מועדון הגורים, 16.2.11 מכתב שקבלתי מההתאחדות
|
|
מועדון הגורים, 16.2.11 מכתב שקבלתי מההתאחדות
פורסם לפני
3223 ימים
מאת Hamsika
סה"כ תגובות: 35
תגובה אחרונה לפני: 3204 ימים
מועדון גורים 16/02/2011 מפגש של מועדון הגורים יתקיים ביום רביעי הקרוב. בתוכנית: א. קליטת גור חדש בבית וחינוך לצרכים ב. בריאות בגורים, פרוטוקול חיסונים וטיפולים. ג. תזונה נכונה לגורים. המפגש יתקיים ביום רביעי 16/02/2011 בשעה 20:00 בבית ההי"ל רח' המסגר 6 אור יהודה. הכניסה חופשית. בכבוד רב, מנהל מועדון גורים יו"ר ההי"ל מולי דוידוביץ איתן אטינגר תוקן על ידי Hamsika 13/2/2011 16:54
|
|
|
|
מועדון גורים 16/02/2011 מפגש של מועדון הגורים יתקיים ביום רביעי הקרוב. בתוכנית: א. קליטת גור חדש בבית וחינוך לצרכים ב. בריאות בגורים, פרוטוקול חיסונים וטיפולים. ג. תזונה נכונה לגורים. המפגש יתקיים ביום רביעי 16/02/2011 בשעה 20:00 בבית ההי"ל רח' המסגר 6 אור יהודה. הכניסה חופשית. בכבוד רב, מנהל מועדון גורים יו"ר ההי"ל מולי דוידוביץ איתן אטינגר תוקן על ידי Hamsika 13/2/2011 16:54
|
|
בתגובה ל: מועדון הגורים, 16.2.11 מכתב שקבלתי מההתאחדות מאת: Hamsikaבהזדמנות, תמונות של שני נינים שלי, הילדים של ללה, כלבת יבוא ושל אשד, בן של אי"ל כלילוש ואי"ל, בינלאומי, אלוף הולנד, בלגיה גרמניה ועוד, פאדי (כלב שהושאל לכמה חודשים לארץ).... בתמונות הגורים כבני 5 שבועות... קבצים מצורפים:
|
|
בתגובה ל: מולי, אשמח לדעת מי המרצים.... מאת: Hamsika ללא תוכן
מולי
|
|
בתגובה ל: מועדון הגורים, 16.2.11 מכתב שקבלתי מההתאחדות מאת: Hamsika הרצאות כל כך מענינות וכמה אנשים היו? 4 בלבד!!!
מה קרה? אנחנו יודעים הכל? אני בודאי לא, לכן אני משתדלת להתמיד ולהגיע למפגשי הגורים, דר' נחמיאס מביא לנו בכל פעם הרצאה מיוחדת ומלמדת...
היום הבאתי איתי להרצאה את ירדן ויסמין, כמובן לחשיפה, מבחינתי שתי צפרים במכה אחת, למידה חשובה עבורי וסוציאליזציה לגורים שלי...
המפסידים הם אלו שאינם מגיעים לאותם ימי גורים...
ניל"י...
|
|
בתגובה ל: מביש, פשוט מביש.... מאת: Hamsika במקום להתקשר לרכזי גידול ומגדלים מסתפקים באיזה מודעה עלובה בפורום שלא מגיעה לאף אחד..אם מקבלים אחריות על משהו ,צריך לדחוף.אחרת תעביר את האחריות לאחר.נו באמת. אותם מרצים בכל ההרצאות מאז שהמועדון קם.תוצאות רואים בשטח.קישלון שכנראה לא יודו בו.אני לא רוצה להמשיך את יודעת את דעותי.אני לוחם.על כל דבר. אחרים מסתפקים בתואר. זה טוב לרזומה כל שהוא.
|
|
בתגובה ל: ניל"י יקירתי.הפרסום של המועדון זה בדיחה מאת: rudy12 לאחר היכרות של כמה שניות הוא נפתח יפה מאוד ,הפה שלו התחיל לעבוד והדרישות שלו לליטופים גברו עם כל רגע.ולאחר כמה דקות הוא קיפץ מסביב ודרש עוד. לא תהיה לך עבודה קשה. רק תעשי זאת נכון
|
|
בתגובה ל: אגב הזכר לא כל גרוע מאת: rudy12 להחזיר אותו לתלם...
תודה על הדוגסיטר שלך אתמול, הם נהנו וכמובן גם אני...
להתראות בהרצאה הבאה...
ניל"י...
|
|
בתגובה ל: מביש, פשוט מביש.... מאת: Hamsika ללא תוכן
סאלוקי - ה-גזע שלי !!!!
אהבות חיי כל האצנים שלי והמעורב :)
אנו מאכילים ביורו-פרימיום נראים ומרגישים מצויין לפרטים 057-2300748
|
|
בתגובה ל: יש בעייה בפירסום והמיקום מאוד לא נח למי שללא רכב מאת: desert salukis עם אולם כזה לא ילכו למקום אחר. זה לא הגיוני
|
|
בתגובה ל: המיקום זה הבית של הכלבנות. מאת: rudy12 זו עובדה .. התחבורה הציבורית לשם מאוד לא נחה ובשעות מאוחרות פשוט לא קיימת ... מכיוון שאין לי רכב עבורי זה לא אפשרי ... למגרשה שאני לומדת בה אני מגיעה עם טרמפ .... מזל שיש אותו :))
לא מצפה שיתקנו את זה םשוט מציינת עובדה
קרן והחבורה
סאלוקי - ה-גזע שלי !!!!
|
|
בתגובה ל: המיקום זה הבית של הכלבנות. מאת: rudy12 ממש קשה...
למי שאין רכב פרטי זה סיוט לחזור הביתה, להגיע עוד איכשהו...
מעבר לכך אתה צודק, יש צורך לידע את כל בעלי הגורים החדשים, אלו שרשומים לאחר הוצאת תעודת יוחסין בהתאחדות, הלא הפרטים נמצאים בטופס ההמלטה....
|
|
בתגובה ל: רודי, קרן צודקת, התחבורה הציבורית לאיזור מאת: Hamsika שזה בערך הליכה ממקום החניה שאת חונה ...כל אוטובוס ויהוד גם .ובחזרה אולי אפשר לארגן טרמפ.אם באמת רוצים...אפשר.הצרה שמיש אחראי על המועדון לא עושה כלום לפרסום..הפרסום כאן באגנדה זה לא נקרא פרסום.בכדי שבעלי גורים יגיעו צריך לדחוף..ומי שמתהדר בתואר צריך לתת מענה
|
|
בתגובה ל: רודי, קרן צודקת, התחבורה הציבורית לאיזור מאת: Hamsika לכל תעודה שיוצאת מצורפת גם הזמנה למועדון גורים כולל התאריכים. בתחילה תכננתי מספר מפגשים מחזוריים במגוון נושאים ואיתן משיקוליו החליט לצמצם זאת לשני מפגשים מחזוריים. בתחילה היו יוצאות הודעות SMS לכל המגדלים ובעלי הכלבים והגיעו בין 20 ל 30 איש אחרי כן משיקולי תקציב הורידו זאת ועברו להודעה במייל שאינני יודע מה תפוצתה. והתוצאות בהתאם. גם חוסר העקביות של המפגשים (מאילוצים כאלו ואחרים) אינה תורמת להענות. בשורה התחתונה לא כל מה שננסה נצליח אבל זאת לא סיבה להפסיק לנסות. רודי "גאון הדור" לעומת זאת מתמחה בלהטריד ולפגוע באנשים שמנסים לעשות ולתרום מזמנם ומרצם לטובת קידום מטרות ההי"ל. יושב בצד ומקטר, מעיר לכולם ויועץ. תשאלי אותו מתי התנדב לעשות משהו לטובת אחרים שלא קשור בלהאדיר את עצמו ולספר כמה הוא יודע הכל וכמה אחרים לא יודעים כלום. שיקום שיעשה מעשה! לשבת על הגדר ולזרוק אבנים על אלו שעוברים למטה ונותנים מזמנם בהתנדבות וללא שום מטרות רווח שהחוצפן רומז עליהם זאת חוכמה קטנה מאוד.
מולי
|
|
בתגובה ל: לגבי המידע על מועדון הגורים מאת: molyerכל מה שההי"ל עשה זה הם .מה אתה אישית עשיתה. כלום.תפסיק למלה בשטויות את ראשם של האנשים.* נערך*. כך גם נראה האתר.מי ה"מומחים" אתה וכמובן איציק.כולם שם כועסים עליך *נערך*. בסך הכל אין לך מושג על מה אתה מדבר ברוב המקרים.לא בכולם אבל ברוב.ונחזור למועדון הגורים. כמה טלפונים עשיתה לרכזי גידול ולמגדלים הגדולים?כמה נגזתה להם להביא אנשים? כמה מרצים החלפתה?כמה פעמים אתה חושב שבעל גור יבוא וישמע את אותה הרצאה? * נערך*.מה תרמתה אישית עד היום לענף הכלבנות? כלום. כשתגיע לקצהו של תרומה אז ורק אז יהיה לך את הזכות להעביר ביקורת.אתה באמת לא שווה התיחסות. תשמע מה חבריך אומרים לי ותבין לבד תוקן על ידי Hamsika 2/3/2011 16:6
|
|
בתגובה ל: מולי תפסיק לחנטרש כאן אתה לא יכול למחוק אותי מאת: rudy12בכדי שכולם יוכלו לראות ולנסות להבין את השטויות שאתה כותב. לפני שאתייחס למה אני עושה בכלבנות אענה לך בנושא מועדון הגורים. אני התנדבתי לבצע את התפקיד לא ראיתי שאתה או משהו מחבריך התמודד ו/או התנדב לקחת את התפקיד. כפי שציינתי התפקיד הוא בהתנדבות ולכן אין שום סיבה בעולם שאני אשקיע מכספי בטלפונים לרכזי גידול ומגדלים. ממזכירות ההי"ל נשלחים אימלים למרכזי הגידול ולמגדלים ובעבר גם נשלח SMS ביום המפגש מעבר לכך אם המרכזים והמגדלים רוצים הם יכולים לעודד את בעלי הגורים החדשים להגיע למפגשים אני עושה זאת עם בעלי הגורים החדשים שאני מוסר אבל אני לא מתכוון להפציר ולהתחנן בפני אף אחד להגיע. אם לא שמת לב (ואיך תשים לב כשאתה עסוק כל היום בלפגוע ולהציק לאנשים שעושים?) ההרצאות הן מחזוריות כלומר כל פעם שני מפגשים שעוסקים באותם הנושאים ומיועדים בכל פעם לבעלי גורים חדשים ולא לאלו שכבר היו. ולכן חוזרים על אותן ההרצאות עם אותם המרצים בדרך כלל (ככה זה עובד בפעילות מחזורית). ולגבי המרצים (המצויינים ומוערכים דרך אגב) כדאי שתשוחח על כך עם איתן לפני שאתה פותח את פיך הגדול ומלהג שטויות בפורום. ובכן בוא ונבדוק מה תרמתי עד היום לענף הכלבנות. אני מניח שאתה מגיע מדי פעם לתערוכות ורואה את ילדי הנוהג הצעיר מציגים כלבים רבים בתערוכות אלו. רובם המכריע השתתפו ומשתתפים בליגת הנוהג הצעיר אותה אני מנהל כבר כמה וכמה שנים ואני מאמין שהם מהווים את העתיד של עולם הכלבנות הגזעית בישראל. אני מגדל כלבים ברמה גבוהה ובכך גם תורם משהוא לענף הכלבנות. כמו כן אני משתתף פעיל בניהול תערוכות של שני המועדונים הגדולים בהי"ל (הזעירים והרועים) ומתנדף קבוע כפעיל בתערוכות הבינלאומיות. ועכשיו אחרי שסיפרתי על קצה המזלג מה אני תורם לענף הכלבנות הגזעית אולי תספר לנו (אחרי שכמובן התעלמת מפנייתי הקודמת) מה אתה תורם לעולם הכלבנות הגזעית? (חוץ מלהטריד ולפגוע במתנדבים כמוני שנותנים מזמנם ועושים במובן?). ו...כן רודי * נערך* תספר לי מה לטענתך חברי אומרים לך? (אני מקווה שלא תשכח לציין את שמות החברים האלו בכדי שאוכל לאמת את דבריך * נערך* תוקן על ידי Hamsika 2/3/2011 16:10
מולי
|
|
בתגובה ל: כאן עדיף שלא תימחק מאת: molyer יש פעם שאתה אשם? לאאאאאאאאאא אתה טלית שכווווווווווווווולה תכלת תמידדדדדדדדדדדדד כל העולם אשם. איתן, אני, כל אחד הוציאו,עשו ....כמו שאמרתי אתה בדיחה מהלכת.. לך לפורום שאתה עדיין מנהל. שם חבריך איציק, מומי שתמיד כותב לך מולי אתה צודק ומודה לעצמו וכמובן אבי XXX שכותב בשפת מנקי הביבים בתחנה המרכזית הישנה שם אתם ה"מומחים " כל הפורום שם הפך לצדיחה.זרה מסכנה לא קולטת מה נפל עליה.הרי אתה גם שם רב עם כולם.וגם שם רק אתה צודק. אפילו את ניל"י מחקתה כי העיזה לא להמליץ על מזון שאתה המלצתה אין לך מה לענות עינינית אזאתה מחפש תמיד איפה אמרתה את המילה הזאת ואיפה הזכירו איזה אות לפני שנה.הרי אלה התגובות הרגילות שלך מקצועית אין לך ממש מה לענות.כי אינך יודע חבל אפילו להמשיך להתיחס אליך.שיהיה לך יום נפלא
|
|
בתגובה ל: חא חא אתה שוב מאשים אחרים מאת: rudy12 מולי מחק הודעה כנגד מזון, לא שהוא המליץ עליו, ההפך הוא גם מחק את מי שפירסם את המזון.... לטענתו הוא מחק כי חזרתי על אותה ההודעה יותר מפעם אחת ומכיון שלא רצה "מריבות אישיות" בפורום אותו הוא מנהל, הוא רק שכח כי מי שקורא את הודעותי אינו מודע למה שמשפחת בזנטני עושה ועשתה לי, טוב שהזכרת לי, כי אני מתכוונת לכתוב מכתב תלונה להתאחדות על כך שהם מרשים להם להעמיד דוכן בתערוכות ואינם מוכנים למכור לכל אחד שמגיע לתערוכה, בושה של משפחה, בושה של יבואנים, בושה של "כלבנים", מדוע המילה מודגשת? כי מבחינתי הם אינם כלבנים אלא מלחכי תחת של זו שהס מלהזכיר.... אני עדיין מחפשת את הקישור לנושא האוכל הגרוע שהביאו, שנאלצו לאסוף מכל חנויות הכלבים שהאוכל היה שם...
להבא נא לדייק במה שאתה כותב...
|
|
בתגובה ל: חא חא אתה שוב מאשים אחרים מאת: rudy12 (כמו למשל מה אתה עשית ועושה למען ההי"ל) בעוד שאני עניתי תשובות לכל שאלותך (מהם התעלמת בתגובתך כפי שהנך נוהג לעשות תמיד) לא נותר לי אלא להפנות אותך לתשובה המצויינת שכתבה לך ניל"י בהמשך השירשור. מעבר לכך זאת התגובה השנייה בה אתה טוען שחבל להתייחס אלי ואל דברי אז למה אתה ממשיך לעשות זאת??
מולי
|
|
בתגובה ל: חא חא אתה שוב מאשים אחרים מאת: rudy12שפת ביבים? * נערך* בנאדם פיי איזה תוגבות של אכילת לב אתה שולח בלי בושה תתבייש לך אתה מעל גיל 60 ותראה איך אתה מתנהג , מאיפה אלוהים שלח אותך אין לי מושג ? . ניל"י ,אני מאחל לך שהשם יעזור לך * נערך* . *נערך* תוקן על ידי Hamsika 3/3/2011 12:40
|
|
בתגובה ל: *ההודעה נערכה* מאת: מומי ה לא ארשה שפה כזו בפורום שלי, את הדיונים עם רודי תעביר בבקשה או למסרים אישיים כאן בפורטל, או שתמשיך את הדיון בפורום האב, לא כאן!!! הודעה נוספת בשפה נלוזה שאצטרך לערוך תגרור אחריה חסימה...
ניל"י....
|
|
בתגובה ל: מולי תפסיק לחנטרש כאן אתה לא יכול למחוק אותי מאת: rudy12 המידע שקבלתי לגבי הנוה"צ הינו כי ההתאחדות אינה מוכנה לקחת על עצמה, מדוע? לאיתן הפתרונות, אם זה כמובן נכון... בתקופה שילדי השתתפו בנוה"צ, הוא היה תחת חסות ההתאחדות, כך זה צריך להיות, לא יתכן שתחרות הנוה"צ תצטרך להסתמך על עמותות כלבניות... לגבי מועדון גורים, גם זה חייב להיות תחת חסות ההתאחדות, כי מי אם לא ההתאחדות רוצה יותר ויותר חברים וגורים חדשים בעמותות השונות שמרכיבות את עמותת העל "ההתאחדות"? לכן לדעתי הצנועה, מי שצריך לפרסם את ההרצאות ואת ימי הגורים זה משרד ההתאחדות ולא מולי מהטלפון האישי שלו...
ההתאחדות חייבת לשלוח דואר רגיל ו/או אלקטרוני לא רק לחוגים או למרכזי הגזע אלא לכל החברים בהתאחדות על אותן הרצאות, פעילות ההתאחדות זה לא רק לצבור כספים ולהרים תערוכות גרנדיוזיות, אלא לקרב חברים חדשים, את זה אדם אחד לא יכול לעשות וגם לא נכון שיעשה...
צר לי שאינך רואה עין בעין איתי ועם מולי בנושא הזה...
לגבי מועדון גורים, לי נודע שמחפשים אדם שיקח את זה על עצמו רק לאחר שמולי כבר לקח את מועדון הגורים, לא ראיתי פרסומים באתר ההתאחדות, לא בפטנט ולא כמשלוח דואר לחברים השונים, אולי אחרים כן רצו לקחת על עצמם את מועדון הגורים?
באופן אישי למולי, לדעתי הוא לקח על עצמו אחריות רבה מידי, גם להיות פעיל בחוג שלו, גם להיות אחראי על הנוה"צ וגם על מועדון הגורים? נראה לי יותר מידי לאדם אחד שגם מחזיק משפחה ומפרנס אותה...
רודי, אנא שקול את תגובתך לפני שאתה לוחץ "אנטר", ממליצה לקרוא את תגובתך שוב לפני השליחה...
|
|
בתגובה ל: רודי, לצערי לטעמי אתה אינך צודק.... מאת: Hamsika את אומרת ההתאחדות.הם מאצילים סמכויות.מולי התנדב ברגע זה אתה הופך אחראי ומחובתך לדחוף.אבל הוא כרגיל מתיל את הכל על ההי"ל ולזה הוא קורא שהוא עושה.חא חא יש הזמנה עם התעודות .זה בשביל לצאת מידי חובה.,כי עד שהתעודה מגיעה הכלב כבר לא גור.אבל הוא עושה.גם אני מתנדב בהיל ובתערוכות.אז מה?זה לא נקרא כלום.מתנדב נקרא אילנה בר טל שמוציאה את הנשמה שם ועוד כמוה ותלמדי כבר ההתאחדות לא חייבת כלום. בשביל זה יש ועדות,אחראים מועדונים שצריכים לבוא להי"ל ולדחוף ולבדוק שהכל נשלח בזמן,לחפש גיוון במרצים,כדי שלאנשים לא ישעמם.תראי מועדון הכלבנים. כל הרצאה ,נושה אחר.מארגן יוסי גיא.הוא דוחף הוא מזמין הוא מרים טלפונים.אף אחד לא אמר שמולי יעשה שיחות מהטלפון הפרטי.הוא צריך לבוא להי"ל שם יש טלפונים,מחשבים,פאקסים הכל.גם יוסי גיא עושה אותו דבר. אבל קל לזרוק רפש על אחרים. הוא אףףףףףףףףףףףף פעם לא אשםמה זה הרבה מדי? פעילות אצלו בחוג.? בואי תראי את הפעילות שלנו כולל שלי אצלינו בחוג כשנפגשים כל שבוע בין פעם לפעמיים ,הזמנת ציוד שיהיה בסטנדבי גבית כסף מחברים,העברות להי"ל כל חודש חודשיים מבחנים והעברת תוצאות,ישיבות הנהלה ומדריכים כל כמה שבועות ,חיפוש אנשים מתאימים להעביר סמינרים על מה את מדברת פעילות בחוג גזע? את יכולה להשוות.בכל תערוכה בינלאומית לארגן מופעים עבור ההי"ל בהתנדבות כמובן נו באמת. תהיה רצינית
|
|
בתגובה ל: ניל"י לא קראתי את כל האורך אבל מאת: rudy12 כשאתה כותב תגובות ארוכות, אני יושבת וקוראת עד הסוף ולא מדלגת על אף מילה, אני מצפה שאתה תעשה כמוני, לכן ישנה תגובה... אם אינך מעונין לקרוא עד הסוף, חבל שאתה מגיב בכלל...
לגבי מועדון הכלבנים, מי שאחראי על מועדון הכלבני זה יוחאי ברק ולא יוסי גיא, אני לא רואה כל כך הצלחה גם במועדון הכלבני, מגיעים במקרה הטוב כ 15 איש, יותר, אם זה מרצה מחו,ל... עד כמה שאני יודעת יוסי גיא אחראי על המדרשה, תקן אותי אם אני טועה....
כפי שכתבתי, מולי אינו חייב לשבת ולצלצל לכל העולם ואישתו, זה גוזל זמן, לכן יש להתאחדות את רשימת החברים בכל העמותות, הפקיד שמקבל שם שכר, (גם אילנה בר טל, אגב עובדת במשרדי ההתאחדות, נכון שהיא מקדישה ימים ולילות בהתנדבות בכל הקשור לתערוכות הבינלאומיות, לפני ואחרי, אין היא היחידה, גם אינה בלייבס עושה זאת) יכול בלחיצת כפתור על המחשב לשלוח לכולם הזמנה לפעילות מועדון הגורים...
אנחנו כנראה נשאר חלוקים בתעדתינו, כפי שאנחנו חלוקים לגבי השתלטות על עמותה כלבנית כזו או אחרת, או כפי שאתה קורא לזה "מלחמה"...
בכל מקרה, אני ממליצה למולי לרדת מניהול המועדון הכלבני ולהעביר את התפקיד אליך, נראה מה לך יש לתרום בנושא...
אם הגעת עד לכאן, כל הכבוד!!
|
|
בתגובה ל: לגבי המידע על מועדון הגורים מאת: molyer פירסום למועדון גורים שהיה ב 16 לאותו חודש .. חבל כי בעלי הגורים כן הראו עיניין אבל התאריך עבר .. הבטחתי לעדכן בהמשך ..
בכל מקרה צריך לפעמים לשם לב , הכוונה למי שסידר את התעודות והטפסים .... ואני כן מקבלת במייל בצורה סדירה מידע על מועדון הגורים אבל בדרך כלל רק ברגע האחרון ...
אשמח כשהיו לי גורים נוספים לחלק פליירים רלוונטים עוד לפני התעודות שלעיתים מגיעות באיחור :)
קרן והחבורה
סאלוקי - ה-גזע שלי !!!!
|
|
בתגובה ל: אני קיבלתי תעודות ב 20 לחודש שבתעודות צורך מאת: desert salukis ואני אפנה למזכירות ההי"ל שיקפידו להכניס בתעודה את תאריכי המפגשים הרלונטים. יחד עם זאת יש לזכור שלעיתים יש עיקובים בהגעת התעודה ליעדה כך שסביר שעם כל ההשתדלות מקרים כאלו עלולים לקרות גם בעתיד ולכן מומלץ לקונים לעקוב אחרי הפורומים העוסקים בכלבנות גזעית ושם מפורסמים התאריכים של המפגשים העתידיים (בדרך כלל בשבוע בהם הם מתקיימים) כמו כן ניתן גם לשאול את המגדל או את רכז הגזע על תאריך המפגש הבא. מידע זה מתפרסם גם באתר ההי"ל (ושם זה מתפרסם זמן סביר מראש).
מולי
|
|
בתגובה ל: כן זאת בהחלט בעייה מאת: molyer למועדון גורים הקרוב:(
|
|
בתגובה ל: אני קיבלתי את התעודות היום ולא היה שם הזמנה מאת: petbeauty בשעה ששלחו לך את התעודות. המפגש הבא יתקיים בתאריך ה 13/3/2011 בשעה 20:00 במשרדי ההי"ל
מולי
|
|
בתגובה ל: לא קיבלת תאריך כי עוד לא היה מאת: molyer כשאתה מציין תאריך, אודה אם גם תציין מי המרצים ועל מה ההרצאות... לא לכל הרצאה אני יכולה להגיע, אני מפנה את זמני להרצאות, לכן אנא התחשב והוסף פרטים אלו.... למעשה לא רק למעני, אלא לכל אותם שרוצים להגיע...
אולי יחד שווה לפרסם בכל אתר ואתר, כולל תפוז, אני חושבת שיש להפנות בתפוז את ההודעה ראשית למנהלות, הן מקבלות אישור לפרסם ורק אז הן מםרסמות, חשוב שיגיעו לא רק בעלי כלבים גזעיים, אלא כל אחד שיש לו גור חדש בבית....
|
|
בתגובה ל: למולי - מועדון גורים... מאת: Hamsika של ההרצאות הבאות אני ואיתן בחשיבה כיצד ומה לעשות בכדי להביא יותר קהל למועדון כך שיש סיכוי שנשנה דברים ולכן כרגע אין לי מידע נוסף למסור מעבר לתאריך שהוא 13/4/2011 ולא התאריך הקודם שמסרתי בטעות. הנסיון שלי לפרסם בתפוז או בוואלה ניכשל כי המודעה נדחקת תוך זמן קצר ונעלמת בדפים אחוריים ברגע שניסיתי לפרסם שוב התנפלו עלי מנהלי האתרים שם. אני כמנהל אתר בכל פעם שיש מודעה של צעב"ח ועמותות לגבי ארועים מדביק אותה למעלה ואילו הם לא משיבים לצערי באותו היחס לכלבנות הגזעית בפורומים שלהם. אני אשמח אם תוכלי לנסות לעזור בעניין. בקשר לניהול מועדון הגורים המינוי שלי אושר למיטב הבנתי בהנהלת ההי"ל אם הם יסכימו שרודי ייקח את התפקיד אני אהיה האחרון שיתנגד. צר לי שהוא עסוק בעיקר בללעוג ל.., להכפיש, לשקר ולהטריד בעלי תפקידים ופעילים במועדונים במסווה של הגנה על ההי"ל. אולי אם ייקח אחריות ויידרש לעשות משהו מועיל הוא יבין איך זה נראה מהצד של אילו שמתנדבים ועושים. את הרי רואה מה היחס שלו אפילו לתגובות שלך.
מולי
|
|
בתגובה ל: לגבי המרצים והתוכן מאת: molyer בנושא מועדון הגורים, כל הכבוד לשניכם...
|
|
בתגובה ל: אני קיבלתי את התעודות היום ולא היה שם הזמנה מאת: petbeauty התאריך הנכון הוא יום רביעי 13/4/2011 ב 20:00 במשרדי ההי"ל באור יהודה ולא התאריך הקודם שמסרתי סליחה
מולי
|
|
בתגובה ל: מועדון הגורים, 16.2.11 מכתב שקבלתי מההתאחדות מאת: Hamsika חברים יקרים, להבא את התכתובת המלבבת בין שניכם אתם מתבקשים להעביר רק למסרים אישיים....
עוד הודעה של אחד מכם שאצטרך לערוך תגרור לחסימה של שניכם מהפורום, מבלי להתחשב במי כתב מה....
|
|
בתגובה ל: אזהרה למולי ורודי ידידי הטובים.... מאת: Hamsikaבתגובתי האחרונה לרודי הפנתי אותו לתשובה שלך תודה
מולי
|
|
בתגובה ל: ניל"י אני מבקש שלא תחסמי אותי מאת: molyer ללא תוכן
|
|
בתגובה ל: מסכים איתך מולי מאת: מומי ה ללא תוכן
|
|
|
 |
מאמרי הקהילה