בהצלחה לכולם ובמיוחד לניקיה המקסימה ששובצה עם איש ההליום
בתגובה ל: כוכב נולד - ערב דואטים 2 מאת: סקארלט הוא הפייבוריט שלי. אז תשקלו מילים. בדיחות ההליום האלה לא מצחיקות!!! ושמעתי אותם בחדר חזרות - אני חושבת שהולך להיות להם דואט מדהים!!! אז בהצלחה לכפירוש, שיביא לתוך הדואט את האיכות והייחוד וכל הנשמה שבו. אני יודעת למי אני מצביעה הערב!
בתגובה ל: זה באמת הדואט שאני הכי מחכה לו, כי כפיר מאת: FishMoses אותי, לפחות. חבל. אני ממש מסמפטת את שתיהן. בת נראית כאילו מישהו לוחש לה באוזן איך לזוז, וזה נראה רע. אוף, זה מייאש. חבל כי ההרגשה שלי היא שבת עפה הערב.
בתגובה ל: וואי, הדואט של בת וססיל מה זה מביך. מאת: FishMoses זה משעשע. באמת היה מוזר הביצוע של בת וססיל. אבל הדואט של אדר ו-אוף שכחתי איך קוראים לו,נו.. זה שאני חולה עליו- היה הורס!
בתגובה ל: וואי, הדואט של בת וססיל מה זה מביך. מאת: FishMoses היה עוד יותר מביך משל בת וססיל. נאור זייף והיה קפוא כל הביצוע, אבי היה מלודרמטי... קיצר - לא טוב בכלל.
גל לא נורמלי. נפל על הראש.
בתגובה ל: והדואט של נאור אהובי ושותפו האנמי מאת: FishMoses הדואט של אוהד שרגאי ואדר היה פשוט נפלא ואהבתי מאוד ובניגוד לדעת השופטים, אני מאוד נהניתי מהדואט של בת וססיל. טוף אולי אני לא מבינה גדולה כמו השופטים, אבל זה מה שאני מרגישה אהבתי מאוד מאוד את הדואט של אבי בן אבו ונאור אלבז למרות שנאור זייף טיפה, עדיין זה היה דואט מאוד יפה בעיני. בכלל אני מאוד אוהבת את השירה של בן אבו. הדואט של כפיר אוחיון וניקיה בראון - קשה לי להגיב על הדואט הזה מכיוון שכפיר הצליח שוב פעם להצחיק אותי למרות שניסיתי להחזיק את עצמי ולהתאפק. פיש אני מתנצלת, אבל לא יכולה להתעלם מהקול הזה. מצטערת
בתגובה ל: וכרגיל אני לא מסכימה איתך על כלום מאת: שושנת העמק הם היו מקסימים ביחד והביאו משהו חדש ואחר לשיר, היחידים שעשו את זה הערב (אם כי גם ניקיה וכפיר הביאו משהו אחר, אם כי במובן הלא חיובי של המילה).
אבי בן אבו ונאור גם היו טובים, כמה שנאור לא עושה לי את זה, אבי הרים אותו.
לא התחברתי לדואט של בת וססיל, יש לציין גם שזה השיר היחיד שלא הכרתי מקודם. זה לא היה רע אבל גם לא היה טוב בעיני, משהו שם לא התחבר כל כך ולווה בארומה מיושנת, לאוחובסקי זה הסכיר את סיבה למסיבה ואני כששמעתי את השיר חשבתי שזה היה יכול להתאים לעוד להיט.
כפיר וניקיה - דואט לא מוצלח. דווקא אין לי בעיה עם הקול של אוחיון, אפילו אהבתי אותו בשבוע שעבר, אני רק חושבת שהנישה שלו מוגבלת ואין לו (עדיין?) את היכולת להרחיב אותה, זה בלט בשיר הסולו שהוא בחר לבצע. ניקיה הייתה מצויינת בסולו וגם בת.
את הסולו של רווית ו... מי היה איתה? פספסתי בגלל טלפון, של עידן והיבה היה בסדר כזה, ראיתי, שמעתי, שכחתי.
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: אז מי זה ששר עם היבה? חשבתי שזה היה עידן... מאת: asole אבל זה בסדר להתבלבל בשלבים המוקדמים של התחרות. אני בעצמי לא זכרתי את שמו של ליאור, ונאלצתי לפנות לפייסבוק כדי לבדוק.
בתגובה ל: עם היבה שר ליאור עקיבא. מאת: כוכביתה השם אפילו לא מוכר לי...
בתגובה ל: ליאור עקיבא הוא המאומץ מברזיל מאת: שושנת העמק איזה קטע, דווקא זכרתי את היותו ממוצא ברזילאי וגם את זה שהוא מגבניק, פשוט החלטתי שקוראים לו עידן עמדי. עכשיו כמובן השאלה היא מי זה עידן עמדי... אפילו אחרי שגיגלתי אותו הוא לא נראה לי מוכר.
ורק לשם ידיעה - אם הפייסבוק הוא אינדיקציה אמיתית, ואם הגמר היה מחר נניח, אז הוא היה לוקח את כל הקופה. הרבה בנות אוהבות אותו. הרבה!
אבל שאולי למשל - היה בין המובילים בפייסבוק (מקום שלישי או רביעי) ולמרות הכל, מצא את עצמו בחוץ בגלל ביצוע כל כך גרוע ומזוייף שהבהיר לכולם סופית שאין לו מקום בנבחרת.
אני מקווה שהפייסבוק לא משקף את המציאות, ושאנשים יצביעו לפי הביצועים.
בתגובה ל: עידן עמדי זה הבחור מהנדסה קרבית מאת: כוכביתה אני הופתעתי מהדחתו של שאולי, הייתי בטוחה שיש לו המון מעריצים. מופתעת אך מרוצה. מההדחה של קרינה התבאסתי אבל לא הופתעתי, חברה שלי ספליירה לי בטעות שהודחה בת אז תיארתי לעצמי שזה יהיה בינה לבין בת נטף.
פורום ריאלטיסטים: אין כמו ריאליטי כדי לשכוח קצת מהמציאות http://www.agenda.co.il/747/forum/ י all we are saying is give kisso a chance
בתגובה ל: והדואט של נאור אהובי ושותפו האנמי מאת: FishMoses אבי כל כך חם ומקסים ובעל קול כל כך עשיר שמדגיש את חדגוניותו ובינוניותו של נאור (בדרך כלל יש לי עוד חולשה לזמרים מאנפפים, אבל נאור הוא הסתמיות בהתגלמותה...).
בתגובה ל: כוכב נולד - ערב דואטים 2 מאת: סקארלט ניקיה אמנם התחילה אוף-קי, אבל תפסה את עצמה. כפיר היה לחוץ קצת, אבל זה רק הוסיף עוד רגש לשיר הגם ככה מהמם הזה.
אם השופטים הדפוקים האלה לא מפרגנים אני מגיעה לשם ומפרקת אותם אחד אחד. שבוע שעבר כשפבלו וצדי צחקו והשפילו אותו בשידור חי התחלתי לבכות. אני רוצה לשמוע עוד מילה מהאידיוט העילג והבינוני הזה רוזנברג...
בתגובה ל: כוכב נולד - ערב דואטים 2 מאת: סקארלט אוהד ואדר - הסכמתי עם גל, זה היה אמנם יפה, אבל יותר "תרבותי" ולא באמת מרגש. בחירת שיר לא מוצלחת לדעתי.
בת וססיל - חמודות, אבל זה באמת לא היה משהו.
נאור ואבי - בחירת שיר מעולה! אבי היה מצוין כתמיד, אבל את הקול של נאור אני לא הכי אוהבת, וביחד עם האנטי הכללי שנושב ממנו אני מרגישה חוסר נוחות מולו ולא יכולה להינות מהשירה שלו, גם כשהיא לא רעה.
ניקיה וכפיר - ניקיה התמודדה עם זה באומץ, אבל אני לא יכולה להינות מהקול של כפיר וזה קלקל לי. אני עדיין עפר לרגליה. כפיר נשמע דווקא בסדר כשהוא שר בקול חלש ועדין יותר, כמו בתחילת השיר, אבל כשהוא עולה לטונים הרמים זה צורם לי.
בתגובה ל: 4 הדואטים הראשונים מאת: lambert fan היבה ועקיבא - הסכמתי עם דנה לצערי, זה היה שטיק צפוי ונדוש, והביצוע היה אמנם לא רע בכלל, שניהם לדעתי שרו יפה מאוד, אבל לא היה בזה משהו מרגש במיוחד שהצדיק את זה.
בתגובה ל: כוכב נולד - ערב דואטים 2 מאת: סקארלט כפיר מבחינתי מוצה.
בתגובה ל: אם ניקיה במודחות אשקול לראשונה סימוס מאת: Lurk Skywalker ללא תוכן
בתגובה ל: אם ניקיה במודחות אשקול לראשונה סימוס מאת: Lurk Skywalker יש!!!!
בתגובה ל: אם ניקיה במודחות אשקול לראשונה סימוס מאת: Lurk Skywalker ולא תזוז מילימטר. ביצוע מקסים שלה.
בתגובה ל: וניקיה שלך לא תלך מאת: כוכביתה לה ולבת, מת שתשיר משהו מההווי שלה.
שרגאי? אין מצב שיעוף כעת, הבחור לא רק מוכשר גם בוחר לא רע ;-)
בתגובה ל: כוכב נולד - ערב דואטים 2 מאת: סקארלט כאילו שיש נתק בין העיבוד לטקסט. שום קשר!!
לא אהבתי בכלל!
בתגובה ל: איזה עיבוד גרוע ל"תשמור על העולם ילד" מאת: כוכביתה מהשירים הלא מוכרים שמשאירים אותי עם פה פעור יופי של ביצוע, ובכלל בת נטף מאוד אהובה עליי גם אם היא מצטיירת כמתנשאת אהבתי גם את הסולו של ניקיה. את ססיל קצת פחות, וכפיר בכלל לא. כמה אפשר להרוס? כמה?
בתגובה ל: הסולו של בת נטף היה מהמם מאת: שושנת העמק ומסכימה שוב עם כל אות. תפסיקי, טוב? מזל שאת לא אוהבת כמוני את אוהד. לפחות יהיה על מה להתווכח.
לשם שינוי סימסתי.. לבת נטף. הגיע לה. שיחקה אותה. בעיקר אהבתי את האומץ ללכת עם שיר שהיא כנראה אוהבת ומכירה טוב.. ומבצעת אותו נפלא, למרות שהוא לא מוכר. חוץ מזה, לא מתאים לי שתלך כל כך מוקדם. רוצה לראות אותה עוד.
בתגובה ל: מסתבר שעד אינסוף מאת: כוכביתה כי היום למשל, הוא מאוד מצא חן בעיני, ובדיוק חשבתי על זה שהוא עוד עלול להיות פייבוריט שלי תלוי איך יהיו הביצועים שלו בעתיד... בינתיים אני נשארת עם האהבות שלי המקוריות, אבל את מכירה אותי, אני יכולה להיות מאוד בלתי צפויה
בתגובה ל: תיזהרי לך גם עם אוהד מאת: שושנת העמק ואין לי שום התנגדות אם ה"בלתי צפויה" שבך יבוא לידי ביטוי במקרה של אוהד. אני אשמח אפילו. חחחח
חוץ מזה, לגבי השאר - אנחנו כבר דומות בטעם.
בתגובה ל: כוכב נולד - ערב דואטים 2 מאת: סקארלט אוי, הטימטום בשולחן השופטים באיזור מרגול פשוט... חסר תקנה.
כפיר לא צריך ללכת הביתה. אני מסמסת כפיר בראבק.
בתגובה ל: מרגול הרגע צעקה שוב ושוב לניקיה שהיא שחורה? מאת: FishMoses היא התכוונה לגרוב שחור, לא לצבע העור של ניקייה. מוזיקה שחורה זה מושג מוכר, שום דבר חדש.
בתגובה ל: מרגול הרגע צעקה שוב ושוב לניקיה שהיא שחורה? מאת: FishMoses לא הייתי מוכנה לזה. כשהופיע החלון הסגול עם השם של השיר תפסתי את הראש וצעקתי "לא".
אבל למרות הפאלטה עם בחירת השיר הג-ר-ו-ע הזה, והביצוע התלוש, אני איתו באש ובמים. אני בכנות חושבת שהוא אחד הזמרים הכי טובים ששמעתי בעברית בזמן האחרון.
ובת שרה בללי - שאפו. אם לא הייתי מאוהבת בכפיר הייתי מגניבה לה סמס רק בגלל הבחירה. הביצוע לא משהו.
בתגובה ל: כפיר שר את עודני ילד. מאת: FishMoses או משהו... (ואם אני לא טועה זה שיר שבאמת היה במקור באיזה פסטיגל/פסטיבל שירי ילדים)
בתגובה ל: כפיר, זה היה ביצוע ישר לפסטיגל 1976 מאת: lambert fan ללא תוכן
בתגובה ל: שבוע הבא עוד מאותו הדבר מאת: Lurk Skywalker
זה היה כל כך גרוע שהמעריצים שלו נלחצו וסימסו בטירוף - וססיל, שלא בצדק, נענשה על חטא של אחר.
בתגובה ל: כפיר, זה היה ביצוע ישר לפסטיגל 1976 מאת: lambert fan הכל עובר חביבי וליאור אלבו, זכה מקום ראשון אפילו:
בתגובה ל: אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף מאת: שושנת העמק זה רק בגלל שלססיל אין פאנבייס בארץ. קשה לי לדמיין סיבה אחרת.
בתגובה ל: הדחה מעצבנת מאת: כוכביתה שלפרקי חזנות יש פנבייס.
בתגובה ל: כוכב נולד - ערב דואטים 2 מאת: סקארלט כפיר, אם ישובץ בערב אייל גולן, אני מאמינה שיצלח גם את שבוע הבא. אחלה. נחזיק אצבעות.
היתה תכנית נוראית הערב. גם ה'תותחים' אדר גולד שובצה עם אוהד הבלתי נסבל ויחד יצא להם דואט מהוקצע אך חסר רגש. ואפרופו חוסר רגישות - הגיע הזמן להיפטר מפבלו. חלאס. אינף איז אינף. צחקתם נהניתם בברזיל, יופי. למה אנחנו צריכים לסבול את העילגות, הטימטום והטעם הנורא?
בתגובה ל: כמעט התעלפתי עכשיו. פיווו. מאת: FishMoses כי אם לדבר על בלתי נסבל, אז זה רק כפיר כפיר כפיר! ושיגיד תודה שנשאר. יש לו מזל שלססיל אין פאנבייס בארץ.
עצבנת אותי עכשיו
בתגובה ל: אל תתחילי איתי מאת: כוכביתה כפיר אוחיון מזכיר לי את מה שקרה בזמנו עם אוהד אלישע. אף אחד לא הבין איך הוא הגיע עד לאן שהגיע. אני מקווה שפיש לא תהרוג אותי, אבל אני מאמינה שהחברה של'הכיפות הסרוגות' מצביעים לכפיר ^אייקון של בורחת מהמקום^ אחרת אין לי הסבר לתופעה הזאת. לשמוע אותו זה כמו לשמוע את הוובוזלה בבודדת אני מאמינה שיש כאלה שאוהבים אותו והם לא הרבה, אבל הם מתחברים לאלה שעושים דווקא לשופטים, ויש כאלה שסתם עושים דווקא לעולם ולאוזניים שלי
בתגובה ל: ואני אגיד עוד משהו עוד יותר רחוק מכך מאת: שושנת העמק ללא תוכן
בתגובה ל: וואו. שתי ההודעות האלה באמת לא ראויות לתגובה. מאת: FishMoses ללא תוכן
בתגובה ל: אז למה הגבת? מאת: כוכביתה ללא תוכן
בתגובה ל: אם את רוצה תשובה את מוזמנת לשלוח לי מייל מאת: FishMoses אם יש לך תשובה.
בתגובה ל: וואו. שתי ההודעות האלה באמת לא ראויות לתגובה. מאת: FishMoses אני אהיה איתך הוגנת, ואבקש ממך להאיר את עיניי ולהסביר לי מה יש בכפיר אוחיון שגורם לאנשים לקום מהכורסא ולקחת את הפלאפון ולשלוח סמס, והאם זה משיקולי מוזיקה נטו? תסבירי לי מה יש בשירה שלו? תסבירי לי מה יש בפנים שלו כשהוא שר? מה יש בהגשה שלו שקוסם כל כך לאנשים? מה יש בקול הצפצפני שלו שגורם לאנשים להתאהב? תסבירי לי. הרי אני מחשיבה את הבנתך המוזיקלית ומעריכה אותה מאוד, ואילו אני חסרת הבנה לגמרי. אולי באמת שסוף סוף יסבירו לי מה גורם לאנשים להצביע לכפיר אם לא מדובר על מה שאתם מכנים כאן פנבייס? לא יודעת, אני מבולבלת לגמריי. להעדיף את כפיר על פני ססיל נראה לי ביזיון. ואני חשבתי שהצופים התבגרו.
בתגובה ל: את יודעת מה? מאת: שושנת העמק קודם כל, אני אענה להודעה המוזרה של ההיא מלמטה-
אהבת חיי זה לא פופ. מזרחי אותנטי זה שירה אנדלוסית שורשית, בקול ה"ציפציף" הזה, כן. זה זה מה שלומדים בבטן אנשים שלומדים לשיר מזרחית אמיתית. כפיר לא גדל על משה פרץ ואייל גולן אלא על ג'ו עמר, מוזיקה אנדלוסית. מוזיקה מזרחית שורשית אמיתית.
אם כוכביתה לא מצליחה להבחין בין אהבת חיי לבין כמה סלסולים שאבי בן אבו מסלסל אז יש לה בעיה רצינית. מאוד.
אגב, אני כתבתי כאן שהבחירה של כפיר ב"עודני ילד" היתה גרועה. מאוד. אני חושבת שזו אחת הבחירות הגרועות ביותר בהיסטוריה של כוכב נולד, במיוחד בשלב קריטי כזה שבו הוא אמור להילחם. אבל זה לא פחות גרוע מלבחור ב"לתת" (מה נסגר?! ועוד אחרי השטיפה שגל אוחובסקי נתן לה כשהיא העזה להציע את השיר הזה), אבל לא משנה. אנחנו מדברים על כפיר.
עכשיו לגבי למה אני באופן אישי אוהבת אותו. קודם כל, את חושבת שהקול שלו צפצפני. אני חושבת שזה מיוחד ומגניב שהוא נשמע כמו עירבול של משהו אלקטרוני עם איזה כלי נגינה כזה. בעיניי זה מגניב. זה לא צורם לי וזה לא נשמע לי כמו פאקינג פופקורן (שלפופקורן אין קול בכלל, אבל פבלו אידיוט). לי זה נשמע טוב.
אני במקרה ראיתי את האודישן של כפיר בשידור חי באולפן השקוף, כשהוא התחיל את תלם אוהבים לא התלהבתי. כשהוא שר את ברצלונה כבר חייכתי. באודישן שלו עם "כינור דוד" של שימי תבורי הבנתי את הקטע ומאז אני איתו ואם יש עוד אנשים כמוני שאוהבים את הסגנון המיוחד ואת הקול המעניין - זה בעיניי חיובי, ואם זה שלילי בעיניכן לדעתי הבעיה היא אצלכן.
מה גורם לי להצביע לו? הצבעתי לו פעמיים עד כה. בפעם הראשונה הצבעתי לו כי "אהבת חיי" היה אחד הביצועים הכי יפים ששמעתי בכוכב נולד, ו-BY FAR הביצוע הכי טוב בתכניות הפתיחה. זו דעתי. זה היה פשוט מצויין.
מה יש בפנים שלו כשהוא שר? זה לא האישיו מבחינתי. יש אנשים עם קול לא ממש מעיין והגשה מדהימה. יש אנשים עם קול טוב והגשה חלולה (למשל בן אבו). יש אנשים שהקול שלהם כל כך יפה, והשליטה שלהם בקול כל כך מדהימה, וההתמחות שלהם בנישה שלהם (הקשה!) כל כך מעולה שההגשה משנית. אבל כן, אני חושבת שהוא צריך מקצה שיפורים בעניין ההגשה. הוא בחור נשמה - בחור שמצליח לחייך ולקחת ברוח טובה את הירידות הבלתי פוסקות בשידור חי חייבת להיות לו נשמה טובה - וזה עוד לא הגיע להופעה שלו. אבל אני מקווה שזה יקרה. ובשביל שזה יקרה הוא צריך להישאר בתכנית, ובגלל זה אני מצביעה לו.
אנשים שפוסלים אותו אוטומטית כי הוא ממוצא מזרחי, ומסלסל וישר מתייגים אותו כפופ שטוח רדוד וכו' - הם אנשים בורים במקרה הטוב, וגזענים במקרה הרע. אני קראתי תגובות כמו "ערס על הליום". זה שפל המדרגה, כזה בחור מוכשר וחמוד מוציא מאנשים כל כך הרבה ארס. זה לא ייאמן. ווואלה, לא בא לי לתת להם את התענוג. אז אני אמשיך ואסמס לו ברבאק, ואני אגיד לכל מי שאני מכירה לסמס לו.
אגב, הסיבה שגל אוחובסקי הכניס אותו לנבחרת, לדבריו, היתה שכל מי שהוא מכיר ששמע אותו פשוט השתגע עליו. אז תפסיקו לחשוב שאתן יודעות ה-כ-ל ו"לא הגיוני" ו"מדאיג" שאוהבים אותו. אני מופתעת שעוד לא העליתם תאוריית קונספירציה של הצבעה דרומית מאורגנת (כפיר הוא הנציג הבאר שבעי היחיד השנה, באופן מפתיע).
בתגובה ל: סבבה. מאת: FishMoses עכשיו אני מבינה קצת יותר. לא מקבלת, אבל מבינה קצת יותר. אני זוכרת באמת את האודישן שלו שבו הוא שר את ברצלונה של ג'ו עמר, וכמי שגדלה על ג'ו עמר, כלומר בילדותי, אחר כך הוא נעלם, אז התלהבתי מהדיוק שבו הוא שר, אבל אני לא מתחברת לקול הזה, מה גם שהקול של ג'ו עמר היה הרבה הרבה יותר עשיר ויותר עמוק. אבל, הבנתי פחות או יותר מה מניע את האנשים שמסמסים לו. אחלה. הוא לא מזייף, הוא יודע לשיר, ואם זה מספיק לאנשים, אז סבבה. במחשבה שניה, חבל בבאמת על העצבים שלי, ממילא הוא לא יחזיק הרבה זמן עם בחירות כאלה של שירים. לא מספיק להיות נחמד ובחור טוב. ולגבי ססיל, ברור שהבחירה שלה לא היתה מוצלחת והביצוע היה פומפוזי מדי, אבל עדיין חשבתי שיש מקום לשמוע אותה בעוד ביצועים לעומת כפיר אשר מיצה את עצמו ואת קולו.
בתגובה ל: סבבה. מאת: FishMoses שאף פעם לא קראת את דבריי.. אבל אף פעם. בטח שלא את השרשורים בעבר הארוכים עם סרפד וכו'. אם היית מכירה אותי ולו בקמצוץ, לא היית אומרת את מה שאמרת עכשיו. אני נושמת מוזיקה אנדלוסית. אני מקשיבה בדרך כלל למוזיקת עולם ובתוכה יש גם מוזיקה אנדלוסית, ראיי, צוענית. אני גם אוהבת מוזיקה ערבית אותנטית. אומנים אנדלוסים בארץ אהובים עלי מאד - לא סתם אהבתי את סעדו. לא סתם אני אוהבת את עמיר בניון. לא סתם אני אוהבת את יסמין לוי. לא סתם אני אוהבת את התזמורת האנדלוסית על שלל סולניה, לא סתם אני אוהבת את הפסנתרן מוריס אלמדיוני (שמגיע בעיקר ממוזיקת ראיי), לא סתם אני אוהבת זמרי עם צועניים ועוד ועוד ועוד... כפיר שר, אולי במקור, בסגנון אנדלוסי. אולי גדל והתחנך על ברכי המוזיקה הזו. אבל מה הקשר ליכולת השירה שלו? ולמה בחירת השיר הסתמית הזאת היום? ואם לא אתבסס על מה ששמעתי במהלך העונה, על מה אתבסס בדיוק?!?
ובכן יקירתי - מי שלא מבחינה פה, זו את. פירשת אותי עקום. ואחרי הביצוע הגרוע היום של כפיר, באמת יש לו מזל שהוא עדיין בתחרות.
ואת לא מתביישת? לכנות אותי "ההיא מלמטה"?
עזבי... אין לי מה להוסיף...
בתגובה ל: את עכשיו הוכחת לי מאת: כוכביתה יש לי את כל האלבומים שלה, כולל האחרון, אשר נכנס לרשימת 100 הדיסקים הטובים ביותר בכל הזמנים כפי שהתפרסם ב'רולינג סטונס'. להכניס את כפיר אוחיון לאיזו קטגוריה של מוזיקה זה באמת עלבון לאינטליגנציה. ואצלנו בספרדית אומרים: יש אנדלוסיה ויש אנגוסיה
בתגובה ל: אפרופו יסמין לוי מאת: שושנת העמק ואת המילה נוגה בעברית, יש סיכוי שלא הייתי יודעת מה זה בכלל. ותקני אותי אם אני טועה - נכון שאנגוסיה זאת בעצם מנחוסיות?
ואין על יסמין לוי. זאת מתנה למדינה הקטנה שלנו.. ומתנה לעולם גם. היא זמרת ענקית!!
ובוקר טוב גם לך יקירתי
בתגובה ל: אם אנגוסיה לא הייתה מזכירה את המילה אנגר באנגלית מאת: כוכביתה זה איזה ביטוי לשוני בספניולית לשפיפות רוח או כמו שאת אומרת מנחוסיות
בתגובה ל: את מתכוונת לאנגוסטיה? (צער)? מאת: asole אז כנראה שזה באמת הפירוש. בכל אופן, פעם לפני המון שנים היתה לי עוזרת מפורטוגל והסתדרתי איתה מצויין למרות שלא ידעה אף מילה בעברית. דיברנו בספרדית עילגת ואיכשהו הסתדרנו
בתגובה ל: ואני אגיד עוד משהו עוד יותר רחוק מכך מאת: שושנת העמק אם כל שבוע יעופו זמרים טובים ממנו, רק בגלל שיש מאחוריו כזה פאנבייס חזק, וככל שהוא יהיה יותר גרוע זה רק ידרבן אותם יותר - אנחנו בבעיה.
בתגובה ל: זה מדאיג אותי מאוד מאת: lambert fan אני מציעה לשתיכן לצאת לרחוב לתפוס כמה חבר'ה עם כיפות סרוגות ולשאול אותם אם הם מכירים את כפיר אוחיון.
האחוז מבין החבר'ה האלה שצופה בכוכב נולד הוא כל כך אפסי... אלה שכבר צופים זו שכבה צרה של בורגנים אשכנזים שלא יבזבזו את האסמס שלהם על מישהו שהוא לא הכי 'ישראלי' משמע לא מזרחי. ואני לא אומרת את זה כמקופחת... זה אך מקרי שנולדתי אשכנזיה, כי אצלנו במשפחה הרוב בעיקר שומעים מזרחית (כבדה מאוד). אבל אצלנו אם כבר הצבעה דתית אמא שלי נורא אוהבת את אור גלעדי.
ואגב, הטענות הפתטיות האלה (בעיקר ביחס לביצוע הגרוע של ססיל שהודחה בצדק) מזכירות את הטענות בדבר הניצחון הלא כשר של רוני דלומי (הניצחון ה"מפתיע") וההדחה ה"מפתיעה" של חובי סטאר וכו' וכו'...
אתן כנראה מסרבות להכיר בעובדה שוואלה, יש טעם אחר. יש אנשים שכן אוהבים מוזיקה מזרחית *אותנטית*.
בתגובה ל: הבורות הזו... מאת: FishMoses על הכיפות הסרוגות, באמת שאין לי מושג לגביהם ולא מתיימרת לדעת. אני התכוונתי כללית לפאנבייס של כפיר, יהיו מי שלא יהיו (ובאמת שלא אכפת לי מאיזה מגזר הם).
בתגובה ל: אני לא התייחסתי ספציפית להערה מאת: lambert fan אני לא מבינה את הבעייתיות ("אנחנו בבעיה") בזה שלמתמודד יש קהל מעריצים שאוהב אותו.
צאו מההיסטריה שלכן. יש אנשים (המון!) שאוהבים את כפיר.
בתגובה ל: סבבה. אבל זה עוד יותר מוזר- מאת: FishMoses
בכך שזמר שלא נעים לאוזני ולא טוב בעיני (בלי להעליב, בחור נחמד אולי), יכול לתת ביצועים גרועים במיוחד - אפילו לדעתן של צמד השופטות שמעריצות אותו! - ולהמשיך הלאה על חשבון זמרים טובים ממנו - רק בגלל פאנבייס נאמן.
בתגובה ל: הבעיה היא מבחינתי (והשאר שטעמם זהה בנוגע לכפיר) מאת: lambert fan ללא תוכן
בתגובה ל: הבעיה היא מבחינתי (והשאר שטעמם זהה בנוגע לכפיר) מאת: lambert fan ללא תוכן
בתגובה ל: הבעיה היא מבחינתי (והשאר שטעמם זהה בנוגע לכפיר) מאת: lambert fan היא שלא כל מי שיודע לשיר אוהבים גם לשמוע את קולו. אז כפיר הוא זמר מצוין ויודע לשיר מוזיקה מזרחית במקצועיות רבה... אבל מה לעשות שקולו של כפיר מעצבן והיום גם זייף ונשמע מאוד לא טוב, עם כל המקצועיות שלו... שאפילו השפוטות שלו נאלצו להודות ונאלצו להתבזות כשביקשו שצביקה ימשיך הלאה לשופטים האחרים, כי לא היה להן נעים להשמיע את ביקורתן על כפיר.
בתגובה ל: הבורות הזו... מאת: FishMoses את שומעת את עצמך?? מה מזרחי אותנטי ב"עודני ילד"? נסיון כושל להלביש על השיר הזה מקצב תימני. למה את חושבת שהעניין פה הוא נגד האותנטיות המזרחית? אבי בן-אבו מזרחי, הוא בטח לא אשכנזי. אז למה הוא מוערך ע"י רובנו כאן? ולדבר על מוזיקה מזרחית אותנטית וכפיר באותה שורה, זאת בדיחה. תסלחי לי. זה בדיוק ההיפך ממזרחית אותנטית. זאת מוזיקה מזרחית פופית, להיטית, בטח שלא אותנטית.
לא ברור העניין, לא ברור.
בתגובה ל: הבורות הזו... מאת: FishMoses האיש בעיני משעמם רצח, one track mind הייתי קורא לו, לא מגרד את רגלי איש מהנבחרת. ובכל זאת יש יותר משמץ של יסוד בהנחה שססיל אינה טעם הרוב במדינה הזו, עם כישרון ובלעדיו.