שלום בנות אני זקוק לעזרתכן
|
|
שלום בנות אני זקוק לעזרתכן
פורסם לפני
175 ימים
מאת יואב7
סה"כ תגובות: 129
תגובה אחרונה לפני: 152 ימים
שמי יואב, בן 24 נתקלתי בפורום הזה לגמרי במקרה (ויש כאן מישהי שגולשת באתר שמכירה אותי אבל אני לא יודע אם היא גולשת בפורום הזה)וחשבתי שאולי זה המקום לשאול ולומר את מה שיושב עלי כבר שבועיים ואני חושב שאולי רק בנות יוכלו לענות לי על זה מהצד שלהן. אז ככה, יש לי חברה כבר קרוב לשנה וחצי מתוקה מקסימה מצחיקה והכי יפה בעולם יש לי כמויות של אהבה כלפיה. אבל לפני שלושה שבועות בערך עשיתי שטות נוראית, חברה שלי טסה לחול לחודש עם המשפחה שלה, מיותר לציין שהתגעגעתי אליה בלי סוף ובאחד הערבים כשבוע לפני שחזרה יצאתי למועדון לבד שתיתי המון ובסוף הערב כשכולי שיכור המשכתי הביתה עם 2 בחורות מהמועדון..... באותו בוקר שהתעוררתי הייתי המום לחלוטין מעצמי ואני לא מפסיק לאכול את עצמי מאז. מאז היא כבר הספיקה לחזור לארץ, יצאנו לבלות יחד והיא לא יודעת מכלום אני ממש לא מראה לה שקרה משהו ומבחינתי זה באמת לא היה כלום כי אני עדיין אוהב אותה אבל אני לא יודע אם לספר לה או לא,כי אולי אני כן צריך אז מה אתן מציעות לי לעשות?לספר או לא? תקללו אותי,צרחו עלי,רק תגידו לי מה לעשות!!!
|
|
|
|
|
|
שמי יואב, בן 24 נתקלתי בפורום הזה לגמרי במקרה (ויש כאן מישהי שגולשת באתר שמכירה אותי אבל אני לא יודע אם היא גולשת בפורום הזה)וחשבתי שאולי זה המקום לשאול ולומר את מה שיושב עלי כבר שבועיים ואני חושב שאולי רק בנות יוכלו לענות לי על זה מהצד שלהן. אז ככה, יש לי חברה כבר קרוב לשנה וחצי מתוקה מקסימה מצחיקה והכי יפה בעולם יש לי כמויות של אהבה כלפיה. אבל לפני שלושה שבועות בערך עשיתי שטות נוראית, חברה שלי טסה לחול לחודש עם המשפחה שלה, מיותר לציין שהתגעגעתי אליה בלי סוף ובאחד הערבים כשבוע לפני שחזרה יצאתי למועדון לבד שתיתי המון ובסוף הערב כשכולי שיכור המשכתי הביתה עם 2 בחורות מהמועדון..... באותו בוקר שהתעוררתי הייתי המום לחלוטין מעצמי ואני לא מפסיק לאכול את עצמי מאז. מאז היא כבר הספיקה לחזור לארץ, יצאנו לבלות יחד והיא לא יודעת מכלום אני ממש לא מראה לה שקרה משהו ומבחינתי זה באמת לא היה כלום כי אני עדיין אוהב אותה אבל אני לא יודע אם לספר לה או לא,כי אולי אני כן צריך אז מה אתן מציעות לי לעשות?לספר או לא? תקללו אותי,צרחו עלי,רק תגידו לי מה לעשות!!!
|
|
|
|
בתגובה ל: שלום בנות אני זקוק לעזרתכן מאת: יואב7 מההכרות שלי איתה אני יודע שהיא מאוד מאוד מאוד תפגע מזה ואפילו תעזוב אותי ולא תסכים לסלוח אולי, היא ילדונת טובה כזאת מבית טוב ומגונן.
|
|
|
|
בתגובה ל: ועוד משהו מאת: יואב7 בין עצם זה שהיא ילדונת מבית טוב לעובדה שהיא תפגע? רק ילדות מבית טוב נפגעות מחבר בוגדני?? וביצ'יות עוברות לסדר היום??
כשאנשים קטנים עושים צל גדול, זה סימן שהשמש שוקעת
|
|
|
|
בתגובה ל: שלום בנות אני זקוק לעזרתכן מאת: יואב7 איך הגעת הביתה? האם כשהתעוררת בבוקר הן היו איתך במיטה?
וכן, אתה אידיוט.... אבל עוד נגיע לזה
<והללויה, עוד בן לפורום>
|
|
|
|
בתגובה ל: כמה שאלות מאת: שרידובדבנית ולשאלותייך: המקום קרוב לדירה שלי אז הגענו ברגל. וכשהתעוררתי הן לא היו איתי במיטה שמתי לב בזמן שהן יצאו מוקדם יותר והחלטתי להתעלם.
|
|
|
|
בתגובה ל: שלום בנות אני זקוק לעזרתכן מאת: יואב7 לא משנה כמה קשה היא תיקח את זה (וברור שהיא תיקח את זה קשה), אתה חייב לספר! לא מבינה את הבחורים שיש להם כמויות של אהבה לחברה שלהן, אבל הם מצידם מוכנים להשתכר ולצאת מאיזה פאב מסריח עם כמה בנות שנמרחות בלי לשים לב כמה הן עלובות נפש. אם היית באמת אוהב לא היית עושה את המעשה הזה ועוד מתלבט בכלל אם לספר או לא!
אנחנו כאן לא מקללים, אבל אני חושבת בדיוק כמו שרידובדבנית, אתה בהחלט אדיוט.
שבת שלום.
|
|
|
|
בתגובה ל: דבר ראשון לספר.. ברור שלספר! מאת: ע ד י למה בחורות כאלה נחשבות בעיניך "עלובות נפש"? מה הן עשו כדי להחשב ככאלה? הן חייבות למישהו משהו?
|
|
|
|
בתגובה ל: עדידוש מאת: שרידובדבנית התייחסתי לנושא הספציפי שרשם כאן יואב ולעובדה ש-2 בחורות בו זמנית יצאו איתו מהפאב והגיעו אליו לדירה ונכנסו איתו למיטה. אין לי בעיה בכלל עם בחור שפוגש בחורה בפאב, הם מרגישים באותו ראש וזורמים להם יחד לאן שלא יהיה. הבעיה שלי היא ש-2 בחורות (שבטח מכירות זו את זו) תפסו בחור שיכור בפאב והחליטו לחגוג בדירתו. נכון שהן לא חייבות למישהו משהו, אבל אני מסתכלת על זה בצורה אחרת, לא חושבת שהתנהגות כזאת מכבדת את אותן הבנות. אם הן הפכו את זה לשיטה וצדות בחורים בפאבים ומוכנות לעשות מפגשי שלישייה, אז אני באמת לא יודעת איפה הגבול שלהן.
בכל מקרה, הסיפור הספציפי הזה שנרשם כאן, לדעתי בכל אופן לא נרשם בתמימות, יואב מכיר את נועה ולפי מה שקראתי והבנתי מנועה, הוא ידע שבמוקדם או במאוחר היא תכנס לכאן ותבין שמדובר בו ובחברה שלה שנבגדה. אולי הוא בכלל רשם את כל זה ע"מ לנקות את המצפון שלו ועצם הכתיבה שלו זה בשביל להשתחרר ולא ממש להביע חרטה על המקרה.
ומשפט אחרון למגוז, לא חושבת שיש כאן "רף גבוה", אני לא מציבה רף לאף אחד וגם לא משדרת בעצמי רף גבוה, צר לי מאד שאת חושבת ככה.
|
|
|
|
בתגובה ל: אני אסביר גם לך שרי וגם למגוז מאת: ע ד י "2 בחורות (שבטח מכירות זו את זו) תפסו בחור שיכור בפאב והחליטו לחגוג בדירתו." "אם הן הפכו את זה לשיטה וצדות בחורים בפאבים ומוכנות לעשות מפגשי שלישייה, אז אני באמת לא יודעת איפה הגבול שלהן."
הן עושות בחירה מודעת להנות בדרך מסויימת שבה הן נהנות. הבחור החליט בחירה מודעת להנות גם הוא מזה. אז איפה בעצם הבעיה פה? מה הולך לעלובות נפש? זה שההנאה המינית שלהן היא בדרך שונה משלך?
וגם... מה זה "אני לא יודעת איפה הגבול שלהן"? הגבול שלהן זה איפה שהן יקבעו אותו, לא איפה שאת חושבת שצריך לקבוע אותו.
את לוקחת שתי בנות שאת לא מכירה אותן ולא יודעת מה הן עושות בחייהן הפרטיים ושופטת אותן שהן "עלובות נפש" ועל סמך מה? על סמך זה שקראת שהן עשו שלישיה עם מישהו שהן מצאו בפאב... וזהו.... זה כל מה שאת יודעת על שתיהן.... והן כבר "עלובות נפש"....
זה בתוספת שאר הדברים שכתבת - זה בהחלט הצבה של רף גבוה מידי עבור בני אדם ושיפוט מחמיר מאוד שלהם.
|
|
|
|
בתגובה ל: אני אסביר גם לך שרי וגם למגוז מאת: ע ד י בכל זאת, אני לא רואה בעיה. הגיע הזמן להפסיק עם הקביעה הזו שבנות שאוהבות סקס ועושות זאת בלי כפיה ובלי להיות חייבות משהו למישהו נחשבות ללא בסדר (במקרה הטוב). אני מבינה שזה לעולם לא היה עולה על דעתך עדי אבל לא כולנו חושבות את אותו הדבר, זה לא עושה אותן פחות טובות ממך או משאר הבנות. למה יש לך בעיה שהן החליטו לחגוג? אולי הן היו שיכורות בדיוק כמוהו? קחי בחשבון שאותו "שיכור" ידע יפה מאד איך להגיע הביתה. גם אם הן הפכו זאת לשיטה אני עדיין לא רואה מה הבעיה, והגבול שלהן הוא הגבול שלהן ואינו מעניינו של איש.
הגישה הזו של כבוד לא כבוד בעניין סקס מנציח את הפער בין גברים ונשים ומעצים שוביניזם.
|
|
|
|
בתגובה ל: או קיי מאת: שרידובדבנית ולכן אני לא מתכוונת להמשיך ולהסביר.
שיהיה שבוע טוב לכולם.
|
|
|
|
בתגובה ל: או קיי מאת: שרידובדבנית גם את וגם מגוז רושמות דברים שאתן בטוחות שככה צריך לנהוג. אבל יש אנשים שלא חושבים כמוך וזה לא אומר שיש כאן העצמה של שוביניזם ברצינות..
מפריע לי מאד שלא מקבלים כאן בהבנה דעה אחרת ואז מתחילה התקפה שלא אמורה היתה בכלל להתחיל.
|
|
|
|
בתגובה ל: לא חושבת שהיתה כאן קביעה כזאת מאת: שרון10 תסתכל על התאריכים והשעות של ההודעות השונות - המתקפה החלה כשחבורה של בנות התנפלו על בחור בצעקות קרב של "אתה חייב לספר!" ו"אם לא תספר אז אני אספר!!". כשאני הבעתי דעה שונה, זה לקח זמן קצר מאוד עד שהבנות פה עטו גם עלי, כאילו שאני שותפה לאיזה פשע.
כשהדעה הזו לא נוחה פה לאנשים מסויימים, כשאני שמה לכן מראה על הרף ההתנהגותי שאתן מציבות לאחרים ולא עומדות בו בעצמכן, זה פתאום הופך למתקפה מצידי ומצד שרי שחושבת כמוני, פתאום אלה אנחנו שלכאורה לא מסוגלות לקבל דעה שונה.
כמו שכתבתי פה למישהי שפנתה אלי באופן פרטי - הטבע נתן לנו עיניים שמאפשרות לנו להסתכל על המעטפת החיצונית של העולם, אך אינן מאפשרות לנו לחדור אותה אל התוכן ואינן מאפשרות לנו להסתכל על עצמנו. כששמים לנו מראה, אנחנו נחרדים לגלות מהדמות הזו שנשקפת אלינו ושואלים של מי התמונה המכוערת הזו.
|
|
|
|
בתגובה ל: שרון, תסתכל טוב טוב מתי המתקפה החלה. מאת: MAGOZ ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: טעות הקלדה: תסתכלי ולא תסתכל :] מאת: MAGOZ הוא שאל את דעת הבנות אם לספר או לא וכל אחת ענתה לו לפי דעתה, את ענית לי שאני לא אספר ואחרי ששאלתי אותך אם את לא היית רוצה לדעת שאת עם גבר בוגדני התחילו לבוא מצידך תארי התמימות וההיסטריה וכ' של בנות הפורום, ואם את שואלת אז לא רק לי זה הפריע.
|
|
|
|
בתגובה ל: בואי תסתכלי גם מאת: noa_s שאלת אותי אם הייתי רוצה לדעת ועניתי לך. אני לא מתעסקת במניפולציות של "אם ואילו". זה ממילא לא בשליטתי אם דבר כזה יקרה וזה ממילא לא בשליטתי אם מישהו יספר לי או לא ומי יהיה זה שיספר לי, כך שזה לא באמת משנה אם הייתי רוצה לדעת או לא.
כשאת נכנסת ל"אם היית רוצה לדעת" - זה חלק מהתמימות וההיסטריה.
|
|
|
|
בתגובה ל: שרון, תסתכל טוב טוב מתי המתקפה החלה. מאת: MAGOZ בואי נעשה קצת סדר בדברים: אני לא חושבת שהיתה כאן כוונה להתקיף. אולי באמת היתה כאן הגזמה מסויימת מצד הבנות שקבעו נחרצות דברים, אבל תסכימי איתי שגם את וגם שרי (בעיקר את) רושמות כאן דברים קשים לאנשים.
הרף הגבוה שרשמת הוא ממש לא נכון, ואם תמשיכי לרשום את זה בכל הודעה, זה ממש לא אומר שאנשים יסכימו איתך!
אולי זאת הדרך שלך להסתכל על אנשים מגבוה, אולי כי נדמה לך שאת יודעת קצת יותר (ואני לא מזלזלת בידע שלך), אבל להמשיך ולדון במשהו ולדפוק מים אחרי שכבר הבינו אותך, זה באמת מרגיז.
אז זה פורום קשקושים ושטויות, לא הטפות מוסר.
|
|
|
|
בתגובה ל: טוב תראי מאת: שרון10 אני לא מצפה שאנשים יסכימו איתי בעניין הזה, זה ברור שלא, כי לאנשים כואב מאוד לקבל את האמת המכוערת.
"הדרך שלי להסתכל על אנשים מגבוה"? אני מסתכלת מלמטה עליהם, לכן התחושה היא שהרף שהוצב הוא גבוה מידי, כזה שהרוב המכריע של האנשים לא מסוגלים לעמוד בו. רוב האנשים לא מסוגלים להיות קדושים מעונים וצדיקים טהורים שלעולם אינם משקרים ולעולם אינם בוגדים ולעולם אינם... כל דבר שלילי אחר.
אם זה פורום קשקושי בנות ולא פורום הטפות מוסר, אז למה הבנות פה התנפלו בהטפות מוסר עלי ועל שרי ועל הבחור הזה?... למה כולן פה חשו צורך ללמד אחרים מוסר מהו?... אני זו שאומרת לבנות שצריך לרדת לכדור הארץ בחזרה ולהסתכל על המציאות הפרקטית ולא לנסות להיות צדיקים כי זה בלתי אפשרי בעוד שהן ממשיכות לצעוק ש"מי שאוהב לא בוגד", "חייבים לספר" וכו', ואני זו שמטיפה מוסר?...
כאמור, כמו כולן כאן - נדמה לך שאם מישהו לא מסכים איתך אז זה אומר שהוא לא יודע לקבל דעות שונות. אם הוא היה מסכים איתך וחושב כמוך, אז ודאי שהוא מקבל דעות שונות.
ואגב, זה נקרא "לטחון מים" ולא "לדפוק מים".
|
|
|
|
בתגובה ל: שוב את עושה את זה. אותו דבר. מאת: MAGOZ ממש לא קשה לנו ולי לקבל את האמת המכוערת.. קשה לי יותר שאת נתפסת בעיניי כבחורה גאוותנית ותמיד יש לך מה להגיד.
ופה מסתיים הדיון העמוק בנושא יואב, הבגידה וכל השאר.
ערב טוב לך ולכולם.
|
|
|
|
בתגובה ל: לטחון/לדפוק/להמיס - אותו דבר מבחינתי.. מאת: שרון10 עכשיו, הדיון הסתיים.
|
|
|
|
בתגובה ל: ולך אף פעם אין מה לומר? בגלל זה את כל פעם מגיבה?.. מאת: MAGOZ ואת קצת מעצבנת בגישה שלך, בכל "הטעויות" שאת מוצאת לאנשים במשפטים ובהודעות שלהם. לא כולם כמוך גברת, אני לא יודעת בת כמה את, אבל את בהחלט טיפוס מעצבן עם גישה תוקפנית ומרגיזה.
אין לי כח לדיונים איתך פה, כי את מסתובבת סביב עצמך בלי רצון לשמוע אחרים.
|
|
|
|
בתגובה ל: עשית לי כבר כאב ראש מאת: שרון10 מי שלא חושב כמוך, הוא טיפוס מעצבן עם גישה תוקפנית ומרגיזה.
לא אמרת שסיימת את הדיון?.... לא אמרת שאין לך כוח אליו?.... אז למה את ממשיכה את זה?...
|
|
|
|
בתגובה ל: דבר ראשון לספר.. ברור שלספר! מאת: ע ד י 1. כפי שכבר כתבתי בהודעות אחרות - זה שהוא מעד ככה, זה לא אומר שהוא לא אוהב אותה. גברים רבים בוגדים בצורה כזו למרות שהם מאוד אוהבים את בת הזוג שלהם, משום שהבגידה הזו בעיניהם היא לרוב אקט חסר משמעות עם בחורה חסרת משמעות משום שמדובר בסקס בלבד וההשקעה האמיתית שלהם היא בבת הזוג.
2. למה בחורה שמתחילה עם מישהו ו/או נענית לחיזוריו בפאב, היא "עלובת נפש"? האם לבחורה אסור להתחיל עם בחור? אסור לה להשתכר? אסור לה להיענות לחיזוריו של בחור? אסור לה להיות חרמנית ולפעול למימוש? היא עלובת נפש אם היא חרמנית ואוהבת לשתות ויש לה הזדמנות להנות מזה?
אני חושבת שהבנות פה בפורום מעמידות רף גבוה מידי שרוב בני האדם לא מסוגלים לעמוד בו ושופטות קשה מידי ולחומרה יתרה את מי שלא עומד ברף הזה, וקשה לי להאמין שהבנות פה בעצמן עומדות ברף הזה, וחיות באיזו בועה של סוסים חדי קרן ורודים בכל מה שקשור למערכות יחסים.
|
|
|
בתגובה ל: שרי צודקת... למה "עלובות נפש"? מאת: MAGOZ
|
|
|
|
בתגובה ל: נראה לי שקצת נסחפת בתגובה הזאת שלך מאת: שרון10 ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: שרי צודקת... למה "עלובות נפש"? מאת: MAGOZ כמו שרשמתי, אני מצטערת לקרוא שאת חושבת שהבנות כאן חיות בבועה של סוסים חדי קרן ורודים.. אני יכולה להעיד על עצמי שהבועה רחוקה ממני, אני אחרונה שחושבת שהחיים ורודים, אני יודעת שאחוז הגברים/הנשים הבוגדים גבוה מאד, ברור לי שאין תעודת ביטוח לשום מערכת יחסים ולא משנה כמה נעצום עיניים ונסתום אוזניים.
מי שחושבת שלה זה לא יקרה, היא זאת שחיה בבועה של סוסים.
זאת דעתי בכל אופן.
|
|
|
|
בתגובה ל: מגוז, מאת: ע ד י אף אחד לא רוצה לחיות בתחושה שמחר בבוקר ישדדו אותו או יאנסו אותו או שתפרוץ לו שריפה בבית וכו', אז אנחנו חיים בתחושת "לי זה לא יקרה". זה סוג של "סטטיסטיקה" פנימית שאנחנו עושים עם עצמנו - אם עד היום השמש זרחה כל יום, אז ודאי היא גם תזרח מחר. אם עד היום לא קרו לי דברים רעים א' ב' ג' אז ודאי גם לא יקרו. זו תחושת ביטחון שאנחנו חייבים עבור עצמנו.
מי שכל הזמן חי בחרדות וחששות מפני בני אדם וכל הזמן חושב על זה שתכף עלול לקרות לו משהו, זה לכאורה אדם ריאליסטי, בפועל זה אדם שפשוט לא חי.
התמימות היא בזה שהבנות פה חושבות שמי שבוגד בטוח לא אוהב, כי הרי אם הוא היה אוהב אז הוא לא היה פוגע ככה. זו צדקנות שמתעלמת משני מרכיבים מציאותיים: 1. כל עוד הצד השני לא יודע, הבגידה הזו לא פוגעת בו. 2. גם כשאנחנו אוהבים מישהו מאוד, אנחנו לפעמים מתנהגים בצורה שמאוד פוגעת בו. גם אם אנחנו נורא נשתדל, יש לנו דברים קטנים באופי שלעולם לא נצליח לשנות ושגורמים לנו לבחור בהתנהגות שלעיתים פוגעת נורא בקרובים לנו ביותר. לפעמים אנחנו עושים את זה במודע, אבל לא במתכוון, כמו למשל לומר דברים רעים למישהו בעידנא דריתחא. האם זה אומר שאנחנו לא אוהבים אותם?... אני בטוחה שכל אחת כאן פגעה לפחות פעם אחת בחיים במישהו שיקר לה. הפגיעה מדברים שאומרים וממעשים שנעשים לעיתים גדולה יותר מכולה לתקוע את הזין איפשהו, אבל אף אחת מכן לרגע לא שמה בספק את אהבתה לאותו אדם שהיא פגעה בו והרבה פעמים גם לא שמה ספק באהבתו של מי שפגע בה ככה (אלא ספק זמני, שאחריו היחסים מתאחים, כי בנאדם בוגר יודע שזה קורה לכל אחד ואם ננתק קשרים עם כל אחד שפגע בנו אז נישאר בלי אף אחד בעולם). אם אחרי כאלה דברים אנחנו מוכנים לחזור לקשר עם אנשים, אז למה דבר חומרי וגשמי כל-כך שאם לא נדע ממנו אז לא ניפגע ממנו, כן גורם לנו לכאלה רגשות עזים? למה פתאום כולן נעמדות על הרגליים האחוריות וצועקות שחייבים לספר כשידוע שזה רק יקלקל את היחסים?
זו בעיני התמימות הגדולה, וגם סוג של טימטום מרצון של בניא דם.
|
|
|
|
בתגובה ל: "לי זה לא יקרה" זו לא תמימות, זה מנגנון הגנה מאת: MAGOZ שאולי בגידה לא סותרת את האהבה, יש גם הרבה זוגות שמשבר של בגידה הביא דווקא לצמיחה, אבל אני בשום אופן לא מסכימה איתך שכל זמן שהיא לא יודעת אז הוא לא עושה שום דבר רע והוא יכול להמשיך לבגוד.זה לא נראה לי הגיוני אפילו שיש בחורה שתחשוב דבר כזה.
אני לא חיה בשום בועה ורודה במה שקשור למערכות יחסים וממש לא תמימה, אבל זה שאחוז הבגידות הוא כ"כ גבוה לא אומר שזה בסדר לבגוד כל עוד היא לא יודעת, אני לא רואה איפה מישהי פה הציבה רף גבוה, אבל לא יעזור שאני אטרח לכתוב ולהסביר עכשיו,את בכל מקרה תחזרי למתקפה שלך.
|
|
|
|
בתגובה ל: בדבר אחד הצלחת לשכנע אותי מאת: noa_s לבגוד זה לא בסדר, לכן זה נקרא בגידה, מילה עם משמעות מאוד שלילית. לרגע לא טענתי שזה בסדר לבגוד. בגידה זה דבר מכוער, אין לי ספק בזה, ויש להמנע ממנו. הטענה שלי הייתה אחרת - הטענה שלי הייתה על המצב בדיעבד שבו אדם כבר בגד, המעשה כבר נעשה ולא ניתן להחזיר את הגלגל לאחור, אבל כן ניתן למזער נזקים ע"י כך שלא מספרים אלא ממשיכים הלאה כאילו כלום לא קרה ופשוט לא נותנים לזה לקרות שוב.
זה שאחוז הבוגדים כ"כ גרוע לא מעיד על כך שמדובר במעשה טוב ובטח שלא במשהו שיש לעשותו, ממש לא, זה ממש לא מה שהתכוונתי. אני התכוונתי שזה שכל-כך הרבה אנשים בוגדים בצורה כזו בבני זוג, רק מעיד על זה שמדובר במשהו אנושי, ובמשהו שאפשר לחיות איתו כי עובדה - אנשים חיים עם זה (אני לא מדברת על אלה שחיים עם הידיעה שבן הזוג שלהם בוגד, אלא עם העובדה שיש אנשים שחיים יפה מבלי להרגיש בכלל שהם נבגדים, וכאלה יש הרבה יותר מאשר מי שחיים בידיעה עם בן זוג שבוגד).
הרף שהוצב פה לאנשים, ואת זה הסברתי גם על גבי הפורום ובעיקר ביחידות למי שפנתה אלי באופן פרטי, זה הרף ההתנהגותי, הציפייה הזו שאנשים יעמדו בציפיות שמציב הרף בעצמו לא מסוגל לעמוד בהן כל הזמן. אני לא יודעת איך עוד להסביר את זה מעבר למה שכבר הסברתי, לכן אני פשוט מניחה לזה ככה.
|
|
|
|
בתגובה ל: שרי צודקת... למה "עלובות נפש"? מאת: MAGOZ ז"א "עלובות נפש" זה קצת מוגזם ובסה"כ כן מותר להן לעשות את כל הדברים שמנית, מותר ובכיף.
אבל לעדי, בגלל שהיא טיפוס יותר שמרן זה נשמע כמו פריצות. בסדר גם לי זה קצת נשמע פריצות, זה לא שאני פוסלת בנות כאלו כבני אדם.. עם כל הכבוד זה דבר טבעי.
|
|
|
|
בתגובה ל: שלום בנות אני זקוק לעזרתכן מאת: יואב7 באמת חשבת לא לספר לחברה שלך??
|
|
|
|
בתגובה ל: סליחה על השאלה יואב מאת: שרון10 מתוך פחד שהיא תעזוב אותי ואני גם יודע שזה מה שיהיה.החברות והמשפחה שלה יעודדו אותה לזה.
|
|
|
|
בתגובה ל: התלבטתי מאת: יואב7 סליחה על התוקפנות, אבל נראה לך שלחברה שלך אין מספיק שכל להבין לבד שאין לה מה לחפש עם חבר בוגדני כמוך? הגיוני שזה מה שיהיה, אין דרך אחרת!
אולי ככה תבין שנאמנות זה אחד הדברים שחשובים בחיים.. לא לספר מתוך פחד שהיא תעזוב אותך זה תרוץ אדיוטי בשביל "לברוח" ולא לספר את האמת..
מודה, הצלחת להרגיז אותי בגישה שלך!
|
|
|
|
בתגובה ל: התלבטתי מאת: יואב7 והלוואי שחברה שלך לא תרצה לשמוע אותך ותעיף אותך לכל הרוחות!!
|
|
|
|
בתגובה ל: התלבטתי מאת: יואב7 לא עשית דבר כל-כך נורא, משום שכל עוד חברה שלך לא יודעת מזה ואתה ממשיך להתנהג כרגיל - למעשה אין שום בעיה.
המוקש היחיד - חברה של חברה שלך יודעת מזה והיא מאיימת לספר. גם אם היא תירגע מזה ותחליט שלא לספר בינתיים, יום אחד היא עלולה בכל זאת להחליט לספר משום שעשוי להיות לה קשה לשמור על הסוד הזה (כי אין מה לעשות - כאלה הן בנות. היסטריות, תמימות, צדקניות).
אתה למעשה יושב פה על חבית נפץ, ואם נועה תחליט לספר, אז עדיף שזה יהיה פיצוץ מבוקר - שזה יבוא קודם ממך ולא ממנה.
אל תשכח שאת הגלגל אי אפשר להחזיר אחורה, אז קח אחריות על המעשים שלך - במידה וזה יתגלה, תהיה גבר וקח צעד אחורה, אל תלחם בטחנות רוח. המשפחה שלה יכולה לעודד אותה לעזוב אותך או לא לעזוב אותך, זה לא משנה מה המשפחה שלה תגיד או לא תגיד, מה שמשנה זה מה שחברה שלך תחליט ואם אתה איתה ואתה אוהב אותה אז סמוך עליה שהיא תדע מה טוב עבורה ברגע האמת.
|
|
|
|
בתגובה ל: הבנות פה תמימות, צדקניות והיסטריות. מאת: MAGOZ שלשקר אין רגליים, הוא יתגלה באיזשהי צורה, באיזשהו שלב בחיים..וכשמגלים שקר, ביחוד שהוא הוסתר כ"כ הרבה זמן, הבגידה כואבת פי 3.
|
|
|
|
בתגובה ל: אני רק רוצה לומר לך מאת: קייזר סוזי שקר זו מיומנות חברתית, זה אחד הדברים הראשונים שילד לומד מהוריו כשהוא מתפתח ומחקה אותם כדי ללמוד מהם איך לתקשר עם אנשים ומאוחר יותר גם איך לעבוד עם אנשים לטובת האינטרסים שלו. אנחנו משקרים כל יום עשרות עד מאות פעמים בלי שאנחנו שמים לב שאנחנו משקרים, וכמעט אף אחד מהשקרים הללו אינו מתגלה. גם כשזה מגיע לשקרים גדולים וברורים יותר כמו להסתיר בגידה, ברוב המקרים זה לא מתגלה. גם לא אחרי הרבה שנים.
דברים כמו "לשקר אין רגליים" זה דברים שמלמדים אותנו בגיל קטן כדי להפחיד אותנו כדי שלא נשקר, כמו שמנסים להפחיד אותנו ש"אין סמים קלים", שכ-ל מי שיעשן אפילו שחטה קטנה של סיגריה ישר יחטוף סרטן ריאות, להפחיד אותנו שלכאורה אפשר לזהות אדם שבוגד/משקר לפי ההתנהגות שלו, ששפת גוף חושפת הכל עלינו ועוד כל מיני קלישאות של מערכת החינוך הכושלת שלנו.
|
|
|
|
בתגובה ל: שלום בנות אני זקוק לעזרתכן מאת: יואב7 וזה דווקא היה בסוגריים "(ויש כאן מישהי שגולשת באתר שמכירה אותי אבל אני לא יודע אם היא גולשת בפורום הזה)"
אולי אני טועה, אבל יותר מידי פרטים פה מוכרים לי,השם הגיל,זמן החברות,הטיסה לחו"ל.. כ"כ חכם מצדך,אם היית מסתכל בפורום כאן,ממש שרשור מתחת, היית רואה הודעה שכתבתי,עפ סיפור שאמור להיות מוכר לך.. ואם כבר אז מיותר לציין שהגעת לאג'נדה כי סיפרתי לכם לפני כמה ימים שאני מנהלת פה ת'רווק.
אז בוא נחסוך ממך את ההתלבטות הזו אם לספר לה או לא,היא תדע מזה השאלה היא אם תאזור אומץ לספר לה או שהיא תשמע את זה ממני, אתם יוצאים הערב לא? אז תתחיל להתכונן..
ואני מסכימה עם עדי,אם היית אוהב אותה לא היית עושה לה דבר כזה בחיים! אבל בדבר אחד צדקת "מתוקה מקסימה מצחיקה והכי יפה בעולם" ,נכון,לא מגיע לך אחת כמוה.
|
|
|
|
בתגובה ל: אני אתייחס לצד אחר בטפשות שלך מאת: noa_s קיוויתי ולא קיוויתי שאולי תקראי את זה.ועכשיו אני בהחלט מצטער,שכחתי כמה את מסוגלת להסחף כשרק פוגעים קצת במישהו שקרוב אלייך. ואם כבר פותחים את זה אז אולי היה לי הרבה יותר פשוט לספר לה אם לא הייתי יודע מי החברה שאליה היא תלך כדי לבכות אחר כך,ודי לרמיזה אני חושב. אולי במקרים כאלה רואים מה מסתתר מתחת לחיוך המתוק נועה,ביצ'ית קוראים לזה? אז אני מצטער באמת שטעיתי,אין לך מושג עד כמה אני מצטער ואנשים טועים לפעמים לא כולם הם כמו דניאלוש המושלם שלך,ואם כבר מדברים על מושלם,את לא צריכה ללכת לטפל בו?? :*
|
|
|
|
בתגובה ל: נועה מאת: יואב7 אני לא חושבת שזה המקום לסגור חשבונות ובטח לא בדרך המכוערת שאתה עושה את זה. נועה חשפה פה מספיק את עצמה ומה היא עוברת בימים האלו. אין מה להשוות את ההקרבה שלה לבוגדנות שלך.
אז באמת תתקפל מכאן, כי לא בא לי להתרגז..
|
|
|
|
בתגובה ל: נועה מאת: יואב7 אבל תודה, תודה לך ולאנשים כמותך שגורמים לי להודות על האהבה שלי גם בימים כאלה קשים :)
|
|
|
|
בתגובה ל: נועה מאת: יואב7 ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: אני אתייחס לצד אחר בטפשות שלך מאת: noa_s אם היחסים ביניהם טובים, אז חבל שהיא תפגע מזה.
אם הוא בגד בה זה עניין שלו וההחלטה אם לספר או לא צריכה להיות שלו ולא שלך.
גם אם אתן חברות הכי טובות, תזכרי שהאמת היא לא תמיד משהו שאנחנו מעוניינים לדעת או שכדאי לנו לדעת.
זה לא נכון שאם הוא היה אוהב אותה אז הוא לא היה עושה לה דבר כזה. זו קלישאה רומנטית של אנשים שמשלים את עצמם. גברים בד"כ בוגדים במתכונת שונה וממניעים שונים מנשים, ולכן אני אתייחס עכשיו לדפוס בגידות של גברים בעיקר:
גבר שבוגד בבת הזוג שלו, בהנחה שמדובר בסטוצים חד פעמי (או אפילו אם כמה סטוצים כאלה עם אותה בחורה) וזה עם מישהו שהוא לא שם עליה אלא רק נהנה לזיין אותה, הוא לא בהכרח לא-אוהב את חברה שלו, משום שמבחינתו זה היה רק יחסי מין ולא יותר מזה, ומי שהוא נמצא איתה במערכת יחסים זוגית מורכבת שבה בת הזוג היא הסקס העיקר וכמובן שחשוב מכך יש את הקשר האינטימי ביניהם ברמה הרגשית - זה מה שקובע עבורו, ואותה הוא אוהב.
אני לא אומרת שזה בסדר לבגוד ככה, אלא שזה פשוט לא סותר את הרגשות שלו כלפי בת הזוג שלו.
|
|
|
|
בתגובה ל: אני במקומך לא הייתי מספרת. מאת: MAGOZ פשוט לא מאמינה שיש מי שחושבת שצריך לטאטא בגידה (מעידה חד פעמית או כל טמטום אחר) מתחת לשטיח ולא לספר.
אולי זה הראש שלי, אבל זה באמת לא נראה לי הגיוני שאפשר להמשיך כאילו לא קרה כלום.
הרי זה יתגלה מתישהוא לא? ואז מה?
|
|
|
|
בתגובה ל: MAGOZ אני פשוט בהלם מאת: יעל103 ברוב המקרים שני בני הזוג ממשיכים כאילו שלא קרה כלום, משום שהמקרה לא התגלה.
אני מכירה יותר אנשים שבגדו (לעיתים יותר מפעם אחת) ועדין שמרו על מערכת יחסים יציבה כאילו שכלום לא קרה, מבלי שזה התגלה, מאשר אנשים שעשה להם טוב לדעת שבן הזוג שלהם בוגד בהם.
|
|
|
|
בתגובה ל: אפשר להמשיך כאילו שלא קרה כלום, וזה לא בהכרח יתגלה מאת: MAGOZ בכל מקרה הבחור צריך לספר.. מה יקרה הלאה? זה כבר משהו שנתון להחלטה של החברה שלו, או החלטה שלהם יחד. אבל אין מצב שהכל יהיה "רגיל" ושהוא לא מספר לה! פשוט לא מקובל הקטע הזה, וזה לא עניין של כמה את חושבת שאנשים תמימים, מה קשור בכלל התמימות?
|
|
|
|
בתגובה ל: את מתכוונת להיות סוג של בת יענה? מאת: יעל103 הציפור שעליה נטען שהיא לכאורה טומנת את ראשה בחול (מה שלא נכון בכלל), נקראת יען ולא בת יענה.
אני אענה לך על הטיעונים שלך לפי הסדר:
1. מה יקרה הלאה? ובכן, אם הוא לא יספר, אז לא יקרה שום דבר מיוחד. הזוגיות שלהם תמשיך להתנהל כפי שהתנהלה עד כה, אלא אם יחולו בה שינויים אחרים (למשל אם הוא יחליט לספר לה). 2. לפני שזה נתון להחלטה של בת זוג מה לעשות בעקבות הבגידה, זה קודם כל נתון להחלטתו אם לספר לה בכלל. זה לא שיקול שצריך להיות לחברות שלה גם אם הן יודעות, היות ולא הן נמצאות במערכת היחסים הזו אלא היא. 3. יש בהחלט מצב שהכל יישאר "כרגיל" ושהוא לא מספר לה. זה פשוט מאוד, אני מכירה הרבה שעושים את זה. הם לא מספרים והכל ממשיך כרגיל, בלי שום בעיה מיוחדת אלא אם מתעוררות בעיות אחרות שלא קשורות לזה. יש לי ידיד שהשתחרר וחברה שלו עדין בצבא אז פעם בכמזמן יוצא לו לנשנש קצת מהצד, אבל זה לא אומר שהוא אוהב אותה פחות והיחסים שלהם ממשיכים להתנהל כרגיל. לידיד אחר היו כמה חברות באותו זמן והוא אהב את כולן ובמיוחד אחת מהן, ואיתה הוא נשאר אחרי שהוא החליט להיפרד מהשאר, ואף אחד לא הרגישה שהיא מתחלקת בו עם אחרות וכולן הרגישו שהוא מאוד אוהב אותן. אני מכירה מישהו שבגד בחברה שלו כמה פעמים ואומר שהוא היה עושה את זה שוב, אבל זה לא אומר שהוא אוהב אותה פחות או שהוא לא אוהב אותה. אני מכירה עוד הרבה דוגמאות - מבחינתם זה רק סקס מהצד והם יודעים שזה לא בסדר והם מרגישים אשמה מסויימת, אבל הם מעדיפים לחיות עם זה ולהנות מסקס ולהמשיך להחזיק מערכת יחסים טובה ויציבה וזכותם המלאה. 4. הקשר לתמימות: אם אתן לא מכירות את המציאות הזו ואתן מדמייינות עולם שבו מי שאוהב לכאורה לא בוגד ושחייבים לספר הכל (זה יותר להקיא מאשר לספר) ולהרוס מערכות יחסים בעבור אידאלים שלא מיתגרמים למציאות פרקטית שבה העניין הזה כל-כך נפוץ, אז אתן תמימות מאוד. האפשרות השניה שאני מכירה זה שאתן דרמה קווין שמעוניינות להתערב במכוון בדברים כאלה כי חסר לכן אקשן בחיים שלכן (מההתרשמות שלי, זה לא הקטע שלכן, נראה שאתן מפגינות פשוט תמימות גדולה לגבי כל זה).
|
|
|
|
בתגובה ל: קודם כל, יען ולא בת יענה. מאת: MAGOZ את מנסה כאן לקחת את כולנו ולהפוך את האנשים להיסטריים/תמימים וחסרי חיים. אני מעדיפה שתעני לי ואל תתיחסי בתשובה שלך אליי לכל שאר המגיבים כאן.
דבר שני, את יכולה לחשוב מה שבא לך ברצינות! אין כאן שום דרמה קווין, בטח שלא תמימות..
אם את חושבת שהידיד שלך "שמנשנש" מהצד עושה משהו שהוא לגיטימי, אז זכותך לחשוב ככה! ואם יש בנות שמוכנות להיות בו זמנית עם בחור שנמצא עם עוד כמה באותו זמן - על הבחורות הנ"ל אני פשוט מרחמת.
תגידי תמימה? אז אני תמימה!!
|
|
|
|
בתגובה ל: תרשי לי להגיד לך משהו מאת: יעל103 1. אני לא מנסה להפוך פה אף אחד לשום דבר. לא טענתי שמישהו פה חסר חיים אלא שיש פה היסטריה נשית ותמימות גדולה. את חוסר החיים את הכנסת, לא אני. 2. אני עניתי לך והתייחסתי בתשובה שלי אליך, אני עברתי טיעון-טיעון ועניתי לך, בדיוק כמו שאני עושה בהודעה זו. 3. לא טענתי שיש פה דרמה קווינס (אם כי את כרגע עושה מעצמך אחת כזו בתגובה הזו שלך), אלא שיש כאלה אנשים שהם דרמה קווינס ולכן נכנסים להיסטריה הזו. 4. זה לגיטימי ולא-לגיטימי מה שהידיד שלי עושה. זה לא לגיטימי כי זה בגידה, וזה דבר מכוער מאוד כלפי בת הזוג שלו גם אם היא לא יודעת מזה. זה לגיטימי כי זה עניין שלו, ולא שלי, ובכל מקרה לא קרה שום אסון וזה משהו נפוץ שאם שומרים עליו בדיסקרטיות הוא לא גורם נזק. 5. אני לא מכירה בנות שמוכנות להיות בו זמנית עם בחור שנמצא עם עוד כמה בנות באותו זמן. אני מכירה בנות שנמצאות עם בחור ובטוחות שהן היחידות שנמצאות איתו באותו זמן, למרות שבפועל הן לא. אני לא מרחמת לא על אלה ולא על אלה, כי אני לא חושבת שיש מישהו שאוהב שמרחמים עליו ובטח שלא צריך את הרחמים שלי או שלך או של כל אחד אחר. 6. אם יש לך בן זוג ואת לא יודעת על זה שהוא בוגד בך, אז מבחינתך הוא לא בוגד בך, כי את לא יודעת מזה. זה בדיוק כמו שאדם לא נחשב עבריין עד שהוא נתפס מבצע מעשה עבריינות. זה שמעולם לא גילית שבן זוג כלשהו מאלה שהיו לך בגד בך, זה לא אומר שאף אחד מהם אכן לא בגד. יתכן שהם בגדו, הם פשוט הסתירו את זה מצוין לטובת הקשר, והקשר לא הסתדר מסיבות אחרות יותר פרקטיות. כשאת נכנסת לקשר, זה מעין חתימה על חוזה שלפיו את מודעת לכך שאותו אדם עלול לבגוד בך אבל את בכל זאת לוקחת את ה"ליפ אוף פיית'" הזה להיות איתו, ואת נמצאת איתו כל יום בידיעה שאולי הוא בוגד בך אבל את לא מרגישה בזה בכלל. אם את חושבת שאף אחד לא בגד בך, רק בגלל שאף פעם לא תפסת בן זוג ככה ונדמה לך שהיה לך יותר טוב לו היית יודעת על כל פעם כזו, אז כן, את תמימה מאוד, משום שזה דבר כל-כך נפוץ שיש סיכוי שכמעט כל בן זוג שתהיי איתו בקשר ימעד פעם אחת או יותר בצורה כזו, ואם ננסה לנהל קשרים סטרילים בלי "הפרעות" כאלה אז רובנו נישאר לבד.
|
|
|
|
בתגובה ל: תרשי לי להגיד לך משהו... מאת: MAGOZ אני לא מסכימה איתך.. ואת לא מוכנה לשמוע משהו אחר חוץ מהדעה שלך וחבל..
שתהיה שבת שלום.
|
|
|
|
בתגובה ל: נסיים את הדיון הזה פה מאת: יעל103 ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: נראה שאת זו שלא מסוגלת, לקחת את נורא אישית. מאת: MAGOZ ממש לא לקחתי את זה אישית, אני לא אחת כזאת שלוקחת דילמות של אנשים בצורה אישית. אני לא מכירה את הבחור, אז למה לי לקחת את זה אישית? בכל מקרה, אני לא חושבת שיש מקום להמשיך עם זה, לא בגלל שאני לא מסוגלת (ואני מסוגלת תאמיני לי) פשוט בגלל שאת כ"כ נעולה בדעותייך וכל דבר אחר נראה לך נורא ילדותי/תמים ועוד כל מיני דברים שרשמת כאן.
אני מעריכה מאד את ההודעות שלך, כמו הרוב הגדול כאן אני אוהבת לקרוא אותך, אבל יש דברים שאת אולי לא מסוגלת לקבל ולהבין ולכן אני לא חושבת שיש מקום להמשיך עם זה.
את חושבת ככה.. אני חושבת אחרת... זה בסדר ולגיטימי, לא קרה כלום שאין הסכמה ביננו:)
וזהו.
|
|
|
|
בתגובה ל: אז ככה.. מאת: יעל103 את עכשיו כותבת "זה בסדר ולגיטימי, לא קרה כלום שאין הסכמה ביננו", אבל קודם יצאת במתקפה אישית עלי שהייתה לחלוטין לא עניינית, כי לא הבעת דעה על הנושא אלא רק הראית כמה שנעלבת ממה שכתבתי, כי לקחת אישית את זה שאני חושבת שהבנות פה תמימות בתחום מסויים, ועכישו גם את מוסיפה לכתוב לי שיש דברים שאני "לא מסוגלת לקבל ולהבין", זה חלק מהמתקפה האישית, כי נעלבת ולקחת אישית את זה שאני חושבת שיש תמימות רבה מאוד במה שבנות כתבו כאן (כולל דברים שאת כתבת).
אני לא קונה את ההצגות האלה.
|
|
|
|
בתגובה ל: הכוונה שלי שלקחת אישית את זה שאני חושבת אחרת ממך מאת: MAGOZ ואין לי כח להמשיך עם הויכוח הזה. לא תקפתי אותך, אם הרגשת מותקפת אני מתנצלת.
|
|
|
|
בתגובה ל: אני במקומך לא הייתי מספרת. מאת: MAGOZ תפסיקי לדבר שטויות! ואם היית חושבת שאת נמצאת בקשר רציני ובעצם הגבר שלך מתפרפר,לא היית רוצה לדעת מזה? ואם אני אגיד לך שזו לא מעידה חד פעמית,גם לא לספר? שימשיך לבגוד? אני חושבת שיש מספיק פרחות שיהיו מוכנות לדבר כזה, הוא לא יכול לקחת נסיכה ולהפוך אותה לסמרטוט,ממש לא,ואם אני יודעת מזה אין שום סיבה שאני לא אעצור את זה, ביחוד אם זו מישהי שיקרה לי מאוד וכל מה שאני אעשה זה רק לטובתה,תאמיני לי.
|
|
|
|
בתגובה ל: את לא היית רוצה לדעת שאת נמצאת עם גבר בוגדני? מאת: noa_s אם אני בקשר רציני ובן הזוג שלי מתפרפר, אז מה שאני לא יודעת - לא מזיק לי.
יש כאלה שאצלם זו לא מעידה חד פעמית, אבל זה מבחינתם רק יחסי מין ולא יותר מזה, ובת הזוג שהם משקיעים בה ומרגישים כלפיה משהו היא בת הזוג הקבועה שלהם שלה הם יקראו "חברה שלי", "אישתי" וכו', וזה הרבה יותר משמעותי מחור שהוא תקע בו את הזין שלו.
אני מבינה שחברה שלך יקרה לך ושאת רוצה רק את טובתה, אבל את גם צריכה לחשוב האם לספר לה דבר כזה, זה באמת לטובתה? האם זה לטובתה לפרק ביניהם יחסים? תני לי לגלות לך סוד - זה מאוד מאוד מקובל שבני אדם מועדים ככה, פשוט לא כולם מרגישים אשמים ובטח שלא ברמות כאלה, אז למה לך להכניס ראש בריא למיטה חולה ולהרוס את הדבר היפה שיש ביניהם? (דגש על זה שהדבר היפה הוא ביניהם ולא בינו לאיזה חור שאירח את הזין שלו לכמה שעות).
זה לא שהוא מנהל רומן ממושך ואוהב מישהי אחרת ולא מפרק את הקשר סתם בגלל פחד להישאר קירח ומכאן ומכאן. עושה רושם שהוא באמת אוהב אותה, אז למה להרוס לשניהם? בגלל שאת נכנסת להיסטריה כי גילית סוד כזה? זה נראה לך משהו לטובתה?...
|
|
|
|
בתגובה ל: את תמימה שחבל על הזמן... זה חמוד מאוד... מאת: MAGOZ אני כבר אשמור על כבודו ולא אחשוף דברים שיביכו אותו. אבל את טועה,ובגדול. אולי אני תמימה אבל לא טיפשה..
|
|
|
|
בתגובה ל: מכאן מאת: noa_s אם היית מפרסמת דברים שיביכו אותו, זה היה מעיד עליך ולא עליו. זה היה מוריד מכבודך ולא מכבודו, משום שלכל אחד יש דברים שמביכים אותו וזה לא מוריד מכבודו. מה שמוריד מכבוד של אדם זה כשהוא דוחף את האף שלו לדברים המביכים של מישהו אחר.
יתכן שמערכת היחסים ביניהם דפוקה גם בלי קשר לבגד או לא בגד, אני לא יודעת, אני לא התייחסתי לדברים שאני לא יודעת על מערכת היחסים ביניהם אלא עשיתי את מה שאני אמורה לעשות כשאני מגיבה בפורום לבנאדם שאני לא מכירה - התייחסתי רק לפרטים שהוא נתן ולצד שהוא הציג, וכמובן לנושא באופן כללי מבלי להיכנס לפן האישי היות ואני לא מכירה אותו (ואני גם לא חושבת שזה נכון במיוחד להגיב בסיגנון "ברור שאתה חייב לספר!! או שאני אספר!!" היות וזה לא אובייקטיבי במיוחד וזה סתם היסטרי).
|
|
|
|
בתגובה ל: את תמימה שחבל על הזמן... זה חמוד מאוד... מאת: MAGOZ ראשית, גבר שבוגד פעם אחת יבגוד לנצח!! אין דבר כזה בכלל משהו חד פעמי, וכאן זאת בגידה!! אין מה לעשות נגד זה!
רשמת שיש גברים שאצלם זו לא מעידה חד פעמית, אז מה את אומרת כאן בעצם? שיש לו מישהי שהיא "אישתו/חברה" אבל הוא ימשיך לזיין מהצד?
ולספר לחברה טובה-זה בהחלט לטובתה!! אני לא חושבת שיש אנשים שמספרים את "הסוד" בגלל שנכנסו להסטריה שגילו משהו.
|
|
|
|
בתגובה ל: אני ממש לא מסכימה איתך.. מאת: קרן פרידמן משפטים כמו "גבר שבוגד פעם אחת יבגוד לנצח" ולחשוב שלהתערב במערכת יחסים של אנשים אחרים ולהרוס להם אותה זה לטובתם, זה היסטריה נשית של בנות שחיות באיזה סרט שצריך להחזיר לבלוקבאסטר.
"חד פעמי" יכול להיות חד פעמי במובן של פעם אחת במהלך אותה מערכת יחסים, במובן של פעם אחת בחיים ובמובן של פעם אחת עם הבחורה הספציפית ההיא שאיתה הוא בגד. זה לא משנה, כי עבורו זה היה קטע של סקס בלבד, הוא לא מרגיש משהו כלפי הבחורה האחרת שהוא תקע והוא לא עשה את זה בכוונה כדי לבגוד.
אני מסכימה איתך שזה לא בסדר, אבל גם לא צריך להיכנס לפאניקה כזו.
אתן בהסטריה כמו הרבה אחרות שנכנסות להסטריה כשהן מגלות שחבר של חברה שלהן בוגד בה. אתן לוקחת על עצמכן את ההתלבטות הזו האם לספר או לא, כשזה בכלל לא עניינכן, והשיקול שעומד לעיניכן הוא לא באמת טובתה של החברה אלא לרצות להרגיש מצפון נקי בזה שאתן לא הסתרתן ממנה סוד כל-כך נורא (והוא לא נורא בכלל, כל עוד היא לא יודעת ממנו).
|
|
|
|
בתגובה ל: אתן נכנסות פה להיסטריה נשית מאת: MAGOZ זה פשוט מה שאני חושבת ואני האחרונה של להיות בפאניקה. בכל מקרה נראה לי סתם לטחון מים, כי אני ממש לא חושבת כמוך, אני אפילו בצד האחר של המחשבה ממך..
אגב,הקטע של המצפון הנקי שרשמת זה הקשקוש הראשון שלך שאני קוראת (ואני משתדלת לקרוא את התגובות שלך תמיד עד הסוף).
זהו! לא מסכימה איתך, ממש לא!
|
|
|
|
בתגובה ל: אני ממש לא מסכימה איתך.. מאת: קרן פרידמן "גבר שבוגד פעם אחת יבגוד לנצח!! "
אני לא מסכימה.
זה מאוד תלוי בבחור, בבנאדם. יש אנשים שזה קרה להם פעם אחת, קיבלו את הכאפה של החיים ומאז היו רק ילדים טובים.
זה תלוי בבנאדם, אבל אני לא מסכימה עם הנחרצות של המשפט הזה.
|
|
|
|
בתגובה ל: אהממ מאת: קייזר סוזי זה ממש לא תלוי בבנאדם.. ואני בכלל חושבת שאין דבר כזה לקבל את הכאפב ולהיות ילד טוב.
ואין כאן קשר למעידה חד פעמית, מי שעשה את זה פעם אחת יכול להיות ילד טוב עמה חודשים ואז יחזור לעשות מאחורי הגב את מה שהוא עשה.
|
|
|
|
בתגובה ל: אני לא מסכימה, ממש לא! מאת: קרן פרידמן אבל את טועה. יש את אילו שחוזרים על זה, וזו דרך החיים שלהם. ויש כאלו שמעדו פעם אחת, ואכן קיבלו את הכאפה. אין פה קטע של לשכנע אותך,פשוט שתדעי, אולי בעתיד תביני.. שאת מאוד ממהרת לאמץ גישות נחרצות שכאלו.
|
|
|
|
בתגובה ל: כן אני כבר יודעת שאת לא מסכימה מאת: קייזר סוזי הייתי עדה לא פעם למצבים שגברים בגדו, התנצלו וחזרו על הטעות. זה לא משהו שאני חוויתי על בשרי, מספיק שאנשים סביבי כמו חברים לעבודה וחברים קרובים הרגישו את זה על בשרם.
הלוואי ובעתיד אני אגיע למסקנה שיש משהו בדברייך. בינתיים לא נתקלתי בסוג האנשים שזו לא דרך חיים שלהם.
|
|
|
|
בתגובה ל: אני לא מסכימה, ממש לא! מאת: קרן פרידמן גם אני חושבת שאת מגזימה בתגובתך.. לא תמיד מי שבוגד פעם אחת יבגוד פעם שניה ושלישית. אני רוצה להאמין שזה לא ככה.
|
|
|
|
בתגובה ל: הי קרן מאת: SHIRI יש כאלה שקובעים שחור או לבן.. יש כאלה שיש להם אמצע! אני חושבת שכל עניין לגופו, למרות שבגדול אני מסכימה עם הקביעה של בגידה פעם אחת תחזור על עצמה גם בשניה והשלישית. לא מאמינה במקרים יוצאי דופן.
|
|
|
|
|
|
בתגובה ל: תהיה קטנה מאת: n0nick ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: שאלה טובה מאת: קייזר סוזי ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: תהיה קטנה מאת: n0nick זה סיכון שלוקחים כשבוגדים, זה סיכון שלוקחים כשנמצאים במערכת יחסים עם מישהו ואי אפשר לדעת אם הוא בוגד או לא.
זה סיכון שלוקחים כשנכנסים עם מישהו למערכת יחסים היות ורוב הזוגות לא עושים שום בדיקות לפני שהם נכנסים למערכת יחסים.
זה סיכון שלוקחים גם אחרי שבן הזוג מספר שהוא בגד, כי אי אפשר באמת לדעת אם זו הפעם הראשונה שהוא בוגד או לא ולא משנה מה הוא מספר.
החיים לא הוגנים והם מורכבים מסיכונים, וזה אחד מהם.
|
|
|
בתגובה ל: אין מה לעשות, זה סיכון שלוקחים. מאת: MAGOZהמוכנות שלך לקבל ניאוף של בן זוגך כל עוד את לא מודעת לדברים, זו גישה לא בריאה שמביאה את הסיכון. העניין לא נסוב סביב השלב של כניסה למערכת היחסים, אלא למצב שבני זוג כבר בעיצומה של מערכת יחסים, זוגות עם מודעות בריאה צריכים להבדקולקחת הדברים כחלק (לא מרכזי) משמעותי על מערכת היחסים בינהם (או בינהן במקרה ומדובר גם במערכות יחסים חד מיניות). מראש אני מצהיר לגבי המשך התגובה כי צורת החשיבה שלי נוטה יותר ללוגיקה מאשר לרגש - כך שאין נכון או לא נכון, באשר לבגידה, הדבר הראוי הוא לבחון הדברים, אם מדובר בניאוף כרוני (2+) לשקול את המשך מערכת היחסים, לפחות כשאנו מדברים על מערכת יחסים זוגית (היא והוא, הוא והוא, היא והיא) סגורה (כי ישנן מערכות יחסים 'מודרניות' של יחסים פתוחים מסוג - אנחנו יחד אבל לך מותר לזיין שם ולי מותר לזיין שם - סליחה על הבוטות, ניתן לעיין גם בערך " פוליאמוריה"), במקרה של ניאוף, בגידה - יש שבירה של מסגרת, מבנה סגור וחתום בהסכמה בי שני צדדים, באנלוגיה לואזה שבורה - אפשר להדביק פעם אחת, אבל יותר מזה זה כבר לטחון מים, בתכלס בגידה של מי מבני הזוג היא שלא צריך להמר עליו, כי כך או כך דברים לא יחזרו להיות כמו שהיו, אותו דבר גם באשר לסיכון עם מחלות מין, מכירה את הפרסומת משנות ה-90 לשימוש באמצעי מניעה - "כשאתה שוכב ללא הגנה, אתה בעצם שוכב עם החבר של החברה של החבר של הבן דודה של ה.." אותו דבר לגבי ניאוף, הסיכון לא ניתן לאומדן, ובמערכת יחסים בריאה - כל חלק בצמד צריך להיות חכם דיו, ויותר - קשור דיו (לא אשתמש במונח אוהב - אך הוא המתאים ביותר גם כן) בשביל להמנע מלהגיע למצב של בגידה ובכך לסכן עצמו ושותפתו/שותפה.
כאן יש חתימה .

|
|
|
|
בתגובה ל: למה לקחת סיכונים? מאת: n0nick לי אין מוכנות או אי-מוכנות לקבל ניאוף. אני לא לוקחת מראש צד בעניין היות ולי זה לא קרה, כלומר, זה לא שיש לי מושג אם בן הזוג שלי נואף או לא אלא שלא יצא לי לעמוד במצב הזה שאני יודעת על דבר כזה וצריכה להחליט מה לעשות (אם בכלל לעשות עם זה משהו, שגם זו החלטה בפני עצמה).
זוגות עם מודעות צריכים להידבק מידי פעם אבל רובם לא נדבקים בדיוק כמו שיש לנו מודעות שצריך לאכול בריא ורובנו חוטאים באכילה גרועה ולפעמים אפילו לא יודעים איזה חרא אנחנו מכניסים לגוף שלנו, וכמו שיש לנו מודעות שצריך לעשות עוד מיליון ואחת דברים ואנחנו לא עושים אותם או עושים ההפך מהם.
צורת החשיבה שלי נוטה יותר ללוגיקה אבל חלק מהלוגיקה זה לקחת בחשבון את הרגש, כי אין מה לעשות - בני אדם כמעט אף פעם לא פועלים מתוך לוגיקה אלא מתוך רגש.
הניתוח שלך מיותר, כי בני אדם לא פועלים מתוך לוגיקה. גם אתה ואני שטוענים לחשיבה יותר לוגית מאשר רגשית, פונים ללוגיקה מתוך צורך רגשי, וכשאנחנו מנסים לנתח מצבים רגשיים בצורה כזו - אנחנו נתקלים בקשיים ש"מחייבים" אותנו לקבוע מראש את התוצאה שאליה אנחנו רוצים להגיע ואז להתאים את הניתוח אליה.
|
|
|
|
בתגובה ל: "המוכנות" שלי "לקבל" ניאוף? מאת: MAGOZ יש בה מן סוג של קבלה ומוכנות לקבל ניאוף, כזה שאינך מודעת לו.
בגידה זה דבר סבוך, ההתמודדות עם הדבר תלויה בכל אחד, לא נתחתי דבר, פרסתי את נקודת השקפתי על הנושא בהתחשב להצהרתך שהוותה הבסיס הראשוני לשיח, כשם שאמרתי "אין דבר נכון או לא נכון".
אצלי בכל אופן בגידה תוביל ל"סלמאט ביי ביי", לאו דווקא מחומרת המעשה, אלא מהכירותי את עצמי וידיעתי כי הדבר לא יניח לי ויתפרץ מתישהו ויפגע, אז הביי ביי הוא לא רק מעצמת הפגיעה (שזה האספקט הרגשי) אלא גם הרצון להמנע מלעשות שימוש (לא רצוני, כחלק מויכוח או כל דבר אחר בדמות "את חושבת ששכחתי שבגדת בי עם...") בסיטואציה ולפגוע בחזרה (שזה האספקט הלוגי.
אי אפשר לפעול תמיד על רגש, אין אפס מוחלט, יש איזון בין שני הפנים בכל אחד ואחת.
כאן יש חתימה .

|
|
|
|
בתגובה ל: ההצהרה שלך "מה שאני לא יודעת - לא מזיק לי" מאת: n0nick "מה שאני לא יודעת, לא מזיק לי" = אני לא נפגעת רגשית מבגידה שלא ידוע לי עליה. האם אני מקבלת את הבגידה או לא, זה משהו שמשחק תפקיד רק אחרי שנודע לי על הבגידה, אם נודע לי עליה.
אני לא יודעת אם בגידה תוביל אצלי לפרידה או לא, משום שזה תלוי בשיקולים שונים שאני אעשה כשאגלה על זה, לדוגמה - יהיה לי יותר קל לזרוק באותו הרגע מישהו שאני איתו חודשים בודדים מאשר להיפרד ממישהו שאני איתו כבר כמה שנים כי מן סתם כלפי הראשון אני מרגישה פחות, מצד שני, דווקא ממישהו שאני איתו כבר כמה שנים הייתי מצפה ליותר נאמנות כי הקשר חזק יותר ולכן הפגיעה גדולה יותר.
כלומר - כשאגיע לגשר, אחצה אותו. עד אז, אל תנסה לשכנע אותי מה אני מקבלת ומה לא, כי אני לגשר הזה עוד לא הגעתי ולכן גם לא מגבשת גישה/דעה לכאן או לכאן.
|
|
|
|
בתגובה ל: אין בזה קבלה ואין בזה אי-קבלה. מאת: MAGOZ לא מנסה לקבוע לך ולא לכל אחד אחר, הצגתי את ההצהרה שלך שבעיניי מתפרשת כקבלה, במידה זו או אחרת, סוג של חותמת כשרות מוגבלת בתנאי "..אני לא יודעת...", זה הכל.
הניתוח הוא לא רק במובן של פגיעה רגשית, שהרי זה דבר מורכב, אלא בהתייחסות המוצגת בדברייך נוכח אותם אספקטים 'בריאותיים'(לא הכי מדוייק אך מתאר במידת מה הדברים-זיבה, איידס וכו') שמסבכים יותר את המצב. [נקח לדוגמא סיטואציה:
אחד מבני הזוג תורם דם, ככל הידוע לי נערכות בדיקות לדם טרם נעשה בו שימוש, והפרט מיודע באם ישנו משהו חריג, לא ממש זוכר את הנהלים.
בתסריט הזה נעבור למשחק תפקידים - את, את מקבל שיחה מבנק הדם/מד"א המודיעה כי במנת הדם שלך נמצאו סימנים לנגיף ה-HIV. את כבת אדם אחראית הולכת ונבדקת, כל הפרוצדורה הנדרשת והחשש מתאמת, מסתבר כי הנגיף נמצא אצלך כבר חודשיים, מאז תרומת הדם האחרונה שלך שנמצאה נקייה.
לא קיבלת תרומת דם בשנים האחרונות, לא חיסונים ולא היית במגע או קרבה לדם/נוזלים של נשא/חולה אך כן קיימת יחסים לא מוגנים עם בן זוגך.
{אני משתמש בגוף שני על מנת להעצים את הסיטואציה, איני מאחל לך חס וחלילה להתנסות במצב כזה או דומה לו}
מה את משארת כי תהיה תגובתך? (אני שואל מתוך עניין, לא מתוך רצון לבקר את דברייך)]
כאן יש חתימה .

|
|
|
|
בתגובה ל: פעם מאה שלושים ושבע וחצי, אני לא מנסה לקבוע. מאת: n0nick מן הסתם אני לא ארגיש משהו חיובי כלפי העניין, אבל אני באמת לא יודעת מה אעשה באותו רגע. אני לא מגבשת תוכנית פעולה למקרים כאלה וגם לא מרגישה צורך בזה, משום שאני לא מתעסק ב"אם ואילו", בייחוד כשזה נוגע לדברים שאין לי עליהם שום סוג של שליטה.
בעיניך ההצהרה שלי מתפרשת כקבלה, אבל כבר הסברתי שזה לא מתפרש כקבלה משום שכל עוד אני לא יודעת מזה, אין לי מה לקבל או לא לקבל. כאמור, אין קבלה או אי-קבלה.
|
|
|
|
|
|
בתגובה ל: את תמימה שחבל על הזמן... זה חמוד מאוד... מאת: MAGOZ אבל כפי שכתבתי לך כאן כבר, זה לא משהו שלא תגלי לעולם. כי את תגלי במוקדם או במאוחר, ואת תפגעי הרבה יותר קשה, זה א'.
ב': בבגידה את מפרידה בין הסקס החד פעמי לבין רגשות. ז"א שאם הוא היה מאוהב באחרת זו כבר בגידה שאי אפשר למחול לה. לעומת מעידה חד פעמית.
מבינה ת'ראש שלך, יש בזה משהו, אבל זה עדיין לא אומר שהיא לא צריכה לדעת, גם מהדבר החד פעמי הזה. הכדור צריך להיות בידיים שלה.
|
|
|
|
בתגובה ל: זה נכון שמה שאת לא יודעת לא מזיק לך מאת: קייזר סוזי את הרי לא יודעת כמה שקרים אנשים סיפרו ומספרים לך כל יום וכל שעה, כי את לא מגלה את כולם. רוב השקרים מתגלים כשהשקרן עצמו חושף אותם במכוון, או כשהוא טיפש מספיק כדי לספר למישהו שכבר יספר לך את זה.
לא טענתי שאפשר למחול על בגידה שהייתה ללא רגשות, היות ואם אפשר או אי אפשר למחול זה פונקציה של מי שמגלה את הבגידה. יש כאלה שמסוגלות למחול ולהמשיך במערכת היחסים, יש כאלה שלא מסוגלות. כל אחת נוהגת אחרת כשהדבר המתגלה, בהתאם לאופי שלה ולשיקולים נוספים שהיא עושה. יש למשל נשים שמסוגלות שנים לחיות בידיעה שבן הזוג שלהן בוגד סידרתי.
לגבי שני המשפטים האחרונים שלך - אם היא לא יודעת, זה כאמור, לא פוגע בה. אם הוא ידע לשחק עם זה נכון, היא גם לא תדע מזה לעולם. אין דבר כזה "הכדור צריך להיות בידיים שלה". מערכת יחסים אינטימית היא לא תחרות ספורט.
|
|
|
|
בתגובה ל: שלום בנות אני זקוק לעזרתכן מאת: יואב7 אתה לא הראשון ולא האחרון שמועד ככה. זה לא בסדר, זה לא מוסרי, זה ראוי להרבה תארים שליליים אחרים, אבל זה לא העניין פה.
כשהזין עומד, השכל בתחת, וטבעי שיעמוד לך הזין כשאתה שתוי במועדון ובנות מתחילות איתך. והאמת, שגם טבעי מאוד (אפילו אם זה לא בסדר ולא מוסרי וכו') שיש כאלה שמועדים ומתפתים למרות שיש להם בת זוג.
למה בכלל עלה לך הרעיון המטופש הזה לספר לה? אתה חושב שיצא משהו טוב מזה שתספר לה? אתה חושב שזה יועיל לה או לך? אתה חושב שזה יתרום משהו לקשר ביניכם? אם אתה סתם מחפש לפרוק את זה, אז הנה פרקת בפורום ואתה יכול גם לספר לחבר טוב ודברים כאלה, אתה לא צריך לרוץ עם זה אליה כי אני די בטוחה שאתה יודע שהסיכון פה גדול מידי.
אם אתה אוכל את עצמך ככה על זה ואתה מפחד לספר כדי לא לפגוע בה, אז יש ביניכם משהו שחבל לקלקל, אז אם אתה לא מעוניין לפגוע בה ולא מעוניין לפגוע בקשר שלכם ואתה באמת רוצה להישאר איתה והיא ממילא לא שמה לב שמשהו קרה, פשוט אל תספר לה. תמשיך להתנהג כאילו שכלום לא קרה.
|
|
|
|
בתגובה ל: אני מציעה שלא תספר לה, ושתירגע. מאת: MAGOZ קודם כל העניין פה הוא לא החברה שלך, אלא המצפון שלך. אתה בעצם מבקש להכשיר את השרץ שהרי המעשה כבר נעשה. וקשה, קשה לי להאמין שידעת את כל הדרך הביתה ברגל מהפאב אבל לא היית מספיק צלול להבין מה אתה הולך לעשות עם 2 בחורות. במקרה הזה הפתרון הוא או שחור או לבן, איחן פה אפור. או שאתה מספר, נושא בתוצאות ומנקה את עצמך מסוד שילווה אותך שנים ושאולי יום אחד יתפוצץ לך בפנים. או שאתה סותם את הפה ולא נזכר בזה עוד שנתיים ומחליט להתוודות אז. (ואני נוטה לאמץ את הגישה של מגוז)
ומילה לנועהל'ה: סלחי לי חביבתי, אבל זה לא עניין שלך. בכלל לא. אני חושבת שאסור לך להתערב בקשר בין בני זוג, תאמיני לי מניסיון של שנים אם תתערבי את עלולה למצוא את עצמך נקלעת לעין הסערה, מחר הם יכולים להשלים ואת תזכרי לעד בתור זו (שלא בצדק,כן) "דאגה "לסכסך" בינהם. עזבי אותך משטויות, תתרכזי במה שחשוב כרגע.
שבת שלום
שבת שלום
|
|
|
|
בתגובה ל: מסכימה עם מגוז ומסייגת מאת: שרידובדבנית אין לי מושג איך מ2 מילים שכתבתי קיבלתן את הרושם שיש לי מטרה להתערב בין בני הזוג,לקלקל,להרוס,לסכסך או עוד כלמיני דברים שנכתבו. זה לא נכון וכואב לי שאתן חושבות ככה. אתן הגבתן על סמך המידע שהוא נתן כאן אני הגבתי על סמך דברים נוספים שידועים לי, אז אולי טעיתי ולא כאן היה המקום להגיב לו אלא באופן אישי והוא כבר קיבל ממני הסבר מלא להתפרצות הזו עליו מצידי, ומסתבר שיש פרטים שלא ידועים אפילו לו. לא הייתי רצה לספר לה מהסיבה הפשוטה שאין לי את האומץ לשבור אותה ככה, אבל רציתי להבהיר לו שהגיע הזמן שיספר לה.
העצות שלכן לא רלוונטיות במקרה הזה (ואני כותבת את זה בשמו וברשותו)מכיוון שזה לא היה דיסקרטי ואולי גם לא חד פעמי,וטעית בדברייך מגוז שהתגובה שלי היתה "תגובה היסטרית של חברה שמגלה", לא גיליתי כלום אתמול,אני כבר ידעתי על זה בזמן שהוא עוד היה שיכור והתעסק בדירתו עם 2 ה... האלה,ככה שהיסטריה לא היתה כאן,אולי עצבים.כל הסיפור הזה קרה במקום שאנחנו נוהגים לבלות בו הרבה וגם באותו ערב נכנסו לשם כמה מהחברים הטובים וראו,וגם עידכנו אותי כמה דקות אחרי שהוא יצא מהמקום. אז אין לו סוד לשמור כאן,חוץ ממנה כולם כבר יודעים,כולם דיברו על זה,סתמתי את הפה עד עכשיו כי חיכיתי שהוא יגיד משהו בנושא ושאני לא אבוא על סמך שמועות. אבל לפי איך שאני רואה את זה יש כאן השפלה ענקית לבחורה שכולם יודעים שהחבר שלה בוגד בה,ומילא היה עושה את זה בצורה דיסקרטית,אבל ככה באמצע ת"א שכל אחד יכול לראות אותו? אם זה ככה אז לדעתי אין לו טיפת כבוד אליה. אולי לדעתכן הוא לא עשה שום דבר רע, אבל אני מכירה אותו ואותה ואני יודעת על מה אני מדברת.
אני לא רעה ולא סכסכנית ולא מחפשת מריבות ובלאגנים,לא במקרה הזה ולא בשום מקרה אחר.
ועוד כמה מילים למגוז: מאוד יפה מצידך להפוך בנאדם שאת לא מכירה לצדקן, היסטרי, חבית נפץ ולא מסוגל לשמור סוד. אם מישהו לא מסכים איתך זה עדיין לא הופך אותו לתמים,היסטרי,צדקן,דרמה קווין וכו' אני לא מסכימה איתך ואני לא אדביק לך עכשיו כל מיני תארים בגלל שאת חושבת אחרת ממני. אז עצה שלי, רדי מהעץ הזה שלך, זה לא נעים וזה בהחלט מעייף.
|
|
|
|
בתגובה ל: שרי ומגוז תנו לי להסביר מאת: noa_s את-מה-זה-לא-הבנת-אותי נועהל'ה יקרה: לא היה לי ספק שאם תבחרי לגלות לחברתך את אשר ידוע לך תעשי זאת מתוך דאגה אמיתי ולא מתוך רצון לסכסך. זו החמצה של מה שכתבתי אם את חושבת שהתכוונתי אחרת. אבל- יש מצב שכרגע כך תראה זאת החברה ואכן תעזוב את האידיוט, לכי תדעי אם בעוד שבועיים היא פתאום תחליט להתפייס איתו ואת תזכרי לנצח כזו "שגרמה" לפיצוץ בינהם. (ברור שאת לא אשמה בזה)
אם לא נעשים דברים שהם בבחינת עברה על החוק אני לא הייתי מתערבת, שישברו את הראש לבד.
|
|
|
|
בתגובה ל: שרי ומגוז תנו לי להסביר מאת: noa_s אז מה אם כל העולם יודע חוץ ממנה? אז מה אם זה במקום שבו אתם בד"כ מבלים? ומה הקטע הזה שחברים עדכנו אותך ב"לייב"?
נשמע שאף אחד מהמעורבים לא יודע להיות חבר כי אף אחד מכם לא יודע מהי דיסקרטיות, וכל התירוצים האלה רק מעצימים את התחושה של היסטריה, צדקנות ולהיות דרמה קווין.
הדרמה נגמרה, ואת מתעקשת להמשיך אותה ע"י הסברים והצטדקויות. את ממשיכה עם ההיסטריה שאיתה נכנסת לשירשור הזה.
|
|
|
|
בתגובה ל: תגובה מאת: MAGOZ בהחלט היתה שם המון היסטריה, אפילו דרשו ממני בתור חברה טובה של שניהם לרוץ לעצור את זה.
ומה זה אז מה אם זה במקום שאנחנו מבלים?יש דבר שנקרא כבוד, ללכת ולבגוד בחברה שלך לעייני כל החברות והידידים שלה זה חוסר כבוד כלפיה והשפלה.
מעבר לזה,תסלחי לי, אבל ההתקפה שלך על ההיסטריה שלי ומה שאת חושבת על המעורבים, לא שווה תגובה אפילו.
|
|
|
|
בתגובה ל: באותו רגע שעידכנו מאת: noa_s "דרשו" ממך לרוץ לעצור את זה? מי בדיוק "דרש" ממך? אם זה כל-כך קריטי, אז למה אותם "דורשים" לא עשו זאת בעצמם? ואיזו זכות יש לאנשים "לדרוש" את זה ממך?
זה אכן חוסר כבוד כלפי חברה ללכת ולבגוד ושיוצא שכולם יודעים חוץ ממנה, אבל איפה ההשפלה פה אם בעצם היא לא מרגישה בזה בכלל?....
ומה זה בדיוק כבוד או חוסר כבוד? כלפי מי חוסר הכבוד הזה? אני חושבת שאדם שעושה דבר כזה, מפגין קודם כל חוסר כבוד כלפי עצמו.
אין פה חוסר כבוד כלפי בת הזוג כי מה מוריד מהכבוד שלה? "בשביל כבוד צריך לעבוד", זה משהו שאדם מקבל מהסביבה. היא הצד הנבגד ולא הבוגד, כך שחוסר הכבוד יבוטא מצד הסביבה והוא יבוטא כלפי החבר הבוגד ולא כלפיה.
ובכלל, איזה מן דבר זה במערכת יחסים אינטימית בין בני זוג או בין חברים לדבר במונחים של "כבוד"? איזה מן צורה יש לחברות שלכם אם אתם מודדים את אחד השני ב"כבוד"? אתם חברים או חבורה של ערסים צעצוע?
כאמור, זה חלק מההיסטריה הזו שהתעוררה, והניסיון שלך להלחם בהגדרה הזו של ההיסטריה (כשאת בעצמך מודה שהייתה כזו) זו צדקנות לשמה.
|
|
|
|
בתגובה ל: זה מידה מסויימת של חוסר כבוד מעצם זה שהוא בגד בה. מאת: MAGOZ ממש ממש לא. ממש לא. לא מבינה איך זה מה שהבנת מהדברים שכתבתי, אני מנסה להסביר לך משהו ואת נתפסת על מילים מסוימות ומחפשת איפה להכנס, אז עזבי אין לי כח להסביר לך.
|
|
|
|
בתגובה ל: זה מידה מסויימת של חוסר כבוד מעצם זה שהוא בגד בה. מאת: MAGOZ לא מדובר כאן בחבורה של "ערסים צעצוע" אלא בקבוצת חברים עוד מגיל קטן שהקשר בינהם הוא כמו קשר של אחים,ולכן אני חושב שהם לקחו את זה ככה וממש לא מתוך דרמה קווין או כאלה דברים. ואולי הדרישה היתה מנועה כי היא נחשבת יותר קרובה לשנינו בתור זוג,כך אני לפחות נוטה להאמין.
|
|
|
|
בתגובה ל: על דבר אחד אני בפירוש יכול להעיד מאת: יואב7 לאף אחד אין זכות לדרוש מנועה שום דבר. היא חברה קרובה של שניכם, לא אמא שלכם. לא צריכה להיות ממנה שום דרישה ושום ציפייה לעשות מעשה כלשהו. זה עניין של נועה ולא של כולם, אפילו אם הם חברים מגיל קטן ולכאורה "קשר של אחים" (אחים לא מתנהגים בחוסר דיסקרטיות ודורשים מאחד מהם להקריב את מערכת היחסים שלו עם הזוג המדובר).
עצם זה שזה דווח לה בלייב ודרשו ממנה לעשות משהו, זה רק מראה שלא מדובר בקשר של אחים ולא נעליים. זה פשוט חבורה של דרמה קווינס וערסים צעצוע שמודדים אחד את השני בערכים של כבוד.
צר לי, אבל ככה זה נראה מבחוץ.
|
|
|
|
בתגובה ל: תירוצים, תירוצים. מאת: MAGOZ בתור אחד שמבלה הרבה עם הקבוצה הזאת זה לא המצב. אני לא צריך להגיד לך מה התגובות של אחים מגוננים על בגידות וכאלה, אני רק מנסה לחשוב אם האח שלה או אחותה היו רואים אותי זה היה נגמר ממזמן..ולא רק אצלה,אני חושב שבכל מקרה,גם אם אחד מהאחים של נועה היה חס וחלילה תופס את החבר שלה נגיד,זה גם לא היה עובר בשקט אני חושב. לא דרשו מנועה שבאמת תלך לעצור את זה,במקרה הזה זה באמת חלק מתגובה היסטרית של החברות של "תעשי משהו" אולי מתוך זה שהן סומכות עליה. אבל זה לא נכון מצידך לפי זה לשפוט מה הקשר שלהם בין החברים כי זה באמת קשר עמוק וחבל שכך את בוחרת לראות את זה.
|
|
|
|
בתגובה ל: אז את לא הבנת נכון מאת: יואב7 לדעה שלי אין חשיבות והיא לא משנה שום דבר.
אני אמרתי את שלי, אתם לא צריכים לשכנע אותי שזה בעצם כך ולא אחרת. אתה ונועה ואחרים כאן מנסים להצטדק ולהסביר, ואתם לא מבינים שזה לא באמת רלוונטי.
|
|
|
|
בתגובה ל: חבל על מי שמת. זה לא משנה איך אני רואה את זה. מאת: MAGOZ ברגע שעל סמך טיפת מידע שניתנה לך לגבי המקרה והמילה "כבוד" שנכתבה כאן כדי להסביר רעיון מסוים ולא ערכים שהחברה מודדת בהם אחד את השני ועל סמך המידע הזה את מכריזה על קבוצת חברים של הרבה שנים כעל "ערסים צעצוע ודרמה קווינס", את עושה כאן משהו לא פייר למישהי שניסתה להסביר את עצמה ונתפסת על זה. כשזה רחוק מאוד מלהיות המצב והקבוצה.
ואם תחשבי על זה זה אפילו פוגע השפיטה הזאת ככה ע"ג הפורום.ואני לא מבין מאיפה יש לך את התעוזה להחליט כאלה החלטות על אנשים שאין לך מושג מיהם. אפילו שאני לא מסכים עם זה ולא אהבתי את ההיסטריה הזאת שהיתה שם אני לא אבוא ואגיד דברים כאלה כי אני מכיר את האנשים ואני יודע מאיפה זה נובע.
בכל מקרה אני חייב לך תודה :) וסליחה לכולן על הבלאגן והוויכוחים שנגרמו בעקבות פתיחת השרשור, שכחתי כמה רחוק בנות מסוגלות לקחת ענין כזה :)
|
|
|
|
בתגובה ל: למה לא צריך לשכנע? מאת: יואב7 פוגע, לא פוגע, זה כולה פורום. מי שלא יודע לקחת דברים בפרופורציה ולוקח אישית מה שכותבים לו בפורום, זה בעיה אצלו שהוא דרמה קווין ולא אצל מי שכותב לו, בייחוד כשהדעה של מי שכותב לא באמת משנה ולא רלוונטית לשום דבר.
ברגע שאנשים פה לקחו את זה ככה אישית והתחילו להיעלב ולהיפגע ובעקבות כך נכנסו להיסטריה והתחילו להצטדק ולהסביר, ז"א שהם אחד מן השניים - דרמה קווינס שמחפשים לעצמם ריגושים שחסרים להם בחיים או שהם נפגעו כי הם נחשפו במערומיהם והאמת כואבת.
|
|
|
|
בתגובה ל: אין בעד מה. מאת: MAGOZ אלא שצורת השפיטה המיידית והשלילית שלך נראית לי פוגעת,אין לי מושג מי נפגע ומי לא. אפשר להגיד "זה כולה פורום" ואפשר גם לנסות לדבר לענין בלי להתפס לפרט מסויים בסיפור ולקבוע דבר חמור כזה אפילו שזה כולה פורום וכשרואים שיש משהו מסוים שנכתב ומפריע לאנשים אז לא להזכיר אותו שוב ושוב. את באמת אוהבת להכנס חזק,אבל אם את נהנית מזה אז סבבה. וחוץ מזה,מי אני שאעיר לך? :)
|
|
|
|
בתגובה ל: לא אמרתי שמישהו נפגע מאת: יואב7 אנשים חזרו שוב ושוב על אותו דבר וכל פעם הוסיפו תירוצים חדשים בתקווה שאני אכתוב משהו אחר, שאני אסכים איתם. למה הם ציפו? שאני אשמע תירוצים עלובים ואגיד "אה וואלה, בעצם אני חושבת כמוכם"? או שהם רצו לומר את המילה האחרונה ולא משנה מהי וזה בעצם מה שהיה חשוב להם ואני בעצם לא קלטתי את הרמז?...
אני "קבעתי" דברים חמורים אבל זה בסך הכל מראה, הרי הראשונים לקבוע דברים חמורים היו מי שכתבו פה ש"מי שאוהב לא בוגד", ש"בסוף ממילא הכל תמיד מתגלה" ושמי שמקיימות יחסי מין (וגם נהנות מזה רחמנא ליצלן) הן "עלובות נפש".
כשבנות פה כתבו דברים כאלה על צד ג' ושפטו ככה את צד ג', זה נראה להן בסדר והוגן והגיוני. כשמישהו הפנה את אותה שיפוטיות כלפיהן, זה פתאום נראה להן פוגע ולא לעניין, פתאום הן ראו כמה שזה מעליב ומעצבן. על זה דיברתי כשכתבתי שהן מציבות רף גבוה מידי ושאנחנו יודעים להסתכל על המעטפת החיצונית של העולם אבל לא על התוכן שבתוך המעטפת ובמיוחד לא על עצמנו.
|
|
|
|
בתגובה ל: תראה את התגובות, זה הרי ברור שאנשים נפגעו. מאת: MAGOZ דיברתי על הנושא הספציפי של ה"ערסים צעצוע". זה לא ענין של דעות או צורת ראיה אפילו,מדובר פה באנשים שאת לא מכירה וקבעת לגביהם שהם כך וכך, זה הכל, והם אפילו לא קשורים פה לפורום.
|
|
|
|
בתגובה ל: לא קראתי את כל זה עדיין מאת: יואב7 שיראו שזה לא חכמה לשפוט לחומרה אנשים אחרים, שיראו איך זה כשעושים להן ולקרובים שלהן אותו דבר.
האמת שמעבר לדעתי הצנועה לגבי מה ש*לדעתי* אתה צריך לעשות בסיטואציה שעליה שאלת פה, אין לי ממש דעה על אף אחד כאן, לא לחיוב ולא לשלילה. אני לא באמת חושבת את כל מה שכתבתי על הבנות פה ועל החברים שלך ושל נועה וכו'. יש בזה גרעין של איך שהדברים נראים לי, אבל מעבר לאותו גרעין שלא באמת רלוונטי לחייו של אף אחד כאן, הרבה מזה היה פיתוחים כיד הדימיון כדי שיראו שזה לא חוכמה גדולה להיות צדיקים גדולים ולהטיף לאחרים מוסר שאנחנו עצמנו לא מסוגלים לעמוד בו (למשל - זה פוגע וזה לא בסדר כשמישהו שופט אותן ככה, אבל זה כן בסדר שהן שופטות ככה אחרים) ושכל התירוצים וההסברים בעולם ("אבל זה בעצם היה כך וכך ולא אחרת...") לא מצדיקים התנהגות כזו.
זה לא עבד. הבנות פה עדין לא מבינות את זה וממשיכות להמציא תירוצים והסברים כשהשורה התחתונה היא שלהן מותר לשפוט אחרים לחומרה אבל לאחרים אסור לעשות את זה להן, ולכן מי שחושב אחרת מהן ועושה להן אותו דבר הוא בהכרח גאוותן מעצבן שלא יודע לקבל דעה שונה. כשהן עושות אותו דבר, הן לא גאוותניות מעצבנות שלא יודעות לקבל דעה שונה, הן רק מביעות דעה.
התגובה שלהן אנושית ונורמלית לחלוטין, אבל לפעמים צריך קצת לצאת מהקופסה של הדפוס הרגיל שאנחנו רגילים לעבוד בו, אחרת אנחנו נופלים שוב ושוב לאותם בורות ומאשימים את האדמה בזה שלא הסתכלנו מה יש לנו מטר קדימה.
|
|
|
|
בתגובה ל: תראה את התגובות, זה הרי ברור שאנשים נפגעו. מאת: MAGOZ אני לא יודעת מה את מחפשת לעשות, אבל את בהחלט פוגעת. את לוקחת את ה"עלובות נפש" שאמרתי, הוצאת את המילה מהקשרה ועשית כאן רצח אופי. לא אמרתי שבנות שמקיימות יחסי מין הן עלובות נפש, תדייקי!! אני לא היסטרית ואני ממש לא חושבת את עצמי טובה יותר מהאחרות (ואת זה אמרה שרי ולא ברור לי איך היא הגיעה לזה אבל שיהיה).
אף אחת לא ניסתה לשנות את דעתך ע"מ שתכתבי משהו אחר, לא חושבים כמוך!! די תקבלי את זה ותרפי.
את ממש לא מציגה בפניי מראה, אני יודעת בדיוק מה אני, מי אני ומאיפה באתי.
כל ההתעסקות הזאת מעידה על כך שאת מנסה להיות כאן סוג של מורה לבנות "הסטריות/תמימות", אז זה באמת לא מתאים.
|
|
|
|
בתגובה ל: מגוז היקרה, מאת: ע ד י לומר שעשיתי "רצח אופי"? את לא חושבת שהגזמת? נו שוין, זה חלק מההיסטריה שלך.
|
|
|
|
בתגובה ל: אם הייתי רוצה להיות מורה, הייתי הולכת ללמוד את זה. מאת: MAGOZ סלחי לי, אבל זה כבר מצחיק ומגוחך.
|
|
|
|
בתגובה ל: ואווו את ממש בלתי נסבלת?! מאת: noa_s אני כבר קלטתי שמדובר באחת שרוצה סביבה רעש וצלצולים. המילה הסטריה נמצאת אצלה חזק בראש והיא שופטת אנשים בלי להסתכל על עצמה ועל האמירות הרדודות שלה.
שתהנה.
|
|
|
|
בתגובה ל: מסכימה עם מגוז ומסייגת מאת: שרידובדבנית אז טוב שגילתה שחברה שלה לא רואה ולא מבינה שנועה ניסתה לבוא בטוב. כי נועה אוהבת אותה.. ואם זה אכן יצא כך, אז נועה תגיד "ברוך שפטרנו". כנראה שהיא-הנבגדת מעולם לא הייתה חברה.
|
|
|
|
בתגובה ל: אם היא תזכר בתור זו שניסתה לסכסך מאת: קייזר סוזי מה זה באה בטוב? ברור שהכוונה שלה טובה אבל לפעמים צריך לדעת איפה לעצור ולא להכנס. להכנס בין שני בני זוג זה ראש בריא למיטה חולה. והברוך שפטרנו לא יכפר על הרגשת הכעס והתסכול בעקבותיו בקיצור: לא שווה.
|
|
|
|
בתגובה ל: ואת מקשיבה תמיד לחברות שלך? מאת: שרידובדבנית אני נוטה להאמין, כן. אבל אני לא הולכת ושוברת את הכלים. אני מעמתת את הבחור עם הנושא.
אם אגלה איכשהו שהיא שיקרה לי, אז הוא תתעופף מחיי.
להכנס בין שני בני זוג.. כן זה בהחלט בעייתי ולא מומלץ. זו סוגיה שקשה להחליט בה ולי אין תשובה ואין לי מושג מה הייתי עושה. אני רק יודעת שלא הייתי מסוגלת להתנהל לידה/לידו, ליד שניהם ביחד בצורה נורמלית כאילו כלום.. ואני לא יודעת איך את או מגוז.. כן.
|
|
|
|
בתגובה ל: אם זו חברה ממש טובה שלי מאת: קייזר סוזי את טוענת: אני מעמתת את הבחור עם הנושא. את לא טוענת : הייתי מעיפה אותו לקיבינימאט. למה? כי אולי את אוהבת אותו יותר מדי ומוכנה למחול לו? ועכשיו אחרי שחברה שלך סיפרה לך על הבגידה שלו ואת החלטת לדבר איתו על זה- עם יד על הלב: מה תרגישי כלפי אותה חברה?
|
|
|
|
בתגובה ל: מעולה מאת: שרידובדבנית שהיא חושבת על טובתי?
|
|
|
|
בתגובה ל: במידה והסיפור אמיתי? מאת: קייזר סוזי את רוצה לומר שאת הולכת להתעמת עם החבר שלך כי את לא מאמינה לחברתך הטובה? ולמה את שואלת: היא חושבת על טובתי? אם היא חברתך הטובה איזה עוד סיבה יכולה להיות לה?
|
|
|
|
בתגובה ל: מה זאת אומרת? מאת: שרידובדבנית אין לי ולא יהיה לי אף פעם מאה אחוז שהיא לא תשקר או שבן זוגי לא ישקר. אבל הולכים על האינסטקנטים, אם אכן יתגלה הדבר כאמת, אין לי מה לכעוס, היא חברה בותור חברה הרגישה שאני צריכה לדעת. יותר מזה, אני רוצה לדעת.
אני כתבתי בסימן שאלה, לא כי התכוונתי לשאלה, אלא כי התכוונתי שזה ברור לי מאליו.
שרי, אם את תגלי שבוגזים בי במאה אחוז, ראית בעיניים שלך, אני אצפה ממך להגיד לי.
|
|
|
|
בתגובה ל: את שאלת מה אני ארגיש כלפי אותה חברה מאת: קייזר סוזי לא בקטע של בני זוג. SORRY כבר אכלתי מזה מרורים בעבר. לדעתי: אם חברה טובה שלך כבר אומרת לך את זה ואת "הולכת לברר" תרשי לי לומר לך שאין מצב שאת חותכת משם. כל שיחות הבירורים הללו רק מובילות להתפייסות, השלמה וקבלה של מה שהיה ואיזו אופטיות על גבול הטפשות שזה לא יקרה שוב. אני לא אומרת שצריך מייד "לזרוק אותו" יש מצבים בהם אולי ניתן לשקם מערכות יחסים אבל איכשהו אני לא מאמינה שיש אשה אחת שתסלח על בגידה ולא תאכל את עצמה כל פעם שהוא יספר לה שהוא נתקע עם הבוס בישיבה מאוחרת או תרחרח כל חולצה שלו. יותר מדי אנרגיות, יותר מדי עצבים.
|
|
|
|
בתגובה ל: את שאלת מה אני ארגיש כלפי אותה חברה מאת: קייזר סוזי ובכן, תני לי לחדש לך - או שהזוג הזה נפרד, או שכמו בהרבה מקרים אחרים, הזוג הזה נשאר ביחד, אבל האישה לא נותנת לעצמה מנוח כי היא כל הזמן תחשוב על זה וכמו ששרי כתבה - תרחרח את הבגדים. אם לא פיזית, אז מטאפורית, כי כל sms שהוא יקבל, כל בחורה שהיא יודעת שיש לו בעבודה, כל דבר קטן אוטומטית יציק לה בהקשר הזה.
מעבר לזה, את טוענת שאת לא יכולה להאמין ב100% לכאן או לכאן לא לחברה ולא לחבר, ולכן תצטרכי לעמת אותו עם זה.
ובכן, אם את לא סומכת על בן הזוג שלך ומרגישה צורך לעמת אותו עם האשמות של בגידה שחברה שלך העלתה, אז למה מלכתחילה את איתו? מאיפה לך שהחברה לא ממציאה? את הרי לא באמת יכולה לדעת אם היא חברתך הטובה שדואגת לך, בדיוק כמו שאת לא יכולה לדעת אם בן זוגך נאמן לך או אם הוא בכלל אוהב אותך כמו שנראה לך.
ושאלה אחרונה - איך תחיי עם זה שעלו האשמות כלפי בן הזוג שלך, שבד"כ אינן מוכחות אלא מאומתות רק בעימות איתו? ומה אם הוא מכחיש? ומה אם הוא באמת לא בגד? למה שהוא יסלח לך שבכלל חשבת שיש מקום לעמת אותו עם האשמות כאלה?...
לטנגו צריך לפחות שניים, ושניים לכל היותר. ברגע שאת מכניסה ככה צד ג' למערכת היחסים שלך ושל בן זוגך, זה כבר הופך להיות צפוף ולא נעים.
|
|
|
|
בתגובה ל: יצא לך פעם להכיר מקרוב זוג שזה קרה לו? מאת: MAGOZ יש לי הרבה מה לומר אבל אני מרגישה שאין טעם.
רק דבר אחד "אם את לא סומכת על בן הזוג שלך ומרגישה צורך לעמת אותו עם האשמות של בגידה שחברה שלך העלתה, אז למה מלכתחילה את איתו? "
אני כן סומכת, אבל להאמין אמונה עיוורת בבני אדם, זו תמימות כפרה.
|
|
|
|
בתגובה ל: טוב, עזבי מאת: קייזר סוזי או סתם חוסר ביטחון גדול מאוד, להחליט שמספיק שחברה שלך מעלה האשמה כזו כדי שתעמתי את חבר שלך עם זה...
|
|
|
|
בתגובה ל: אם היא תזכר בתור זו שניסתה לסכסך מאת: קייזר סוזי ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: שלום בנות אני זקוק לעזרתכן מאת: יואב7 אם היה לך האומץ\טיפשות לבגוד תהיי מספיק גבר גם לקבל את התוצאות של זה ואם היא תשאיר איתך יש לך מזל גדול. לא טוב לך איתה אז תפרדו אבל אל תהיי פחדן ותעשה דברים מאחורי הגב שלה כי בסוף הכל יוצא בסוף.
|
|
|
|
בתגובה ל: לא אישה אבל יש לי תשובה בשבילך מאת: בוב השקט ברוך הבא ובוקר טוב.
|
|
|
|
בתגובה ל: שלום בנות אני זקוק לעזרתכן מאת: יואב7 היי יואב,
למרות שאני קצת מסכימה עם חלק מהתגובות פה שתומכות בלספר, אני דווקא הפעם בעד לשתוק. אני חושבת שבזה שתספר אתה תיפגע בה הרבה יותר - מה שהיא לא יודעת לא יכול לפגוע בה. וכן, יש מצב סביר שאם תספר לה היא תיפרד ממך, וגם אם היא לא - האמון שיש לה בך בטוח יהרס, ולא בטוח שיחזור להיות כמו שהיה. אתה אולי תוריד את זה מהלב וזה יקל עלייך - אני בטוחה שיש לך רגשות אשם-ובצדק, אבל זה לא בהכרח יקל על המצב. בהצלחה..
|
|
|
|
בתגובה ל: שלום בנות אני זקוק לעזרתכן מאת: יואב7 לדעתי אתה לא תוכל להחזיק את זה הרבה זמן ולכן תספר ובמיוחד כשיש אנשים שמכירים אותה ויודעים מזה אז אין ברירה
|
|
|
|
בתגובה ל: שלום בנות אני זקוק לעזרתכן מאת: יואב7 הדבר היחיד שטוב הוא שהוא ירגיש עם עצמו טוב כי הוא ניקה את המצפון,אבל התוצאה תהייה סבל נפשי לבחורה שלו.
לא לראות את הבחורה חודש זה דבר שקשה לרוב הגברים ובסיטואציה שהוא תיאר של ללכת שבור לפאב ולפגוש בחורות לא נראית לי כמו בחירה ראציונאלית לבגוד.
זה שזה אוכל אותו לדעתי זה עונש מספיק,שיהיה גבר וישמור את זה לעצמו ולא יהרוס את היחסים אם החברה שלו.
|
|
|
|
בתגובה ל: למה שיספר? מאת: arikvx סבל נפשי לבחורה? ולחיות בשקר זה טוב יותר?? ממש לא חושבת שהוא הולך לצאת גבר ברגע שהוא שומר את הבגידה הזאת לעצמו. סליחה, אבל אני ממש לא מסכימה איתך.
|
|
|
|
בתגובה ל: למה שלא יספר?? מאת: קרן פרידמן אז למה להרוס את היחסים עם הבחורה?
|
|
|
|
בתגובה ל: אם זאת בגידה חד פעמית מאת: arikvx כמו שכבר רשמתי ואני עדיין חושבת .. אין דבר כזה בגידה חד פעמית. ולשאלתך, זה יהרוס את היחסים עם הבחורה בין כה וכה, אם לא באותה הבגידה אז בזאת שתבוא אחרייה.
|
|
|
|
בתגובה ל: אל תגיד לי שגם אתה מאמין בבגידה חד פעמית.. מאת: קרן פרידמן הבחור הזה נראה לי כמו אחד שבוגד,ובמיוחד אם ההבגידה הזאת השפיעה עליו רגשית כל כך חזק ,אני בספק שהוא יעשה זאת שוב.
אם הוא לא יספר לה ויתגבר על זה לבד אין שום סיבה שזה יהרוס את מערכת היחסים.
|
|
|
|
בתגובה ל: זה לא עיניין של אמונה מאת: arikvx ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: זה לא עיניין של אמונה מאת: arikvx ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: שיתגבר על זה לבד?? הצחקת! מאת: יעל103 כל מה שהוא רוצה לעשות זה לפרוק את הסוד שלו מהלב ,כי זה קשה לשמור על דבר כזה בפנים.אבל התוצא היא פגיעה בחברה שלו.לדעתי במקרה הזה של בחור שנשבר מגעגועים לחברה שלו כי היא לא הייתה לידו,הוא לא צריך לספר.
|
|
|
|
בתגובה ל: למה לא? מאת: arikvx אז לפי מה שאתה אומר אפשר להבין דבר כזה (תקן אותי במידה ואני טועה).. גבר שיש לו חברה שלא נמצאת לידו, נשבא מגעגועים ויכול לבגוד בבת הזוג שלו? הוא פרק את הסוד כאן, אבל מן הראוי שגם בת הזוג שלו תדע עם מי יש לה עסק.. יודע למה? כי היא תגלה את זה בכל מקרה ואז הפגיעה תהיה קשה יותר.
|
|
|
|
בתגובה ל: נשבר מגעגועים? מאת: יעל103 אמרתי שבמקרה הספציפי שלו לדעתי הוא לא צריך לספר. אבל בסופו של דבר זאת החלטה שלו ,שיעשה את השיקולים שלו.
|
|
|
|
בתגובה ל: לא אמרתי את זה ... מאת: arikvx ללא תוכן
|
|
|
|
 |
מאמרי הקהילה
|