סופרבול?
|
|
סופרבול?
פורסם לפני
208 ימים
מאת קולו רבי
סה"כ תגובות: 5
תגובה אחרונה לפני: 207 ימים
במעריב ביום רביעי הביאו ניתוח של שתי הקבוצות שאמורות להתמודד הלילה בסופרבול. מאז אין כלל התייחסות בעיתון למעט האזכור לשידור החי של המשחק ברשימת השידורים.
אחרי ידיעות אחרונות לא עקבתי בקביעות בשבוע שעבר, אבל גם שם אין היום שום התייחסות לסופרבול מעבר לאזכור של השידור ב-ESPN.
הסופרבול הוא אירוע מעבר לסתם עוד משחק פוטבול בין שתי קבוצות. הפרסומות שבו הן הכי נצפות והכי יקרות, מופע המחצית הפך מזמן לאייקון תרבותי, ענפי ספורט אחרים בארה"ב משנים את לוח המשחקים שלהם כדי לא לחפוף בזמנים עם משחק הסופרבול, לרוב הנשיא לוקח חלק בהגרלה לפני המשחק, והשואו הוא חשוב מאוד.
השנה זכיה של הקולטס יכולה להכניס את מאנינג לתחרות הקווטרבק הטוב בכל הזמנים. מנגד זכיה של ניו אורלינס תהיה גם הפתעה וגם סוג של סמליות של יציאה מאסון הטבע קתרינה.
הייתי שמח היום לקרוא בעיתונים מעט עדכונים אחרונים לפני המשחק הלילה. האם זו דרישה מוגזמת?
|
|
|
|
|
|
במעריב ביום רביעי הביאו ניתוח של שתי הקבוצות שאמורות להתמודד הלילה בסופרבול. מאז אין כלל התייחסות בעיתון למעט האזכור לשידור החי של המשחק ברשימת השידורים.
אחרי ידיעות אחרונות לא עקבתי בקביעות בשבוע שעבר, אבל גם שם אין היום שום התייחסות לסופרבול מעבר לאזכור של השידור ב-ESPN.
הסופרבול הוא אירוע מעבר לסתם עוד משחק פוטבול בין שתי קבוצות. הפרסומות שבו הן הכי נצפות והכי יקרות, מופע המחצית הפך מזמן לאייקון תרבותי, ענפי ספורט אחרים בארה"ב משנים את לוח המשחקים שלהם כדי לא לחפוף בזמנים עם משחק הסופרבול, לרוב הנשיא לוקח חלק בהגרלה לפני המשחק, והשואו הוא חשוב מאוד.
השנה זכיה של הקולטס יכולה להכניס את מאנינג לתחרות הקווטרבק הטוב בכל הזמנים. מנגד זכיה של ניו אורלינס תהיה גם הפתעה וגם סוג של סמליות של יציאה מאסון הטבע קתרינה.
הייתי שמח היום לקרוא בעיתונים מעט עדכונים אחרונים לפני המשחק הלילה. האם זו דרישה מוגזמת?
|
|
|
|
בתגובה ל: סופרבול? מאת: קולו רבי בארץ. המקום שמייחדים לדבר הזה מוגזם גם ככה.
|
|
|
בתגובה ל: דרישה בהחלט מוגזמת עבור ענף שלא מעניין 3 אנשים.... מאת: ariesjerאבל הסופרבול הוא אירוע יוצא דופן בכל קנה מידה. אפשר להשוות את העניין שהוא יוצר בארה"ב למה שקורה באירופה בגמר ליגת האלופות. מבחינת טרארם זה לא פחות גדול מגמר וימבלדון או אפילו גמרים של 100 מטרים בריצה ושחייה באולימפיאדות. תוקן על ידי קולו רבי 8/2/2010 10:53
|
|
|
|
בתגובה ל: מסכים שהענף לא מעניין את הציבור בארץ מאת: קולו רבי הסופרבול פחות או יותר מעניין רק את האמריקאים ועוד כמה בודדים שמשוגעים לענף. גם אם יש כיסוי מטורף בארה"ב זה עדיין לא עושה את האירוע למעניין במידה שמצדיקה סיקור יוצא דופן גם פה. גם הוורד-סיריס בבייסבול ואליפות ההוקי קרח משגעים את האמריקאים, אז אתה חושב שגם תקשורת הספורט כאן צריכה לסקר את הענפים האלה בצורה נרחבת? אני לא חושב. ואגב, במוסף הספורט של "הארץ" ביום ראשון היה סיקור מיוחד ורחב של הסופרבול שכלל את כל עמוד השער של המוסף עם כתבה מתורגמת מהניו יורק טיימס ועוד שתי כתבות נרחבות שמילאו עוד שני עמודים. אז לשיטתך, יש צדיק ב"סדום". אני אישית בכלל לא קראתי את הכתבות האלה כי פוטבול לדעתי זה ענף משעמם נורא ואמריקאי מדי, במובן הרע של המילה.
|
|
|
|
|
|
 |
|