מה נשאר משירים ושערים?
|
|
מה נשאר משירים ושערים?
פורסם לפני
42 ימים
מאת הפורש מהתחום
סה"כ תגובות: 5
תגובה אחרונה לפני: 39 ימים
אם מישהו יכול להסביר לי מה פשר התוכנית שירים ושערים של רשת ב' בשבת בערב, אני אשמח. יושבים להם זקני רשות השידור עם דני דבורין באולפן, הזכויות כבר שייכות לרדיו דרום או משהו כזה, ומדווחים על שערים שנכבשו תוך שהם צופים בשידורי צ'רלטון ומראיינים שחקני עבר בלתי רלבנטיים. פשוט הזוי. בשבת האחרונה, בזמן שהפועל ת"א עשתה קאמבק מדהים, הם ראיינו שחקן עבר עתיק... היה מעניין בערך כמו לראות צבע מתייבש על קיר.
|
|
|
|
|
|
אם מישהו יכול להסביר לי מה פשר התוכנית שירים ושערים של רשת ב' בשבת בערב, אני אשמח. יושבים להם זקני רשות השידור עם דני דבורין באולפן, הזכויות כבר שייכות לרדיו דרום או משהו כזה, ומדווחים על שערים שנכבשו תוך שהם צופים בשידורי צ'רלטון ומראיינים שחקני עבר בלתי רלבנטיים. פשוט הזוי. בשבת האחרונה, בזמן שהפועל ת"א עשתה קאמבק מדהים, הם ראיינו שחקן עבר עתיק... היה מעניין בערך כמו לראות צבע מתייבש על קיר.
|
|
|
|
בתגובה ל: מה נשאר משירים ושערים? מאת: הפורש מהתחום בזמן שאתה ואני שומעים ברדיו או רואים בטלוויזיה כדורגל בשבת יש מאות אלפי אנשים שלא קולטים רדיו דרום וחיילים בבסיסים שאין להם אינטרנט והדרך היחידה להתעדכן היא רשת ב'. בשבילם התוכנית עדיין חשובה
|
|
|
|
בתגובה ל: אל תזלזל בתוכנית. קבל הסבר מאת: טל בנין דבר ראשון קולטים את רדיו דרום גם במרכז (לי באופן אישי יצא לא פעם ולא פעמיים להאזין בין 5-7 מאזור השרון) - הקליטה לא משהו, אבל מסתדרים. לגבי הצפון אין לי שמץ.
בנוסף לכך, גם אם בבסיסים אין אינטרנט, סמוך על חיילי צה"ל העכשווים שיש להם פלאפונים עם אינטרנט, ואם הם מעוניינים הם יכולים להתעדכן בתוצאות.
דבר שלישי העדכונים ברשת ב' למשחקים שלא משודרים בצ'רלטון כל כך איטיים, שאני מאמין שכל אדם שיושב בבית ופותח וואן או לייבגיימס מתעדכן בתוצאה מהר כמותם, אם לא מהר מהם.
|
|
|
|
בתגובה ל: זה מאוד בדיעבד מאת: ראש העיר אני לא מזלזל בחשיבות של התוכנית ברשת ב', אני מזלזל בצורה בה הוא נעשית. גם לחיילים ומי שרוצה להתעדכן על התוצאות מגיעה תוכנית נורמלית, לא כזו שנעשית בסטנדרטים של המאה ה-19, עם עדכונים בקצב צב, מרואינים יושבי בתי אבות וכד'. התוכנית חשובה, הצורה מזעזעת. חוץ מזה שלדעתי מבחינה משפטית, יש הפרה של זכויות השידור של רדיום דרום בעצם הדיווח על המתרחש במגרשי ליגת-העל. אבל ככה זה רשות השידור, הם עוד לא הבינו שהם לא לבד בשטח. פעם הם היו קיימם ותו לא, היום לא, אבל קשה להם לקבל את זה.
|
|
|
|
|
|
 |
|