|
|
בראשית בראו ROSK את עומדים בשער והברנז'ה היתה תוהו ובוהו וחושך על פני תהום. ויאמרו ROSK יהי אור ויאירו חלק מהרעות החולות בתקשורת הספורט. ויראו הגולשים כי טוב. אחר כך לקח ייגר מאיסטר את הבלוג והחל לטפל גם בעיתונות הכתובה, והוא החזיק מעמד לאורך זמן עד שאתר ONE פתחו את פיהם ואיימו על תפוז. ייגר מאיסטר החליט לסגור את הבסטה ולהעביר את השרביט הלאה. בהמשך הגיע תמיס תופולוי שניסה לחדש את הבלוג באכסניה חדשה. כך עשה מספר מועט של חודשים עד שנעלם פתאום ללא שום הסבר שניתן לגולשים. כאן החלטתי לקחת את הפיקוד על הבלוג וכבר שנה וחצי (עם הפסקה קטנה) מנסה לעקוב, להעיר, להצביע על בעיות ולסקר את תקשורת הספורט בארץ על כל גווניה. בחלק מהזמן הצטרף אלי שושו השועל ועל כך תודתי. העבודה הסיזיפית על הבלוג גבתה ממני משאבים רבים. הזמן שבו עברתי על מגוון אמצעי התקשורת היה בעוכריי, וכתוצאה מכך נעלם גם מעט הזמן הפנוי שהיה לי. עקב כך החלטתי לשנות את הבלוג ולהפוך אותו לפורום בו כולם יוכלו לבקר, לסקר ולהתדיין על האספקטים השונים של תקשורת הספורט, ובכך להקל מעט את העומס שנמצא על כתפיי. המציאות די טפחה על פניי כשראיתי שעדיין רוב התכנים מועלים בפורום החדש ממקלדתי ומספר הגולשים שלוקחים חלק פעיל בפורום הוא מינימלי. לפיכך החלטתי להפסיק את הפעילות השוטפת שלי כאן בפורום. מפעם לפעם ייתכן שאכנס ואגיב, ואפילו אעלה נושאים כאלה ואחרים, אך במצבו הנוכחי אין לקיומו של הפורום הזה הצדקה. היה לי לכבוד ולעונג לכתוב הן בפורום והן בבלוג והשתדלתי לעמוד בכל הכללים שקבעתי לעצמי, כשהכלל החשוב ביותר הוא לסקר בצורה אובייקטיבית ללא משוא פנים. אני מקווה שעמדתי בו. תודה לכל מי ששלח אלי חומרים אל האימייל, לכל מי שכתב אייטמים, לכל מי שהגיב ולכל מי שקרא. תודה מיוחדת לתקשורת הספורט שלנו שמתנהגת כפי שהיא מתנהגת (מצטער על ההכללה) שבלעדיה לא היה קם הבלוג עומדים בשער מלכתחילה. היו ברוכים וזכרו: אם קוראים, לא נוהגים ישר להאמין. קולורבי colorabi9@walla.co.ilתוקן על ידי קולו רבי 24/2/2010 13:50
|
|
|
|
בתגובה ל: הודעת סיום מאת: קולו רבי רביב שכטר עודד קרמר שלמה מן תמיס תופולוי מורו ופוליצר ארטישוק הנקמה ליגה בט שושו השועל ועבדכם הנאמן
|
|
|
|
בתגובה ל: ואלה שמות מאת: קולו רבי תודה מקרב לב על מה שתרמת. מקווה שהפורום אכן ימשיך לפעול. עבודה לא חסר.
וינסנט וגה.
|
|
|
|
בתגובה ל: ואלה שמות מאת: קולו רבי עשה הרבה בכוחו הדל ובשארית זמנו, והמשיך את השושלת. מקווה שהפורום לא יגווע בהיעדר מנהיג שימשוך בעלייה.
אם מישהו חושב שהוא מסוגל לקחת את המושכות, שיפנה לקולו במייל, כדי שהאש לא תדעך.
|
|
|
|
בתגובה ל: הודעת סיום מאת: קולו רבי מקוה שתמשיך בכל זאת או שתמצא מישהו שימשיך במקומך. הפורום נחוץ ביותר לברנז'ה.
|
|
|
|
בתגובה ל: חבל, זהו פורום יוצא מהכלל טוב מאת: רוסטביף ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: הודעת סיום מאת: קולו רבי עשית עבודה מצוינת ואני מעריך מאוד את האומץ והנחישות שלך.
אני פסימי לגבי עתידו של הפורום, אבל אני חושב שהיה לו מקום חשוב כבמה הכמעט-יחידה לביקורת על הידרדרות תקשורת הספורט שלנו, וכמי ששימר את הזכות של קהל אוהדי הספורט להביע את דעתו על המוצרים הנחותים שהוא מקבל. היום, לא מעט בזכות הבלוג, הזכות הזו היא נחלת הכלל.
|
|
|
|
בתגובה ל: הודעת סיום מאת: קולו רבי קולו תודה על המאמץ, ההשקעה והעבודה הסיזיפית לאורך 18 החודשים. אכן עבודת קודש. על דאגה, יש מי שהרים את הכפפה והוא משתדל לעמוד על המשמר ולחבוט בתקשורת הספורט. החבר'ה הטובים בהתאחדות המסתתרים מאחורי השם "מבחן המציאות" בלא אינטרס, אג'נדה חבוייה וכמובן ללא כל משוא פנים. כל עוד רק מפרגנים וחס וחלילה שאת הראיס מקללים טוב, אז אולי בעצם לא? בטוח שלא !
|
|
|
|
בתגובה ל: הודעת סיום מאת: קולו רבי ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: הודעת סיום מאת: קולו רבי קראתי פה המון.. היום גם החלטתי להירשם ולקחת חלק פעיל...
באמת שאני רוכש הערכה אדירה להשקעה ולהקרבה שאני בטוח שהעיסוק הזה דרש ממך...
כן יירבו אנשים כמוך...
מצחיק פה אנשים
|
|
|
|
|
ראיתי עכשיו בספורט 1 שיש אולפן מיוחד לקראת ישראל רומניה בשבוע הקרוב, המגישים יהיו אופירה אסייג ואייל ברקוביץ'. חברה רצינית כמו צ'רלטון צריכה להתבייש שהיא מביאה לאולפן שני אנשים אנטי אלי אוחנה שבעולם לדבר על המשחק הזה. מעניין מה ברקוביץ' יגיד אם ישראל תנצח את רומניה
|
|
|
|
בתגובה ל: אולפן בספורט 1 לקראת ישראל רומניה מאת: אשף תקשורת "חברה רצינית כמו צ'רלטון" או מאדאם "אסייג וברקוביץ' באולפן לקראת רומניה" - אני לא יודע מה מהמשפטים הנ"ל נשמע הזוי יותר. צ'רלטון - זו שהצליחה בצורה קונסיסטנטית לקבור לא רק את גווית הכדורגל הישראלי אלא גם את הליגה האנגלית - נחשבת לחברה רצינית? חברה כלכלית המצפצפת דרך קבע על כל קריטריון שידור? זו שבמשך שנים חרטה על דגלה את עקרון 'הוזלת עלויות' בניגוד לכסף אותו היא גובה מהצרכן? חברה המקושרת בצורה חשודה לא רק לפוליטיקאים המעלימים עין מהתנהלותה אך דואגים לסנדל את מתחריה בהגבלות דרקוניות, אלא גם לבכירים בהתאחדות המאפשרים לה להמשיך בהתנהלותה השערורייתית. חברה שאת רוב ההתקשרויות שלה מסיימת בבתי המשפט. חברה רצינית, באמת? אז נכון, צ'רלטון רוכשת זכויות מכל הבא ליד אבל בעיקר כדי לוודא שהמתחרה מערוץ הספורט, ירוקן וינוטרל מכל אפשרות לשדר תוכן. ונכון, ששידורים חיים הם הרבה אך לא הכל - הפקות מקור, תוכניות מגזין (לא רק תרגום של תוכניות מחו"ל המגיעות כחלק מחבילת שידורים) ו....תוכניות אולפן. אי לכך, החיבור המחודש עם הדוקומנטארית הדגולה (מי ישכח את מבזקי החדשות על רקע החללית ביחד עם הסייד קיק הותיק משה פרימו) בכלל לא מפתיע. אמרתם פופוליזם ורדידות עם ניחוחות של שכונתיות בתיבול גס של אינטרסים ? - אז אסייג וברקוביץ' מחליקים על היד כמו כפפה. לאדר זהבי מעולם לא היה מושג ולעולם לא יהיה מושג, הוא בסה"כ בובה (לעיתים בלי חוטים) של איש הצללים אלי עזור. אנטי אוחנה זה ממש לא האישיו - השידוך בין 'כוחות הרשע' של צ'רלטון ואסייג הוא התגלמות הכיעור שבתקשורת הספורט הרדודה. (שכחתם את תרחיש הבלהות של שילוב הכוחות הנ"ל לזיכיון שידורי חדשות ספורט בהוט)? לא משנה כמה מייק-אפ יימרח בנדיבות בחדר ההלבשה - את המפלצת לא ניתן יהיה להסוות מצד שני אולי נקבל גליצ'ים במחצית. איך אתם מחכים לזה... אני לא! ממש לא.
|
|
|
|
בתגובה ל: חברה רצינית כמו צ'רלטון? מאת: איציק_ספנסיב אתר ONE וצ'רלטון הלכו יד ביד על מכרז ערוצי הספורט הפתוחים של HOT. מכרז שלא הצליח. לדעתי צ'רלטון בעצמם הבינו שאם הם היו זוכים במכרז, אז אולי הם היו מקבלים יוקרה מהברנז'ה, אך אז הם לא יוכלו לשים כל דבר בערוץ בתשלום. ניצן חן עשה קולות של בולדוג כועס על זכויות שידור, וייתכן שפתאום המשחק המרכזי בליגה האנגלית היה נדרש להיות משודר בערוץ הפתוח של צ'רלטון, כמו גם משחקי קבוצות ישראליות אחרות.
בסוף ניצן חן והמועצה התבררו כחבורת רכיכות שמאפשרות שידורים בכל מיני ערוצים סגורים, כל עוד למראית עין נעשה נסיון לשדר במקום אחר.
בינינו, הרי שום דבר לא מונע מצ'רלטון ו-ONE לפתוח ביחד ערוץ ספורט חינמי במקביל ל-ספורט5, נכון? היו גם דיבורים על ערוץ פתוח שייקרא ספורט3, דיבורים שלא קרמו עור וגידים. במציאות של היום ערוץ פתוח הוא פשוט לא משתלם לחברות השונות.
|
|
|
|
בתגובה ל: חברה רצינית כמו צ'רלטון? מאת: איציק_ספנסיב ללא תוכן
מצחיק פה אנשים
|
|
|
|
בתגובה ל: חחחח באמת מה יש להתפלאות מאת: NewUser עשה טובה ואל תהיה לנו פה ילד בן 2
|
|
|
בתגובה ל: אולפן בספורט 1 לקראת ישראל רומניה מאת: אשף תקשורתאני מסכים עם פוהורילס בקטע הזה לפחות: "קשה לי להאמין שהוא לא הבין מאז שהקמפיין שהתנהל ע"י אתר האינטרנט בו הוא מפרסם את טוריו, ובתחנת הרדיו בה יש לו תוכנית, גרם לו נזק תדמיתי קשה, ומי שהוא חושב שהיא בת ברית שלו ושותפה לקמפיין האווילי הזה - היא בסך הכל ציניקנית שרכשה לעצמה מוניטין של אחת שמשתמשת ב"חבריה" בתקשורת וזורקת אותם. "
|
|
|
|
|
לאוהדי הפועל באר שבע יצא שם רע. בפחות מ10 שנים עברו שם 12 מאמנים, כאשר לעיתים רחוקות מאד מאמן שהחל את העונה זכה לסיים אותה. לפני למעלה משנתיים הגיעה למועדון בעלת ההון אלונה ברקת והבטיחה להחזיר את המועדון לימיו הגדולים. ברם גם תחת ניהולה של הגברת ברקת לא הרבה השתנה בהפועל באר שבע. אמנם הקבוצה הצליחה לעלות ליגה בשנה שעברה (יחד עם חצי מהליגה הלאומית), אולם גם המאמן הנוכחי גיא עזורי זכה לגורל דומה כמו כל אלה שקדמו לו, כאשר בשלב מאד מוקדם של העונה החלו אוהדי הקבוצה למחות נגד החלטותיו ולקרוא לפיטוריו. תקשורת הספורט, שמשום מה מתייחסת לבעלי הון שמשקיעים כסף בקבוצות כדורגל כאילו היו חסידי אומות העולם, הרעיפה אהבה על הגברת ברקת מהרגע הראשון, כאשר לאחר כל מחאה לגיטימית של האוהדים כנגד התנהלותו של גיא עזורי (לגיטימית מבחינת חוקיותה, לא בהכרח מבחינה מקצועית נטו), הוכיחו בקיאות במודעות חברתית מהי וחזרו על המנטרה הלעוסה והמקוממת "בעל המאה הוא בעל הדעה", כאילו היא תורה מסיני. עיתונאי ספורט לא מבינים שהמחויבות שלהם היא בראש ובראשונה לספורט ולאוהדים ולא לאנשי העסקים שמשקיעים כביכול את מיטב כספם. קבוצת כדורגל היא לא חברה פרטית והרי עברו כבר למעלה מ4 שנים מאז קרס ברעש עז חזון ה"קבוצת כדורגל כמוצר" של לוני הרציקוביץ'. אוהד כדורגל הוא לא צרכן, אם הוא לא מרוצה מהקבוצה הוא לא יעבור לאהוד אחרת, הוא ימחה כנגד התנהלות בעלי התפקידים גם אם הם "שמים את הכסף" (אין לי מילים כדי להבהיר עד כמה הביטוי הזה מעצבן אותי). עיתונאי הספורט, שכאמור אוהבים להתבטל בפני כסף ובפני מי ששם אותו, אוהבים להגן על בעלי ההון מפני ההמון צמא הדם, משל היו עיתונאי חצר של האצולה הצרפתית בזמן המהפכה. עיתונות הספורט מפמפמת כבר כמה חודשים עד כמה אוהדי הפועל באר שבע כפויי טובה להוד מעלתה הגברת ברקת שהסכימה לחזור ללבנט ולחלוק קצת עם הנתינים. ואז הגיעה התקרית בה לכאורה אוהד הפועל באר שבע גרם לגיא עזורי לרדת לשוליים. מכאן כמובן שהדרך להאשמת כלל אוהדי הפועל באר בהתרת דמו של גיא עזורי על עצם המחאה שלהם הייתה קצרה. אין ספק שאם אכן קרה הדבר יש לנהוג במלוא חומרת הדין עם אותו אוהד, אבל להפוך את עצם המחאה כנגד התנהלות המאמן ללא לגיטימית? אז האמת חייבת להיאמר - הפועל באר שבע לא נראית טוב ומקבוצה בעלת קהל אוהדים מהגדולים בארץ, ובעלת גישה כמעט בלעדית לכל הכשרונות הצעירים בדרום הארץ (משהו כמו מכבי חיפה של הדרום) אפשר לצפות ליותר. והנה היום מתפרסמת ידיעה בYNET על כך שמופעלים לחצים על הגברת ברקת לחזור בה מהחלטתה, וזאת בתמורה לשקט תעשייתי של הקהל. אני לא אוהב תאוריות קונספירציה, אבל כל הסיפור הזה מריח כמו תרגיל. הכדורגל והקבוצות המשחקות אותו שייכים לאוהדים, גם אם בעל הון כזה או אחר מחליט מדי פעם לקנות צעצוע חדש. התקשורת חייבת להגן על האינטרס של אותם אוהדים ועל זכותם הלגיטימית והדמוקרטית להבעת מחאה, גם אם הם לא מסכימים עם עיקריה.
|
|
|
בתגובה ל: מבט אלטרנטיבי על סיפור ברקת - באר שבע מאת: garyolbrightבעיתון ישראל היום אלי סהר כותב על כל מיני מקרים מהעבר עם אלימות גדולה אפילו יותר מכעת. ההבדל הוא שאז הקבוצות היו שייכות למרכזים והיה אינטרס פוליטי שקבוצות תמשכנה להתקיים כי זה שמר על מרכזי הפועל, מכבי, בית"ר ואליצור בסטטוס קוו מסויים. כספים עברו אל הקבוצות מהמרכזים ובתמורה המרכזים קיבלו תמיכה פוליטית לכל מיני אינטרסים שלהם. היום הקשר בין הועד הפועל של ההסתדרות להפועל ת"א בכדורגל וכדורסל הוא זהה לקשר בין הנהלת בנק הפועלים לאותה הסתדרות. אלי סהר כותב שהקהל לא בהכרח אשם. ברור שיש גופים שמטפסים על הנושא, ואכן לא תמיד הבעלים עזבו בגלל הקהל. מישהו חושב שגאידמק עזב בגלל שהקהל קילל אותו? לעומת זאת ללוני הרציקוביץ' בהחלט נמאס מהבלאגן שלו. איכשהו אלונה ברקת לא מצטיירת בתקשורת ולא אצל האוהדים כאחת שעושה מניפולציות. אם היא אומרת שנמאס לה מהתנהגות האוהדים, ניתן להאמין לה. אוהדי הפועל באר שבע מעולם לא פחדו להביע את מחאותיהם בדרכים שונות. אז נכון שיש כאן היטפלות של התקשורת למקרה מבודד של אוהד שכביכול (אני נוטה להאמין שכן, למרות שבידיעות אחרונות מביאים תגובות מקורבים של ספק) התנהג באלימות כלפי עזורי. אבל גם יאמר מתבטא נגד התנהגות אוהדי נתניה. שם אין איזשהו מקרה נקודתי שאפשר לשים עליו את האצבע, נכון? דניאל יאמר עצמו מספר שחלק נכבד מהרצון לעזוב הוא בגלל האוהדים. שלא נאמין לו? אתמול בגלי צה"ל עלו ראשי מחנות אוהדים (או אתרי אוהדים) של נתניה ובאר שבע לשידור. הם היו עסוקים בטיהור שמם של כלל האוהדים, עד שהם "שכחו" אפילו לגנות את מקרי האלימות בין הפיזית ובין המילולית. בעיתון מעריב אבי רצון (במדור הספורט) ופוהורילס (במדור המגזין) מספרים על אלונה ברקת הפיה הטובה, שנמאס לה. בינתיים יש שמועות שזה לא סופי. בעצם העיתונאים משחקים משחק כפול. אתרי האינטרנט, למשל, מאוד שמחים להביא תמונות מאימונים שהאוהדים מפוצצים "כמיטב המסורת". מחנות אוהדים כמו "לה פמיליה" מקבלים במה בתקשורת הרבה מעבר לכוח שלהם במציאות. יש לא מעט כתבים המחפשים את התגובות הקיצוניות על פני התגובות שלא ממש תעוררנה עניין. וכמובן הקביעה כי קבוצה שייכת קודם כל לאוהדים, כלומר אוהד שמשקיע 50-100 ש"ח כדי לצפות במשחק שווה יותר מבעלים שמשקיע עשרות מיליוני שקלים. רק כאשר מתגלות כתובות גרפיטי של שנאה ונאצה, התקשורת מזדרזת לצאת נגד האלימות, אבל אחרי יומיים כבר חוזרים לשגרה ואין פולואפים לאלימות הזו. אם נוסיף לכך את אזלת ידה של הרשות השופטת לטפל במתפרעים וחוליגנים ביד קשה, נראה שהסיבה העיקרית למיעוט הצופים במגרשים היא לא רמת הליגה שלנו, אלא בעיקר חוסר הכיף של אנשים להגיע למגרש כדורגל. כשחלק נכבד מהמשחקים משודרים בטלוויזיה, אין שום טעם להגיע למגרש ולסבול. אז נכון שלדרבי התל אביבי עדיין יש סקס אפיל מסויים, אך גם זה יעלם בשנים הקרובות. התחלתי מנושא עזיבת ברקת ויאמר והגעתי לעזיבת הצופים, אבל זה בעצם אותו פן לאותה תופעה שיש בקהל האוהדים גורמים אלימים. אם התקשורת לא תיקח את הנושא הזה כפרוייקט, אין שום סיכוי שהמצב ישתנה, ובעתיד נראה עוד כתבות שמספרות על אירועי אלימות נוספים ועזיבתם של בעלי קבוצות אחרים. תוקן על ידי קולו רבי 2/3/2010 18:3
|
|
|
|
|
כמה פעמים מופיעה המילה ברקוביץ' בכתבה על יציאת הנבחרת לרומניה?אף לא אחת! (חוץ מבטוקבקים..) המשפט המוזר:"נטולת מאמן המריאה הנבחרת לרומניה לקראת משחק הידידות" קצת תמוהה בהתחשב בעובדה שיש לה מאמן זמני שהם מתעלמים ממנו..מעניין למה?! לעומת זאת אוחנה מכבב בראשית של ערוץ הספורט....המלחמה הזאת כל כך פתאטית כבר..לפעמים נראה שערוצי תקשורת מסויימים חושבים שהקהל מטומטם ולא מבין את השיקולים שלהם
|
|
|
|
בתגובה ל: קמפיין ברקוביץ' נמשך מאת: טושה12 אם הציבור לא היה מטומטם אז הקרבות האלו לא היו.. כמו שהקוף אומר, כל עוד נהיה חבורה של טיפשים זה מה שמגיע לנו...
ואל תקח את הפורום הזה כמיקרוקוסמוס של קהל צרכני הספורט בארץ כי זה לא.. הציבור מ-ט-ו-מ-ט-ם!
מצחיק פה אנשים
|
|
|
|
http://one.co.il/Article/153898.htmlhttp://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.74451.htmlשני האתרים יצאו עם הידיעה באותה שעה, דבר שלא הפריע להם כמובן להצהיר שהם פירסמו ראשונים... המאבק הפתטי הזה נראה כבר יותר כמו ריצת מאה מטרים מאשר מאבק "עיתונאי" עאלק.. ולנושא, מצער מאוד.. חשבתי שהוא יחזיק מול הנבלות האלה עוד קצת לפחות עד סוף העונה כי הוא באמת עושה שם אחלה של עבודה יחסית לחומר אבל אי אפשר לשפוט אותו על החלטתו להתפטר, כשזה מגיע למשפחה ולביטחון האישי שלו אז באמת שלא נדע..
מצחיק פה אנשים
|
|
|
|
בתגובה ל: האם צריך להוסיף שעון מאיות לאתרי הספורט? מאת: NewUser שראיתי את הפס של הפרסום ראשון בדקתי בשני האתרים וראיתי שזה באותה שעה ואז מה גיליתי? שבוואלה זה פורסם רבע שעה לפני זה. פירסום ראשון אעלק. ואפשר לחשוב איזה סקופ..כאילו שלא ידעו את זה תוך 2 שניות בכל האתרים
|
|
|
|
בתגובה ל: חחח..בדיוק חשבתי מאת: טושה12 אבל העיקר ששני האתרים שפירסמו אחרונים את הידיעה מבין כל האתרים הם היחידים שמתגאים ב"פירסום ראשון"
|
|
|
|
בתגובה ל: גם נרג ו-ווינט עלו לפניהם אם אני לא טועה מאת: or1234 ynet עלו ממש מאוחר, ו-nrg העלו מוקדם ידיעה על זה שעזורי לא העביר את האימון ואז הם שינו את זה לידיעה על ההתפטרות...
|
|
|
|
בתגובה ל: גם נרג ו-ווינט עלו לפניהם אם אני לא טועה מאת: or1234 ללא תוכן
|
|
|
|
|
טוב אז קודם כל לגבי שבת ביציע.. הראיון עם קורנפיין אמנם סיפק ברמה של הכותרות כדי להכניס לONE (אני בעד מאמן זר) אבל בתכלס כשנשאל על כל נושא מרכז בית"ר הוא יותר התקיף (והקוף שתק) מאשר דיבר תכלס והתשובה שלו לגבי שחקן ערבי הייתי מגוחכת, כנ"ל לגבי הגיבוי שלו לשום מול הקהל (חזר והדגיש שזאת עבודה של המשטרה)... ממש לא התלהבתי ממנו..
ולבידור, משה פרימו מגיש שם פינה חדשה ובהתבטאות די אומללה וטיפשית הוא אמר ששום סיים את הסוס שלו כשנשאל לגבי מאמן לאחת הנבחרות הצעירות ושם אמר ששום כבר זקן לזה.. שלמה שרף נכנס לו בצורה ושאל אותו אם גם עיתונאים צעירים צריך להביא..
ושאלתי לגבי משה פרימו, מה נסגר איתו..? מצד אחד עולה הרבה לתוכנית הרדיו של 103 ומצד שני כבר כמה שבועות בתוכנית סיכום המחזור של דני ענבר ומאיה רונן ועכשיו גם ביציע.. ידוע למי מכם איפה הוא עובד כרגע?
ועוד מילה לגבי שבת ביציע, נראה שמהדורת השבת מתחילה לתפוס (מבלי להתייחס לעובדה שזה משודר בערוץ בתשלום שעל זה אין שום הקלות לדעתי) והדינמיקה שם מתחילה לקרום עור וגידים.. עד עכשיו זהבי היה קצת לא קשור וזה מתחיל להראות הרבה יותר טוב..
מצחיק פה אנשים
|
|
|
|
בתגובה ל: שבת ביציע ועוד כמה שאלות.. מאת: NewUser הוא בדיחה עצובה ומראה עגומה של כל מה שקשור לעיתונות ספורט צהובה ולאוהדי כורסא שעם קצת קשרים נהיו עלק "עיתונאים". שיחזור למיניבוס שלו ויעזוב אותנו בשקט.
|
|
|
|
בתגובה ל: משה פרימו נהג המיניבוס הותיק מאת: גליצי ללא תוכן
|
|
|
בתגובה ל: שבת ביציע ועוד כמה שאלות.. מאת: NewUserקודם כל אלברט וחבורתו נהנים לשים קטעי וידאו ארוכים בין הנושאים. אני מבין שכאשר מגיע מרואיין או כאשר הוא קם, אז צריך מעט זמן, אבל מדוע צריך להראות את קופמן לפני הטור שלו "בא מאהבה"? מדוע הפרומו לפני השאלות מהקהל (הלו? זה רדיו?) הוא כל כך ארוך עד שנתן זהבי צועק על המתקשרים כדי שימהרו לשאול את השאלות בזמן הקצר שנותר? רוצים פינות מסודרות? תנו יותר זמן לשאלות הצופים, תקטינו את הפרומואים ותעשו טובה, תוותרו על ההתייחסות לאח הגדול (הפעם זה היה ממש מגוחך כשהעלו את אלי אוחנה לשידור כדי שידבר על האח הגדול). תתחשבו בצופים ששילמו כמה עשרות שקלים כדי לצפות בערוץ הזה ועולים לשידור. לא יפה ככה לזלזל ולרדת עליהם. הרי גם הפאנל הנכבד באולפן אינו תמיד מאור הגולה. נתן זהבי על תקן המנווט העצבני, לעיתים צועק ביחד עם קופמן ושליימה ובחלק מהזמן יש קקפוניה אדירה באולפן. מה צריך כדי לשפר את שבת ביציע? קודם כל להפוך אותה לתוכנית ראיונות בלבד. אין שום סיבה ששוב ילעסו לנו את משחקי השבת, ובכלל, הרי בימי ראשון יש עוד מגזין, הלא כן? את אבי מלר יש לדחוף אחרי "חי בשבת" ולפני היציע כדי שיספר על מה שהולך באירופה, הרי הפאנל עצמו לא ממש מתעניין בדיווחים שלו אם זה לא אברהם גרנט. משחקים שלא נגמרו? אפשר גם אחרי היציע להביא 5 דקות עדכון לצופים בלי הבלאגן באולפן. נתן זהבי הוא על תקן קוריוז. בתוכנית אחרת ב-103FM היו צועקים: תזרקו אותו. גם אני בעד. רוצים גם שאלות מצופים? תתייחסו אליהם כאל אנשים ולא כאל בקר במכלאות. זה יעשה טוב יותר לכולם. הבנת אלברט? גונג! תוקן על ידי קולו רבי 28/2/2010 18:5
|
|
|
|
מצחיק פה אנשים
|
|
|
|
בתגובה ל: האם נוני מוזס קרא את מאמרו של קולו? מאת: NewUser ONE הם בבעלות של ידיעות אחרונות. זוכרים את עיתון 24 דקות או איך שקראו לו? מדור הספורט שם היה בנוי מתכנים של כתבי YNET ושל כתבי ONE. אם בידיעות אחרונות מעלים תחקיר שמעמיד את אייל ברקוביץ' באור לא נאה, זה מעלה סימן שאלה על המשך היחסים בין ONE לידיעות אחרונות. נצטרך לקרוא מחר מה מכיל התחקיר הזה. אני, אישית, הייתי מעדיף אם ברקו לא היה מסתבך עם בית הספר שלו בנשר. זה שאני לא רוצה אותו כמאמן נבחרת, לא אומר שאני רוצה ברעתו (או ברעת אתר ONE).
|
|
|
|
בתגובה ל: זה בהחלט יוצא דופן מאת: קולו רבי אני חלילה לא מערער על הכנות שבתגובה שלך אבל ביננו מרגע שברקוביץ' לקח חלק ישיר ופעיל (גם אם סמוי) בקמפיין המביש ביותר בתולדות העיתונאות הישראלית, קמפיין שמעמיד את כל נושא תקשורת הספורט בסכנה הרבה יותר גדולה מכל ידיעה רכילותית בגליצ'ים, הוא מבחינתי כבר מעבר למבחן ה"ראוי או לא ראוי לאמן את הנבחרת?", הוא אישיות בזויה ומסוכנת. וכך גם כל עסקיו (ולא משנה כמה שהרעיון/מטרה/ביצוע שלהם נפלא וראוי להערכה). יש מעשים שבהם אדם מעמד משמו הטוב ואני לא חושב שצריך לנתק את הכל ולהסתפק בזה שאתה לא רוצה אותו כמאמן נבחרת.
כי תכלס, אחרי ההפסד לליטא גם אמרתי לעצמי שואללה, יכול להיות מעניין ומרענן לתת לו את הנבחרת ואני באמת לא פחדתי מהאופציה הזאת. אני לא נמנה עם אותם אנשים שרעיונות לא חושבים שמגיע לברקו לאמן נבחרת ולדעתי זה גם לא היה רעיון הזוי שהוא יאמן אבלללל ויש אבל ענק, כמו שמליניאק אמר בשש לעודד בן עמי, ברגע שהבנאדם היה שותף למה שהיה שותף הוא מאבד כל לגיטימיות גם כמועמד לאימון נבחרת ומבחינתי גם כאדם ערכי.
אני לא מאחל לו רע מבחינה אישית, אני כן מאחל שכל הפרוייקטים שבהם הוא מעורב לדעתי האישית בצורה אינטרסנטית כבדה יחדלו מלהתקיים.
וכן, אני מודע לזה שיש שם כמה מאות ילדים שמאוד יסבלו מזה אבל לדעתי זה לא יכול להיות השיקול העיקרי, עם כל הצער.
מצחיק פה אנשים
|
|
|
|
בתגובה ל: האם נוני מוזס קרא את מאמרו של קולו? מאת: NewUser זה שלאופירה יש אג'נדה מסוימת לא אומר שבידיעות חייבים ליישר קו איתה. יש לי תחושה שהגילוי המביש של ברקוביץ' על זה שוואחד התקשרו אליו כדי לקבל אישור לפרסם ידיעה על דונאדוני, הפיל למישהו בידיעות את האסימון שהם חייבים לבדל את עצמם מוואחד. נראה לי שגם בידיעות מבינים שחיבור הדוק לוואחד יגרום להם יותר נזק מתועלת.פרסום התחקיר על ברקוביץ' בא ליצור את הבידול הזה.
|
|
|
|
בתגובה ל: האם נוני מוזס קרא את מאמרו של קולו? מאת: NewUser אפילו ידיעות אחרונות שמים פס על הקוסם ושוחטים לו את הצורה בכתבת ענק. כדאי לשים לב לסיום בכתבה שלועגת לאתר וואחאד שלפני כמה חודשים הילל את ברקו והשתחווה לפניו על שהציל חיים לאחד הנערים שבלע את הלשון. ובכן לא דובים ולא זבובים. לפי הכתבה ב7 ימים זה סתם עוד שיר הלל מפגר של האתר האדיוטי לעגל הזהב שלו. פיכסה
|
|
|
|
|
בתגובה ל: תחקיר ידיעות אחרונות על פעילות אייל ברקוביץ' בנשר מאת: וינסנט וגהללא תוכן קבצים מצורפים:
|
|
|
בתגובה ל: (סוף התחקיר) מאת: וינסנט וגהללא תוכן קבצים מצורפים:
|
|
|
|
בתגובה ל: תחקיר ידיעות אחרונות על פעילות אייל ברקוביץ' בנשר מאת: וינסנט וגה פשוט נוכל
|
|
|
|
בתגובה ל: האם נוני מוזס קרא את מאמרו של קולו? מאת: NewUser עדיין ברקוביץ' הוא טאלנט, ברקוביץ' מביא צפיות ותגובות לטורי דעה ולתוכנית רדיו בנמצאת בבעלות עקיפה/ישירה של נוני מוזס ובסופו של דבר הוא חלק מהאימפריה של נוני, אם בעקיפין ואם במישרין.
ואשמח מאוד אם מישהו יסרוק את הכתבה ויעלה לכאן.
חג שמח לכולכם :)
מצחיק פה אנשים
|
|
|
|
נראה לכם? לא בבית ספרם! http://one.co.il/Article/153744.htmlבכתבה הבאה לא תמצאו את צירוף המילים "אלי" ו/או "אוחנה" ביחד או לחוד. נסו Ctrl F והיווכחו בעצמכם. לא שיש פה איזו עבירה חמורה וגלויה על אתיקה עיתונאית, המקרה הפשוט הזה סתם מהווה עוד מרכיב בפאזל בדבר ההתנהלות באתר הזה. אם הדמות היא "שלילית" קרי אין לאזכר אותה אלא אם כן הנסיבות לא מחמיאות (קרי הידיעה הראשית מלפני חודש על תביעת דיבה נגד רון קופמן מצד איגוד הכדורסל שלוותה בתמונות לא מחמיאות במיוחד של הקוף אוכל בפה פתוח ושוחה בבריכת שחיה). אפילו שהידיעה הזאת היא מסוג הידיעות שאמורות להיות אובייקטיביות לגמרי, כלומר מדובר פה בסגל שאלי אוחנה זימן, אם אתם רוצים תוסיפו אחרי זה "טור דעה" סובייקטיבי לגמרי שייכנס באמא של אוחנה, זכותכם. למה להכניס את המלחמות שלהם לתוך ידיעות בנאליות ואפורות שאמורות לספק מידע נטו לגולש? הלכתי לשתות מים קרים.
מצחיק פה אנשים
|
|
|
|
בתגובה ל: אזהרה: עלול להכיל אלי אוחנה! מאת: NewUser מצד שני גם ערוץ הספורט לא בדיוק טלית שכולה תכלת לאחר שלא פירסמו שאייל ברקוביץ' תובע דיבה את אלי אוחנה. בקיצור התקשורת בארץ הופכת לפח זבל אחד גדול
|
|
|
|
|
|
|
בתגובה ל: טור מעולה של ייגר לסיכום הקמפיין של וואחד/ברקוביץ' מאת: וינסנט וגה ללא תוכן
מצחיק פה אנשים
|
|
|
|
בתגובה ל: הקמפיין לא נגמר, מאת: NewUser אחיטופל הבינה שהיא קצת הגזימה וניפחה לפראייאר התורן (אחרי ארקדי) טיפה יותר מדי את האגו שכבר ככה היה מנופח מעבר לרמות האנושיות.
הקמפיין כרגע נסוג והושתק אבל אין לי ספק שהעבודה השקטה כרגע נעשית וכידוע אנחנו מדינה של אנשים עם זיכרון קצר מאוד, בכמה ספינים פתטים "העם" של ברקו יחזור להפגיז והוא עוד יוכל לעמוד על הקווים.
(אפשר למחוק את ההודעה הקודמת, בטעות נלחץ לי ה-Enter)
מצחיק פה אנשים
|
|
|
מצחיק פה אנשים
|
|
|
|
בתגובה ל: טור מעולה של ייגר לסיכום הקמפיין של וואחד/ברקוביץ' מאת: וינסנט וגה הם אייל ארד/מוטי מורל/רוני רימון וכל שאר יועצי התקשורת. בפעם הבאה שלקוח פוטנציאלי מתלבט האם לקחת את שרותיהם הם פשוט צריכים להראות לו את קלטת מסיבת העיתונאים הזו.
|
|
|
|
הטור של עמיר פלג מציג כל מיני פאשלות בתיאור ההסטוריה הספורטיבית של ישראל באתר של מסרד ההסברה. חלק מהטעויות תוקנו, חלק לא. http://www.masbirim.gov.il/i_sport.htmlממליץ לקרוא כדי לראות היכן אנו חיים. כנראה לא השתנה הרבה מאז השר מג'אדלה שלא ידע בין ימינו לשמאלו לפני אולימפיאדת בייג'ין. תוקן על ידי קולו רבי 25/2/2010 15:42
|
|
|
|
כאילו באמת שלא בא לי להיות קטנוני.. וסבבה לגיטימי לגמרי להביא אוהדים של קבוצות ולתת להם לכתוב טורי דעה, אבל כשהמתכונת של אותם "טורים" זה טוקבק שפורסם ככתבה זה כבר מביש... http://one.co.il/Oppinion/191/153548.htmlביטויים נבחרים: "יאללה, תחזרו לחורים. המכביזם מת" "אתם תמשיכו לאכול ת'לב" "לתת לצהובים המתנשאים האלה "ארבע על הראש"" "אז יאללה, שבו בשקט, תחזרו לחורים מהם יצאתם ופינטזתם שאתם באמת גדולים" כשאתר נותן במה לניסוחים עילגים שכל המטרה שלהם התגרות ילדותית יש לזה שם - טוקבקים, אבל כנראה שבאתר מספר אחד הטוקבקיסט הוא הכתב והכתב הוא טוקבקיסט ומה ההבדל בכלל? גם הבדיחה על תקן עיתונאי רציני ששמו עמנואל רוזן עושה את זה כל שבוע... פרשנות כלשהי לגבי המשחק? בשביל מה כשאפשר להוציא מהכלים כמה מאות ילדים שיטקבקו בזעם או באהדה.. ואגב, אני אוהד מכבי חיפה והייתי מאושר מההפסד של מכבי.
מצחיק פה אנשים
|
|
|
בתגובה ל: "טורי הדעה" לאחר המשחק באתר מספר אחד מאת: NewUserאבא שדרן סוג ג', מקומוניסט בדם שאסור לו לצאת מגבולות בת-ים תחתית. גידל לתפארת XXXXXXX בשם גבי, שגדל בין הטריבונות של איצטדיון צפרירים חולון הישן.... השאר נמחק עקב השתלחות בוטה וחסרת רסן תוקן על ידי קולו רבי 25/2/2010 16:0
|
|
|