|
|
|
סקר קטן בנוגע לפייבוריטית שלכם. יש כאן הרבה בעד יסמין, מעניין אותי אם יש גם כמה שהם בעד מישהי אחרת.
אני בעד יעל ואתם?
|
|
|
בתגובה ל: יסמין, דפנה,יעל או נטלי!! מאת: ע ד יכל פעם אני בעד מישהי אחרת. אבל בגדול אני בעד נטלי, למרות שיש פרקים שאני אומרת שיסמין ואח"כ אני עוברת ליעל. גם ולרי היתה הבחיחרה שלי באחד מהפרקים. בקיצור אני לא סגורה על מישהי שם כפייבוריטית.
|
|
|
בתגובה ל: יסמין, דפנה,יעל או נטלי!! מאת: ע ד יהיום הפייבוריטיות שלי הן דפנה וולרי. אולי דפנה קצת יותר כי ולרי לפעמים נהיית ממש ביצ'ית. את נטלי אני מחבבת פחות ופחות. כל תדמית הקדושה המעונה כבר מתחילה לעלות לי על העצבים. יסמין ויעל חמודות, אבל לטעמי קצת פרווה.
|
|
|
|
בתגובה ל: בתור חדשה בפורום הרשו לי להביע את דעתי מאת: ריטה היחידה אותי אישית נטלי עיצבנה כבר מהפרק השני, השתיקות שלה מעצבנות נורא, זה כבר לא ביישנות זה הרבה מעבר. דפנה בחורה מעניינת ויש להם הרבה נושאי שיחה משותפים והיא גם משדרת חוכמה. ולרי קצת וולגרית לטעמי. ואני בטוחה שיעל עוד תפתיע.
|
|
|
|
בתגובה ל: בתור חדשה בפורום הרשו לי להביע את דעתי מאת: ריטה היחידה היא מדברת לעניין בניגוד לליאת שדיברה שטויות ושמחתי שהודחה.
|
|
|
|
בתגובה ל: קרין לדעתי גם מועמדת ראויה מאת: שרון10 אני בעד יסמין, אני מאוד אוהבת את העדינות שלה. גם אני שמחתי שליאת הודחה למרות שהיא עליזה ותמיד ניסתה לפשר בין הבנות כשהיו מריבות. קרין מאוד חמודה, אני שמחתי שהוא השאיר אותה.
|
|
|
|
בתגובה ל: בתור חדשה בפורום הרשו לי להביע את דעתי מאת: ריטה היחידה מסכימה איתך לגמרי בעניין של נטלי. היא ממש ילדותית ואין בה כלום, לא עושה רושם של בחורה עם עניין או משהו.. התבאסתי שהוא הדיח את קטיה. רציתי שהיא תישאר, היא הרבה יותר מעניינת וסבבה מנטלי.
|
|
|
בתגובה ל: יסמין, דפנה,יעל או נטלי!! מאת: ע ד יחבל שקטיה הודחה לדעתי דווקא היא היתה צריכה להשאר עוד קצת. קרין גם מתוקה, יש לה המון שמחת חיים בדיוק כמו לולרי, רק שלולרי אין מעצורים והיא אומרת את כל מה שיש לה. יעל חמודה אבל היא נורא מרוחקת, משהו עוצר אותה מלהתקרב. ונטלי כבר לא הפייבוריטית שלי. אני בעד דפנה!!
|
|
|
בתגובה ל: יסמין, דפנה,יעל או נטלי!! מאת: ע ד יוגם את ולרי ונועה, כרגע הכי את דפנה, אבל ביום שלישי זה ישתנה מן הסתם..
|
|
|
|
|
|
|
|
בתגובה ל: נטלי!! ברור שנטלי.. מאת: אסף עם השתיקות המוגזמות שלה,שהוא שאל אותה מה חשוב לך בגבר,היא חזרה איזה 5 פעמים על השאלה שלו,וגם התשובה שענתה היתה קצת מוזרה. בחיים לא ראיתי דבר כזה...אבל היא עדיין עדיפה מהרבה אחרות שם.
|
|
|
|
בתגובה ל: היא קצת נמאסה עלי מאת: noa_s הוא לא ממש יודע לקרוא את נטלי. הביישנות שלה מוגזמת כי זה כבר לא ביישנות זה אולי קצת פחד להתקרב, לא יודע איך להסביר את זה. אפילו יעל משוחררת יותר ממנה, אני רק מקווה שכל הפחד של נטלי לא יגרום לגיא להדיח אותה.
|
|
|
|
בתגובה ל: גיא בעצמו אמר בכמה פרקים ש.. מאת: אסף משום שגיא אמר שאת נטלי הוא עוד לא כל כך הספיק להכיר ושהוא יודע שאם הם יתקרבו יותר אז הוא יגרום לה לא להתבייש. וחוץ מזה לא נראה לי גם שהוא מתכוון להדיח אותה בכזאת קלות כי יש בנות שחייבות ללכת קודם אבל ככל שאחנו מתקדמים יש בחירה קשה יותר אבל אני מאמינה שהוא לא ידיח אותה ויתן לה להגיע לשלבים הסופיים.
|
|
|
|
בתגובה ל: דווקא לא נראה לי שגיא ימהר להדיח אותה.. מאת: ענברוש יש אחרות לא מתאימות לפני נטלי.
|
|
|
|
|
|
|
|
בתגובה ל: דפנה ונטלי הן היחידות בשביל גיא מאת: elinor1 לדעתך זה מה שגיא מחפש? גם יסמין מועמדת ראויה לגיא.
|
|
|
בתגובה ל: יסמין, דפנה,יעל או נטלי!! מאת: ע ד י אין עליך, גם יפה וגם חכמה. המשיכי להיות כמו שאת.
|
|
|
בתגובה ל: יסמין, דפנה,יעל או נטלי!! מאת: ע ד י את זו שמתאימה לגיא, עיניך לא נעוצות באחרות כפי שעיניהן נעוצות בך, אינך שמה רגליים לאחרות כפי שהן מנסות לשים לך רגליים. את ישרה ולא צבועה. תכונות האופי הטובות שלך מתאימות לגיא.
|
|
|
|
בתגובה ל: יסמין המקסימה מאת: sigal2469 היא די מנותקת מכל הלכלכת של הבנות שם...
בוכה הבאה לפורום סיגל :)
|
|
|
|
בתגובה ל: לא ראיתי בנות שמנסות לשים לה רגליים מאת: noa_s זה נכון שהיא מנותקת מהלכלכת של הבנות שם ותודה שבירכת אותי על הכנסי לפורום.
|
|
|
בתגובה ל: יסמין, דפנה,יעל או נטלי!! מאת: ע ד ייסמין תופסת תחת. נטלי יותר מדי רגישה, יותר מדי מעיקה עליי. דפנה? לא בטוחה מי זו.
|
|
|
בתגובה ל: יעל יעל יעל יעל ושוב פעם יעל מאת: קייזר סוזיאבל מסכימה איתך שיעל מדהימה. תוקן על ידי noa_s 7/2/2010 17:47
|
|
|
|
בתגובה ל: דווקא לא ראיתי את יסמין תופסת תחת, מאת: noa_s נטלי והביישנות שלה זה כבר משהו לא כ"כ נורמלי והיא מתחילה קצת לעצבן אותי בקטע הזה.
|
|
|
|
בתגובה ל: היחידה שמתחילה לתפוס תחת זאת מעיין מאת: אסף האחיינית שלה משוטטת פה מידי פעם...
|
|
|
|
בתגובה ל: אסף הייתי נזהרת מללכלך על מעיין מאת: noa_s מעיין לגמרי תופסת תחת והיא לא באה לי טוב.
|
|
|
|
בתגובה ל: נו אז מה אם היא משוטטת פה מאת: קייזר סוזי וגם אני חושבת שמעיין כזאת, במיוחד בפרקים האחרונים.
|
|
|
|
בתגובה ל: היא סתם צחקה.. מאת: שרון10 ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: בקיצור שמעיין ויסמין יתחפפו משם מאת: קייזר סוזי ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: נעביר את בקשתך להנהלה.. מאת: שרון10 ללא תוכן
|
|
|
|
בתגובה ל: נהדרת! מאת: קייזר סוזי שמעיין תשאר כמעט עד הסוף, היא פייבוריטית של גיא. יש לפנייה עוד כמה שצריכות לעוף ודחוף.
|
|
|
|
בתגובה ל: נו אז מה אם היא משוטטת פה מאת: קייזר סוזי אבל אסף קצת הסתבך עם ההתנצלות לאחיינית בפעם האחרונה..
|
|
|
|
|
בתגובה ל: יסמין, דפנה,יעל או נטלי!! מאת: ע ד ייעל לא ממש מתחברת לי אליו ונטלי, עם כל זה שהיא יפהפיה ועדינה, קצת לוחצת יותר מדי, ולדעתי, בכלל לא מתאימה לו.
אם אין אני לי, מי לי?
וכשאני לעצמי, מה אני?
ואם לא עכשיו, אימתי?
|
|
|
|
בתגובה ל: דפנה או יסמין מאת: לביאה חסיד בפרק אחרון היא פשוט קרקרה סביבו, היא תגיע רחוק אולי, אבל לא תנצח..
ברוכה הבאה אלינו לביאה :)
|
|
|
|
|
|
בתגובה ל: לא משנה וכבר לא רלוונטי מאת: 88888 זה סתם תמונות שלו עם נועה(אני מקווה). נראה לך שערוץ 10 יתנו להם לפרסם את זה במידה וזה נכון, כי אחרת הם יהרסו את התוכנית והם יכולים לתבוע את ההפקה של גיא פינס הם לא יקחו את האחריות הזאת לפרסם דבר כזה. אז מה גם לפני כמה שבועות ראו את גיא מסתובב עם מעיין ואמרו שהוא בחר בה. אני אומרת שכדאי לראות באמת מה יקרה לפני שמאמינים לכל מיני דברים.
|
|
|
|
בתגובה ל: עוד לא הבנת שהם נועדו לבלבל אותך.... מאת: ענברוש אך לפי מה שזה נראה בינתים זה הולך ומתקדם לכיוון הזה מצד גיא
|
|
|