בתגובה ל: שקט זה תמיד טוב מאת: libi79 הגעתי למסקנה ששקט ושיגרה זה מצויין. כל מה שמערער על ההתנהלות הרגילה שלי ודורש ממני התאמה מחדש- מוציא אותי משלוותי ודורש ממני הרבה אנרגיה. זה נכון לחיים בכלל, אבל גם להתנהלות שלי עם השרוול- הרבה יותר קל לי לעבוד על אוטומט, בלי להתעסק במה שאינו שיגרתי- התפריט פחות או יותר קבוע, שעות האוכל קבועות, אין הפתעות מיותרות. הרבה יותר קל לי לשמור על אכילה שפוייה ומסודרת, כשהחיים שלי שפויים ומסודרים. רק תנו לי שקט... לא רוצה הרפתקאות, לא רוצה הפתעות... רוצה שיגרה!
יום נעים (ושיגרתי- למי שרוצה) לכולנו. דורית
בתגובה ל: יום ג' - מצאו את השיר שלכם מאת: libi79 במשך היום הדברים זורמים יחסית בסדר, לקראת ערב, אני מרגישה כמו תינוק שצורח ואף אחד לא מבין למה, אני לא מוצאת מנוחה לגוף, כאילו הגוף לא רגוע, לא מוצאת את עצמי, מתחילה להתמתח, מחפשת פוזה נוחה, כלום לא נוח לי.... יש מצב שאני כמו בתהליך גמילה מכל המשככי כאבים וסמי הרדמה שנתנו לי? או שזה הגז המעצבן הזה שדחפו לי? אולי שרוולונצ'יק שלי לא מוצא את עצמו? מה עושים?
בתגובה ל: מישהו נתקל בתופעה? מאת: ספינינגית זה שאת קצת לא מוצאת את עצמך.. משהו חסר. במשך היום הכל זורם ובערב את זו שמחפשת. ולאו דווקא את התנוחה הנוחה.
ואולי גם את זה. כי יש פתאום מקום וזמן לחשוב וכמו שאמרת.. הדברים לא זורמים באותו קצב כמו ביום. אז לא נוח, ולא טוב...
ואז צריך לשאול שאלה פשוטה - מה אני רוצה? מה חסר לי? למה אני מתגעגעת?
למה באמת?
אני משורוולת מרוצה.. שאל אותי כיצד מנותחת מ 4.6.2007
בתגובה ל: מה שלי נראה מאת: libi79 אני ממש מרגישה פיזית, ממש לא ריגשית. לא מרגישה חוסר נפשי או ריגשי, לא רעבה לא מתגעגעת לאוכל או משהו כזה כי אני מרגישה סבבה עם האוכל והתחושות ,יושבת עם הילדים בצהריים ושותה את המרק שלי, יושבת בערב עם הילדים ומלקקת את הגבינה לבנה שלי בתענוג :-) מדובר על תחושה פיזית ממש, מתחילה למתוח שרירים,להסתובב בבית....
בתגובה ל: דווקא ממש לא הכיוון... מאת: ספינינגית כשתינוק צורח הוא רוצה לבטא משהו שלא מבינים..
ולמה דווקא בערב ולא כל היום אם אלו תסמיני גמילה?
האמת, לא שמעתי על זה. כן שמעתי על חוסר נוחות בשכיבה, חוסר יכולת להירדם וכו'. אבל על זה לא.
ואולי הפיתרון הוא באמת להסתובב בבית או לצאת להתאוורר...
בתגובה ל: דווקא ממש לא הכיוון... מאת: ספינינגית ואת לא בדיוק יודעת מה הוא רוצה ממך. לדעתי זו תגובה של אחרי ניתוח, ויש לזה גם פן נפשי (לפחות אצלי) אני לא יודעת כמה זמן את אחרי? אבל התסמונת הזו היתה גם אצלי. עצה: מה שאני עשיתי, התלבשתי התאפרתיוסחבתי את בעלי לבית קפה, האוורור הזה עשה עמי פלאים, הרגשתי יותר חזרה לחיים. כי אצלי ניתוחים לא "באים בטוב", אני אחרי 2 קיסריים והניתוח הנ"ל ואחרי הניתוחים היה לי כמו מין דכאון, חוסר חשק לכל דבר, חוסר תאבון, לא מדברת, עצב בקיצר על הפנים. אז לפעמים אומרים כשהראש סובל כל הגוף כואב. צאי להתאוורר בחוץ, טיול, סרט, בית קפה כל דבר שיעשה לך טוב.
"לא כל מי שנושם חי"
בתגובה ל: היה לי דבר כזה, תחושה שהגוף לא רגוע מאת: 70יעל זה כל כך קרוב למצב שלי כי גם אני עברתי סיוט מניתוחים בעבר (התפוצץ לי התוספתן ולא גילו בזמן...טיפול נמרץ ובלאגנים ) וזה עשה לי טראומות של החיים עד שהפחד מהניתוח הזה כמעט גרם לי לא לעשות אותו... יש מצב שזה זה!!! נראה לי שאת ממש צודקת, אני אנסה לצאת בשעות "הקשות" מהבית להתאוורר... קיבלתי גם עצה לטיפה חלב חם עם דבש,ננסה הכל
המון תודה! :->
בתגובה ל: בדיוק!!! זאת התחושה! הגוף לא רגוע.... מאת: ספינינגית ללא תוכן
"לא כל מי שנושם חי"
בתגובה ל: אם את באיזור אשדוד נוכל לשתות קפה ביחד. מאת: 70יעל אבל תודה :->>
בתגובה ל: אני מהשרון :-) קצת רחוק.... מאת: ספינינגית אם את במצוקה - השמיעי קול! :)
בתגובה ל: גם בשרון יש נציגים... מאת: מושית ללא תוכן
בתגובה ל: מישהו נתקל בתופעה? מאת: ספינינגית היי, סבלת ממשהו דומה לפני הניתוח? האם זה רק בערב ? האם זה לקראת שינה? יכול להיות שזה ממש יריה לא בכיוון הנכון, אבל הייתי בודק אנמיה ומחסור בברזל - קשה לי להסביר את ההסבר הרפואי לכך אבל שווה בדיקה
בתגובה ל: שאלה והצעה מאת: MEIR35 יצאתי החוצה והתאווררתי בהליכה, שתיתי תה עם קינמון חמים וזה עשה לי טוב, לגבי הבדיקות-הברזל לפני הניתוח היה מצויין... תודה רבה!
בתגובה ל: יום ג' - מצאו את השיר שלכם מאת: libi79 מה אפשר לקחת לכאבי מחזור . אני מתה מכאבים ובעבודה. חודש אחרי ניתוח ואלרגית לאופטלגין.
בתגובה ל: יום ג' - מצאו את השיר שלכם מאת: libi79 סליחה ליבי על ניצול במה זו - אבל המטרה חשובה. בעוד כשבוע עורכים בבית הספר של ביתי הפנינג שכל ההכנסות ממנו מוקדשות לארגון "גדולים מהחיים" (הגשמת חלומות של ילדים חולי סרטן). אני התנדבתי להקים סטנד של עוגות /עוגיות למכירה. את עלות החומרים לאפייה והזמן כמובן - זו תהיי תרומתי אבל אני זקוקה לעזרתכם בענין אחר - כדי שהעוגות /עוגיות ימכרו יש גם צורך בעטיפה נאה- הווה אומר עטיפות מתנה,מארזי מתנה,צלופנים ,סרטים וכל מה שיכול לקשט ולעשות שמח בעיניים . כל מה שיוכן יוקדש כמובן למכירה ושם התורמים יצויין. לכן אם אתם מכירים(או יש לכם) בעלי חנויות לממכר עטיפות מתנה וכל הנדרש והם מוכנים לתרום (אין צורך בכמויות -20-30 יחידות בערך) זה יהיה נפלא וכולנו נעריך זאת מאוד. אז אנא ,עזרו לי לעזור להם . באהבה ....
בתגובה ל: חברים יקרים - דרושה עזרה מאת: julls ללא תוכן
בתגובה ל: חברים יקרים - דרושה עזרה מאת: julls 200 שקיות צלופן לעטיפת עוגיות ו-5 קופסאות לאריזת עוגה, סבבה? אגב, הסתכלת באתר שלי בהדרכות לגבי הכנת העוגיות? אני אסביר לך בטלפון אם תסתבכי :-)
בתגובה ל: ממיק, למה לא אמרת לי בטלפון :-)? אני אתרום בכיף! מאת: ספינינגית תודה מקרב לב .
בתגובה ל: יום ג' - מצאו את השיר שלכם מאת: libi79 לידיעת כל המשוורוולים באזור הצפון בתחילת מרץ נפתחת קבוצת תמיכה במרפאת לין בחיפה עם הדיאטנית נעמה כפרי, נפתחת קבוצה חדשה למשוורוולים חדשים או כאלה שאף פעם לא היו בקבוצת תמיכה, ונפתחת קבוצת תמיכה לוותיקים שכבר היו פעם בקבוצה. הקבוצה פתוחה לכל קופות החולים. יש לציין שאני נוסעת מרמת הגולן לקבוצה בחיפה וחייבת לציין שהמאמץ משתלם, הקבוצה מקסימה ושלא נדבר על המקצועיות והתמיכה הרבה של נעמה. לפרטים המלצות או מה שבא לכם ניתן לפנות אלי או ישירות לנעמה כפרי.
בתגובה ל: יום ג' - מצאו את השיר שלכם מאת: libi79 סליחה שנעלמתי קצת...היה לי שבוע מטורף. אז ככה רציתי לספר שיש לי בדיוק עוד 400 גרם ל 30 קילו פחות.. שאני מרגישה נפלא ואני אוכלת הכל ואוכלת טוב! עושה ספורט והרבה, ריצות,הליכה וגם קצת שחיה כשיש זמן. וכן אני מניחה שהקיבה שלי גדלה כי אני אוכלת יותר ממה שאכלתי חודשיים אחרי אבל עדיין לא מה שאכלתי לפני הניתוח. ואני עדיין ממליצה בחום על הניתוח למי שלפני וחושב לרגע. אם תראו את החיוך על הפנים שלי אז פשוט תבינו אין צורך בהסברים. יום מקסים לכולםםםםםם, ליאת.
בתגובה ל: ברוכה החוזרת :-) מאת: libi79 את נראית נפלא! אי אפשר לפספס את החיוך שלך... מזל שהאוזניים עוצרות אותו. המשיכי! דורית
בתגובה ל: יום טוב לכולם ולליבי. מאת: ליאת31 ללא תוכן
"לא כל מי שנושם חי"
בתגובה ל: לא יכולה לומר שלום? חיפשתי אותך את לא ענית בנייד מאת: 70יעל אבל זה היה רק אחה"צ ולא הייתי בטוחה אם זאת את או מישהו אחר, אני חולה עם שפעת וישנתי. אז סורי מותק שלא עניתי...