בדיחת השבוע
|
|
בדיחת השבוע
פורסם לפני
3095 ימים
מאת ataman
סה"כ תגובות: 3
תגובה אחרונה לפני: 3095 ימים
"מסתבר" שהמבטא שלנו ושל האמריקאים הוא תוצאה של "מבנה הלסת", כך לפחות טוענת פרופ' ליילה שהינה בעלת דוקטורט בתחום הזיבולי מוח האינטרנטיים.
מוזר שלא עלה בדעתה שמבטא זה משהו נרכש ותלוי בלמידת השפה של הילדים ולא במבנה הגולגולת, אבל מי אנחנו שנתווכח איתה? היא הרי "בדקה" לפני שהקיאה את זה על המקדלת:)
אגב, לי משום מה זה הזכיר את הסרטונים הנאציים בהם הם מדדו את ראשים כדי להוכיח "אריות". אולי זה גם מה שהיא מציעה?
|
|
|
|
"מסתבר" שהמבטא שלנו ושל האמריקאים הוא תוצאה של "מבנה הלסת", כך לפחות טוענת פרופ' ליילה שהינה בעלת דוקטורט בתחום הזיבולי מוח האינטרנטיים.
מוזר שלא עלה בדעתה שמבטא זה משהו נרכש ותלוי בלמידת השפה של הילדים ולא במבנה הגולגולת, אבל מי אנחנו שנתווכח איתה? היא הרי "בדקה" לפני שהקיאה את זה על המקדלת:)
אגב, לי משום מה זה הזכיר את הסרטונים הנאציים בהם הם מדדו את ראשים כדי להוכיח "אריות". אולי זה גם מה שהיא מציעה?
|
|
בתגובה ל: בדיחת השבוע מאת: ataman הוא בעצמו גזען לא קטן,כמו ליילה,מוני יקים ושאר חבריהם.
בכלל זה מגעיל אותי כל ההתעסקות הזאת בשטויות האלה,מה כל כך מפריע לכל מיני גזענים כמו ליילה "המבטא",למה לסבים ולסבתות שלהם מותר לדבר במבטא ערבי כבד,וזה בסדר.כנ"ל לקיבוצניקים מלח הארץ מותר לדבר במבטא רוסי כבד ואף אחד לא אומר כלום,אבל כאשר עולה של התקופה האחרונה מדבר עם קצת מבטא אז עושים עליו עליהום בארץ נהדרת לפחות כאילו הוא עשה פשע נגד האנושות.
|
|
בתגובה ל: די מצחיק שמי שעסוק בלבכות על גזענות מעל כל במה מאת: arikvx לטענתם "זאת האמת" ולכן זאת לא גזענות. מצחיק אבל בערך כל גזען שהוא משתמש בדיוק באותו טיעון, גם אם ה"אמת, מבוססת על..אממ..כלום.
אולי היה צריך לענות ולהמיד אותה במקום אבל הדיונים איתה משעממים ולא מחדשים שום דבר, ותועלת לא תצמח משם.
|
|
|
 |
|