לא עובד לי הסטרימינג בWMP :(
|
|
לא עובד לי הסטרימינג בWMP :(
פורסם לפני
211 ימים
מאת MAGOZ
סה"כ תגובות: 18
תגובה אחרונה לפני: 209 ימים
אני לוחצת על פליי, הוא כותב לי connecting ואחרי כמה שניות הכפתור שוב חוזר למצב שאפשר ללחוץ play, הוא רושם ready כמו לפני שלחצתי פליי, ולא מתנגן כלום.
בדקתי בכמה אתרים שונים ונפרדים, ואני לא מצליחה לשמוע א-ף תחנה...
הסאונד במחשב תקין כי אני יכולה לשמוע מוזיקה וסרטים ומשחקים. אני גם יכולה לשמוע סאונד של כל מיני דברים שלא תלויים במדיה פלייר בשני הדפדפנים (IE8 ו- FF3.5, הבעיה הזו עם המדיה פלייר קיימת בשניהם).
מ"ה WIN XP SP3, המדיה פלייר גרסה 9.
מה לעשות?
|
|
|
|
|
|
אני לוחצת על פליי, הוא כותב לי connecting ואחרי כמה שניות הכפתור שוב חוזר למצב שאפשר ללחוץ play, הוא רושם ready כמו לפני שלחצתי פליי, ולא מתנגן כלום.
בדקתי בכמה אתרים שונים ונפרדים, ואני לא מצליחה לשמוע א-ף תחנה...
הסאונד במחשב תקין כי אני יכולה לשמוע מוזיקה וסרטים ומשחקים. אני גם יכולה לשמוע סאונד של כל מיני דברים שלא תלויים במדיה פלייר בשני הדפדפנים (IE8 ו- FF3.5, הבעיה הזו עם המדיה פלייר קיימת בשניהם).
מ"ה WIN XP SP3, המדיה פלייר גרסה 9.
מה לעשות?
|
|
|
בתגובה ל: לא עובד לי הסטרימינג בWMP :( מאת: MAGOZניסיתי לנגן תחנת רדיו מתוך תפריט radio tuner שיש בצד בתוך המדיה פלייר, אז הופיעה לי הודעה: Windows Media Player cannot play the file because there is a problem with your sound device. There may not be a sound device installed on your computer, it may be in use by another program, or it may not be functioning properly. לחצתי על more info אז זה פתח חלון של windows media player error center ושם רשום: 0xC00D11BA: Cannot play the file
Windows Media Player cannot play the file because there is a problem with your sound device, such as a sound card or sound controller. You may encounter this error message for one of the following reasons:
Your sound device is in use by another program. Quit other programs that may be using your sound device, and then try to play the file again. Your sound device is not functioning properly. To troubleshoot the problem, see the Sound Troubleshooter in Windows Help or refer to your sound device's documentation. You do not have a sound device installed on your computer. Install a sound device, and then try to play the file again.
Error ID = 0xC00D11BA, Condition ID = 0x00000000
|
|
|
|
בתגובה ל: עוד מידע על התקלה מאת: MAGOZ ועל הדרך מעדכן את חבילת הקודקים שלי.
|
|
|
|
בתגובה ל: אני הייתי פשוט מתקין דרייבר חדש ומעודכן מאת: clutchless ללא תוכן
|
|
|
בתגובה ל: איך עושים את זה? :] מאת: MAGOZמחפשים דרייברים לפי הדגם שלו ומורידים את הדרייבר הכי מעודכן שיש שם ל-XP. מקודדים, פשוט תתקיני את החבילה הזאת: k-lite (תורידי אחד מגרסאות ה-FULL) זה מנגן ה-כ-ל. תוקן על ידי clutchless 4/2/2010 18:24
|
|
|
|
בתגובה ל: נכנסים לאתר החברה של הנייד שלך מאת: clutchless היא ציינה שיש לה את היכולת לשמוע! זו בעיה מקומית בנגן!
גם הודעה זו תשמיד את עצמה בעוד 5 4 3 . . פאף
Linux Is Not UniX
|
|
|
Linux Is Not UniX
|
|
|
|
בתגובה ל: נסי את זה מאת: האורח ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: עזר, תודה. מאת: MAGOZ שעליי להתנצל על כך שזה עזר.
Linux Is Not UniX
|
|
|
בתגובה ל: עוד מידע על התקלה מאת: MAGOZנגן מולטימדיה מהיר, קליל ונוח ללא צורך בהתקנת קודקים או התקנה בכלל : http://www.videolan.org/vlc/ ויש גם גרסה פורטבל...אבל זה אותו דבר.
כאן יש חתימה .

|
|
|
|
בתגובה ל: עצתי - עברי ל-VLC מאת: n0nick נכון שזה נחמד שלא צריך מקודדים והוא מפעיל הכל אבל הוא לא יודע להסתדר עם כל סוגי הקבצים ובעיקר עם סאונד של קולנוע ביתי- הוא מתחיל לקרטע ולהתקע. אז אולי זה נחמד למשתמש הפשוט ולאנשים שלא מנגנים קבצי MKV, סאונד AC3 וכו' אבל יש נגנים טובים ממנו וחבילות מקודדים איכותיות. ניסיתי כמעט כל נגן אפשרי והנגן שניצח בענק הוא media player classic home cinema
|
|
|
|
בתגובה ל: עצתי - עברי ל-VLC מאת: n0nick ללא תוכן
|
|
|
|
|
|
בתגובה ל: עוד הצעות: מאת: n0nick בווינדוס - אייטונס למוזיקה שאני מגבה על האייפוד, שזה בעצם רוב המוזיקה שלי. ווינאמפ למוזיקה שעל המחשב, קבצי סאונד זמניים וכו'. מדיה פלייר עבור קבצי וידאו וסטרימינג.
בלינוקס - רית'מבוקס עבור האייפוד, תוסף Mplayer עבור סטרימינג (אם כי הוא לא עובד טוב בכל האתרים, אבל לא מצאתי בינתיים משהו יותר טוב), VLC עבור כל השאר.
|
|
|
|
|
|
בתגובה ל: לא עובד לי הסטרימינג בWMP :( מאת: MAGOZ מתאם שיחות או מכשיר יעודי לskype? אם כן נטרלי אותו בdevice manager
Linux Is Not UniX
|
|
|
|
בתגובה ל: האם יש לך רכיב usb מאת: האורח ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: אין לי. מאת: MAGOZ שלך