שם משתמש: סיסמא:
הרשמה לאג'נדה
פורום אקטואליה
פורום בנושאים אקטואלים שעל סדר היום הציבורי.

סערה חדשה באליטות השמאל
סערה חדשה באליטות השמאל
פורסם לפני 209 ימים     מאת אוממי     סה"כ תגובות: 52     תגובה אחרונה לפני: 201 ימים

מסתבר שדמות ידועה למדי בחוגים אלו(ובמיוחד ברדיקליים שבהם) ביצעה מעשי אונס והטרדה מינית,מסתבר שכל מי שהוא "נחשב" כבר יודע מי זה אבל כולם מפחדים לדבר.

פעם היו אומרים "הפטריוטיות יא מפלטו האחרון של הנבל" באותה תקופה הפטריוטיות היא הערך שהועלה על נס,היום כשכל מיני זכויות למיניהם ועלות על נס אפשר לומר ש"הנאורות היא מפלטו האחרון של הנבל".

כדי באמת להיות נאמנים לאמת צריך להודות שיש לנו עולמות של ערכים ,גם אצל המתנחלים תמצאו נבלות מהסוג הזה וגם הם בד"כ יעטו על עצמם את אדרת האדם הערכי ביותר.

אבל לכל הנבלות יש משהו אחד משותף,הם נבלות.

קישורים:
ד"ר נעמה כרמי בבלוג שלה,מספרת שהיא מפחדת לומר את שמו,ברשימה היא מתלוננת על קשר השתיקה אבל הקטע הוא שהיא ואנשים הדומים לה הם חלק מהקשר.

גברת חנה בית הלחמי,מבכירת הפמינסטיות (הזועמות..מאוד זועמות..) בארץ(וכן אני חושב שהיא קיצונית עד כדי גיחוך).
היא מדברת על מנגנוני הגנה וכו'.

מאמר בהעוקץ של מישהי שנאנסה על ידו,כרגיל החברה האלימה והכובשת היא האחראית ,גם למקרה האישי שלה שנעשה על ידי נאור שדווקא מתנגד לכל הדברים שהיא מתארת.

אני רוצה להודות במשהו אישי,אני חלק מקשר השתיקה.
לא במקרה המדובר ולא באדם המדובר(שאין לי מושג קל שבקלים מיהו) אבל במקרה אחר,באותו מקרה היה מדובר ברע"ן שלי ובשמועות שרצו עליו,לא ידעתי שום דבר ודאי והבחורה שהיה מדובר בה הכחישה שהיה משהו(הייתי אחראי מטעם היוהל"ן על היחידה שלי אז הרגשתי חובה לנסות לברר) אבל לא העברתי את החשדות האלו הלאה.

אני מבין את החשש של ד"ר כרמי ואת זה שגם הגברת בית הלחמי לא בדיוק הצדיקה את השם הלוחמני שיצא לה אבל בניגוד להם אני לא ידעתי,חשדתי אבל לא ידעתי,הן יודעות,הנאנסת יודעת.

יותר מזה נראה שהן פשוט בורחות לטענת "החברה אשמה" זה אמנם לא מבטל את האשמה של האנס אבל זה מבטל את הצורך שלהן להלחם בזה(במקרה של הנאנסת שיכולה להתלונן ולא עושה את זה זה מוריד את תחושת האשמה מכך שלא התלוננה),עד כמה שלכאורה הן מובילות הפמיניזם.

Bookmark and Share

הגדרות תצוגה
הודעה מחבר שעה תאריך

מאמרי הקהילה
תקנון פורום אקטואליה.

29/1/2009

המלצה לעמוד הראשי קהילת תמיכה טכנית מנהלי קהילות הסכם שימוש באתר צור קשר Copyright ©2007-2009, אג'נדה

(0.1094)