתגובה ל: אז אני אצטט: מאת: nilush4 האמת שלא רציתי להגיב לנושא הזה, מן הסיבה שאני לא מכירה את ריטה 20 שנה, אני גם לא באה להגיד שאני המעריצה הכי גדולה של ריטה מן הסיבה שאני לא איתה מאז 23 שנה וכמעט 24 שנה אבל האהבה שלי אלייה היא עצומה.
ריטה נותנת אהבה עצומה לכל מי שבא אלייה אחרי ההופעה, וכמו שאחרים אמרו פה יש מקרים שאפילו "גוררים" אותה בכוח לצאת מחדר האמנים או איפה שלא מחכים לה כי כולם רוצים חיבוק/נשיקה או תמונה בפעם המאה כמו שמאיה אמרה.
היא מצטלמת עם כולם. את המתנות שהבאתי לה, שהן לא הרבה דרך אגב לא השארתי טלפון, אני לא צריכה את שיחת הטלפון בשביל לדעת שריטה אוהבת אותי או שאני אוהבת את ריטה. אולי אני אשאיר מתישהו טלפון, אבל בזמן הקרוב ממש לא כי שיחה מריטה לא תגרום לי לאהוב אותה פחות.
ריטה אוהבת ומחבקת, אני לא יודעת מה היה לפני 20 שנה, אבל בשלוש שנים האחרונות שאני מעריצה אותה רק חום ואהבה מקבלים ממנה.
ריטה היא לא רכוש פרטי שאומרים "אליי היא לא צילצלה" "לי היא לא עשתה זה וזה" אז היא לא עשתה - קיבנימאט! בגלל זה להגיד שהיא לא אותה אחת מלפני 20 שנה?
חבל שבגלל שלא קיבלו צילצול מריטה "יורדים" ממנה - חבל!
בתגובה ל: דעתי הכנה בנושא- מאת: maya-y בכל מילה ומילה..אומנם כמו מורן ועוד אנשים שלא רשמו פה מסיבות ברורות וידועות אין זה אומר שאנחנו לא נכנסים מידיי פעם.. לא פעם ולא שניים הועלו לכאן ברמה הכללית תמונות מזעזעות של ריטה ונושאים טחונים ואני שואלת מה יוצא למנהלות הפורום של ריטה להביאו לנק' האלו שוב?!אומנם יקומו מתפייפים פיקטבים או אנושיים שיאמרו:זה פורום ויש לנו את הזכות להתבטא אחרי הכול זאת ריטה שאנחנו "אוהבים מה שהיא לא תהיה" .. יורם ומה יוצא לך בזה שאתה מעלה הנק' הזו שוב?יש ציפיות לתיקון של ריטה??וכי זה יבוא מכאן???אז טעית!!!אין לי דבר אישי אלייך או נגדייך אבל רמת הציפיות שלך והילדותיות לנושא שואפת למקומות מגוחכים ביותר!!אפשר לפתוח את הפצע ואפשר ומותר ואפילו רצוי לפנות לגורמים המתאימים לכך..כעת נושא זה מורם ונמצא בנענע והעיניים של בחוץ מעניין מה תהא חשיבתם בנושא..ואני אציין ואחזק שוב ריטה לא חייבת לאף אחד דבר וחצי דבר עצם היותה זמרת נשמה שאוהבת ומחבקת את הקהל שלה לא מחייב אותה ליצור קשרים/להחזיר על מסרים אלקטרוניים וכו' אל תשכחו שאוהבים בנאדם לא בגלל שלמותו אלא בדיוק ההיפך!!
זהבית
"חלומות מיוחדים קל להגשים. החלומות הפשוטים הם אלו שקשים להגשמה.." מיכאל שיינפלד - "מים שאין להם סוף"
Some way all the love that we had can be saved Whatever it takes we'll find a way...-"To Love You More"Celine Dion
וזה יבוא אתה תראה..הידיים הקפוצות יתארכו.. והלב השומר לא להפגע יפעם..בקצב רגיל..-ריטה"מחכה"
זהבית
בתגובה ל: מסכימה עם מאיה!! מאת: KzehavithK ברורות וידועות?? מה את אומרת? ברצינות? סליחה שאני יורדת נמוך לדרגה של ילדה בת 20 וקצת.. לא זכור לי שבזמן שהיית פה - "התמונות המזעזעות" גרמו לך לזעזוע.. והנושאים הטחונים כהגדרתך לא ממש צרמו לכבודה שמדברת נורא יפה ולעניין.. להפך, תמיד דאגת להסביר כמה זה "מדהים, מושקע והכי יפה בעולם".. לאחרים יש זכות להתבטא.. לך? לא ממש! את לא מכירה את יהורם ואין לך זכות לקבוע מי פה ילדותי ומי לא. תחסכי ממני את המילים היפות שלך, את זה קראתי פה די והותר ואני אפילו לא טורחת להתייחס לכל מה שאת שרשמת כאן.
בתגובה ל: וואוו איזה הצלחה זהבית.. מאת: ח ג י ת שלום לכולם, גם אני כמו אחרים לא כתבתי בפורום כבר המון זמן אך מקרה זה לא יכול לעבור לידי... הכותרת של התגובה שלי זה בדיוק מה קרה לי ברגע שקראתי את כל הדברים שנכתבו כאן! אני לא מבינה איך אפשר להגיד דברים כאלו. אני אישית חוויתי באופן ממשי וקרוב מאוד את החום, האהבה, הדאגה, החיבור שריטה מפזרת על מעריציה. אני יודעת שאני לא היחידה! אני לא יודעת מה עוד ריטה יכולה לעשות כדי לרצות אותכם.... למה אתם מצפים??? הכי כאב לי בעולם לקרוא את כל מה שנכתב פה... ממש לא מגיעה לריטה כל מה שכתבתם! "ה-1000" אנשים שלטענתכם מכוונים את ריטה זה בדיוק אותם אנשים שגורמים לחיבור בנינו לבין ריטה! ממש דמעות בעיניים לקרוא את כל מה שכתבתם... אני חושבת שכל אחד צריך לחשוב טוב טוב על מה שנכתב פה.
מאוהבת....
בתגובה ל: מסכימה עם מאיה!! מאת: KzehavithK ומתנצלת אם יהיה מי שימצא בכך פגיעה אישית בו. אני לא מעריצה של ריטה. לא מעריצה אף אחד. בעיני ההנאה מאמן מסויים אינה צריכה להיות כרוכה בביטול המחשבות שלי, הרגשות שלי והשתעבדות לדפוס מחשבה אחד: היא/הוא המלך/ה והכל סבבה. כאנשים, אכפת לנו ממי שאנחנו אוהבים. אם איש זר ברחוב יקרא לעברי קריאות גנאי למשל אני מנפנפת אותו כמו יתוש טורדני אבל אם מישהו שאני אוהבת יבטיח לי משהו למשל ולא יקיים, אז כן, חופשי אני אתאכזב ואולי אפילו אפגע. ברור לי שאני אקח דברים בצורה שונה מאשר אחרים אבל גם אם אני לא מסוגלת להבין את תחושות הזולת אני בהחלט אכבד אותן ואותו. פה זה לא איראן שבה מי שמעז לומר דברים שלא נעימים לאזני השלטון הוא ימצא את עצמו תלוי. יהורם דיבר כאן מהלב שלו, הרגישות שלו נגעה מאד לליבי והוא היטיב לכתוב, האם בשם הערצה לריטה יש למישהו זכות לנגח אותו בשל כך? האם הכל באמת דבש ושושנים? הפורום היה מקום ובית לרבים ממעריציה של ריטה ועצוב לראות איך ישנם מי שלא יכולים לקבל ולכבד דעה אחרת. לא מדובר בהשמצות פרועות, לא בשפה בוטה אלא תאור כואב של מציאות. לגבי המנהלות כאן אין לי מילים אחרות מלבד: כל הכבוד. כל הכבוד על שהן מנהלות פורום שכל אחד יכול להתקנא בו תוך הקפדה על כבוד לכל אחד. לא לחינם הן מנהלות טלו קורה ותלמדו אהבה וקבלה מהי. וכן, גם חמלה. אני מקווה שהמים ישקטו והפורום ימשיך לפרוח
בתגובה ל: אני חייבת להגיב מאת: שרידובדבנית אני חושב ועוד רבים יסכימו איתי שמותר ורצו להביע תחושות ורגשות שלנו פה בפורום אם לא פה אז איפה ? בוא ניקח את מה שחגית אמרה זה פורים של מעריצים שאוהבים ומכבדים את המוזיקה של ריטה וגם אים נאמר דברים שעל חלקנו זה לא מקובל אפשר להגיב אבל בפרופורציות נכונות
בתגובה ל: חברה הלכנו רחוק עם מה שנאמר פה מאת: צזנה אני קוראת את הדברים שנאמרו כאן ונעתקת נשימתי..... ריטה, בראש ובראשונה, זמרת איכותית, מוכשרת, עם מסר אומנותי עצום, אך יתרה מכך, מעבר למצויינות המקצועית, ריטה היא אדם עם נשמה ענקית שהסיפוק הגדול ביותר עבורה הוא לרגש את הקהל שלה ולהעניק לו כוחות ואנרגיות. מי שמלווה את ריטה כברת דרך כה ארוכה לא יכול להתכחש לחום ולאהבה שהיא מרעיפה כלפי קהל אוהביה! חגית יקרה, את מנהלת את פורום ריטה וללא ספק משקיעה כאן זמן יקר ומחשבה מרובה... ובכל זאת, כשאני קוראת את דברייך אני מנסה שוב ושוב לתהות על קנקנך. ראשית, בפן המקצועי - אם לקחת על עצמך לנהל פורום של אמן כלשהו מן הראוי שתגלי כלפיו לויאליות! מן הראוי שתביני, כאדם בוגר, מהן מגבלותיו כזמר וכאדם לפני ואחרי הופעה!!!!! ובוודאי שלא ציפיתי ממנהלת פורום שמקדישה, כביכול, את מאמציה הרבים לדיווה שלה שתרשום כבל עם ועדה כי הפינה החמה ששמורה לה בלב מצטמצמת וכי ריטה והסובבים אותה לוקחים את "אלה שעושים לריטה אחלה שירות" כמובן מאליו!!! אם אלה הן תחושותייך כנראה שאת צריכה לפנות את מקומך למי שלא מקבל את אהבתה של ריטה כמובן מאליו.... למי שליבו אינו הצטמצטם כלפיה, אלא רחב ומלא באהבה גדולה כלפיה!!!! ולך, יורם ידידי, לא נותר אלא לומר כי צר לי שאדם כמוך, ממרומי גילך, מפאת ניסיונך ועם רמת אינטיליגנציה כשלך משווה את אהבת ביתו לאהבתה של ריטה!!!! בטוחני כי ביתך מעריצה גדולה שלך וכי הינך אבא מדהים - אשריך!!! אבל ריטה היא לא אמא שלנו ואנו לא ילדיה!!!! אנו הקהל שלה - אותו קהל שלו היא מודה בכל הופעה, בכל הזדמנות ובטוחני כי בכל יום!!! אנו הקהל שמעניק לה אהבה ענקית בדרכינו והיא הזמרת והאישיות המופלאה שמעניקה לנו אהבה גדולה חזרה בדרכה שלה! אנו הצ'ופר שלה בדיוק כפי שהיא הצ'ופר שלנו!!! אני חלילה לא מזלזלת בתחושות של אף אחד מהכותבים כאן, אך בהחלט חושבת שאתם מגזימים בציפיות שלכם מאדם אחד ויחיד שכל שהוא מנסה זה להעניק מעצמו כמה שיותר חום ואהבה לאחרים. מעולם לא קיבלתי שיחת טלפון מריטה ומעולם לא הצבתי את זה כמדד להערכה הגדולה שלה!!!! אני רואה את האהבה של ריטה בעיניים הבורקות שמביטות בקהל בכל הופעה!!! לא בכדי אומרים כי העיניים ראי הנפש הן, לא בכדי אומרים כי עיני האדם - שליח ליבו!!! המבט הכל כך עמוק שנשקף מעיניה, האמיתי והכנה אומר הכל!!!!! הסבלנות מעוררת הערצה שהיא מפגינה כלפי כל אותם אנשים שממתינים לה פעם אחר פעם בתום כל הופעה אומרת הכל!!!! בסופו של יום, ריטה היא אדם בשר ודם כמוני וכמוכם... שכל שהוא מבקש זה שקט, שלווה והמון אהבה! אז אני מאחלת לכולנו שנשיל מעלינו את התפל ונתמקד בשקט, בשלווה ובעיקר באהבה!!!!
בתגובה ל: ראשיתה של אהבה אמיתית - במקום שאין מחכים לתמורה! מאת: oshrit אין לי מושג מי את, אבל טרחת לרשום ואני טורחת לענות.. מעולם לא ביקשתי תמורה בעד כל מה שעשיתי כאן, מעולם לא ביקשתי דבר וחצי דבר על ההשקעה המרובה בפורום הזה ומעולם גם לא הוצאתי חרבות בהתאם לכל החיצים שהופנו אליי פה לא פעם.. האמת? אין לי מה להוסיף מעבר לכל מה שרשמתי כאן כבר אתמול! מבחינתי השורה התחתונה היא שאם יש פה בעיה בהבנת הנקרא ואם אנשים חושבים שעצם זה שריטה לא הצטלמה עם X זה מוריד מY אז לי באמת אין מה להגיד פה יותר.
כל מה שנרשם כאן לא אמור להביא לדמעות וגם לא לעצירת נשימה, אף אחד לא קילל/הכפיש את ריטה..
אנשים כאן רשמו "פרופורציות", לא חושבת שמכלול האנשים כאן לוקח את העניין בפרופורציות הראויות.
בתגובה ל: ראשיתה של אהבה אמיתית - במקום שאין מחכים לתמורה! מאת: oshrit בתקווה שתביני את הרמז
וכן,הביקורת שלך כלפי חגית מתנשאת, צינית וחסרת נימוס. הפורום פעיל למעלה משנה, ובתור מי שנרשמה אליו לפני יום וחצי החוצפה שלך לבקר אחת מהמנהלות הכי טובות כאן פשוט בלתי נתפסת. אין לך מושג מה הושקע כאן לאורך הזמן. המלצותייך נרשמו ונדחו על הסף.
המעריצים הם גם בני-אדם תתארו לכם שאתם משקיעים במשהו כל כך, נותנים את הנשמה וזה לא הקטע שריטה חייבת לנו משהו או לא, ברגע שזה לא קורה מה שציפינו שיקרה אז אני מצטערת להודיע לכם אבל כן, נפגעים, ומאוד קשה שהדברים יחזרו להיות כמו שהיו. זכותו של כל אחד לכתוב מה שהוא חושב ומרגיש למזלנו אנחנו לא נמצאים תחת משטר דיקטטורי היה אפשר להגיב לחגית וליהורם ביותר מתינות אחרי הכל כולנו אוהבים, מעריצים את ריטה במידה כזאת או אחרת ורוצים שיהיה לה טוב! לא תמיד הכל יכול להיות רק ורוד יש גם צדדים פחות טובים בחיים.
לבוקר הזה יש טעם של חופש זר כמו של מוות או ברכה כי הלכתי ממך שרה ברחובות כי רציתי לוותר לא להיות איתך יותר לא חשבתי מה כדאי או לא כדאי ואתה שכל חיי תישאר כמו כתובת מלח על ידי
בתגובה ל: הופעה? אתם מוכנים? מאת: Shani Brenner שלום לכולכם זוהי הפעם הראשונה שאני נכנסת לפורום זה ככה שאינני מכירה את כל הנשמות הפועלות בו.. אבל אני בהחלט מכירה כמה "נשמות ותיקות" שמתרעמות אחת לכמה שנים בפורום כזה או אחר...
לא הייתי צריכה לקרוא את כל התגובות בעמוד זה כדי להבין במה מדובר. מספיק היה לי לזפזפ בחלק משמות המגיבים כדי לנחש מי אמר מה ומי מתרעם על מה מי מפרגן יותר ומי פחות ומי קוטל כדרך הקבע תחת הכותרת "מעריץ ותיק" (???)
אז ככה: ראשית נסכים שריטה היא קודם כל בנאדם!! אמא עובדת: בית עבודה ילדים - (נשמע מוכר לא?) בואו קצת נרחיב רק כדי להמחיש שהיא בנאדם למי שאולי בספק הא? סידורים, קניות, אסיפות הורים, חוגים, קופת חולים, דאגות, כביסות, פסטיגלים, הצגות ילדים, ארועים משפחתיים ועוד.. עכשיו בואו ונוסיף קריירה: צילומים, יחסי ציבור, הופעות התנדבות, איסוף חומרים, פגישות, מדידות, ראיונות,חזרות, הקלטות, טיסות ועוד... עכשיו בואו ונוסיף צהוב: פפרצי, עיתונות, משבר גירושים, התמודדויות חדשות ועוד.. עכשיו בואו נוסיף לכל זה הופעה מלאת אנרגיה בערב וכמובן אותנו בסוף ההופעה
רק מלהקליד את כל זה התעייפתי ככה שאיך אפשר להתרעם על "רובוטריטה" שלעיתים מאודדד נדירות לא מספיקה להתייחס לכל עשרות המעריצים שמחכים לעוד תמונה לאוסף????!!!
ריטה היא הזמרת היחידה בארץ שמצליחה לטפח קהל של עשרות ואולי מאות אלפי מעריצים (קרובים יותר או פחות) ולשמר אותם למרות הכל ואף על פי!!
אפשר להבין אם לפעמים היא עייפה בסוף יום מפרך אפשר להבין אם לפעמים היא חולה(ולמרות זאת מופיעה!) אפשר להבין אם לפעמים אין כוחות להצטלם אחרי הופעה אפשר להבין שכרטיס להופעה הוא להופעה ולא להדרן בלתי נגמר
אפשר להבין אם רוצים!!!
לצערי אי אפשר לרצות את כולם ולמרות זאת ריטה נותנת מעל ומעבר לכוחותייה . היא מכירה כמעט את כולם בשמות, מחבקת, עוטפת, מלטפת, מתעניינת פעם בזה ופעם באחר.. אבל רבקקקק (זוכרים שהסברתי שהיא בנאדם?) כמה בנאדם אחד יכולללל??
סופ"ש נעים לכולם
בתגובה ל: "תארי לך עולם מאבד עדינות..." מאת: sima matasass כמו שאת רואה הפורום כבר לא מה שהיה.. לא יחזור להיות מה שהיה וחבל! ואני רק מקווה שלא ייסגר. אז בבקשה ממך ומכולם, תנו קצת שקט ולימים שיעברו בלי מריבות.
בתגובה ל: הופעה? אתם מוכנים? מאת: Shani Brenner שלום לכולכם זוהי הפעם הראשונה שאני נכנסת לפורום זה ככה שאינני מכירה את כל הנשמות הפועלות בו.. אבל אני בהחלט מכירה כמה "נשמות ותיקות" שמתרעמות אחת לכמה שנים בפורום כזה או אחר...
לא הייתי צריכה לקרוא את כל התגובות בעמוד זה כדי להבין במה מדובר. מספיק היה לי לזפזפ בחלק משמות המגיבים כדי לנחש מי אמר מה ומי מתרעם על מה מי מפרגן יותר ומי פחות ומי קוטל כדרך הקבע תחת הכותרת "מעריץ ותיק" (???)
אז ככה: ראשית נסכים שריטה היא קודם כל בנאדם!! אמא עובדת: בית עבודה ילדים - (נשמע מוכר לא?) בואו קצת נרחיב רק כדי להמחיש שהיא בנאדם למי שאולי בספק הא? סידורים, קניות, אסיפות הורים, חוגים, קופת חולים, דאגות, כביסות, פסטיגלים, הצגות ילדים, ארועים משפחתיים ועוד.. עכשיו בואו ונוסיף קריירה: צילומים, יחסי ציבור, הופעות התנדבות, איסוף חומרים, פגישות, מדידות, ראיונות,חזרות, הקלטות, טיסות ועוד... עכשיו בואו ונוסיף צהוב: פפרצי, עיתונות, משבר גירושים, התמודדויות חדשות ועוד.. עכשיו בואו נוסיף לכל זה הופעה מלאת אנרגיה בערב וכמובן אותנו בסוף ההופעה
רק מלהקליד את כל זה התעייפתי ככה שאיך אפשר להתרעם על "רובוטריטה" שלעיתים מאודדד נדירות לא מספיקה להתייחס לכל עשרות המעריצים שמחכים לעוד תמונה לאוסף????!!!
ריטה היא הזמרת היחידה בארץ שמצליחה לטפח קהל של עשרות ואולי מאות אלפי מעריצים (קרובים יותר או פחות) ולשמר אותם למרות הכל ואף על פי!!
אפשר להבין אם לפעמים היא עייפה בסוף יום מפרך אפשר להבין אם לפעמים היא חולה(ולמרות זאת מופיעה!) אפשר להבין אם לפעמים אין כוחות להצטלם אחרי הופעה אפשר להבין שכרטיס להופעה הוא להופעה ולא להדרן בלתי נגמר
אפשר להבין אם רוצים!!!
לצערי אי אפשר לרצות את כולם ולמרות זאת ריטה נותנת מעל ומעבר לכוחותייה . היא מכירה כמעט את כולם בשמות, מחבקת, עוטפת, מלטפת, מתעניינת פעם בזה ופעם באחר.. אבל רבקקקק (זוכרים שהסברתי שהיא בנאדם?) כמה בנאדם אחד יכולללל??
סופ"ש נעים לכולם
בתגובה ל: "תארי לך עולם מאבד עדינות..." מאת: sima matasass ריטה היא האשה היחידה במדינה שגם יש לה משפחה וגם עבודה. לפי התאור שלך לרוב האמהות העובדות לא היה זמן לקפה עם חברה או סתם לשיחת טלפון עם השכנה.
את חצופה שזה לא יאומן ונשמעת כמו אחרון הטוקבקיסטים בתשלום.כשאורח מגיע פעם ראשונה לבית לא שלו מן הראוי שישב בנחת ולא יניח רגליים מלאות בוץ על השולחן ויעביר ביקורת על בעלת הבית.
וכן, הדבר היחיד שצדקת לגביו הוא המשפט האחרון שלך: סופ"ש נעים גם לך
בתגובה ל: קיבלתי למייל אז נכנסתי להגיב... מאת: sima matasass ראשית, פה לא מאיימים על אנשים!! בא לך להגיב? תגיבי.. אבל את האיומים והטיפים שלך תשמרי לעצמך. עברנו את שלב השרשור הזה, בא לך להעיר את הדובים משנתם? אז אני מציעה לך לחפש לך מקום אחר לעשות את זה.
אפשר להבין אם רוצים!!!
סופ"ש נעים לכולם
אפשר להבין אם רוצים!!!
סופ"ש נעים לכולם
אפשר להבין אם רוצים!!!
סופ"ש נעים לכולם
בתגובה ל: "תארי לך עולם מאבד עדינות..." מאת: sima matasass אולי זה נכון ואולי לא, אבל מיותר לרשום הודעה 5 פעמים את לא חושבת?
בתגובה ל: חגית רשמה פה שיש אולי לאנשים בעיה בהבנת הנקרא מאת: שרון10 חבל שרק במקרים כאלו אנשים טורחים לבוא ולרשום הודעות. תחשבו על הדברים הטובים שהיו כאן בפורום ולא על מה שקרה בשבוע האחרון.