אם כן אני חייבת רעיונות דחוף, נגמרו לי כל הרעיונות המקוריים במרוצת השנים. יש לנו תקציב של עד 300 ש"ח. רצוי לא עוד איזה סרוויס או פמוטים, ועדיף משהו שיתאים גם לאמא וגם לאבא, שאבא לא יעלב :-)
תודה רבה רבה וחג שמח!
בתגובה ל: האם אתם מביאים להורים מתנה לחג? מאת: hadari33 1. נכד חדש. 2. פרחים. 3. חלוקים תואמים. 4. מצעים.
יש המון ראיונות.
כאן יש חתימה.
בתגובה ל: יש דברים שתמיד עובדים... מאת: n0nick או מיטב פרקי החזנות או שירת הלאדינו או.... כל המארזים המפוארים שאף אחד לא קונה לעצמו. פיוטים, חזנות, יידיש, כל מה שידגדג להם את בלוטת הנוסטלגיה.
בתגובה ל: כרטיס להופעה של ריטה בזאפה מאת: יעל103 כרטיס לזאפה מתנה להורים? חחחח
בתגובה ל: יש דברים שתמיד עובדים... מאת: n0nick ללא תוכן
בתגובה ל: האם אתם מביאים להורים מתנה לחג? מאת: hadari33 אם להורים שלך יש אוטו משפחתי קקמייקה אז גם אבא וגם אמא ישמחו לכיסויים נחמדים לרכב וכיסוי הגה. אם זה תואם גם אמא תתלהב.
מושב עיסוי ושיאצו שמתלבש על כיסא רגיל. אבא ישתלט על זה מהר מאוד אבל אמא תהנה כשהוא לא נמצא.
אלבום תמונות יפה ומפואר על מקום משמעותי. אם הם מקזבלנקה, אלבום יפיפה על מרוקו יביא אותם לבכי. אם הם מסלוניקי אפשר צילומים של יוון שיעשו להם נעים. אם הם גרו כמה שנים בניו יורק או בברצלונה, עשו את ירח הדבש שלהם בפינלנד, בקיצור: כל מה שיעשה להם כיף.
עוד רעיון: אם יש להם גינה או אפילו אדנית, אפשר לקנות להם עשבי תבלין ותה, בעיקר רפואיים שידועים בכל מיני סגולות של הרגעה, הורדת לחץ דם והגברת כח הגברא. אם כמו אמא שלי גם ההורים שלך הופכים קצת היפוכונדרים עם הגיל אז את תמצאי שמהר מאוד הצמחים נהיים קרחים כי ההורים שלך שותים שתי כוסות תה ביום כל אחד.
בתגובה ל: האם אתם מביאים להורים מתנה לחג? מאת: hadari33 1. אם יש לך ילדים אני ממליצה לך להכין ספר/אלבום תמונות מחשב, שאת עורכת אותו, כותבת בו הערות כרצונך. צרפי תמונות של הנכדים, הסבים ושל כולכם ביחד.
אחותי הכינה לאמא שלי כבר 2 כאלה וה-3 בדרך. יש שם תמונות של אמא שלי עם 3 האחיינים ב- 2 טיול בחו"ל, תמונות של אחותי ובעלה עם הילדים. אמא שלי מרוצה עד הגג ונוסעת לטיולים ללא מצלמה. היא אומרת שהמתנה הזאת הכי יפה ולא עוד מביאים לה סתם מתנות שכבר יש לה בבית ושזו מזכרת יפה.
2. אני לדוגמא החג הזה עשיתי לי ולאמא שלי מנוי לתיאטרון, אבל אם התקציב 300 ש"ח ניתן לצרף עוד אחים או אחיות וביחד לקנות להם את המנוי הזוגי.
3. לקנות תווי קנייה של ארוחות בוקר, מסעדות, בתי קפה (מה שאת יודעת שהם אוהבים) בסכום הזה. זו מתנה מאוד מכובדת ושימושית.
אפילו אם אתה יודע אלף דברים, אל תתבייש לשאול את זה שיודע דבר אחד
בתגובה ל: הצעות מאת: דרדסית את מדברת על אלבום דיגיטלי כזה שמדפיסים או מסגרת דיגיטלית כזו שמכניסים לשם תמונות והתצוגה כל פעם מתחלפת?
בתגובה ל: ואי, אהבתי את הרעיון של אלבום תמונות מחשב מתנה מאת: hadari33 אני אשאל את אחותי ואעביר לך תפרטים במסר. אני יודעת, שהיא ערכה את האלבום כולו, כולל כיתובים, כולל צבעים, קישוטים, עיצובים והכל הכל במחשב ואז שלחה במייל לחברה עצמה, שהוציאה את זה על אלבום וזה נשלח אליה במשלוח. את גם אפילו בוחרת את הכריכה של האלבום. יש שם מלאן אפשרויות ואפשר גם לשתף את הילדים (אם הם גדולים מספיק) וזה ממש בתקציב שלך (אפילו פחות).
אפילו אם אתה יודע אלף דברים, אל תתבייש לשאול את זה שיודע דבר אחד
בן 23 שעלה מצרפת לפני מספר שנים עלעל ביום שישי האחרון במגזין המפרסם שירות ליווי - ולפתע ראה את תמונת אשתו. חששו התגבר כשנודע לו שבעבר הייתה נערת ליווי באירלנד. לפי כתב האישום שהוגש נגדו היום, הוא תקף אותה פעמיים. הצעיר מכחיש את האישומים נגדו/
בתגובה ל: תתעלמו ממני בבקשה- תודה. מאת: חומסת הפילים 1. הוא לא מעוניין. 2. הוא איבד את מספר הטלפון שלך. 3. הוא איבד את הטלפון שלו שם היה המספר שלך. 4. הוא ביישן ו"תקוע בסרט" בלי לדעת מה לעשות. 5. התבלבלת במספר שנתת לו והוא לא מבין למה הוא מגיע ל'מספרה של בוזגלו'.(קרה לי פעם שנתתי מספר אחר במקום המספר שלי - נתתי את מס' הזהות שלי שיש לו אותה קידומת כמו מספר הטלפון שלי...)
יהיה בסדר, תפסיקי להתייסר.
כאן יש חתימה.
בתגובה ל: ויש כמה סיבות מאת: n0nick 2 ו5 לא יתכנו בשום פנים ואופן. 3 היא מחשבה מעודדת 4 לא סביר מהיכרותי עם האיש- ביישן הוא לא. "סרט" אולי ו1? נו? בגלל האחד הזה בדיוק אני מתבכיינת.
אפילו אם אתה יודע אלף דברים, אל תתבייש לשאול את זה שיודע דבר אחד
בתגובה ל: איך את מרגישה עכשיו? מאת: דרדסית כי עדיין כל הזמן צצות בי המחשבות הנשיות המטופשות: יכולנו להיות נהדרים ביחד,אולי הוא רק צריך עוד דחיפה, אני אשנה אותו, הוא מושלם בשבילי...
כל הבלה בלה.
אני חזקה וזה יעבור לי. הבטחתי לעצמי להתאפק עד הראשון בספטמבר לפחות.
בתגובה ל: כמו מפגרת מאת: חומסת הפילים למה עד הראשון לספטמבר?
כאן יש חתימה.
בתגובה ל: כמו מפגרת מאת: חומסת הפילים הן משהו מוכר לי מאוד. כל דבר הכי קטן שלא מצריך שום התעסקות אצלי מקבל משמעות ענקית. מיד שאלות ומחשבות כמו: למה?, אבל חשבתי שהכל בסדר..., מה כבר קרה? אולי קרה משהו? לא, לא יכול להיות שקרה משהו.., או איך לא שמתי לב שהוא לא מעוניין?, למה לא יכול להיות גבר ללא משחקים?, מתחילות לקדוח בראש ללא הרף.
חבל שישנם גברים שצריכים לשקר וסתם להגיד משפטים ולזרוע תקווה הגם שהם לא באמת מתכוונים למה שאומרים. לא אומרת שצריך לפגוע, אבל בטח שלא לומר סתם אהיה בקשר ונקבע אם אתה לא מתכוון לעשות זאת.
אפילו אם אתה יודע אלף דברים, אל תתבייש לשאול את זה שיודע דבר אחד
בתגובה ל: כל המחשבות והשאלות האלה מאת: דרדסית ואני אומרת, אם גם אחרי שהחופש נגמר הוא לא מתקשר, אז זהו, אין לו שום תירוץ ואני כועסת ולא רוצה להיות איתו בקשר.
בתגובה ל: היא לא פילונת!!! היא חומסת... מאת: יעל103 אני בחרתי להגיב אליה ולהעיר אותה משלב התירוצים והמחשבות הלא מציאותיות. יכולתי לתת לה יד למה שהיא רוצה להאמין, אבל הרגשת שזו לא הדרך, אגב, כמו כולם כאן.
בתגובה ל: אם הוא יעיז להופיע.... מאת: חומסת הפילים או יותר נכון יש כאלה שהם חסרי בושה, שלא יהיה איכפת להם לראות אותך אחרי שהתנהגו איך שהתנהגו.
אם הוא לקוח חשוב שלכם וותיק אני מאמינה שהוא יגיע ואם הוא יכול לקבל את השירות במקום אחר והוא לא ותיק וחשוב אז יש מצב שאולי לא יגיע אליכם.
הקטע הוא האם את צריכה לתת לו שירות או סתם הוא נכנס למשרד (או מה שזה לא יהיה) ועובר דרכך? כי אם את צריכה לדבר איתו בעניינים שלשמם הוא מגיע ולספק לו את השירות אז זו באסה רצינית ואין לה מה לעשות. אם זה המצב אז תהיה קורקטית ותדברי רק ביזנס, אבל תהיי נחמדה. אם הוא לא זקוק לשירות שלך ולטיפול ממך אז תזרמי, כלומר: אם יגיד שלום תעני בחזרה, בלי לפתח שיחה על למה לא חזר אלייך וכו'. אם הוא מסתכל לעברך ומתעלם ממך ולא מדבר אז תחייכי חיוך קטן (לא מאוזן לאוזן) וזה הכל.
בתגובה ל: נוניק, זה נהדר.. אבל מאת: יעל103 ראשית כל הרוב כאן הוא של בנות וזה נכון לשונית (אם זכרוני לא משטה בי הרי שהאקדמיה ללשון עברית תיקנה את העיוות הלשוני באשר לפניה מגדרית, לפני כעשור ויותר, פעם הכלל הלשוני[השגוי] היה שאם יש ולו זכר אחד בלבד בקהל של נשים הפניה תהיה בגוף זכר לכלל, התיקון שנעשה, וזה כמובן עד כמה שאני זוכר מפרסום שקראתי בזמנו, הוא כי יש לפנות בהטיה מגדרים לפי הרוב, ומאחר והכלל כאן הינו רוב של בנות הרי ש"מאחלות" הוא בסדר גמור ותקין)
כאן יש חתימה.
בתגובה ל: נוניק, זה נהדר.. אבל מאת: יעל103 עשיתי תבנית שאיתה ניתן להוסיף כיתובים שונים למקרים מיוחדים.
קבצים מצורפים:
כאן יש חתימה.
בתגובה ל: שי קטן לקראת ראש השנה מאת: n0nick יעל תשימי את זה!
בתגובה ל: שי קטן לקראת ראש השנה מאת: n0nick אני ממש לא רוצה להישמע חצופה, אבל בכל זאת.... בכיף שלך גם לפנק אותנו בהישרדות עם משהו ברוח החג בבאנר? רק אם זה בסדר מבחינתך!!!
אפילו אם אתה יודע אלף דברים, אל תתבייש לשאול את זה שיודע דבר אחד
הנה טיוטה ראשונה לשיר חדש שלי (חסר פזמון ועוד בית או שניים) תהנו...או תבקרו(ביקורת בונה תתקבל תמיד בברכה)
מותק, אני אוהב אותך, אם תרצי וגם אם לא. חומד, לא שואל אותך, כל אחת בשלה, כל אחד בשלו.
גם אם תאמרי לי - "לא אוהבת אותך!". זה לא ישנה דבר, אני בשלי, ואת בשלך.
אמרת לי:"נדבר על זה!", וגם:"אני עדיין לא בשלה." ואני כאן, רק רוצה שתדעי, "-'אוהב אותך', זאת לא שאלה!"
(***בבקשה לא לפרסם/להמליץ לעמוד ראשי, תודה)
כאן יש חתימה.
בתגובה ל: איך נולד שיר? בטיוטה כמובן... מאת: n0nick תלחין את זה, אל תוסיף ואל תשנה,זה מדהים.
בתגובה ל: נוניקקקקק מאת: noa_s ללא תוכן
כאן יש חתימה.
בתגובה ל: איך נולד שיר? בטיוטה כמובן... מאת: n0nick השיר הזה הורס וקראתי אותו 12 פעמים. אני אפסיק לקרוא כי הוא עושה לי בלבלות בבטן :( אבל זה מדהים!!מדהים ומדהים.
בתגובה ל: נוניק, אתה כזה לא פייר מאת: יעל103 השיר, לטעמי, עדיין לא שלם, חסר עוד קצת, אך עדיין אין עליי מוזה להשלים אותו כמו שצריך... וצריך פזמון, זה שיר שאפשר להלחין...(כמו שאמרה נועה, רק שאני לא יודע להלחין)
בתגובה ל: יואוו נוניק זה בדיוק בשבילך - כנס!! מאת: יעל103 ללא תוכן
בתגובה ל: אם הוא לא שולח אני שולחת במקומו מאת: noa_s אחרי הכל המחבר צריך להזדהות בשמו בכדי לקבל קרדיט....
ו....
כאן יש חתימה.
בתגובה ל: כל דבר בזמנו. מאת: n0nick או שתמציא לך שם בימתי "נוניק סטאר"...
בתגובה ל: תזדהה בתור נוניק מאת: noa_s נוניק זה כינוי שאמצתי כשנרשמתי לאג'נדה, נדמה לי יש נוניק מקורי אחד עם פז"מ ארוך יותר על הכינוי.. יבלבלו...
כאן יש חתימה.
בתגובה ל: כן, אבל... מאת: n0nick ואתה בטוח יותר מוכשר
בתגובה ל: אני לא מכירה אותו מאת: noa_s ללא תוכן
כאן יש חתימה.
בתגובה ל: אני לא מכירה אותו מאת: noa_s אפשר ומותר ומתבקש לבקר (מלשון ביקורת) :)
כאן יש חתימה.
בתגובה ל: אם הוא לא שולח אני שולחת במקומו מאת: noa_s בנקודה זו אבקש שהשיר/ים שלי ישארו כאן במסגרת הזו בפורום הנחמד כאן.
תודה. :)
כאן יש חתימה.
בתגובה ל: בחנתי את האפשרות, וחשבתי... מאת: n0nick אני לא באמת אשלח שירים שלך לקרן פלס
אף אחד לא מבין אותי היום אני הולכת...:(
בתגובה ל: אוף צחקתי מאת: noa_s כאילו, הדברים לא היו בנימה כזו כמו שקראת.... באמת חשבתי על זה, ובדקת את העניין, ולא נראה לי שבאמת פלס מקבלת את כל אם בכלל את השירים שנשלחים שם.... דברים כאלו.
ובלי פרצופונים עצובים רק לחייך בבקשה.
כאן יש חתימה.
בתגובה ל: אל תלכי, לא התכוונתי ...אוף.... מאת: n0nick ונראה לך שמישהו יעביר לקרן פלס את השירים שלך? היא צריכה לשלם המון בשביל זה.. חחח
בתגובה ל: מאת: יעל103 מזכיר לי את האחינים שלי :) ככה בול הם נראים עכשיו
בתגובה ל: איך נולד שיר? בטיוטה כמובן... מאת: n0nick (באדום הפזמון)
מותק, אני אוהב אותך, אם תרצי וגם אם לא. חומד, לא שואל אותך, כל אחת בשלה, כל אחד בשלו.
גם אם תאמרי לי - "לא אוהבת אותך!". זה לא ישנה דבר, אני בשלי, ואת בשלך.
אמרת לי:"נדבר על זה!", וגם:"אני עדיין לא בשלה." ואני כאן, רק רוצה שתדעי, "-'אוהב אותך', זאת לא שאלה!"
אפילו אם תאמרי לי - "אני לא אוהבת אותך!". זה בכלל לא ישנה, אני בשלי, ואת בשלך.
לא שכחת להוסיף גם: "זה לא יסתדר לעולם!" את, רק תדעי זאת - שבחיים, אין דבר שהוא מושלם.
אז אם שוב תאמרי לי - "אני לא אוהבת אותך!" לי זה בכלל לא ישנה, אני אוהב אותך, גם כשאת בשלך.
כאן יש חתימה.
שלום בנות יש לי הפתעה בשבילכן אני מקורב ערוץ 2 ומשם הגיע התשובה לי בשבקין הוא השורד הארון אני יודע גם מי ינצח בגמר כוכב נולד אם תרצו לדעת תשאלו אותי(ובדרך לכל הויכוכים אני אולי טעיתי)ביי
בן 55 צבר מענין סקרן פטריוט אוהב לטייל מחשבים טלויזיה גרוש 10 שנים בן ובת בוגרים
בתגובה ל: הישרדות הגמר מאת: yairsh011101 ללא תוכן
כאן יש חתימה.
בתגובה ל: הישרדות משודר בערוץ 10. מאת: n0nick ללא תוכן
כאן יש חתימה.
בתגובה ל: הישרדות משודר בערוץ 10. מאת: n0nick אפילו לא שמתי לב שהוא רשם ערוץ 2! אני מתה מצחוק!
בתגובה ל: הישרדות הגמר מאת: yairsh011101 יאללה תגיד מי הזוכה ונגמור עם זה!! חצי מדינה אמרה בשבקין בלי להיות מקורבים אדוני הנכבד. ומי שינצח בגמר הוא עידן, למרות שאני מתה מתה על דיאנה!
בתגובה ל: קבלי מאת: יעל103 כאילו,מזעזע ביותר. האמת גם השיר לא משהו חחח
תודה בכל אופן...
נראה לי עכשיו אני צריכה לתפוס מקלט.
בתגובה ל: מותר לי להגיד שהקליפ מזעזעע? מאת: noa_s אל תשכחי שזה משהו מלפני למעלה מ-22 שנה. הנה קבלי משהו מדליק ביותר, אבל תראי את זה עד הסוף, כי יש הפתעה בסוף.
בתגובה ל: תראי, גם מעריצי ריטה הגדולים חושבים כמוך מאת: יעל103 ללא תוכן
בתגובה ל: הישרדות הגמר מאת: yairsh011101 כולנו ראינו אתמול את הגמר וראינו שבשבקין הוא השורד האחרון.
הלכה ההפתעה :(
בלילה, בבית קברות, עירומה. הסיוט של כל הורה התרחש אמש (ב') ביישוב הקטן אליכין. ילדה בת 8 נמצאה מסתובבת עירומה ובוכה, לאחר שגבר חטף אותה, הפשיט וניסה לתקוף. היא ככל הנראה לא נפגעה, לאחר שנמלטה מהרכב והסתתרה בשיחים. זמן קצר לאחר מכן נעצר בן 37 מאליכין, בחשד לחטיפתה ולניסיון לבצע מעשים מגונים. שמלה כחולה פרחונית, חולצה לבנה ותחתוני ילדה - שהונחו על המושב הקדמי של הרכב - העידו יותר מכל על מה שעבר על הילדה במהלך חטיפתה, בסביבות השעה 21:30. ברכב נמצאו גם כפכפי קרוקס בצבע כחול של אדם מבוגר, ככל הנראה של החשוד, המוכר באליכין כמעורער בנפשו.
בתגובה ל: מוזר... מאת: קייזר סוזי מה ילדה בגיל 8 עושה לבד עם חברה שלה במרכז מסחרי? לפי מה שאני קראתי מדובר בבחור מעורער בנפשו והיא הצליחה להמלט מהרכב שלו..
בתגובה ל: בת 8 נמצאה עירומה בבית קברות, גבר נעצר!! מאת: יעל103 אנשים שם הרי ראו אותו מתחיל עם הילדות הם אומרים שזה מקום קטן שכולם מכירים את כולם הם יודעים שאותו אדם מעורער בנפשו והם הסתפקו בלומר לו ללכת משם ולילדות ללכת הביתה
יכלו למנוע את זה,ובאמת לא ברור איך היא הצליחה לברוח ממנו.
בתגובה ל: כל הסיפור הזה מוזר מאת: noa_s גם ההורים שחושבים שילדים בגיל 8 מספיק אחראיים להסתובב לבד כך, וביחוד תחת הידיעה שאדם כזה ישנו בסביבה.
כאן יש חתימה.
בתגובה ל: יש הרבה אשמים. מאת: n0nick שקראתי את זה ישר עלתה לי לראש האחיינית שלי בת 8. ההורים שלה בחיים!!! לא יתנו לה להסתובב עם חברות בקניון לבד, אין סיכוי.
בתגובה ל: מה החוקים אומרים? מאת: חומסת הפילים אבל רק בשביל להיות מאה אחוז בטוחה, תשלחי מסרון/תתקשרי, תשאלי מה קורה.. לפי התשובות שלו אולי תדעי מאה אחוז לאן הרוח נושבת.
בתגובה ל: מה החוקים אומרים? מאת: חומסת הפילים ואם קרה משהו לבנאדם? על סמך זה קובעים שהוא לא מעונין? אני כן הייתי שולחת הודעה או אפילו בכלל מתקשרת אליו.
כשאנשים קטנים עושים צל גדול, זה סימן שהשמש שוקעת
בתגובה ל: זה לא בהכרח אומר שקיבלת תשובה מאת: קרן פרידמן מה בדיוק קרה לו? הוא לא מעונין ומתחמק, מאד ברור. לא לשלוח הודעה ובטח לא להתקשר!!
בתגובה ל: זה לא בהכרח אומר שקיבלת תשובה מאת: קרן פרידמן אבל אם קרה משהו, זה לא קשה להבין שאם היא לא יצרה קשר זה בגלל שהיא קיבלה ממנו רושם מוטעה שהוא לא רוצה. ולכן הוא יצטרך ליצור קשר ולתקן את הנעשה.
בתגובה ל: אוי.... מאת: חומסת הפילים את לא צריכה להסיק מסקנות. לפי מה שרשמת את מאד רוצה להתקשר, אז תהיי אמיצה ותתקשרי. ממש מאכזב לקרוא שאת כ"כ רוצה ועוצרת את עצמך.
כשאנשים קטנים עושים צל גדול, זה סימן שהשמש שוקעת
בתגובה ל: רגע!! מאת: קרן פרידמן במה זה יעזור לי בדיוק? מישרודפים אחריו פשוט בורח.
בחור שרוצה להפגש איתי ויש לו את הטלפון שלי, מתקשר אלי וקובע איתי. לא הסתרתי שאני מעונינת.
אני לא יכולה להכריח מישהו לרצות אותי. אני מאוכזבת אבל זה יעבור לי.
בתגובה ל: אני צריכה לרדוף אחריו? מאת: חומסת הפילים שבוע וחצי שהוא לא יצר קשר זה כבר מעבר למקובל (לדעתי לפחות), יש כאלו (אני) נורא ביישנים שלוקח להם זמן לתפוס תעוזה ולהתקשר (אפילו אם זו פעם שניה, כי תמיד יש את הOVER חשש "מה אומר לה", "יום זה מוקדם מדיי..", "עברו יומיים אולי היא לא רוצה....") שבוע וחצי זה כבר אחרי מה שמוגדר גבולי.
לדעתי עדיף לעבור הלאה.
יתכן והוא לא היה רציני.
כאן יש חתימה.
בתגובה ל: דעתי, בשום פנים ואופן לא! מאת: n0nick חברים וחברות (ונוניק) תחזיקו אותי!
אפילו אם אתה יודע אלף דברים, אל תתבייש לשאול את זה שיודע דבר אחד
בתגובה ל: מה החוקים אומרים? מאת: חומסת הפילים מסכימה בגדול עם נוניק. שבוע וחצי לא התקשר זה כבר מעיד על חוסר רצינות מצידו.
אנלא יודעת מהו גילך ומהו גיל הבחור המדובר, אבל יש גיל מסוים שכבר לא מחכים יום אחרי פגישה ראשונה לתת לבחורה להמתין, אלא מתקשרים יום למחרת.
אם הוא באמת היה באמת רוצה היה מוצא את דרכו אלייך. גם אני הייתי במצבים כאלה וגם אני הייתי מוטרפת מהם, אבל אין מה להתקשר ומה לסמס לו. אם זה בוער בך תעשי את זה, אבל תזכרי שזה לא ייתן לך כלום.
תגידי תודה שעל ההתחלה ראית שהוא לא רציני ולא אחרי ששכבתם או משהו כזה.
בתגובה ל: בקשר למשפט האחרון שלך: מאת: חומסת הפילים לי היו גברים דפוקים שרק אחרי שהתאהבתי בהם גיליתי שחסר להם משהו בקופסא. אפילו לרציניים שבהם. לכולנו עוברות מחשבות של אולי נוכל לשנות ולהזיז משהו במוח הגברי הלוקה בסינדרום הטמטמת (להוציא את נונצ'י שלנו, כן?!), אבל זה לא עובד לעולם.
הייתי בקשרים רציניים שעל ההתחלה שמתי לב לדברים מוזרים והבהבו לי נקודות אדומות שלא מצאו חן בעיניי וידעתי שקשה יהיה לי איתם, ובכל זאת בחרתי להתעלם, לטאטא ולא לציית לאותם תמרורים.
בסופו של דבר, דברים הופכים להיות יותר קשים ויותר מפריעים, כשהקשר מתמשך ומתקדם ואז הנורות האדומות של ההתחלה, זוכרת?! כבר הופכות לפרוג'קטורים בלתי נסבלים של ממש.
בתגובה ל: איזה פורומים? מאת: קייזר סוזי ראיתי בעמוד הראשי שהכותרת הזו מופיעה כמה פעמים עכשיו אני רואה שזה לא בדיוק אותן תמונות,אבל אותה אחת פרסמה אותן... לא ברור.