|
עמוד נשות הטייסים בפייסבוק
נשות הטייסים האתר הרשמי
לצפייה בפרקים המלאים של נשות הטייסים
מי הזוג הכי חם בטייסת?!
|
|
מי הזוג הכי חם בטייסת?!
פורסם לפני
175 ימים
מאת level18
סה"כ תגובות: 3
תגובה אחרונה לפני: 175 ימים
בא לי לשמוע מה דעתכם על הזוגות בטייסת, מי לדעתכם הזוג הכי שווה$$ בטייסת.?ומי הזוג שצריך להיות יחד? דרגו את הזוגות לפי סדר העדפיות...(תוכלו להוסיף גם הערות~~!!)
1)קרן- דמיטרי 2)דניאלה -אריק 3)גילת- זוהר 4)תמי- ויפתח 5)גילת -ויפתח 6)דורון- ומאיה 7)מאיה -ואיתמר 8)נעומי- ואייל 9)הילי- ויובל 10) ירדן -איתמר 11)ענבל -דורון 12)רוני ואיתמר 13)קרן -עמית 14)רוני -דורון 15)אריק-תמי 16)אייל-דניאלה 17)דניאלה-יובל 18)דמיטרי-רוני
|
|
|
|
|
|
בא לי לשמוע מה דעתכם על הזוגות בטייסת, מי לדעתכם הזוג הכי שווה$$ בטייסת.?ומי הזוג שצריך להיות יחד? דרגו את הזוגות לפי סדר העדפיות...(תוכלו להוסיף גם הערות~~!!)
1)קרן- דמיטרי 2)דניאלה -אריק 3)גילת- זוהר 4)תמי- ויפתח 5)גילת -ויפתח 6)דורון- ומאיה 7)מאיה -ואיתמר 8)נעומי- ואייל 9)הילי- ויובל 10) ירדן -איתמר 11)ענבל -דורון 12)רוני ואיתמר 13)קרן -עמית 14)רוני -דורון 15)אריק-תמי 16)אייל-דניאלה 17)דניאלה-יובל 18)דמיטרי-רוני
אוהבת לנגן את השירים שאני כותבת ומלחינה.. ותמיד פנויה לעשות כיף ואקשן...gif)
|
|
|
|
בתגובה ל: מי הזוג הכי חם בטייסת?! מאת: level18 אני חושב שהזוג הכי שווה$$ זה קרן ודימטרי הזוג שצריך להיות יחד זה: יפתח וגילת והזוג הכי מזעזע: דניאלה ואריק( הם כל הזמן נמרחים אחד על השני זה כבר גובל בגועל) אני חושב שענבל ודורון יכולים ללכת טוב ביחד... והכי לא הייתי רוצה זה שעמית הזבל ישיג את קרן לעצמו.. יש גם זוגות משעממים כמו: זוהר וגילת, נעומי ואייל, יובל והילי כבר מזמן התחילו לשעמם אותי :-( ותמי ויפתח - אני חושב שמהפרק הראשון קלטו שהם הכי לא מתאימים בעולם!!
|
|
|
|
בתגובה ל: מי הזוג הכי חם בטייסת?! מאת: level18 לדעתי לדורון ולמאיה יש פוטנצייאל אדיר כזוג!! וגם קרן ודימיטרי מאוד חמודים..
|
|
|
|
 |
|
|