|
|
|
|
בתגובה ל: שרשור שאלות לשורד האחרון מאת: קייזר סוזיניצחת את העונה, והוכחת שחוץ מדן מנו, כל תחמן שמגיע לגמר זוכה, לא משנה אם הוא מיעוט בבריתות או בשבט (אלא אם כן הוא עבר על חוקי התנהגות שלא יסולו בפז, כמו במקרה של ראסל מהישרדות סמואה). ובכן, יש לי 2 שאלות עבורך: 1. אם טלכו היה מגיע לגמר במקומך, אתה חושב שהוא היה זוכה? 2. מי לדעתך השורד הכי גדול בכל הזמנים, מכל העונות של הישרדות בישראל ובחו"ל?
|
|
|
בתגובה ל: שרשור שאלות לשורד האחרון מאת: קייזר סוזיכשעמדת מול טלכו ראש בראש לעלייה לשלישייה האחרונה לגמר? מה הרגשת?
|
|
|
בתגובה ל: שרשור שאלות לשורד האחרון מאת: קייזר סוזישתי שאלות 1.האם אתה מתחרט שלא נתת להדס את החצי פסלון? 2.אחרי שליעד אמרה לך שאתה מניאק וכו' חשבת שהיא תתן לך את הקול שלה?
|
|
|
בתגובה ל: שרשור שאלות לשורד האחרון מאת: קייזר סוזישי שאפו על הניצחרון, למרות שהייתי בעד טומי, שכנעת אותי שאתה אכן ראוי להיות השורד האחרון. כל הכבוד על המשחק, ומקווה לראות אותך בעוד מקומות בטלוויזיה בהמשך. השאלות שלי אליך הן: 1. האם אתה ממליץ לאחרים ללכת להישרדות? אם כן, למה? 2. מה הדבר הכי חשוב שלמדת מהישרדות?
|
|
|
בתגובה ל: שרשור שאלות לשורד האחרון מאת: קייזר סוזימבחינה אסטרטגית, ליאורה יזמה את המהלך של הדחת זיו ובאותו רגע היא ריסקה אותך ואת כל הברית ובכך הערימה עלייך, למרות למה לך מגיע לנצח יותר ממנה כי מאותו רגע היית תחת חסותה.
הישרדות האיים הקנריים יוצאת לדרך! 21 מתמודדים הולכים למסע בלתי צפוי באיים הקנריים, הם יצטרכו לשרוד את הטוויסטים, הבגידות והבריתות. ומי יודע? אולי את/ה תהיה השורד האחרון! http://communa.tapuz.co.il/Canaryהישרדות האיים הקנריים - מסע ללא גבולות!
|
|
|
בתגובה ל: שרשור שאלות לשורד האחרון מאת: קייזר סוזיאם לא היית עובר את הקהל, וטלכו היה מגיע לגמר. האם היית מצביע לו ?? כמו שהוא הצביע לך ופירגן לך. היה לך משחק מדהים. רק חבל שבתוכנית עם העמודים הטחת עלבונות שווא בטלכו שכיבד אותך
|
|
|
בתגובה ל: שרשור שאלות לשורד האחרון מאת: קייזר סוזיאתה סבור שהעובדה שאתה איש משפחה לעומת טומי שעדיין צעיר עזרה לבחירה בך ? אני אגב סבור שכן: ריקי וחנוך לדעתי התחברו לקטע הזה שבך .
|
|
|
בתגובה ל: שרשור שאלות לשורד האחרון מאת: קייזר סוזימזל טוב על הזכייה קודם כל. אם זאת, לאור כל הטוקבקים שכתובים היום, יש הרגשה מאוד גדולה בציבור, שאם המושבעים לא היו תחת השפעתם של זיו מצביעים לך, לא רק שאתה לא היית נבחר אלא גם הציבור לא תמך בך כל כך, לפחות לא כמו שתמכו בליאורה או טומי. מה הרגשתך בנוגע לכך, מעבר לתוצאה הסופית?
|
|
|
|
בתגובה ל: שאלה לשי מאת: noamimi חוץ מאשר לדבר מאד בנימוס אבל להפנות אצבע משולשת לעבר הקהל ולחייך?! (מטאפורית, מטאפורית כמובן)
|
|
|
בתגובה ל: שרשור שאלות לשורד האחרון מאת: קייזר סוזיאהבתי אותך ואת זיו כל התוכנית, וגם אתמול הייתי בעדך. ת'אמת קצת איכזבת אותי בקטע שבפרק האחרון שדיברת לטלכו בצורה מאוד לא יפה. אני בטוחה שטלכו לא שקרן במציאות ושהוא איש טוב. והשאלה שלי היא: האם אתה מתחרט על מה שאמרת לו? נ.ב. מזל- טוב על הזכייה! אני שמחה מאוד שניצחת, ובהצלחה בהמשך D:
|
|
|
בתגובה ל: שרשור שאלות לשורד האחרון מאת: קייזר סוזי1.ידוע לי כי ראית הישרדות ארה"ב. האם כשבאת למשחק עשית שיעורי בית ובאת מוכן מראש וניסית לחקות את אחד מהשורדים הטובים ביותר והתחמנים של הישרדות ארה"ב?(דוגמאות לשורדים שזכו ותחמנו:כריס, פרווטי, ארל, יול, בריאן ועוד...) 2.האם אתה שלם עם מעשיך וכל צעד וצעד שעשית במשחק?
|
|
|
בתגובה ל: שרשור שאלות לשורד האחרון מאת: קייזר סוזילשי שיהיה לך במזל.. מברוק שי יש לי בפנייך שלושה שאלות שתענה בכנות השאלות הן 1) אם לא היית לוקח את המיליון לפי דעתך מי היה מגיע לקחת את המיליון? 2) אחרי כ"כ הרבה תמכים ושקרים ומניפולציות איך זה שרוב חבר מושבעים הצביעו לך? 3) האם אתה לוקח איתך משהו מהאי שהיית? ומהו? ואיך זה לזכות במיליון?האם יש לך רגע של שקט מאז שזכית ?
שיהיה לך בהצלחה בהמשך!!! אביבית מאשקלון
|
|
|
בתגובה ל: שרשור שאלות לשורד האחרון מאת: קייזר סוזיקודם כל כבוד על הזכייה!!! גיליתי אצלך הרבה צדדים באישיות ולקראת סוף העונה אני חייבת לציין שאהבתי והערכתי אותך. שאלתי היא: מה היה הקושי הכי גדול של במהלך המשחק?הפיזי,הנפשי,המשחק החברתי,הגעגועים לבית ולמשפחה וכ'ו. וכמו שאמרתי בהתחלה באמת כל הכבוד!!!!!!!! תוקן על ידי אסף 3/1/2010 0:3
|
|
|
|
בתגובה ל: שאלה לשי מאת: צולקה אתה בטוח מבין לבד למה!!
שבוע טוב
|
|
|
|
בתגובה ל: צוקלה, שאלתך הראשונה נמחקה.. מאת: אסף ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: אז בהתאם אולי כדאי גם את השאלה רטורית הנלווית.תודה מאת: אלונה5 ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: נכון! (היי אלונה :) ) מאת: DayDreamer כמובן שגם תגובות אלה שלי מוזמנות למחיקה.תודה.
|
|
|
|
בתגובה ל: התבלבלתי ולא ניסחתי נכון,שמחה שהבנת את כוונתי. מאת: אלונה5 ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: וגם את זאת חחחחחחחחחח מאת: DayDreamer ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: חחחחח לא יפה,י'רעות מאת: noa_s ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: עוד שניה הג'ינג'י הורג אותנו..... מאת: DayDreamer ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: נראה אותו.. מאת: noa_s ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: לא נראה לי שכדאי לעצבן לו ת'נמשים.... מאת: DayDreamer ד
|
|
|
|
בתגובה ל: עכשיו כשהג'ינג'י הפך לסנטה,הוא חייב להיות יותר נחמ מאת: noa_s ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: מה?!?! סנטה ג'ינג'י?!?! למה אף אחד לא סיפר לי קודם מאת: DayDreamer סתכלי בתמונה של אסף ותביני..
|
|
|
|
בתגובה ל: חחחחחחחחחח את צוחקת עלי?? מאת: noa_s סתאאאאאם
|
|
|
|
בתגובה ל: אני ידעתי את זה חחחחחח התכוונתי לאמיתי! מאת: DayDreamer נועה ברכות על הניהול ב"רווק".. תהני ותצליחו!
|
|
|
|
בתגובה ל: שוב הג'ינג'י?? מאת: יעל103 תהיו שם אני מקווה......
|
|
|
|
בתגובה ל: תודה :) מאת: noa_s ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: חחחחחחחחחח את צוחקת עלי?? מאת: noa_s עכשיו תעמדי בפינה..
|
|
|
|
בתגובה ל: תפסתי אותך נועה :) מאת: אסף אני יכולה כבר לחזור למקום?? כואבות לי הרגליים.
|
|
|
|
בתגובה ל: המנהל, מאת: noa_s עכשיו שאת מנהלת - יש לך זכויות!
|
|
|
|
בתגובה ל: אז בהתאם אולי כדאי גם את השאלה רטורית הנלווית.תודה מאת: אלונה5 כי הוא חלק משרשור ואז הכל נמחק! תקנו אותי במידה ואני טועה :)
כשאנשים קטנים עושים צל גדול, זה סימן שהשמש שוקעת
|
|
|
|
בתגובה ל: אי אפשר למחוק את השרשור הנלווה מאת: קרן פרידמן בסוף שי כבר היה באירוח בטיוי .
הבנתי שפעמים רבות במחיקה בשרשור נמחקות גם תגובות נלוות.
ראיתי שלא תמיד..אז מניחה שבהזדמנות יגלו לך איך זה נעשה בדיוק.
נו טוב,אני מבינה שגם את בדרך לפתוח פורום;-);-)
|
|
|
|
בתגובה ל: זה במילא כבר לא משנה-נגמרררררר;-) מאת: אלונה5 אין לי כח וסבלנות לדברים האלו. אי בעיקר משתדלת לרשום בפורום שמעניין אותי..
בוקר טוב
|
|
|
|
בתגובה ל: אני ממש לא בקטע של פתיחת פורום מאת: קרן פרידמן ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: הדברים נכתבו בהומור,יום טוב. מאת: אלונה5 סתם!! יש לך אולי רעיון לפורום מהפכני?? משהו שאין במקום אחר??
|
|
|
|
בתגובה ל: אפשר למשל לפתוח פורום הומור.. מאת: קרן פרידמן אין לי רעיון..אבל..אם תחפשי טוב טוב ברחבי האג'נדה תמצאי פתאום שנפתח כאן פורום "קרן פרידמן". זה מתחיל במשפט:"זוכה הישרדות 3,שי אראל,מארח את זוכת "נמצא כבר תואר מתאים";-)קרן פרידמן.
שששש,לא שמעת את זה ממני;-)
|
|
|
|
בתגובה ל: אין עדיין פורום הומור??!לא לעניין בכלל. מאת: אלונה5 ללא תוכן
|
|
|
בתגובה ל: שרשור שאלות לשורד האחרון מאת: קייזר סוזיאתה זוכר אותי אתמול? אני צעקתי לך שניצחת כי ראיתי את כל ההצבעות של המושבעים, הצלחתי לראות אחי, ואתה הסתכלת אליי וחייכת, באותו רגע אחי ידעת שאתה זוכה? צעקתי לך אחי שניצחת, זוכר אחי?
|
|
|
|
בתגובה ל: שי המלך כנס אחי, ראית אותי בגמר? מאת: King4Fun מנסיון כשעומדים על במה לא רואים את הקהל מרוב כל התאורה שמסנוורת.
|
|
|
|
בתגובה ל: אתה חושב שהוא ראה מההתרגשות שלו מאת: דרדסית איפה נוכל לראות אותך על במה? :) ואל תדאגי, אני אגיע מאחרי הקלעים ולא תסתנוורי חח
|
|
|
|
בתגובה ל: עכשיו אנחנו סקרנים מאת: joni50 כיום כבר לא. בעבר הייתי מופיעה בתור רקדנית
|
|
|
|
בתגובה ל: חחחח מאת: דרדסית " אז תרקדי איתי הלילה, ריקוד רומנטי" כלשון המשורר :) הולך?
|
|
|
|
בתגובה ל: וואלה?! תרקדי איתי מאת: joni50 יפה לך, אני רואה שאתה עוקב אפילו שאתה בנכר הרחוק.
|
|
|
|
בתגובה ל: לאור ירח...... מאת: דרדסית עשה אחלה ביצוע מזרחי - הרוסי הזה - חוצפן שכמוהו :)
לאור ירח זה הזכיר לי את אביב גפן "זה אור הירח זה רק אור הירח♪♫ ואת שלמה ארצי ש"לפעמים אני שוכח, איך התחלתי מול ירח" ♪♫ אם זה יותר מתאים לריקוד שלנו, במיוחד האחרון, אני בעד!
|
|
|
|
בתגובה ל: שי המלך כנס אחי, ראית אותי בגמר? מאת: King4Fun אתה זה שצעק ''שי זוכה 6-3!!''? חחח
הישרדות האיים הקנריים יוצאת לדרך! 21 מתמודדים הולכים למסע בלתי צפוי באיים הקנריים, הם יצטרכו לשרוד את הטוויסטים, הבגידות והבריתות. ומי יודע? אולי את/ה תהיה השורד האחרון! http://communa.tapuz.co.il/Canaryהישרדות האיים הקנריים - מסע ללא גבולות!
|
|
|
|
בתגובה ל: חחחחחחחחחחחחחחחחחח מאת: mario101 אני מתחלה להצטער שלא הייתי שם..
|
|
|
בתגובה ל: שרשור שאלות לשורד האחרון מאת: קייזר סוזירק היה לי חשוב להגיד מזל טוב וכל הכבוד קיוויתי שתנצח! עם כל הקמפיין בעד טלכו שהיה באחד הפורומים ברשת והעליהום נגדך כבר חששתי שתיפול באסמסים. הייתי בהלם שטלכו הודח. היום נאלצתי לשכנע את ההורים שלי למה הגיע לך לזכות ולא לטומי, היה נדמה לי שאני מדברת עם גרופיות מתייפייפות בנות 13.. הם טענו שהמשחק לא מעניין אם נוכל כמוך זכה, והם גם החליטו שאתה כזה ושטומי הוא משהוא אחר רק ע"פ הגמר, אבא שלי לא טרח לצפות בכלל בתכנית.. נראה לי שאת השי שלך כבר יש לך- אתה עצמך, מליסה (מהממת), נועם (יש לה עתיד בתור מיס עולם, בחיי. מקסימונת!), מעיין (מזל טוב לחמוד הקטן) ומסעדה שלפי הביקורות דורשת גם ביקור שלי. ופה נשאלת השאלה, מתי סניף בת"א?;-) יאללה, חפרתי. תהנה מהפרס והתואר! מליטל, אחת מאלה שהעלו אותך לשלישייה.
|
|
|
בתגובה ל: שרשור שאלות לשורד האחרון מאת: קייזר סוזישלום שי, קודם כל תדע שאני הצבעתי לך ואני שמח שזכית. כל הכבוד. רציתי לדעת קצת על היחסים שלך עם בני הברית שלך: 1. האם אתה דוגל במושג בני ברית או שזה היה חלק מהאסטרטגיה שלך? 2. מי היה בן הברית האמיתי שלך במשחק לפי דעתך? 3. היו שמועות שאתה וזיו מכירים מלפני התכנית. האם זה נכון? 4. ושאלה אחרונה, האם לטל אנגלנדר יש חברה? כל הכבוד על הזכייה.
|
|
|
בתגובה ל: שרשור שאלות לשורד האחרון מאת: קייזר סוזיללא תוכן
|
|
|
בתגובה ל: שרשור שאלות לשורד האחרון מאת: קייזר סוזיכששמעתי שאתה קשור אל הפועל חיפה הפסקתי להיות אוהד שלהם. מאחר ואתה כזה אסטרטג גדול אולי תסביר לי למה זה קרה לי ?
|
|
|
|
בתגובה ל: שאלה לשי מאת: itzik ובכן, לא סבלת אותו כאדם, וגם לא כשחקן, ולכן כל דבר שהוא קשור אליו הפך בעיניך לטמא.
|
|
|
בתגובה ל: שרשור שאלות לשורד האחרון מאת: קייזר סוזיכבר אתמול ב- 19 היו צריכים לענות אלינו...חבל...
|
|
|
|
בתגובה ל: לא נראה לי שהולכים לענות לנו... מאת: noamimi לא כמו שהיה בד"כ.
|
|
|
בתגובה ל: שרשור שאלות לשורד האחרון מאת: קייזר סוזיהערצתי אותך עד הרגע שבגדת בהדס! כמו שאני ראיתי את זה לא האמנת לטומי, זה היה פשוט תירוץ למה לא לתת לה את הפיסלון. יעני קפצת על המציאה! (פחדת שאם הדס תעלה לגמר היא לוקחת את המיליון)
ואני לא ישאל אותך למה עשית את זה כי זה כבר ברור אבל השאלה שלי היא כזאת: 1.למה העלת את טומי איתך לגמר ולא את הדס???
2.נגיד וזיו היה עף וטלכו לא היה נמצא במשחק. היית חובר לליאורה כ"כ הרבה זמן?
|
|
|
|
|